Путин: 4000 руски джихадисти воюват в Сирия

Около 4000 руснаци воюват на страната на екстремистите в Сирия, заяви руският президент Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Путин: 4000 руски джихадисти воюват в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

https://link

Сигурно искал да каже граждани на Руската федерация, все едно наши турски момчета да пише българи. А останалите т.н. джихадисти да не са дошли от концлагера в Гуантанамо.

ислямска държава се състои от граждани на русия, главният износител на тероризъм

И ква стана тя?! В Сирия воюват руснаци срещу руснаци. 4000 на страната на ИДЛ и 2000 на страната на Башар. Нали сме много да се изтребим по между си за да може джуДжето да си нахрани егото, че на последък не вдигал па*ката

Абе преди заглавието ви не беше ли, за присъединили се руснаци в ИДИЛ? Гледам ,че по-другите сайтове пише за бунтовници, а в БТА за екстремисти? Никъде не се споменава ИДИЛ.

Нищо ново не казвате. Това , че имало руски граждани и от бившия СССР никой не го крие и е доста стара информация. Кажете кой им плаща заплатите на тия. Дайте ги от всяка държава колко са щото ЦРУ дава най-малката бройка за чуждестранни бойци в ИДИЛ, докато иракският експерт Хишам ал-Хишам дава 100 хилядна бройка, а началник щабът на кюрдския президент дава дори 200 хиляди бойци. Според руснаците са 70 хиляди бойци. Тези данни са от 2015г.

Путин да не се прави на утепан, а да каже колко хиляди руснаци и изпратил да воюват на страната на екстремистите в Лугандон и Даунбас и колко бяха екстремистите окупирали Крим!

ПУТИН: 4000 РУСКИ ТЕРОРИСТИ СЕ БИЯТ В СИРИЯ А 12 000 СА В ИЗТОЧНА УКРАЙНА,КЪДЕТО ПОДПОМАГАТ ПРО РУСКИТЕ ТЕРОРИСТИ !!!

Повярвайте ми - сега тия "ятаци" съучениците му, дето са знаели за убийството ще започнат да "пеят" в следствие, съд, прокуратура, телевизии, радиа ..... и т.н. Ще стане пълна гмеж! Всеки от тях ще се състезава да се представи колко много ще съдейства на правосъдните органи, само и само да оттърват дело за укривателство (или както там се казва)!

Човекът, който не е на фокус също е доста интересен! Погледът му не предвещава нищо добро за този, когото гледа от тримата.

Бо Бо

САЩ (по времето на Обама) - в лицето на Пентагона, спонсорира, обучава и въоръжава ИДИЛ, където лидерите на ИДИЛ са служили и са били любимци не само на американците, но и на определени кръгове от Евроатлантика. Всеки един контингент на САЩ има връзка с ИДИЛ. За някои това е парадокс, за други факт!

Нищо ново. През ВСВ, САЩ подпомагат мафията в Италия. След победата, САЩ освобождават всички мафийоти, затворени от Мусолини. Освобождават и кръстника на мафията, който уж е бил в Американски затвор, който поема ръководната роля на Сицилианската мафия и я разраства. Нищо старо не е забравено. Да ви напомня на сценария Ал Багдади и ИДИЛ?

Путин: аз съм ги пратил там

няма по мизерни и оскотели хора на света от руснаците

Има-имааа, родния мурзилаж!

От изказването на Путин става ясно, че Русия е твърдо решена да преследва и изтребва терористите с руски/постсъветско-републикански паспорти до край. Следва да си зададем въпроса защо други Европейски държави не преследват терористите с тяхно гражданство в Близкия изток толкова активно? Онзи ден в Ирак се взриви един "британски гражданин", на който Тони Блеър е осигурил извеждане от Гуантанамо преди 10 години и обезщетение от 1 млн. пануда. Сега същият Блеър агитира против Брекзит. Защо на територията на Европа продължават да прииждат и да се толерират джихадисти? Тук-там разберем за някой осъден или съден. Но информацията как и защо тези хора се допускат на европейска, вкл. българска, територия е обект на медийна и институционална тайна.

