Коментари - Перата оправдан за ареста на бежанци със ”свински опашки” | Днес.dir.bg

Перата оправдан за ареста на бежанци със ”свински опашки”

Бургазлията Петър Низамов – Перата беше оправдан по обвинението за незаконен арест на афганистански мигранти край Малко Търново миналия април.

Обратно в новината

Коментари - Перата оправдан за ареста на бежанци със ”свински опашки” | Днес.dir.bg

Коментари

Поредно доказателство за състоянието на правораздаването в България. Да оправдаят отявлен бандит и самоуправник. Новия Галев от Бургаско.

когато държавата не работи се отваря ниша за самозвани бабаити и тогава се върви по границата между закона и беззаконието. тогава престъпниците се превръщат в герои, а обикновените хора се страхуват да излязат на улицата.

Когато яловата държава не е способна да защити границите си от мургави паразити това трябва и ще правят обикновените българи.

Е голям праз като са го пуснали 1 бандит повече в BG на улицата

Перата е един от малкото мъже в държавата браво момче дръж се и продължавай делото да пазиш България

тоя ска..паняк дето на умрело куче нож вади, и пред ония нещастници се прави на мъж, в съдебната зала като пу...се усуква и моли . не съм аз , гражданино съдия, друг беше, от поморие! лъжлив жалък страхливец!

Стига с тоя тъпизъм "свински опашки"....Има си точен термин - кабелна стяжка или превръзка за кабели!

Може и на чист български " tight strap". Свинската опашка вече си е влязла не изтриваемо в езика. Както същата свинска опашка в английският си е със значението плитка

Tie-wrap

избрахте си тиквата, сега си изберете перата и ще я втасате

АЛО Dir-a СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ГЛУПОСТИ "Л И Ш И Л. ОТ С В О Б О Д А" П Р Е С Т Ъ П Н И К, КОЙТО Е НАРУШИЛ ДЪРЖАВНАТА НИ ГРАНИЦА АМАН ОТ ВАШИТЕ ТЪПОТИИ!!!!

Да, същото имаше и в Съветския Съюз и се наричаше ДОСААФ (Добровольное общество содействия армии, авиации и флоту), като вероятно ДОСО са създадени по негов модел. Впрочем, именно ДОСААФ издаваше и популярното през соце списаниие Радио, което и до днес се издава, докато аналогичништие издания у нас отдавна са история...

Хайде бъди МАЖ и дай на човека едно орденче Стара Планина. И без това се раздават на куцо и сакато.

ВАЖНОТО Е,ЧЕ ПРАВДАТА ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА!!!

Пера, защо не направи партия? Чакаме те в парламента!

Въпроса е къде са МВР/Гранична полиция, та се налага цивилни да арестуват нарущители на границата/престъпници???

Не трябва да се забравя кой "българин" е повдигнал обвинението за да се вкара в затвора когато му дойде времето.

Парламентът на Унгария реши с голямо мнозинство да върне мярката за системно задържане на всички влезли в страната мигранти.

очаквате от тази държава в която престъпниците се покровителствуват от най-високо място?

а се пазим

Тази присъда е срам за страна член на ЕС и НАТО явяващи се елита на света. Това е удар срещу толерантността, това е стимулиране на нетърпимостта към различните и е пряко посегателство срещу евроатлантическите ценности.

Еврогейче :)

В тази държава цари пълна анархия. Не харесвам мигрантите, но ако всеки шибаняк може да си отиде и да прави каквото си иска, то тогава каква държава имаме? Не казвам, че трябва да го заключат за 15 години, но поне един-два месеца затвор, малко глоба. Поне това не можа ли да направи "съдът"

Това го кажи на тия 240 шибаняка в Парламента!

Такава държава имаме, че на територията и могат да влиза безнаказано всякаква сган. Що не пробваш ти да минеш нелегално границата?

Поздравления! Би било безумие и позор българският съд да осъди доблестен българин затова, че у заловил нарушители на държавната ни граница. Всъщност мястото на Перата е именно на границата, но не за да лови мигранти, а за да ги ИЗХВЪРЛЯ от страната - без много шум и без клипове, тихо, безкомпромисно и ефективно. Това аз наричам достойна работа в полза на Родината.

