Коментари - Руските войски напреднаха с още 5 км на фронта след Авдеевка, за първит път унищожи танк "Ейбрамс" | Днес.dir.bg

Коментари - Руските войски напреднаха с още 5 км на фронта след Авдеевка, за първит път унищожи танк "Ейбрамс" | Днес.dir.bg

Коментари

SirBob

Тук не става дума за русофилство или русофобство, както се опитват да изкарат пишманлибералите на грантасжийска издръжка, а за коректно отразяване на фактите. СВО започна след продължили в продължение на 8 години провокации и брутални престъпления срещу рускоезичното население в Донецк и Луганск. Кулуминацията беше достигната през есента на 2021 г., , когато над сто хиляди бойци от ВСУ бяха струпани на границата с Русия. По това време /декември 2021 г./ Путин предложи споразумение за регулиране и деескалация на ситуацията. Не го чуха и продължиха с провокациите. Това, което се случи по-късно можеше да бъде лесно предвидено. Очевидното беше, че Русия няма как да бъде спряна. По-неочевидното беше случващото се в Европа в чисто икономически план. Санкциониращите се оказаха санкционирни. Водещите европейски икономики, начело с Германия, влязоха в трайна рецесия, като за тази година прогнозата е за стагнация. Няма евтини и достъпни енергийни ресусри, предприятия фалират, а всеки трети /!!!/ индустриалец в Германия обмисля закриване или преместване в друга държава - последите новини са за закритите два завода на Мишлен. А еврочиновниците с комсомолски плам продължават с лакърдиите за зелен преход, дигитализации и иновации. Ситуацията е по-зле отколкото късния СССР.

Говорите глупости и американофилите и русофилите, а не мислите какво ще става. Всички искат да ескалират - докъде ще стигне това. Викате граница на Днепър и какво след това мир ли ще има. Нещата отиват там откъдето тръгнаха - студената война ама сега ще е по-зле. Никой не мисли какво ще прави после. Никой не пита и политиците. Ще чакаме Путин да умре ли - глупости. Трябва да се мисли как да бъде спрян, но е ясно, че ще трябва да му се даде нещо.

като гледам картата, изглежда бъдещата граница ще минава по Днепър

Още много градове и села ще има да изоставят украинците. Нямат хора, нито оръжия. Едно време така и германците са говорили за "стесняване на фронтовата линия". Стеснявали са се от Ленинград чак до Берлин...

УНИЩОЖИХМЕ ТАНК Ейбрамс. УНИЩОЖИХМЕ ГО. Велики смееее. НАТО се предаде. Ох превъзбудих се.

... Мы наступаем по всем направлениям, танки, пехота, огонь артиллерии. Нас убивают, но мы выживаем и снова в атаку себя мы бросаем. ... Давай за жизнь, давай, брат, до конца, давай за тех, кто с нами был тогда. Давай за жизнь, будь проклята война, помянем тех, кто с нами был тогда.

Нема се плашите. Зеленски с меча на Дянков ще поведе французите ;-)

Иииии ... каква стана тя сега? Лъсна голия з@паден задник. Десетилетия наред, Русия е подсигурявала благополучието на така наречения запад с евтини ресурси. И какво са получили руснаците в замяна? Западни лъжи, разширяване на ОТАН, разполагане на оръжие по границите и, нови и нови военни бази в близост и т.н. и т.н. И сега? Ами сега, така наречения запад, ще се наложи да поживее малко или много като в източна европа - демек в мизерия и ще разбере, че няма как да има живот, основан на експлоатацията на други народи. Да не влизам в подробности, но вижте колониалните държави като Ангия, Франция, Нидерландия и прочие, как им се стъжни живота, откак онзи, който обеща да гръмне северните потоци, го направи. Да не споменавам и Германия - моторът на Европа, се превърна във външен нужник. Западът въоръжавал и подпомагал финансово н@срайн@ - тотален смях. Един милион снаряда? Метал от къде? Руснаците им спряха кранчето, а тия го префасонираха като ... санкции. Е те това е да можеш да извъртиш нещата. Жалкото е, че ние, България, за трети път сме от погрешната страна. Но как да бъде иначе - с тези продажни политици, открай време е така.

Добре че сме демокрация и всеки идиот като теб може да си пише мнението. Върви в Русия при Путкин и си изкажи мнението. Може да се окажеш в затвора или на фронта.