Най- интересното е ,че на Кузнецов са въвели нова армейска длъжност - военен коминочистач.

Путин поне има статистика и знае колко са.А сега моля демократична европа да каже дали няма повече джихадисти с европейски паспорти .

Той че знае. Знае. Ама нали се сещаш по колко трябва да умножим числото което каза за да знаем и ние истината.

Тая статистика дето я изнася Путин я изнасят и западните експерти. Щом Путин лъже западняците защо посочват същата бройка?

Кузнецов е грохнал и си отива, а с него и руската палубна авиация. За нов самолетоносач възможности няма - нито финансови, нито инженерно технически.

Потвърждава го просташката физиономия на седящия отляво на Путин началник на Генералния щаб Валерий Герасимов,който гледа като бик в скоростна кутия.

Най-ценното на Кузнецов е че може да кандидатства за вписване в книгата за рекорди на Гинес - най-големият плаващ ковчег в света! (Може би по-голям дори от Ноевия)

Ако Алепо беше превзет от ИД, а не от опозицията - Путя никога нямаше да ги бомбандира. На него му стигаха цистерните и петролните кладенци по които бомбеше цяла година преди това.

9000 ИЗВЕРГА ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА КРЕМЪЛ !!!! НЕ !!!! НЯМА ЗЕЛЕНИ ЧОВЕЧЕТА В СИРИЯ !!! И В УКРАЙНА ГИ НЯМАШЕ !!! ОТПУСКАРИ БЕ !

Само два общоизвестни факта ще спомена в коренен разрез с лъжливите ти твърдения: Беслан и Дубровка. Повечето от тези терористи идват от Чечня и Кавказ, но не само.

И сега цифрите на Путин ли ще оспорваш?

След такова мачкане само толкова ли са останали? колко ли са били в началото? Ето защо Путя бомбеше винаги опозицията и никога не се сби с ИД. Като ви го разправях на времето не ми вярвахте.

Ми то излиза, че всеки четвърти джихадист е руснак. И тук сте на първо място, гордейте се!

Е и, а заплатите на всеки джихадист се плащат от ЦРУ в долари.

не ти минава лъжата!!

Е в долари са, щото рублите на Путя не вървят. Скърца със зъби, но плаща.

"Путин: 4000 руски джихадисти воюват в Сирия" С или без снети опознавателни знаци са?

Това са от демократичните руснаци като изрода чатаев. Избагал от Русия и прибран в западна европа като "бежанец и борец за демокрация". Арестуван в България - освободен под влиянието на соросоидните организации от "независимия" ни съд. Автор на атентат в Турция с 45 души невинни жертви. Гнусния кривонос плужек кънев го защитаваше дори и след атентата.

путин ти казва 9 000 . ти като изряден крепостник викаш не! един е, и името му знаеш дори! няма по тъ..по животно от русофила!

Свръхнай-тъпото животно на света е РУСОФОБА наричан още американогъзолижещ еврогейски соросоид!

Путин ли пусна на свобода от Camp Bucca главните лидери на ИДИЛ?

Какъв първи опит със самолетоносач?! То Кузнецов самолетоносач лие? Излетяха няколко самолета заредени под 30 %! Тази ръждясала скрап излага Русия. Балтийския флот е в ръжда и путев уволни 50 адмирали но факта си остава. Изобщо без мъни нищо не става освен трепане евтино и масово като в Алепо и Грозни............ Така в стил 19 и 20 век се решават военни действия. Браво на световната сила.

Кузнецов е самолетотрепач. Загуби два самолета в едно излизане. Без да са в битка. Втория падна здрав, защото трепача не можа да го приеме на пистата.

Ох, поредният "експерт" по оръжия с меки китки и розови гащички.... или същия, мързи ме да проверявам адреси и други ... "индикатори за принадлежност". :)

Здрасти. Как си днес? Ще дойдеш ли в бара?