искам да разбера кои са прокурорчетата, дето ще обжалват и дето искат 2 г. затвор за тоя ПАТРИОТ. Дали не са от същото котило дето даде 2 г условно на един "фигурист", който уби 2ма души....

Чл. 59. От Конституцията на Република България, гласи: (1) Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин.

ni stga 4i purugavashe kletite bizhantzi ,no toisa oplashi ot BG-sada punezhe utna4alutu tvardeshe 4i toi gie lukaliziral,no gie varzal,setne fpusletdvie drugi svarshili tas deinos.

СтОдентке, стОденткееее....

Студентка ли!?Та ти си неграмотен(а)

ЧЕСТИТО ПЕРА!!!

Перата добре познава законите.завършил е семестриално за юрист.Но не може да се дипломира ,защото срещу него се е водело дело.Той не е неграмотен ,за разлика от някои депутати,които си купуват дипломи и не познават и не спазват Конституцията.Практика валидна особено за членове на ДПС.Патриотизъм,това е да защитаваш държава и народ.Малко са такива,като него.

Всеки задържан нелегален от гражданите е потенциален клиент на каналджиите ! Това са огромни загуби !и такива като Петрата са застрашени от неприятности !

Унгария одобри автоматичното задържане на всички търсещи убежище- ЗАГЛАВИЕ ОТ фОКУС

Те очакват и се подготвят за нова вълна.

Кажете ми сега, ясно ли ви е, защо вулгарите са най-бедни не в ЕС, а в Европа, и защо вулгарите се чувстват по-нещастни и от бангладешците! С такава правосъдна система, толкоз - пета скорост в Азия, не в ЕС!

Vav mashtaben azspegt, agnostiti4nia dikadens na prutagonizma eneksiran vav antagunisti4nata bg-iedeitizmati4nos olavianeto ( IN FLAGRANTI) peretretira sistemati4eskia adovoaren mitamurfozen deepri4asten integralen arbitrazh na prigladnelia BG-Foromis.

Светло , Светло бахти високия НАРАТИВ дето го имаш.И мюнхенския ти правопис б..хти.

Светле, каза ли нещо?

СПРЕТЕ ДА НАРИЧАТЕ НАШЕСТВЕНИЦИ НАВЛИЗАЩИ НЕЛЕГАЛНО НА ТЕРИТОРИЯТА НА Р.БЪЛГАРИЯ БЕЖАНЦИ! Заради подобни нашественици, малкото истински бежанци, действително бягащи от Сирия, действително загубили почти всичко в живота си ... и изтърпяли цялата процедура по придобиване на статута "бежанец" (реално има такива, не много но има), съвсем незаслужено ги третираме като измет. Нямам нищо против бежанците. Напротив според мен сме длъжни да им помогнем. Преди няколко века и на наще деди са помагали чужденци по същия начин. Но тия нашественици ... прощавайте но със свинските опашки много леко са минали!

Сирия е държава граничеща с Ливан на запад, Израел на югозапад, Йордания на юг, Ирак на изток и Турция на север. В тези държави политическата доктрина ИСЛЯМ е водеща. Там е редно да бягат. Не в държави от ЕВРОПА.

Мислех да не коментирам повече, но виждам, че сте интелигентен, затова ще отговоря. Когато реда се налага от полицията и правораздавателните органи - това е държава, а когато това се прави от мутри по тяхно усмотрение - това е хаос. Кое предпочитате Вие?

Дядо ми казваше: Когато няма дъжд и на градушка ще се радваш. Какво правим ,когато НЯКОИ от ДЪРЖАВАТА печелят от трафик и СЪЗНАТЕЛНО дават възможност да се преминава без документи ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА?

В нормалните държави Петър Низамов ще получи благодарност от държавата, а в България - обвинения и дела. Според мен Петър Низамов е истински българин, патриот и достоен за уважение гражданин.

