Осъдиха неонацисти за атентати срещу бежанци

Съд в германския град Дрезден постанови затвор със срок от 4 до 10 години за осем екстремисти от крайнодясната Група Фрайтал.

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха неонацисти за атентати срещу бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А би трябвало да ги наградят!

Интерено ми е колко "бежанци",изнасилили европейски жени са в затворите.Явно еврогейската политическа клика действа много избиратело.

Неонацисти няма. Но турско- негърските Шпиони плюят срещу всеки кйто опита да ги спре да нахлуят в Европа- Всички с имена- Осман, Али, Мехмед, Местан са турски Шпиони. Германците трябва да убият Меркел и да изгонят всички Турци и сириици. Сирийците и турците избиха всички гърци в Мала Азия и 1,5 милона арменци.

Просто си нямате и на идея това до какво ще доведе. Публичността ако изчезне няма да може да прибирате труповете на орки. Не си взехте поука от Брайвик и си нямате и на идея с какво си играете.

Германия е уникална държава. Нашествениците са на свобода, за да вършат грабежи, нападат деца, изнасилват жени, а германците наказват малцината, които се съпротивляват.

А, същото ще бъде и у нас, ако се появи такава съпротива. Нали кукловодите са едни и същи в глобален мащаб...

Хм странно историята се повтаря и оня с мустачките е лежал в затвора, а после цел свят видя кВо сътвори. Да не стане руснаците пак да ходят до Берлин.

Ей такива сладури с човешки образ са им полицаите :-) и полицайките :-)

Това, че е имало бомбени нападения срещу общежития на "бежанци" направо ме шокира. Значи германците не са чак толкова сдухани и има някаква съпротива срещу пъклените планове за демографска подмяна на немското население. Види се, че пак в източната е запазена имунната система на германеца...

Нали няма убити.Сурови наказания за бели които посягат на тъмните.Тия едва ли са ги канили и са съгласни да работят и да ги издържат.На шметкел и липсват мустачките та създаде този хаос.,,брат срещу брата,,

Не забравяй, че Дрезден е родното място на "Алтернатива за Германия".

Съдиите са си подписали смъртните присъди. Тяхна си работа.