Неочакван обрат за съдия Анелия Цветкова

Бизнесменът от Варна Стефан Стефанов и синът му Георги, които са двамата основни свидетели срещу бившия председател на Административния съд във Варна Анелия Цветкова, са отказали да се явят днес на разпит пред съдия, без да посочат мотив.

Обратно в новината

Коментари - Неочакван обрат за съдия Анелия Цветкова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

намерили 150000лв у тях хваналия за 10000 еми ясно баща и син изскарват лесно 140000лж одгоре иняма дело няма свидетели и готово.

Глупава работа еййй ... прост народ сме си ... ама щом траем значи ни харесва ...

охххх баш си е истина работата тя ама айде, нека да я оправдаят, или да потулят случая както венаги се получава с висшестоящите, все пак са недосегаеми......уж.

В дома на Цветкова бяха намерени 88 500 лева, 28 900 евро, 3270 долара и 400 гр злато, но СГС я пуснал срещу 20 000 лв поради липса на доказателства, каква порнография само!

този защитник на Цветкова вече пяна пуска горкичкия да я изкарва честна и почтена във форума, ха-ха, не се хаби човече, хората не пасат трева! Цветкова е типичен модел на корумпираната правосъдна система у нас и това, което става в държавата е нечувано.

Неочаквано щастлив обрат!

СЪДИЯ ЦВЕТКОВА Е НЕВИННА! ВИНОВНИ СА ДВАМАТА ПРОДАЖНИ ЙЮДИ СТЕФАН-КРАДЕЦА И СИНЧЕТО МУ АДВОКАТ ГОШО-ХЮМНЕТО КАКТО И ЕДНА НАИСТИНА КОРУМПИРАНА ГРУПИЧКА В ДАНС КОЯТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗСЛЕДВАНА НЕЗАБАВНО. И ЗАД ЦЕЛИЯТ ТОЗИ СПЕКТАКЪЛ СТОЯТ ТЪМНИ И БЕЗСКРУПУЛНИ ЕЛЕМЕНТИ ЖЕЛАЕЩИ ТОТАЛЕН КОНТРОЛ НАД ВАРНА!

ЗА ВАС ХОРА КОИТО ОБВИНЯВАТЕ И ХУЛИТЕ ДОКАЗАН ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРОФЕСИОНАЛИСТ ЗАЩОТО СТЕ ОЗЛОБЕНИ И/ИЛИ ГЛУПАВИ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ САМО НА НЯКОИ МНОГО СТРАННИ ФАКТИ НА НИЩО ПОВЕЧЕ, А ИМЕННО: 1. ВЪПРОСНИЯ СТЕФАНОВ Е ЗВЪНЯЛ 65 И Е ИЗПРАТИЛ 25 sms-а НА ЦВЕТКОВА ПРЕДИ АРЕСТА. 2. ВЪПРОСНИЯ СТЕФАНОВ Е НАСТОЯВАЛ СРЕЩАТА ДА БЪДЕ В ТОЧНО В ОПРЕДЕЛЕН ЧАС. 3. ПАРИТЕ ПРЕДСТАВЛЯВАЩИ ПОДКУП НЕ СА ВЗЕТИ А БУТНАТИ КЪМ СТЕФАНОВ /ПАЧКА БЕЗ ПЛИК/. 4. ТОВА ЗА КАКВО СА ДАВАНИ ПАРИТЕ ОТ СТЕФАНОВ В МОМЕНТА НА АРЕСТУВАНЕТО ГО ИМА КАТО ДОКАЗАТЕЛСТВА ПО ДЕЛОТО ОТ МИКРОФОНИТЕ С КОИТО Е БИЛ ОКИЧЕН СТРАННИЯ ИНТРИГАНТ СТЕФАНОВ. 5. В 15.30Ч. Я АРЕСТУВАТ И МОМЕНТАЛНО BTV ГРЪМВА АРЕСТУВАХА ЦВЕТКОВА - ГОЛЯМАТА РЕКЛАМА НА ДАНС. 6.АМИ ТОЯ ЗАМ.НАЧАЛНИК НА ДАНС КОЛКО ЛИ Е ВЗЕЛ ОТ СТЕФАНОВ ДА РАЗРАБОТИ ТАЯ КАМПАНИЯ А ... 7.ХОРА МИСЛЕТЕ И ГЛЕДАЙТЕ ФАКТИТЕ, ЖУРНАЛИСТИТЕ ПРЕДСТАВЯТ НЯКОИ ФАКТИ НЕ ТАКА КАКТО ТРЯБВА САМО И САМО ДА ГИ ГЛЕДАТ - ЛОШАТА НОВИНА Е НАЙ-ДОБРАТА. 8.ТОВА СЕ ИЗПОЛЗВА ОТ ИНТРИГАНТИТЕ ОТ ДАНС ДА ДИСКРЕДИТИРАТ ХОРА НА ВИСОКИ ПОСТОВЕ - ТОВА Е СТАР ТРИК КОЛКОТО СВЕТА ЗА МАНИПУЛИРАНЕ НА ОБЩЕСТВОТО - НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ!!! 9. КАКВО ЩЕ КАЖАТ СЕГА СТЕФАНОВИ Е МНОГО ИНТЕРЕСНО, ЧЕ МАЙ НЕЩО СЕ СТРЕСНАХА А !? 10.КОЛКО ПАРИ ВЗЕХА ТИЯ ОТ ДАНС ДЕТО СЕ ЗАНИМАВАТ САМО С ТАКИВА ИНТРИГИ А !? ТО ЯВНО ТОЯ СТЕФАНОВ ОБИЧА ДА ПЛАЩА !?