TIREX

в нормални държави тоя щеше да е в затвора с поне 15 годишна присъда з а побой изнасилване мародерства участие в престъпна група.. има клипове в които е сниман в бандата на малката рижа и прочее треторазрядни мутри.

правилно решение. Айде сега - къде сте бе БХК? Виете ли от злоба?

И що не псувате ПРОКУРОРА---искал 2г затвор че някакви афганистанци--- Айде бе ПАТРИОТИ--хването го тоя ПРОКУРОР-дето даже щял да обжалва--- и го затворете за 1 седмица в апартамент с 5-6 афганеца-давидим след това кво става

Браво - това беше най- логичното решение !

Перата не е неграмотен,завършил е семестриално за юрист.Не е положил само държавните изпити,защото го разкарват по съдилища заради разни 'свински опашки".

дали са станали партиоти магистратите или ги е хванал страх от реакциата на анрода?

Е ,за това говорех! А Вашата реплика противоречеше на това ,което пишете по-нагоре. Но ,както и да е! Бъди жив и здрав!

дани прупусна да одебележа че тос перата и бандата на рижите вав боргас бяха прибили зма мои чичовци от руден медник. понеже били били роми. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо се допускат, такива неграмотни постове, като на Светла? То едно куче, щеше по грамотно да го напише !

За циганка даже много грамотно го е написала :P

Абе момиче, ти български не знаеш, стОдентка в Мюнхен била. На коя улица точно стОдуваш? О, свещена простота...

А къде са афганистанците ? Те не са ли свидетели ? Слепили са че не са видели кой ги е вързвал ? Не че е виновен ,ама БГ, съд е под всякаква критика !

A vav juridi4iski aspegt tozi nevezha-kriatur, deto i nipravilno govori balga. izik zaslozhavashe edno pone 10 g. zatvor za pukazvane na 4oveshkite prava.

Коментирай си Мюнхен и германците, не бери грижа за българите! Също така в този форум се пише на кирилица. Казвам го за някои с претенции, че говорят правилен български. Освен това подхората нямат човешки права! Те са животни!

Студентка ли!?Та ти си неграмотен(а)

Светле, душа, ама то и немският ти е перфектен като българския. Теб в Мюнхен за коренячка те имат сигурно, без акцент. Бъди добра kriatur, пиша неправилно, че да ме разбереш, и сядай да учиш поне единия език. Успех.пък поствай, да видум докъде си стигнала.

На свобода...

ДрОгаре...

С вдигнат юмрук...

С екскурзия,до...Червения площад...

За себе си ли говориш?

За твоят интимен приятел,става дума!...

От коментарите по-долу виждам колко дълбоки корени е пуснала мутренската култура от 90-те години. Всички искаме да живеем като европейци, да получаваме като европейци, ама да сме разпасани като балканци. Дали това нещо с Перата може да се случи в Германия или Великобритания? А !?!

Случва се, случва се и още как! Само че е "доста по - прецизно"!

Тези дето искат да живеят в Германия и Великобритания са вече там, наричат ги е-мигранти ! Ние искаме да живем като Българи !

И как по-точно? Като пренебрегнем закона и се кефим на всяка мутра-бабаит?

бхк ще плати ли разноските по делото? Аве кога ще ги забранят тия соросоиди със закон? Крайно време!

Продажници, вие ги правихте герои! Ако ислямските нашественици бяха посрещнати от стрелбата на полицията и армията нямаше да има Динко, Перата и сие. Но сганта крещяща "Клети бежанци, добре дошли!" предизвика появата им! Няма да се учудя те да станат депутати, което ще е унизително, но все пак по-добре те отколкото измет, която смята подхората за човешки същества.

Браво.

А тримата афганистанци получиха ли някаква присъда за незаконно преминаване на границата?

Само трима да бяха, да ги направим почетни граждани, ама те са хиляда пъти по толкова сигурно...

И за това, че са без документи още годинки...

ВОДЕЩАТА ОТ БОСФОР ТВ ДА МУ СЕ ИЗВИНИ!

Я, приятно съм изненадан! Значи поне някъде у нас има справедлив съд! Е дано да повлече крак, та навсякъде да стане така!