Шлемов,ти не знаеш че нашият самолетоносач разполага с най-модерната навигационна система в света!Чрез нея ориентирането става предимно по разположението на звездите.Така че няма опасност да се загубим,освен ако не е облачно през цялата нощ.

колкото и коментара да изпишат троловете на помака нищо няма да се промени ,чалмите отнесоха пердаха и се кротнаха скоро съвсем няма да чуете за тях , разбирам че ви е тъжно и болно господа протестъри но такава е реалноста

запада загиби битката за Aлепо хахаха а Kери толкова се стара през ден тичаше до Mосква да моли за примирие за да могат главорезите да се превъоръжат и прегрупират

И сирийския народ се прости с живота си там.

или човека се опитваше да спаси хората а путлер хората не го бъркат

Лелче, ти гледай да икономисваш червилцето, че надничетата от АзБ, нали виждаш... съвсем отъняха.

Какво е тук някаква си личност?

Не ви ли прави впечатление,че руснаците никога не са говорили за лидерът на ИДИЛ Ал Багдади? Това говорили ви нещо? САЩ са го пуснали от затвора по официалната версия, те обичат да се заиграват с него, класираха го за личност на годината и тн. Убиват и го съживяват когато им изнася както и Осама. А Русия,че си гледа интересите там е ясно. Но каква е точно цялата игра няма да разберем.

на руснаците не им пречи идил щото всички са против идил лесно ще бъдат смачкани никой няма да реве за тях проблемът им беше опопзицията щото запада поддържа опозицията затова путин се би само с опозицията

То и на САЩ не им пречи, иначе нямаше да позволят да се създаде. ИДИЛ произлиза от "Ислямска държава в Ирак" - тя се пръкна по времето на американското присъствие в Ирак.

А на среща с руски матрьошки какво ли пък е казал другарят капуткин? Пишете в тубата: Ultimate RETARDET FUNNY DRIVERS, CRAZY russia и гледайте олигофренията на рашъните! Матреало е изобилие!

руснаците се бият срещу себе си, тероризъм и комунизъм е едно и също

Мразите ги, защото в Русия педерастията не се толерира.

важното е, че държавната мафия се толерира най-много и е над всичко!

Дълбоко грешиш! Както и за всичко останало, вие българските русофилистици нямате грам представа за Русия и руската реалност! В Русия се намират едни от най-големите гей организации в света, гигантски луксозни гей клубове има из цяла Москва и другите по-големи градове! По улиците в Москва можеш да видиш неприкриващи се хиляди гейове! Поне като величаете една чужда държава...малко се поинтересувайте и понаучете...даже и руски език не знаете..нещастни лумпени!

костелив орех се оказа доктор Aсад и счупи гръбнака на ислямиските главорези финансирани и подържани от западните измикяри , сега бумеранга се връща и учиниците бягат при своите покровители .

тва са простотии русия - 140 милиона иран - 80 милиона срещу зле въоръжени опозиционери

зле въоръжената опозиция, въобще не е зле въоръжена и не е никак малко.

В най-лошия случай САЩ и Русия са се договорили за тая война и нещата не са такива каквито се представят за пред камерите. Няма никаква гаранция,че Ал Багдади наистина съществува. Дали е актьор или e реален лидер на ИДИЛ? Жив ли е или е убит? Това не се знае.

Реалният лидер на ИДИЛ е в Кремъл!!

Реалният лидер на ИДИЛ е във Вашингтон. Спрат ли американците финансирането, ИДИЛ ще бъде унищожен.

Американците се заиграват с Ал Багдади, руснаците въобще не го и споменават. По официалната версия той е освободен от американски затвор. Доста намирисва тая работа.

А и Асад вече го няма...

Как го няма?

Набий русофил.

С розовите прашки ли ще се биеш или с дантеленото сутиенче, трави? :))))))

единственото което може да каже, е да погледне в панталоните на опонентите си.

В тоя форум има един педераст - ТИ.