PRAVDATA PAK VAZDARZESTVUVA V BALGARSKOTO PRAVOSADIE.KAKVOTO PRAVOSADIETO TAKOVA I OBVINENIETO.PALEN FARS¡¡

ТЪПО ПАРЧЕ СИ И ТОВА СИ ЛИЧИ ОТ ВИСОКО...

СЪОБЩЕНИЕ:До всички бандити и бандитки по целия свят тук при нас е спасението страната се нарича както и от съд се тя отрича ! И накрая ни наричат,,тикви,, що не мога да те барна ама дано да си като съдииката мазна баница та да го отнесеш! Само там в Сливенския любовница на някоя циганка и после пак взимай!

Съдийката си е виновна от всякъде. Взела е паричките . Взимала е явно и преди . Скроили са и шапка , но какво от това . Тя си е корумпирана очевидно. Всички в тая сага са за затвора.

Батка в римското право няма такъв принцип, ама нейсе ти знаеш.

Можеш ли да докажеш тъпите си подмятания? И първолаците вече разбраха,че съдия Цветкова е обвинена несправедливо, че всичко е постановка, че в ДАНС са хванати от гората. Как така първо се извършва хипер тайна операция за залавянето на съдия Цветкова, а след това почваме да ровим и търсим доказателства...хе хе хе Нещата би трябвало да протичат в обратен ред. Всичко това е един долен и мръсен театър. Но вярвай ми все още са останали хора със силно чувство за справедливост и вярност към законите и те ще докажат истината: Анелия Цветкова е жертва на лично отмъщение на г-н Стефанов и още нещо........ Що се отнася до съдия Гергана Стоянова ще ти дам съвет: Моли се на Бог да не стигне до ВАС (върховен адм.съд), защото тогава всички, които четат многостранно, субективно, с лични подбуди законите няма да ги чакат спокойни и добри дни- тежко им. Но друго ми е странно: ИМАШ ЛИ СИ ПОНЯТИЕ ИЗОБЩО ОТ ЗАКОНИ, ОТ ПРАВО? ПОЗНАВАШ ЛИ ЛИЦАТА, КОИТО ХУЛИШ? ИМАШ ЛИ ПРЕКИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ОТ ТЯХ?

До всички, които викат че тая е невинна - споко сега вие трупате за ваето поколение, но проблема е, че след 50 год няма да има българи в България, кого ще ползвате тогава.Толкова сте противни и пошли от 1300 километра.