Коментари - Перата оправдан за ареста на бежанци със ”свински опашки” | Днес.dir.bg

Перата оправдан за ареста на бежанци със ”свински опашки”

Бургазлията Петър Низамов – Перата беше оправдан по обвинението за незаконен арест на афганистански мигранти край Малко Търново миналия април.

Обратно в новината

Коментари - Перата оправдан за ареста на бежанци със ”свински опашки” | Днес.dir.bg

Коментари

Поредно доказателство за състоянието на правораздаването в България. Да оправдаят отявлен бандит и самоуправник. Новия Галев от Бургаско.

когато държавата не работи се отваря ниша за самозвани бабаити и тогава се върви по границата между закона и беззаконието. тогава престъпниците се превръщат в герои, а обикновените хора се страхуват да излязат на улицата.

Когато яловата държава не е способна да защити границите си от мургави паразити това трябва и ще правят обикновените българи.

Е голям праз като са го пуснали 1 бандит повече в BG на улицата

Перата е един от малкото мъже в държавата браво момче дръж се и продължавай делото да пазиш България

тоя ска..паняк дето на умрело куче нож вади, и пред ония нещастници се прави на мъж, в съдебната зала като пу...се усуква и моли . не съм аз , гражданино съдия, друг беше, от поморие! лъжлив жалък страхливец!

Стига с тоя тъпизъм "свински опашки"....Има си точен термин - кабелна стяжка или превръзка за кабели!

Може и на чист български " tight strap". Свинската опашка вече си е влязла не изтриваемо в езика. Както същата свинска опашка в английският си е със значението плитка

Tie-wrap

избрахте си тиквата, сега си изберете перата и ще я втасате

АЛО Dir-a СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ГЛУПОСТИ "Л И Ш И Л. ОТ С В О Б О Д А" П Р Е С Т Ъ П Н И К, КОЙТО Е НАРУШИЛ ДЪРЖАВНАТА НИ ГРАНИЦА АМАН ОТ ВАШИТЕ ТЪПОТИИ!!!!

Да, същото имаше и в Съветския Съюз и се наричаше ДОСААФ (Добровольное общество содействия армии, авиации и флоту), като вероятно ДОСО са създадени по негов модел. Впрочем, именно ДОСААФ издаваше и популярното през соце списаниие Радио, което и до днес се издава, докато аналогичништие издания у нас отдавна са история...

Хайде бъди МАЖ и дай на човека едно орденче Стара Планина. И без това се раздават на куцо и сакато.

ВАЖНОТО Е,ЧЕ ПРАВДАТА ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА!!!

Пера, защо не направи партия? Чакаме те в парламента!

Въпроса е къде са МВР/Гранична полиция, та се налага цивилни да арестуват нарущители на границата/престъпници???

Не трябва да се забравя кой "българин" е повдигнал обвинението за да се вкара в затвора когато му дойде времето.

Парламентът на Унгария реши с голямо мнозинство да върне мярката за системно задържане на всички влезли в страната мигранти.

очаквате от тази държава в която престъпниците се покровителствуват от най-високо място?

а се пазим

Тази присъда е срам за страна член на ЕС и НАТО явяващи се елита на света. Това е удар срещу толерантността, това е стимулиране на нетърпимостта към различните и е пряко посегателство срещу евроатлантическите ценности.

Еврогейче :)

В тази държава цари пълна анархия. Не харесвам мигрантите, но ако всеки шибаняк може да си отиде и да прави каквото си иска, то тогава каква държава имаме? Не казвам, че трябва да го заключат за 15 години, но поне един-два месеца затвор, малко глоба. Поне това не можа ли да направи "съдът"

Това го кажи на тия 240 шибаняка в Парламента!

Такава държава имаме, че на територията и могат да влиза безнаказано всякаква сган. Що не пробваш ти да минеш нелегално границата?

Поздравления! Би било безумие и позор българският съд да осъди доблестен българин затова, че у заловил нарушители на държавната ни граница. Всъщност мястото на Перата е именно на границата, но не за да лови мигранти, а за да ги ИЗХВЪРЛЯ от страната - без много шум и без клипове, тихо, безкомпромисно и ефективно. Това аз наричам достойна работа в полза на Родината.