Е то истината боли, ама си е истина за съжаление!

Я опитай в т. нар. западна и наша демокрация да си на някаква длъжност и да говориш против ЕС и Америка. Ще те уволнят и ще ти разкатаят фамилията мигом. Много по-зле е в ЕС, САЩ и тук цензурата и натиска върху хората, отколкото беше при социализма.... ЕС е по-зле от късния Съветски съюз. А тук си позволяваме да приказваме истината, защото сме анонимни, иначе ще ни смажат - я от посолството, я от управляващите партии.

Демократа я излез пред НА и напсувай ЛГНТИК+-!? и прочие да я видим демокрацията как е .... демокрация е докато плямпаш политкоректно ....

Къде ще се прият пидалите Бойко и Делянчо?

Русия кара Т-62 на фронта, Танк на 50-60 години. Ха ха ха ха

Така унижението е по-голямо. Непобедимият абрамс, размазан от танк от 60-те

Размазан от един дрон. И не съм сигурен къде е сниман тоя унищожен Абрамс, в Афганистан? Ирак?

Да бе, фейк, сниман е у задния ти двор да та ева у козяшкия педал прост.

Кат не си сигурен, иди да провериш!

Скоро нацисктата Усрайна няма да я има

Минус два Су-34: Геноцид российской авиации продолжается

Два Пейтриъта и няколко НАСАМ са. На видео. Не на картинка от укроминистерството.

Източника сигурно е в лъжлините новини на Нова и Битивиту.

За пръв път ще унищожи я след като за пръв път ейбрамс се появява на фронта. До сега не смееха да го пуснат за да не станат за резил, ама ей го на станаха.

Танк разлика не прави, Русия загуби хиляди танкове.

Загуби хиляди и има хиляди. Тва е разликата. Колко нови танка произведе НАТО тази година? Я да ни кажеш? Не модернизиране на щайги за количество към Укрия. Колко нови Абрамса има произведени. Дай статистика. Щото от Уралвагон завода Т90М излизат като топъл хляб. Работи се на три смени.

И къде са тия хиляди дето си има?? Праща на фронта стари боклуци като Т-62 и Т-55.

Ха ха ха, Т-90 излизал като топъл хляб??? , и докато стигне на фронта заминава за 4 минути. В момента никакви Т-90 не излизат от завода. А само модернизират стари боклуци.

Два руски Су-34 свалени само днес. Срещнали са се със земята.

На картинките на Уркоминистерството а? Те там от 200 ракети свалят 250. Само олигофрени останахте да кълвете на уркопропагандата.:)

Като човек си поверва в пропагандата и рекламните материяли. Ма от тъп краварин кво да се очаква. Пънене, помпане и накрая като в Афганистан, яко бегане и оставяне на техника за милиарди на талибаните. В Укрия има разлика. Първо, ще е до последният усраинец. Второ техника неотстреляна от Руснаците няма да остане. А Вангард Груп дето си купи Украйна за без пари и са я гледа как се връща към Майка си Русия, да се радва на ограбването на Европейските балъци. Квито и пари да им удруса за оръжие няма как да се сравнят с ресурсите, които загуби в Укрията. Ма това са децата на Бжежински и ционисткият ексепционализъм. Нямат спирачки. Можеха да прибират пачки от Украинските ресурси ако бяха спазили Минск и оня малоумник Божо беше си затворил човчицата когато Русия за да има мир беше склонила и наем да плаща за Крим, само и само Украйна да е неутрална и не в НАТО. Са ни НАТО, ни ЕС, ни далавера. Само ПЪЛЕН ПРОВАЛ. Скоро и в Близкият изток същото.

В подобни случаи баба ми казваше Г.. глава затрива

Ака-демико да бега, че да не го затиснат в некой кйевски сокак и да му начукат меча на хан Кубрат, знаете къде.

Хохлите бягат като замаяни. По-умните се предават на руснаците.

"След като през 2022 година Украйна постигна значителни успехи и отблъсна руската армия", на възраст съм, някой ще ми ги припомни ли тия значителни успехи. Благодаря.

Хахахах, как бе, не помниш ли за грандиозната победа на укрите за хотора Работино. Който изгубиха де, ама нищо.