ПЪРВО ОРГАНИЗИРАТ ПОСТАНОВКА А СЛЕД ТОВА СЕ УКРИВАТ ОТ ПРАВОСЪДИЕТО И ОТКАЗВАТ ДА ДАВАТ ПОКАЗАНИЯ НАЙ-НАГЛО ТЕЗИ ДВАМАТА НЕЩАСТНИЦИ ГЕОРГИ-ХЮМНЕТО И СТЕФАН-КРАДЕЦА АМИ ТО Е ОЧЕВАДНО ЧЕ ТЕ СА ВИНОВНИТЕ И СА СИ ДИРЕКТНО ЗА ЗАТВОРА!

ПЪРВО ОРГАНИЗИРАТ ПОСТАНОВКА А СЛЕД ТОВА СЕ УКРИВАТ ОТ ПРАВОСЪДИЕТО И ОТКАЗВАТ ДА ДАВАТ ПОКАЗАНИЯ НАЙ-НАГЛО ТЕЗИ ДВАМАТА НЕЩАСТНИЦИ ГЕОРГИ-ХЮМНЕТО И СТЕФАН-КРАДЕЦА АМИ ТО Е ОЧЕВАДНО ЧЕ ТЕ СА ВИНОВНИТЕ И СА СИ ДИРЕКТНО ЗА ЗАТВОРА!

СЪДИЯ ЦВЕТКОВА Е НЕВИННА! А СТЕФАН-ФАЛИРАЛИЯ И СИНЪТ МУ ГОШКО- АДВОКАТ ТИП СЕЛСКИ ХИТРЕЦ ДА ДАВАТ ПОКАЗАНИЯ ДА НЕ СЕ КРИЯТ И В ЗАТВОРА ЗА ДЪЛГО! СЛЕД КАТО СА ДРОБИЛИ ПОПАРА СЕГА ЩЕ СИ Я СЪРБАТ!

Гадничко.

Ох добре че е невинна! Тя не е вземала тия пари. Те сами са и ги дали. Тя се е дърпала милата ма те и ги дали без тя да разбере. Какви гадове!! ;))

Какво съдийка е тази г-жа, след като е вземала толкова подкупи?!!!!!! То пари не могат да се спестят от заплата. А и днес двама от свидетелите се отказали да дадът показания срещу нея. Значи тя е свързана с мафията. Никой ли няма да направи нещо в тази държава?!!!!

Преди бях писал,че съдия Цветкова трябва да позира за статуя на богинята Темида,но сега излиза,че били достойна и за Венера! Цялата държава ,че може и ЕС с трепет следи съдбовните /и съдебни/обрати на тази любовна драма.Ромео и Жулиета пасти да ядат! Очакваме и продължение- как синът адвокат също бил влюбен в Анелия,но тя отхвърлила чувствата му и той за отмъщение скроил тази мръсна интрига с помощта на полицейски началник,който също изпитвал непреодолима страст към госпожата.

Ако не беше фактът, че България, която помня като китна градина от Тошово време, се превърна в свинска кочина, щях да се смея от сърце и едновременно с това да драйфам, де.... И операторе, хайде не цензурирай всичко, джанъм!

as teia novini ot neta gi nau4avam kogato se opravi taia skapana dargava mi se obadete tapazi da go duhate teia deto ia opravdavat stoite v ka6ti i gledaite novinite xa xa xa i posle nedovolstvaite i se vazmu6tavaite i za 100euro ba4kaite ipak vka6ti si stoite na oragie be krav triabva da se lee inak opravia nemaaaaa

Абе нали ви казах, че си е постановка. Прав беше един човечец, че не може тя директно да ги е взела без посредник. А то какво излиза? Наранени чувства. И като се замислиш, как ли е станала постановката с любезното съдействие на Главната прокуратура ти става ясно, че ОТ ДАБЕЧЕ СМЪРДИ.

АЛО ОТ БИГ БРАДЪР ВКАРАЙТЕ ГИ В КЪЩАТА ТЕЯ РЕВАТ ПОВЕЧЕ ОТ ОНЯ РЕВЯЩИЯ МИРО . И СТИГА С ТЕЗИ СЦЕНАРИЙ ЗА НЕВИННОСТ ЯВНО ИМА МНОГО НЕКАДЪРНИ ХОРА В ПОЛИЦИЯТА

як гръб има тая спор няма

Тези двамата,баща и син нещо много са объркали,на кого правят постановка! Този случай и в Брюксел го разбраха,та не знам. Просто човек трябва да е психично болен,за да си позволи да скача, по такъв начин,на такова ниво ,въпреки чадъра над него и обещания за охолен живот. В Европа сме, някой много се е надценил явно. А жената просто е очевадно,че е натопена по най-нагъл начин.