не се притеснявайте за мосул там нещата са решени там се бият иракчаните срещу идил местното население не помага на идил в алепо беше друго там ал асад се биеше с местното население затова беше толкова трудно и срути целия град

Тези пророчества на суров, на сварен или на леко накиснат боб ги правиш, лелче трътлесто? :)))))))))))))

като гледам се чувстваш добре в екскрементите но да ти кажа ти си най-ниската топка днес има и един европеец горд и един АК47 заедно сте калта ;) жив и здрав да си

Как я караш?

Троле, от 5 сутринта си застъпил на смяна бе. 16 часа до тук. Нямате ли охрана на труда, профсъюзи?

Силите които са при Мосул, направо ще размажат сирийската армия!! И всякакви там Хизбула и иранци!! И Мосул се освобождава с мисъл за населението и мисъл за запазване на града!! Алепо , беше унищожен от Русия и там бяха убити десетки хиляди жители!!

руснаците са тъпи винаги така действат

както се вижда всяко зло идва от Русия и бившият СССР!! Русия развъдник на терористи!!

Злото идва винаги от вас - педерастите.

Путин си го признава, върви да спориш с него!!

ти си трай щото не се знае в кремъл кой на кого бърка в гз путлин и мечето са такава готина двойка че ...

И защо Хизбула защитаваше християни а ИДИЛ "умерените" ги убиваха?

идил не са умерените бе птеродактил умерените са сирийската опозиция който почнаха революцията ако остана нещо от тях ама остана де щото путлер им позволи да си тръгнат с оръжието на около 60 000 а идил продължават да ги бомбардират така че вече никой не спори че има опозиция само промитите тролки още не сте разбрали

Е защо хиляди "умерени" преминаха в ИДИЛ и Ан Нусра тогава?

Това кой те излъга?

Никой това е факт.

Този сайт услужливо премълча новината преди 2-3 седмици, че от 9 арестувани джихадисти в Истанбул, 7 са руски граждани.

Този сайт премълчава и че 100% от простестърите са отявлени пасивни педерасти.

И какво като са руски граждани? Във Франция, Белгия и Германия какви граждани направиха атентатите. Писна ми от малоумни полуидиоти.

Полу... друг път. :))))

това което се случи всъщност е че путин ал асад иран хизбула идил всички се биха срещу опозицията а обама който съм защитавал много тук де факто нищо не направи за да им помогне почти нищо да не говорим за ЕС обама поне смачка идил за разлика от лъжеца путлер

Обама бил смачкал ИДИЛ :))))))))))))))))) Егати вица. Обама, освен собственото си его, нищо друго не смачка.... но затова пък го смачка напълно...чак не смее да си покаже черната муцуна вече повече от месец.

в ирак са почти унищожени в сирия пешмергите са окопани на 20км. от ракка но сащ ги спряха заради реването на ердоган и путлер

Обама смачкал ИДИЛ, пак си прекалил с лютеницата.

Путин ,баце - умен човек си, пенсонирай го "Кузя",за нищо не става,а и не ви трябва . Само се излагате.

Вас педалите за военни съветници и Обама не вземаше. :)))))

Сам ли се лайкваш ве, те ева у нещастника :)

Московско-Сирийская война

идил къде прави атентати: СА турция западна европа сащ враговете на русия идил къде не прави атентати: в русия какво беше това парадн превземане на палмира и после симфонични оркестри?? ЦИРК! после си им я върнаха! идил се би с ал асад само в началото докато взе земя и не беше много бой после идил и ал асад ефективно се биеха със ССА!

Лелче, бобецът нещо ти е позамаил главата. Да не си изяла някой тупаник профилактично все пак, та пишеш подобни тъпотии??

абе ти се разходи и говори така с хората да видим колко ще ти е продължителността на живота

Те в САЩ сами си правят атентатите още от 11-ти септември. Оттогава джихадистите вместо да намалеят се увеличиха, случайност?

ИДИЛ е въоръжен с руско оръжие ...това нещо да ви говори?