Забравихте старатегическият населен пункт Пет колиби, който беше завладян и удържан в кръвопролитни битки

Никой не може да спре Руснаците .Ще спрат когато те решат

jingiby

Заглавието на Дир.ру е фалшива хибридка. В статията се казва дословно: На фронта в Донбас руските войски са напреднали с около 5 километра за последните десет дни, откакто завладяха украинския град Авдеевка. Фронтовата линия беше до Авдеевка от 2014 година. Тоест, руснаците не са напреднали с още 5 километра, а с 5 километра за 10 години.

Джендър, смени дилъра !?

Украинците дразнят американците досега защо го криха и изведнъж като им спряха помощите хоп на фронта демек свършваме всичко караме вече на резерви

Шило

Евтиният "Ланцет" доказа, че пред него всички танкове са равни, независимо от производител, реклама и квото и да е там друго

Я кажи, от 689 дена ли има Ейбрамси в Украйна и колко от тях ходят до фронта, а? :))

И еничарът Сирский

Шило

Чак сега ли го пишете? Вече са и в други населени места, а тези са им тил. Бентът покрай Авдеевка се отпуши!

за 3 дни! НАД 3000 унищожени руски танка, срещу един американски!! ТАК ДЕРЖАТ!

И 20% от Украйна

Шило

Що, укрите нямат ли загубени танкове досега? Къде са техните, та разчитат на сбирщайн?

Пиши ги 10 000 направо за по-кръгло да е

300 000!!!!

Тази перемога стана тотална обърквация. Хохола си потегли на запад вместо на изток. Руснака едвам го настига. Пълен батак.

Наричат го "стратегическо отстъпление към по-добри позиции"

Ейбрамс не е танк-той е огън танк:))))Конструкторите на леопард са си отдъхнали и са изпили и по чаша шанпанско,защото има и танк,който гори по красиво от техният:)))

Определено гори красиво. И леопарда не е зле, но този ги минава. Бредлитата за нищо не стават. Само пушат.

Руските войски напреднаха с още 5 км на фронта след Авдеевка, за първит път унищожи танк "Ейбрамс" - защото се появява на фронта !!!

Атлантици що млъкнахте? Бързо отивайте да спирате агресора.

нали сега стана ясно, че може да ги пратят реално на бой и сега вадят сертофокати че са обратни, че чакат операция за смяна на пола или са жени в мъжко тяло

:)))Точно такива тапии няма да ги спасят,Украйна прие закон,че са разрешени еднополовите бракове на бойното поле и даже вече мобилизират жени:)))

Абрамса добре гореше кво. Кво пак недоволстват соросоидните шафрантии. Като бенгалски огън е.

Айде сле още 6 месеца - пак.

Тогава ли ще разрешат на украинците да ги пратят на фронта?!?

до конца.......333.....

произведени 10300 бройки до 2017г. Успех......

Тъкмо ще има малко екшън,,и така до два мсеца ще са без тях

Абрамсите горят по холивудски - красиво и с фоерверки.

Това ли ви радва, един унищожен танк, че Русия повече не става за живеене, това не ви притеснява изобщо.

Щото ти си бил в Русия та знаеш какво е?

Коментари - Руските войски напреднаха с още 5 км на фронта след Авдеевка, за първит път унищожи танк "Ейбрамс" | Днес.dir.bg

Коментари - Руските войски напреднаха с още 5 км на фронта след Авдеевка, за първит път унищожи танк "Ейбрамс" | Днес.dir.bg

Коментари

SirBob

Тук не става дума за русофилство или русофобство, както се опитват да изкарат пишманлибералите на грантасжийска издръжка, а за коректно отразяване на фактите. СВО започна след продължили в продължение на 8 години провокации и брутални престъпления срещу рускоезичното население в Донецк и Луганск. Кулуминацията беше достигната през есента на 2021 г., , когато над сто хиляди бойци от ВСУ бяха струпани на границата с Русия. По това време /декември 2021 г./ Путин предложи споразумение за регулиране и деескалация на ситуацията. Не го чуха и продължиха с провокациите. Това, което се случи по-късно можеше да бъде лесно предвидено. Очевидното беше, че Русия няма как да бъде спряна. По-неочевидното беше случващото се в Европа в чисто икономически план. Санкциониращите се оказаха санкционирни. Водещите европейски икономики, начело с Германия, влязоха в трайна рецесия, като за тази година прогнозата е за стагнация. Няма евтини и достъпни енергийни ресусри, предприятия фалират, а всеки трети /!!!/ индустриалец в Германия обмисля закриване или преместване в друга държава - последите новини са за закритите два завода на Мишлен. А еврочиновниците с комсомолски плам продължават с лакърдиите за зелен преход, дигитализации и иновации. Ситуацията е по-зле отколкото късния СССР.