ТЕЗИ ДВАМАТА ПОСТАНОВЧИЦИ МАЙ СЕ ПОКРИХА ПОРАДИ ЛИПСА НА СВЕСТЕН АДВОКАТ ПРОСТО НИКОЙ АДВОКАТ НЯМА ДА СИ РИСКУВА УСПЕШНАТА КАРИЕРА ЗАРАДИ ТЕЗИ БАНДИТИ! А СЪДИЯТА СИ Е НАИСТИНА НА СТО ПРОЦЕНТА НЕВИННА.

Дори и да е вярна версията на съдийката,то тя няма място повече в съдебната система.Защото с тия любовни романи е уронила престижа на съдебната власт.

Има даване на подкуп, независимо дали има съмнения че е инсцениран. Защо е взела парите си е неин проблем, това показва най-малкото че тя е склонна към вземане на подкупи.

защо плащаме заплатите на цял отбор държавни служители - поне единия от съпрузите - право в затвора. докато се разбере кой - и двамата в ареста. съдийката дето я пуснала - и тя там. знаят законите , да се оправят на място на хляб вода .

страхотен сценарий за сапунен латиносериал!!!

БРАВО БЕ,ОТКАЗАЛИ ДА СЕ ЯВЯТ ПРЕД СЪОТВЕТНИТЕ ОРГАНИ ТЕЗИ УБАВЦИ, БАЩИЦА-ФАЛИРАЛ ЛЮБОВНИК И СИНЧЕ- АДВОКАТЧЕ СРЕДЕН КАЛИБЪР МОШЕНИК. Е ТЯ ТОГАВА РАБОТАТА Е ЯСНА КАТО КАРИБСКА ОБСТАНОВКА ЯВНО, ЧЕ СЪДИЯТА Е НЕВИННА ,А ТЕЗИ ДВАМАТА СЕЛСКИ ТАРИКАТИ СА ЗА ЗАТВОРА!

Съдия Цветкова е невинна. А двамата престъпника, баща и син и компания да си понесът, най-строго последствията за скалъпената постановка.

дойде време да хващаме полицаи, да следим следователи, да обвиним прокурори и да осъдим съдии. А тая хохавела да я осъдят 3 нощи да спи в едно помещение с осъдените от нея.

Добре де нали уж на калъп я хващат ама защо после нещо свидетелите не се явяват щото то така май найстина излиза че са и кройли шапка

Луди за връзване!!!

Анелче, защо се влюбваш в неподходящи мъже. Голям късмет изкара, аз съм свободен и ще те обичам много, като запазиш парите. Горе главата, съдът ще те оправдае, нали си живеем в нашата мила родна НЕКОРУМПИРАНА държава. Да живей БГ помията.

BIG BULGARIAN SHOW!!!

МАФИЯ !!!

Поредната гавра с обикновенните хора :) Голям смях! Факт е, че нямаме ПРАВОСЪДИЕ !!!

Не мога да разбера - вчера парите бяха на загиналата й сестра, днес вече парите били за нещо друго. Да се смея ли ... да плача ли. Нямам думи!

Невинна е жената.Дано гледат от ЕС какъв справедлив съд имаме и да ни бият шута.

Ne gi e sram, zadarjali jenata a to vsi4koto lubovna istoria bilo.Niama li da i se izvinite???

Че то като в нашите сериали, какво разкаяние, какви чуства отново избухнаха между тези поотрастнали младежи, ах, ах!!!

Ахахаха! Добре дошли в България - страната на абсурдите! Вече вярвам повече в извънземните, отколкото в съда в България! Хубаво е, че и чужденците ще научат. Срам не срам, чужденци ще трябва да ни оправят.

Мали-и, тази дебеланка много обичана бе!

Аз пък реших - няма да си идвам.

невинна е друг път!! с тия 100+ хиляди в домашния си бурканбанк...