Коментари - Атанас Семов обеща да смени модела на държавата | Днес.dir.bg

Атанас Семов обеща да смени модела на държавата

Искаме не просто да изметем виновната политическата класа, искаме да сменим модела на държавата. Искаме да направим Конституция, която да изпрати в историята цялостната престъпна логика на прехода.

Обратно в новината

Коментари - Атанас Семов обеща да смени модела на държавата | Днес.dir.bg

Коментари

Господа, народът ни страда от държавното управление и неговите цели, а този господин щял да "смени модела на държавата". Не моделът, а оригиналът трябва да се смени - тази държава трябва да бъде сменена с човечна и разумна държава за народа и на народа. Това не е дело за моделиери, а за осъзнати и организирани защитници на народа, готови за борба, саможертва и честна служба на народа чрез държавно управление. Само такива хора могат да пуснат водата връз играчите на моделчета и чипчета, връз чуждопелтеците на вносни думички - запъртъци.

Не,че ми пука за твоето мнение многознайко,но определено си на "всяко гърне мерудия" наблюдавам те от доста време как се навираш между шамарите и даваш акъл.Аз не съм дошъл във форума да давам акъл на никой,а изказвам собствено мнение и никой не ти дава право да си играеш на критик на моето становище.Тук проличава възпитанието.И много бързо подскачаш като опарен когато някой разбие на пух и прах твоите простотий.Идея за България.Идея си нямаш изобщо какво става по този свят.Или е по лесно нялой да ти плаща,а ти да драскаш по форумите. България е независима държава последно през 1396 год.От кого и от какво сме независими след Сан Стефано.Само на книга.Ако беше така нямаше да има Берлински конгрес,нямаше да има Балканска и междусаюзническа война.А ние сме все зад колата на някой като куче на каишка.Германци,после руснаци сега Америка.Все някой ни влачи подире си.Тъй,че с твоите идеи дори и кокошките на село не можеш да впечатлиш.Ако си сериозен опонент на системата никой няма да те остави,а ще те смотат като мокър пешкир.Сега си просто забавен на някой или ти плашат да се упражняваш с клавиатурата.Айде със здраве и ако не искаш да те направя смешен повече не се заяждай.

РЗС ще станат сериозна партия като си сменят лидера...

Тази корумпирана мутра, която взима бая пари за взимане на изпит в СУ - София, да не му даваме възможност да пренесе тази си "слабост" и в държавата!!!

Този може да си смени само чорапите, за други, по-едри, смени, може само да си мечтае или да си ги гледа в мокрите сънища! Може в компанията на своя партиен бос - лудото Яне, а също на главния спонсор - един помак. Що ли ни занимават с всичките им бълнувания на тия откачалки, не ми е ясно.

Мамка ви мръсна, бойко-герберасти и царисти! ЗАРАДИ ВАС БЪЛГАРИЯ Е ПОСЛЕДНАТА СТРАНА В ЕС. БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ!

Скрий се бе ненормалник. Стига си плюл, измисли нещо приемливо. Дай мнение, дискутирай като нормален човек. Простотията край няма.

Този иска да смени модела на държавата и да върне модела отпреди прехода- модела от времето на баща си Марко Семов, автор на уводните статии на в-к"Работническо дело" и верен на Партията! Ша върне, ама друг път!

Тоя е толкова зле, че не си стува да го коменнтираме. Добре е да си взема редовно таблетките...

dir.bg цензорите са платени от ГЕРБ, бившите комунисти се подкрепят, майната ви!!

това е умния,достоен и ерудиран президент. за 1 път в бълагария има силна кандидатура.за 1 път има ясна алтернатива.семов - президент.нова конституция и краи на имунитетите и неприкосновенните политици,полицаи и съдии

Кандидата г-н Семов, не казва как ще стори това. Трябва да се смени формата на държавното управление ...пр. Президентска република...с голи фрази всички могат...а, иначе сегашната Конституция си е за Бунището на историята

А бе ти вярваш ли си. Ако отговора е "да" мисля, че не си нормален. Тогава закачай се за ненормалника Семов и двамката - на психиатър.

Само дето не казват открито, с какъв друг ще да сменят модела на държавата? Не казват, тези от влиятелният кръг, дали и какво ще им разрешават да сменят? Срещу какво? С една дума - от РЗС обещават, а нищо не казват.