искам да разбера кои са прокурорчетата, дето ще обжалват и дето искат 2 г. затвор за тоя ПАТРИОТ. Дали не са от същото котило дето даде 2 г условно на един "фигурист", който уби 2ма души....

Чл. 59. От Конституцията на Република България, гласи: (1) Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин.

ni stga 4i purugavashe kletite bizhantzi ,no toisa oplashi ot BG-sada punezhe utna4alutu tvardeshe 4i toi gie lukaliziral,no gie varzal,setne fpusletdvie drugi svarshili tas deinos.

СтОдентке, стОденткееее....

Студентка ли!?Та ти си неграмотен(а)

ЧЕСТИТО ПЕРА!!!

Перата добре познава законите.завършил е семестриално за юрист.Но не може да се дипломира ,защото срещу него се е водело дело.Той не е неграмотен ,за разлика от някои депутати,които си купуват дипломи и не познават и не спазват Конституцията.Практика валидна особено за членове на ДПС.Патриотизъм,това е да защитаваш държава и народ.Малко са такива,като него.

Всеки задържан нелегален от гражданите е потенциален клиент на каналджиите ! Това са огромни загуби !и такива като Петрата са застрашени от неприятности !

Унгария одобри автоматичното задържане на всички търсещи убежище- ЗАГЛАВИЕ ОТ фОКУС

Те очакват и се подготвят за нова вълна.

Кажете ми сега, ясно ли ви е, защо вулгарите са най-бедни не в ЕС, а в Европа, и защо вулгарите се чувстват по-нещастни и от бангладешците! С такава правосъдна система, толкоз - пета скорост в Азия, не в ЕС!

Vav mashtaben azspegt, agnostiti4nia dikadens na prutagonizma eneksiran vav antagunisti4nata bg-iedeitizmati4nos olavianeto ( IN FLAGRANTI) peretretira sistemati4eskia adovoaren mitamurfozen deepri4asten integralen arbitrazh na prigladnelia BG-Foromis.

Светло , Светло бахти високия НАРАТИВ дето го имаш.И мюнхенския ти правопис б..хти.

Светле, каза ли нещо?

СПРЕТЕ ДА НАРИЧАТЕ НАШЕСТВЕНИЦИ НАВЛИЗАЩИ НЕЛЕГАЛНО НА ТЕРИТОРИЯТА НА Р.БЪЛГАРИЯ БЕЖАНЦИ! Заради подобни нашественици, малкото истински бежанци, действително бягащи от Сирия, действително загубили почти всичко в живота си ... и изтърпяли цялата процедура по придобиване на статута "бежанец" (реално има такива, не много но има), съвсем незаслужено ги третираме като измет. Нямам нищо против бежанците. Напротив според мен сме длъжни да им помогнем. Преди няколко века и на наще деди са помагали чужденци по същия начин. Но тия нашественици ... прощавайте но със свинските опашки много леко са минали!

Сирия е държава граничеща с Ливан на запад, Израел на югозапад, Йордания на юг, Ирак на изток и Турция на север. В тези държави политическата доктрина ИСЛЯМ е водеща. Там е редно да бягат. Не в държави от ЕВРОПА.

Мислех да не коментирам повече, но виждам, че сте интелигентен, затова ще отговоря. Когато реда се налага от полицията и правораздавателните органи - това е държава, а когато това се прави от мутри по тяхно усмотрение - това е хаос. Кое предпочитате Вие?

Дядо ми казваше: Когато няма дъжд и на градушка ще се радваш. Какво правим ,когато НЯКОИ от ДЪРЖАВАТА печелят от трафик и СЪЗНАТЕЛНО дават възможност да се преминава без документи ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА?

В нормалните държави Петър Низамов ще получи благодарност от държавата, а в България - обвинения и дела. Според мен Петър Низамов е истински българин, патриот и достоен за уважение гражданин.