Говорите глупости и американофилите и русофилите, а не мислите какво ще става. Всички искат да ескалират - докъде ще стигне това. Викате граница на Днепър и какво след това мир ли ще има. Нещата отиват там откъдето тръгнаха - студената война ама сега ще е по-зле. Никой не мисли какво ще прави после. Никой не пита и политиците. Ще чакаме Путин да умре ли - глупости. Трябва да се мисли как да бъде спрян, но е ясно, че ще трябва да му се даде нещо.

като гледам картата, изглежда бъдещата граница ще минава по Днепър

Още много градове и села ще има да изоставят украинците. Нямат хора, нито оръжия. Едно време така и германците са говорили за "стесняване на фронтовата линия". Стеснявали са се от Ленинград чак до Берлин...

УНИЩОЖИХМЕ ТАНК Ейбрамс. УНИЩОЖИХМЕ ГО. Велики смееее. НАТО се предаде. Ох превъзбудих се.

... Мы наступаем по всем направлениям, танки, пехота, огонь артиллерии. Нас убивают, но мы выживаем и снова в атаку себя мы бросаем. ... Давай за жизнь, давай, брат, до конца, давай за тех, кто с нами был тогда. Давай за жизнь, будь проклята война, помянем тех, кто с нами был тогда.

Нема се плашите. Зеленски с меча на Дянков ще поведе французите ;-)

Иииии ... каква стана тя сега? Лъсна голия з@паден задник. Десетилетия наред, Русия е подсигурявала благополучието на така наречения запад с евтини ресурси. И какво са получили руснаците в замяна? Западни лъжи, разширяване на ОТАН, разполагане на оръжие по границите и, нови и нови военни бази в близост и т.н. и т.н. И сега? Ами сега, така наречения запад, ще се наложи да поживее малко или много като в източна европа - демек в мизерия и ще разбере, че няма как да има живот, основан на експлоатацията на други народи. Да не влизам в подробности, но вижте колониалните държави като Ангия, Франция, Нидерландия и прочие, как им се стъжни живота, откак онзи, който обеща да гръмне северните потоци, го направи. Да не споменавам и Германия - моторът на Европа, се превърна във външен нужник. Западът въоръжавал и подпомагал финансово н@срайн@ - тотален смях. Един милион снаряда? Метал от къде? Руснаците им спряха кранчето, а тия го префасонираха като ... санкции. Е те това е да можеш да извъртиш нещата. Жалкото е, че ние, България, за трети път сме от погрешната страна. Но как да бъде иначе - с тези продажни политици, открай време е така.

Добре че сме демокрация и всеки идиот като теб може да си пише мнението. Върви в Русия при Путкин и си изкажи мнението. Може да се окажеш в затвора или на фронта.

Е то истината боли, ама си е истина за съжаление!

Я опитай в т. нар. западна и наша демокрация да си на някаква длъжност и да говориш против ЕС и Америка. Ще те уволнят и ще ти разкатаят фамилията мигом. Много по-зле е в ЕС, САЩ и тук цензурата и натиска върху хората, отколкото беше при социализма.... ЕС е по-зле от късния Съветски съюз. А тук си позволяваме да приказваме истината, защото сме анонимни, иначе ще ни смажат - я от посолството, я от управляващите партии.

Демократа я излез пред НА и напсувай ЛГНТИК+-!? и прочие да я видим демокрацията как е .... демокрация е докато плямпаш политкоректно ....

Къде ще се прият пидалите Бойко и Делянчо?

Русия кара Т-62 на фронта, Танк на 50-60 години. Ха ха ха ха

Така унижението е по-голямо. Непобедимият абрамс, размазан от танк от 60-те

Размазан от един дрон. И не съм сигурен къде е сниман тоя унищожен Абрамс, в Афганистан? Ирак?

Да бе, фейк, сниман е у задния ти двор да та ева у козяшкия педал прост.

Кат не си сигурен, иди да провериш!