Точно така ...голи кухи фрази

само ние 10 ките можем да спасим балгария :)

Не, вие 10-ките ще си останете в десетката на неизживяното детство. Ние, 20-ките ще оправим нещата. Защото 20 > 10, нали така? "Колкото повече - толкова повече". Народна мъдрост. А ти най-накрая вземи и си пий хапчетата, че скоро и стотици могат да ти се видят. Особено без коледни надбавки за пенсиите.

Атанасе, недей да се правиш на Марко - не си. Баща ти се изказваше само за Япония. Защо не опиташ и ти първо там да смениш модела и ако се получи, да пробваш и тук? Ние не бързаме...

Наскоо..Наско, на бодлива крава бог рога не дава....

Айде всички кандидат-спИцЯлисти в политиката вместо дъра-бъра да си разработят политическите програми във вид на он-лайн игри и чиято игра зацикли най-късно - този да избираме...:):):)

От кога класиралата се на 6-то място президентска двойка сменя модела на държавата ? От позицията на какъв ? :) Мисля, че Семов и Е. Йорданов ще влезат в люта битка за последното място а Светльо от Хиподил ще се откъсне пред двамата :))

М/у цвят лила и цвят индиго има разлика!

Юре аман от слуги на Базилиска! Освен "лилави" деца, има и "лъчисти". От 10-те "диамантени" деца, ЧЕТИРИ са определени от Духовният Свят да работят в България. Анадънму шинди?

Аха! И аз това казвам! И иридиевите деца, че и родиевите деца! Пък за графитените - да не говорим. То нали диаманта е графит (или беше обратното?) Ама най-вече - мармот ни трябва! Да завива шоколада в станол! Че без сладко ще ни падне серотонина и розовите очила няма да действат!

Семов, Семов,!Какъв модел ще сменяш Семов?Хората ни направиха бананова репуплика защото така смятат,че е необходимо и угодно за тях.На тях не им пука какво искаме ние.ти ще станеш президент ако така решат господарите на "новия световен ред",а не чрез нашите бюлетини.Какво ни будалкаш без да има благословията на американското посолство и европейските бюрократи.Жан Виденов нали се опита да не слуша и му спретнаха такава постановка,че ум да ти зайде.България е обречена да бъде 51 щат.Сметище.Коридор за наркотици и перачница на мръсни пари.Това е предопределението което ни дадоха преди 22 год., а всичко друго беше цирк за пред публиката.И сега всичко е цирк.И изборите и президенската институция.Излишна и ненужна за малка България.Все едно е да назначиш президент на един по голям град в САЩ или Европа.Ние дори не сме суверенна държава и президент на всичко отгоре.Ставате смешни с напъните си да првите политика.Всички там"горе".Всички ди един.

65- браво,всичко си казал така че оставам без коментар - само не ми е ясно още хората на ДПС+циганите за кого ще гласуват на балотажа - може би за Сидеров!

Дали циганите ще останат на балотажа да гласуват или НЕ, ще дойде на власт с техните купени гласове пак мафията. И горния- 65, защо другите народи на Европа не са станали 53- тия американски щат? Защото имат очи и уши- казва се развито съзнание,което българинът го няма и позволи държавата му ад стане свинска кочина и владяна от мафията.

Който даде по добрата оферта.Те поне осребряват вота докато ние се минаваме тотално и се набутваме безплатно

не ти ли е забавно? Бананова република без банана е още по-голяма красота. Ама за 22 години станахме по-твърди и от стомана. Ела сега ми разправяй приказките на 89-та година. ШЕ ТИ СЪДЕРА ЗАДНИКА от....

Този кандидат президент още повече потвърждава тезата че всеки който се кандидатира от РЗС трябва да мине на психотест от диспансера.Не може да предприемеш каквито и действия ако от теб не зависи с други думи не ти влиза в работата.Все едно да отнемеш свидетелство за управление на лека кола.Ама ти не си го издал.

АТАНАСЕ, Един идиот преди теб каза : "ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ "!! После същия този собственик на Сейшалската офшорка наречена "АТАКА" участва мирно и кротко в раздържавяването на монопола на Булгартабак. НА ВОЛЕНЧО НЕ МУ ПРАВЕШЕ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ МОНОПОЛИ СА СЕ ПРЕВЪРНАЛИ В ЧАСТНИ И ТО НЕБЪЛГАРСКИ. България се превърна в колония на "цивилозана" Европа. Зад теб Насе стоят други чужди "инвеститори" не по малко алчни и готови да ни съдерат по пет кожи. Това са другарите ви от Израел.