Да , говори, нашите заводи бачкат здраво имаме поръчки за 3г напред. Нали нашите съюзници от ИДИЛ трябва да стрелят с нещо.

Аха. На което пише Made in Bulgaria. Видяхме го в Алепо. Пък онзи тъпоумен янки, дето се самовзриви с РПГ в Анево, искаше да си купи 100тина тона оръжие и муниции, за да ходи на лов за мечки Гризли в Йелоустоун.

Дираджии, пуснете по държави колко бойци има в ИДИЛ, щото от наемниците в ИДИЛ по едно време бяха 7000 тунезийци, и от още поне 4-5 държави по 3000. Да не говорим броя държави в които има по 300-500 човека в ИДИЛ.

Тъпите русофили се опитват да ни убедят че американците плащали на десетки хиляди граждани на Русия и бившият СССР? А знаете ли какво става с семействата на терористите в Чечня? Събарят им дома!! Ама на тия от ИДИЛ в Сирия никой не им събаря домовете в Чечня? Защо? те се прибират в Чечня и никой не ги пипа?? Защо ли? Защото работят за Путин и Кадиров!! Всичките пари от нефта отидоха в джобовете на Кадиров и на Путин!!

Нали ги видя чеченците в ИДИЛ - Ал Шишани - американски кадър и военен минстър на ИДИЛ. Ахмет Чатаев - вербовчик на рускоезични кадри покровителстван от Украйна и Амнести Интернешънъл....

Кой да ти повярва и двамата са от бившият СССР!! И двамата са руски агенти!!

Гражданинът на Руската Федерация Чатаев, един от атентаторите на летището в Истанбул, бе пуснат от затвора с протекциите на руския олигарх Иванишвили Това написа на страницата си във Фейсбук губернаторът на Одеса Махиаил Саакашвили, който е и бивш президент на Грузия. "Руският гражданин Ахмед Чатаев, както се съобщава, е основен организатор на терористичния акт на летището в Истанбул. Той беше арестуван от моето правителство в Грузия по време на операцията за противодействие на тероризма, водена от генерал Джордж Лордкипанидзе, който в момента е председател на полицията в Одеса. По време на тази операция са били убити трима от състава на нашите сили за сигурност, посочва Саакашвили. Той изтъква, че след като идва на власт през 2012 година в Грузия правителство, начело на което застава руският олигарх Иванишвили, Чатаев веднага е бил пуснат от затвора, обявявайки го за политически затворник. По това време аз все още бях президент и решително се противопоставих на неговото освобождаване, но присъдата му беше вече отменена от прокуратурата. Сега той е на свобода, след като се твърди, че е убил толкова много невинни хора.

щом тои признава за ч000, значи те са поне ч0000. ето ви го обяснeнието за ид.

и по-същественото е че тези хиляди руснаци в идил се бият срещу опозицията главно срещу които се бият и официалните руски военни май повече прилича на два фронта срещу опозицията! гнусни кгб тарикати

Лелче, размина ли ти се кьотека тази вечер?

Как сме днес?

за кой път да ти кажа че си идиот!! Никога не отговаряте по същество и само псувате и обиждате, като всеки тъп русофил!! То и срещу истината няма какво да кажете!!

Е нали точно опозицията помогна град Ракка да стане столица на ИДИЛ? Бият се в едно с Фронт Нусра от която се отцепи ИДИЛ.

путин да си прибере терористите от всякъде и да настъпи мир по земята.

Важното е кой им плаща, това го правят сътрудниците на САЩ. Ал Багдади и Хаджи Бакр както и основните главатари в ИДИЛ са пуснати на свобода от американците.

Ал багдиди е от бившият СССР!!

Аха...а приятелчето ми МакКейн, дето се снимаха прегърнати, е руски агент, завербуван от КГБ, докато бил във виетнамски плен. :)))))

Източници? Доказателства?

До преди година бяха повече, но пиндоските терористи поемат яката бомби!