Събарят сградата, в която живее вдовицата на Енвер Ходжа

97-годишната Неджмие Ходжа определи решението като „фашистко“

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Настради Ходжа е виновен! Някой место ли го?

Наследниците на Енвер Ходжа ги изпратили да живеят в предградията, а Татовите наследници още са си у Софето. Няма ли да ги изпратят в Правешко, а?

Къде са ви краварски подлоги мунициите? Лайнометите ви плюват само люспи!!!

албанци казват със страхопочитание, че техният крал Ахмед Зогу ги е отучил да крадат, а диктаторът Енвер Ходжа ги е научил да работят

Е,малко ще и развалят спокойствието,но през 60-те години на миналият век хиляди омъжени албанки и хиляди женени албанци за източно-европейци безследно изчезнаха или бяха десетилетия в лагери,някои се развели,но въпреки обещанията ги обявили за врагове на народа..Причината за този произвол отхвърлянето на линията на Москва и скъсването с нея,то и с целия свят,но е имало доста смесени бракове докато са били в един лагер. Източно-европейците са били депортирани в повечето случаи,но които са останали също са ги натикали в лагерите.

просташки плямпаници

Това беше и в България - гадните бесепари избиха милиони хора за 45 години , вкарваха в Белене за това че си с къса пола и небръснат . Чест прави на Демокрацията че даде Персонални Пенсии на дисидентите , като на Турчев от филма Капитан Петко Воевода .

България с Албания, ще те замоля. смешен си. по-затворена държава е нямало - тъмна индия и толкова. те затова са толкова нахъсени сега, като невидели.

Шиптърското племе и българското искат само диктатори от рода на Хан Крум и неговите закони.За 28 г. западна окупация българите и България са ликвидирани

Хановете са по пътищата на България. Като "Църна Маца". Племената се кичат с пера и раковини.....да не подскочиш и счупиш мидите на които седиш.

....дърта комуниска, всички са фашисти щом им пречат да си живуркат с откраднатото!

покрай нейния ходжа, че и още живурка. нека си мрънка - но от какъв зор ни занимавате с нея. отдавна е трябвало да я заселят в някой от 7000 бункери на територията на Албания, хем тя не е градила бункер като останалите след края на работното време.

мъжът и е бил луд на тема противоатомни скривалища.