Не ща обещание! Искам план! И стратегия за изпълнението му! Искам да знам, какво искат да пипат по Конституцията!

Как да не разбираш, ще ти пипнат "белите бъбреци"?!

На изборите всички срещу бойковите послушковци Пухльото и Учительницата! Всички срещу примитивната и нагла бойковщина!

Каква злоба,какъв бяс...леле,малеее

Има още 5-6 дни за БЕСУВАНЕ. След изборите, както казва Бойко Борисов, БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДЪРЖАТ ЗДРАВО. Нека поне една седмица да се възползваме от свободата на словото и да си полаем ... след политическия керван. И както се казва, всичко да си продължи по старо му, но ... ДОКОГА?

Това е поредния ненормалник влязъл и той не знае как в политиката. Злобен, жлъчен и долен празнодумец. Подлога на Яне и Трактора. След изборите ще го д..а.

Въобще не се напрягай да мислиш. Ако стигнеш 4% пак ще е супер. Не че ще смениш системата, а че ще си забележим от останалите кутрета.

Не, трактористи.

АЛАНКООЛУ, НЕ РАЗБРА ЛИ, ЧЕ С ТАЗИ ЗЛОБА ПРЕЗИДЕНТ НЕ СЕ СТАВА? ТИ ПРЕДРЕШАВАШ И ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ НА ТВОЯТА ПАРТИЯ. ПО КРОТКО ПО ДОБРЕ.

Насе, ако отвориш някои книжки по история ще видиш, че моделът на държавата най-често се сменя с революция. С избори става много трудно, почти невъзможно. Така, че думите ти са меко казано смущаващи. Много революционен плам има в тях, но думата не смееш да я кажеш. Страх те е.

Революциите в Европа отдавна свършиха. След ВСВойна в Европа се роди новия тип държава WELFARE STATE , която сложи на мястото на войната и геополиитката- мира и демокрация. От тогава главен фактор в Европа стана не войната, а НИВОТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА. В Европа държавния модел започна да се сменя не с кървави революции и нови Бастилии, а с "мирни парламентарно политически революции". Но за това се СИЛНА РЕФОРМА, а тя става с АКЪЛ - силна политически идея и доброволния вот на избирателите. Политическата партия с тази политическа идея за СПЕЧЕЛИ болшинството в парламента и реализира реформите си.

Welfare idealist - я виж индигнантите какво правят в Ню Йорк,Лондон,Рим,Берлин-без Токио засега,Мадрид....... май,че т.н. гражданско общество не иска да бъде вече welfare sheeple=

Тези идеи са много хубави ама само на книга. Я виж какво става по света. Революциите винаги са кървави и такива ще си останат. А ти какво смяташ си е твое право.

Каква промяна на модела - връщаме комунизЪма или социализЪма, тоталитаризЪма. Тоя съвсем изперка ще маха демокрацията с какво? Крушата не пада по-далече от дървото.

То тоя модел взел-дал. Момчето може и да промени нещо.

Палячо!

Тоя и за чистач не става даже

Популизъм, популизъм и смешни напъни. Абе Наско, как ще смениш конституцията като президент? Знаеш ли колко и какви са пълномощията на президента по смяна конституцията? И КАК ще я смениш, какви промени предлагаш в нея-нещо не се чува от теб? Смях на квадрат!

"ideyazabulgaria", много пъти вече сме влизали в дебат по социалните проблеми, но ефектът е бил винаги "Смях на квадрат!" Наско Семов не знае за каква ТОЧНО смяна на конституцията говори, също и "ideyazabulgaria" не знае каква ТОЧНО ще е постглобалната социална система. Старите мисловни конструкции са основната причина за невъзможността на "идея за България" да "прогледнат", а сега ИСТОРИЧЕСКИ се изисква от българите да СПОМОГНАТ ЗА ЗАСЯВАНЕТО НА ШЕСТАТА КУЛТУРНА РАСА /лилавите деца/.

Да, точно така! И сините деца, и зелените деца и даже и един мармот да засадим! Да завива шоколада в станиол!