TIREX

в нормални държави тоя щеше да е в затвора с поне 15 годишна присъда з а побой изнасилване мародерства участие в престъпна група.. има клипове в които е сниман в бандата на малката рижа и прочее треторазрядни мутри.

правилно решение. Айде сега - къде сте бе БХК? Виете ли от злоба?

И що не псувате ПРОКУРОРА---искал 2г затвор че някакви афганистанци--- Айде бе ПАТРИОТИ--хването го тоя ПРОКУРОР-дето даже щял да обжалва--- и го затворете за 1 седмица в апартамент с 5-6 афганеца-давидим след това кво става

Браво - това беше най- логичното решение !

Перата не е неграмотен,завършил е семестриално за юрист.Не е положил само държавните изпити,защото го разкарват по съдилища заради разни 'свински опашки".

дали са станали партиоти магистратите или ги е хванал страх от реакциата на анрода?

Е ,за това говорех! А Вашата реплика противоречеше на това ,което пишете по-нагоре. Но ,както и да е! Бъди жив и здрав!

дани прупусна да одебележа че тос перата и бандата на рижите вав боргас бяха прибили зма мои чичовци от руден медник. понеже били били роми. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо се допускат, такива неграмотни постове, като на Светла? То едно куче, щеше по грамотно да го напише !

За циганка даже много грамотно го е написала :P

Абе момиче, ти български не знаеш, стОдентка в Мюнхен била. На коя улица точно стОдуваш? О, свещена простота...

А къде са афганистанците ? Те не са ли свидетели ? Слепили са че не са видели кой ги е вързвал ? Не че е виновен ,ама БГ, съд е под всякаква критика !

A vav juridi4iski aspegt tozi nevezha-kriatur, deto i nipravilno govori balga. izik zaslozhavashe edno pone 10 g. zatvor za pukazvane na 4oveshkite prava.

Коментирай си Мюнхен и германците, не бери грижа за българите! Също така в този форум се пише на кирилица. Казвам го за някои с претенции, че говорят правилен български. Освен това подхората нямат човешки права! Те са животни!

Студентка ли!?Та ти си неграмотен(а)

Светле, душа, ама то и немският ти е перфектен като българския. Теб в Мюнхен за коренячка те имат сигурно, без акцент. Бъди добра kriatur, пиша неправилно, че да ме разбереш, и сядай да учиш поне единия език. Успех.пък поствай, да видум докъде си стигнала.

На свобода...

ДрОгаре...

С вдигнат юмрук...

С екскурзия,до...Червения площад...

За себе си ли говориш?

За твоят интимен приятел,става дума!...

От коментарите по-долу виждам колко дълбоки корени е пуснала мутренската култура от 90-те години. Всички искаме да живеем като европейци, да получаваме като европейци, ама да сме разпасани като балканци. Дали това нещо с Перата може да се случи в Германия или Великобритания? А !?!

Случва се, случва се и още как! Само че е "доста по - прецизно"!

Тези дето искат да живеят в Германия и Великобритания са вече там, наричат ги е-мигранти ! Ние искаме да живем като Българи !

И как по-точно? Като пренебрегнем закона и се кефим на всяка мутра-бабаит?

бхк ще плати ли разноските по делото? Аве кога ще ги забранят тия соросоиди със закон? Крайно време!

Продажници, вие ги правихте герои! Ако ислямските нашественици бяха посрещнати от стрелбата на полицията и армията нямаше да има Динко, Перата и сие. Но сганта крещяща "Клети бежанци, добре дошли!" предизвика появата им! Няма да се учудя те да станат депутати, което ще е унизително, но все пак по-добре те отколкото измет, която смята подхората за човешки същества.

Браво.

А тримата афганистанци получиха ли някаква присъда за незаконно преминаване на границата?

Само трима да бяха, да ги направим почетни граждани, ама те са хиляда пъти по толкова сигурно...

И за това, че са без документи още годинки...

ВОДЕЩАТА ОТ БОСФОР ТВ ДА МУ СЕ ИЗВИНИ!

Я, приятно съм изненадан! Значи поне някъде у нас има справедлив съд! Е дано да повлече крак, та навсякъде да стане така!