В интерес на истината до съвсем скоро и ИБ бръщолевеше небивалици за смяната на конституцията, така че писанието им е ПРИСМЯЛ СЕ ХЪРБА НА ЩЪРБА

Коментари - Атанас Семов обеща да смени модела на държавата | Днес.dir.bg

Атанас Семов обеща да смени модела на държавата

Искаме не просто да изметем виновната политическата класа, искаме да сменим модела на държавата. Искаме да направим Конституция, която да изпрати в историята цялостната престъпна логика на прехода.

Обратно в новината

Коментари - Атанас Семов обеща да смени модела на държавата | Днес.dir.bg

Коментари

Господа, народът ни страда от държавното управление и неговите цели, а този господин щял да "смени модела на държавата". Не моделът, а оригиналът трябва да се смени - тази държава трябва да бъде сменена с човечна и разумна държава за народа и на народа. Това не е дело за моделиери, а за осъзнати и организирани защитници на народа, готови за борба, саможертва и честна служба на народа чрез държавно управление. Само такива хора могат да пуснат водата връз играчите на моделчета и чипчета, връз чуждопелтеците на вносни думички - запъртъци.

Не,че ми пука за твоето мнение многознайко,но определено си на "всяко гърне мерудия" наблюдавам те от доста време как се навираш между шамарите и даваш акъл.Аз не съм дошъл във форума да давам акъл на никой,а изказвам собствено мнение и никой не ти дава право да си играеш на критик на моето становище.Тук проличава възпитанието.И много бързо подскачаш като опарен когато някой разбие на пух и прах твоите простотий.Идея за България.Идея си нямаш изобщо какво става по този свят.Или е по лесно нялой да ти плаща,а ти да драскаш по форумите. България е независима държава последно през 1396 год.От кого и от какво сме независими след Сан Стефано.Само на книга.Ако беше така нямаше да има Берлински конгрес,нямаше да има Балканска и междусаюзническа война.А ние сме все зад колата на някой като куче на каишка.Германци,после руснаци сега Америка.Все някой ни влачи подире си.Тъй,че с твоите идеи дори и кокошките на село не можеш да впечатлиш.Ако си сериозен опонент на системата никой няма да те остави,а ще те смотат като мокър пешкир.Сега си просто забавен на някой или ти плашат да се упражняваш с клавиатурата.Айде със здраве и ако не искаш да те направя смешен повече не се заяждай.

РЗС ще станат сериозна партия като си сменят лидера...

Тази корумпирана мутра, която взима бая пари за взимане на изпит в СУ - София, да не му даваме възможност да пренесе тази си "слабост" и в държавата!!!

Този може да си смени само чорапите, за други, по-едри, смени, може само да си мечтае или да си ги гледа в мокрите сънища! Може в компанията на своя партиен бос - лудото Яне, а също на главния спонсор - един помак. Що ли ни занимават с всичките им бълнувания на тия откачалки, не ми е ясно.

Мамка ви мръсна, бойко-герберасти и царисти! ЗАРАДИ ВАС БЪЛГАРИЯ Е ПОСЛЕДНАТА СТРАНА В ЕС. БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ!

Скрий се бе ненормалник. Стига си плюл, измисли нещо приемливо. Дай мнение, дискутирай като нормален човек. Простотията край няма.

Този иска да смени модела на държавата и да върне модела отпреди прехода- модела от времето на баща си Марко Семов, автор на уводните статии на в-к"Работническо дело" и верен на Партията! Ша върне, ама друг път!

Тоя е толкова зле, че не си стува да го коменнтираме. Добре е да си взема редовно таблетките...

dir.bg цензорите са платени от ГЕРБ, бившите комунисти се подкрепят, майната ви!!

това е умния,достоен и ерудиран президент. за 1 път в бълагария има силна кандидатура.за 1 път има ясна алтернатива.семов - президент.нова конституция и краи на имунитетите и неприкосновенните политици,полицаи и съдии

Кандидата г-н Семов, не казва как ще стори това. Трябва да се смени формата на държавното управление ...пр. Президентска република...с голи фрази всички могат...а, иначе сегашната Конституция си е за Бунището на историята

А бе ти вярваш ли си. Ако отговора е "да" мисля, че не си нормален. Тогава закачай се за ненормалника Семов и двамката - на психиатър.

Само дето не казват открито, с какъв друг ще да сменят модела на държавата? Не казват, тези от влиятелният кръг, дали и какво ще им разрешават да сменят? Срещу какво? С една дума - от РЗС обещават, а нищо не казват.

Точно така ...голи кухи фрази

само ние 10 ките можем да спасим балгария :)

Не, вие 10-ките ще си останете в десетката на неизживяното детство. Ние, 20-ките ще оправим нещата. Защото 20 > 10, нали така? "Колкото повече - толкова повече". Народна мъдрост. А ти най-накрая вземи и си пий хапчетата, че скоро и стотици могат да ти се видят. Особено без коледни надбавки за пенсиите.

Атанасе, недей да се правиш на Марко - не си. Баща ти се изказваше само за Япония. Защо не опиташ и ти първо там да смениш модела и ако се получи, да пробваш и тук? Ние не бързаме...

Наскоо..Наско, на бодлива крава бог рога не дава....

Айде всички кандидат-спИцЯлисти в политиката вместо дъра-бъра да си разработят политическите програми във вид на он-лайн игри и чиято игра зацикли най-късно - този да избираме...:):):)

От кога класиралата се на 6-то място президентска двойка сменя модела на държавата ? От позицията на какъв ? :) Мисля, че Семов и Е. Йорданов ще влезат в люта битка за последното място а Светльо от Хиподил ще се откъсне пред двамата :))

М/у цвят лила и цвят индиго има разлика!

Юре аман от слуги на Базилиска! Освен "лилави" деца, има и "лъчисти". От 10-те "диамантени" деца, ЧЕТИРИ са определени от Духовният Свят да работят в България. Анадънму шинди?

Аха! И аз това казвам! И иридиевите деца, че и родиевите деца! Пък за графитените - да не говорим. То нали диаманта е графит (или беше обратното?) Ама най-вече - мармот ни трябва! Да завива шоколада в станол! Че без сладко ще ни падне серотонина и розовите очила няма да действат!

Семов, Семов,!Какъв модел ще сменяш Семов?Хората ни направиха бананова репуплика защото така смятат,че е необходимо и угодно за тях.На тях не им пука какво искаме ние.ти ще станеш президент ако така решат господарите на "новия световен ред",а не чрез нашите бюлетини.Какво ни будалкаш без да има благословията на американското посолство и европейските бюрократи.Жан Виденов нали се опита да не слуша и му спретнаха такава постановка,че ум да ти зайде.България е обречена да бъде 51 щат.Сметище.Коридор за наркотици и перачница на мръсни пари.Това е предопределението което ни дадоха преди 22 год., а всичко друго беше цирк за пред публиката.И сега всичко е цирк.И изборите и президенската институция.Излишна и ненужна за малка България.Все едно е да назначиш президент на един по голям град в САЩ или Европа.Ние дори не сме суверенна държава и президент на всичко отгоре.Ставате смешни с напъните си да првите политика.Всички там"горе".Всички ди един.

65- браво,всичко си казал така че оставам без коментар - само не ми е ясно още хората на ДПС+циганите за кого ще гласуват на балотажа - може би за Сидеров!

Дали циганите ще останат на балотажа да гласуват или НЕ, ще дойде на власт с техните купени гласове пак мафията. И горния- 65, защо другите народи на Европа не са станали 53- тия американски щат? Защото имат очи и уши- казва се развито съзнание,което българинът го няма и позволи държавата му ад стане свинска кочина и владяна от мафията.

Който даде по добрата оферта.Те поне осребряват вота докато ние се минаваме тотално и се набутваме безплатно

не ти ли е забавно? Бананова република без банана е още по-голяма красота. Ама за 22 години станахме по-твърди и от стомана. Ела сега ми разправяй приказките на 89-та година. ШЕ ТИ СЪДЕРА ЗАДНИКА от....

Този кандидат президент още повече потвърждава тезата че всеки който се кандидатира от РЗС трябва да мине на психотест от диспансера.Не може да предприемеш каквито и действия ако от теб не зависи с други думи не ти влиза в работата.Все едно да отнемеш свидетелство за управление на лека кола.Ама ти не си го издал.

АТАНАСЕ, Един идиот преди теб каза : "ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ "!! После същия този собственик на Сейшалската офшорка наречена "АТАКА" участва мирно и кротко в раздържавяването на монопола на Булгартабак. НА ВОЛЕНЧО НЕ МУ ПРАВЕШЕ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ МОНОПОЛИ СА СЕ ПРЕВЪРНАЛИ В ЧАСТНИ И ТО НЕБЪЛГАРСКИ. България се превърна в колония на "цивилозана" Европа. Зад теб Насе стоят други чужди "инвеститори" не по малко алчни и готови да ни съдерат по пет кожи. Това са другарите ви от Израел.

Не ща обещание! Искам план! И стратегия за изпълнението му! Искам да знам, какво искат да пипат по Конституцията!

Как да не разбираш, ще ти пипнат "белите бъбреци"?!

На изборите всички срещу бойковите послушковци Пухльото и Учительницата! Всички срещу примитивната и нагла бойковщина!

Каква злоба,какъв бяс...леле,малеее

Има още 5-6 дни за БЕСУВАНЕ. След изборите, както казва Бойко Борисов, БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДЪРЖАТ ЗДРАВО. Нека поне една седмица да се възползваме от свободата на словото и да си полаем ... след политическия керван. И както се казва, всичко да си продължи по старо му, но ... ДОКОГА?

Това е поредния ненормалник влязъл и той не знае как в политиката. Злобен, жлъчен и долен празнодумец. Подлога на Яне и Трактора. След изборите ще го д..а.

Въобще не се напрягай да мислиш. Ако стигнеш 4% пак ще е супер. Не че ще смениш системата, а че ще си забележим от останалите кутрета.

Не, трактористи.

АЛАНКООЛУ, НЕ РАЗБРА ЛИ, ЧЕ С ТАЗИ ЗЛОБА ПРЕЗИДЕНТ НЕ СЕ СТАВА? ТИ ПРЕДРЕШАВАШ И ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ НА ТВОЯТА ПАРТИЯ. ПО КРОТКО ПО ДОБРЕ.

Насе, ако отвориш някои книжки по история ще видиш, че моделът на държавата най-често се сменя с революция. С избори става много трудно, почти невъзможно. Така, че думите ти са меко казано смущаващи. Много революционен плам има в тях, но думата не смееш да я кажеш. Страх те е.

Революциите в Европа отдавна свършиха. След ВСВойна в Европа се роди новия тип държава WELFARE STATE , която сложи на мястото на войната и геополиитката- мира и демокрация. От тогава главен фактор в Европа стана не войната, а НИВОТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА. В Европа държавния модел започна да се сменя не с кървави революции и нови Бастилии, а с "мирни парламентарно политически революции". Но за това се СИЛНА РЕФОРМА, а тя става с АКЪЛ - силна политически идея и доброволния вот на избирателите. Политическата партия с тази политическа идея за СПЕЧЕЛИ болшинството в парламента и реализира реформите си.

Welfare idealist - я виж индигнантите какво правят в Ню Йорк,Лондон,Рим,Берлин-без Токио засега,Мадрид....... май,че т.н. гражданско общество не иска да бъде вече welfare sheeple=

Тези идеи са много хубави ама само на книга. Я виж какво става по света. Революциите винаги са кървави и такива ще си останат. А ти какво смяташ си е твое право.

Каква промяна на модела - връщаме комунизЪма или социализЪма, тоталитаризЪма. Тоя съвсем изперка ще маха демокрацията с какво? Крушата не пада по-далече от дървото.

То тоя модел взел-дал. Момчето може и да промени нещо.

Палячо!

Тоя и за чистач не става даже

Популизъм, популизъм и смешни напъни. Абе Наско, как ще смениш конституцията като президент? Знаеш ли колко и какви са пълномощията на президента по смяна конституцията? И КАК ще я смениш, какви промени предлагаш в нея-нещо не се чува от теб? Смях на квадрат!

"ideyazabulgaria", много пъти вече сме влизали в дебат по социалните проблеми, но ефектът е бил винаги "Смях на квадрат!" Наско Семов не знае за каква ТОЧНО смяна на конституцията говори, също и "ideyazabulgaria" не знае каква ТОЧНО ще е постглобалната социална система. Старите мисловни конструкции са основната причина за невъзможността на "идея за България" да "прогледнат", а сега ИСТОРИЧЕСКИ се изисква от българите да СПОМОГНАТ ЗА ЗАСЯВАНЕТО НА ШЕСТАТА КУЛТУРНА РАСА /лилавите деца/.

Да, точно така! И сините деца, и зелените деца и даже и един мармот да засадим! Да завива шоколада в станиол!

В интерес на истината до съвсем скоро и ИБ бръщолевеше небивалици за смяната на конституцията, така че писанието им е ПРИСМЯЛ СЕ ХЪРБА НА ЩЪРБА