Скоро нацисктата Усрайна няма да я има

Минус два Су-34: Геноцид российской авиации продолжается

Два Пейтриъта и няколко НАСАМ са. На видео. Не на картинка от укроминистерството.

Източника сигурно е в лъжлините новини на Нова и Битивиту.

За пръв път ще унищожи я след като за пръв път ейбрамс се появява на фронта. До сега не смееха да го пуснат за да не станат за резил, ама ей го на станаха.

Танк разлика не прави, Русия загуби хиляди танкове.

Загуби хиляди и има хиляди. Тва е разликата. Колко нови танка произведе НАТО тази година? Я да ни кажеш? Не модернизиране на щайги за количество към Укрия. Колко нови Абрамса има произведени. Дай статистика. Щото от Уралвагон завода Т90М излизат като топъл хляб. Работи се на три смени.

И къде са тия хиляди дето си има?? Праща на фронта стари боклуци като Т-62 и Т-55.

Ха ха ха, Т-90 излизал като топъл хляб??? , и докато стигне на фронта заминава за 4 минути. В момента никакви Т-90 не излизат от завода. А само модернизират стари боклуци.

Два руски Су-34 свалени само днес. Срещнали са се със земята.

На картинките на Уркоминистерството а? Те там от 200 ракети свалят 250. Само олигофрени останахте да кълвете на уркопропагандата.:)

Като човек си поверва в пропагандата и рекламните материяли. Ма от тъп краварин кво да се очаква. Пънене, помпане и накрая като в Афганистан, яко бегане и оставяне на техника за милиарди на талибаните. В Укрия има разлика. Първо, ще е до последният усраинец. Второ техника неотстреляна от Руснаците няма да остане. А Вангард Груп дето си купи Украйна за без пари и са я гледа как се връща към Майка си Русия, да се радва на ограбването на Европейските балъци. Квито и пари да им удруса за оръжие няма как да се сравнят с ресурсите, които загуби в Укрията. Ма това са децата на Бжежински и ционисткият ексепционализъм. Нямат спирачки. Можеха да прибират пачки от Украинските ресурси ако бяха спазили Минск и оня малоумник Божо беше си затворил човчицата когато Русия за да има мир беше склонила и наем да плаща за Крим, само и само Украйна да е неутрална и не в НАТО. Са ни НАТО, ни ЕС, ни далавера. Само ПЪЛЕН ПРОВАЛ. Скоро и в Близкият изток същото.

В подобни случаи баба ми казваше Г.. глава затрива

Ака-демико да бега, че да не го затиснат в некой кйевски сокак и да му начукат меча на хан Кубрат, знаете къде.

Хохлите бягат като замаяни. По-умните се предават на руснаците.

"След като през 2022 година Украйна постигна значителни успехи и отблъсна руската армия", на възраст съм, някой ще ми ги припомни ли тия значителни успехи. Благодаря.

Хахахах, как бе, не помниш ли за грандиозната победа на укрите за хотора Работино. Който изгубиха де, ама нищо.

Забравихте старатегическият населен пункт Пет колиби, който беше завладян и удържан в кръвопролитни битки

Никой не може да спре Руснаците .Ще спрат когато те решат

jingiby

Заглавието на Дир.ру е фалшива хибридка. В статията се казва дословно: На фронта в Донбас руските войски са напреднали с около 5 километра за последните десет дни, откакто завладяха украинския град Авдеевка. Фронтовата линия беше до Авдеевка от 2014 година. Тоест, руснаците не са напреднали с още 5 километра, а с 5 километра за 10 години.

Джендър, смени дилъра !?

Украинците дразнят американците досега защо го криха и изведнъж като им спряха помощите хоп на фронта демек свършваме всичко караме вече на резерви

Шило

Евтиният "Ланцет" доказа, че пред него всички танкове са равни, независимо от производител, реклама и квото и да е там друго

Я кажи, от 689 дена ли има Ейбрамси в Украйна и колко от тях ходят до фронта, а? :))

И еничарът Сирский

Шило

Чак сега ли го пишете? Вече са и в други населени места, а тези са им тил. Бентът покрай Авдеевка се отпуши!

за 3 дни! НАД 3000 унищожени руски танка, срещу един американски!! ТАК ДЕРЖАТ!

И 20% от Украйна

Шило

Що, укрите нямат ли загубени танкове досега? Къде са техните, та разчитат на сбирщайн?

Пиши ги 10 000 направо за по-кръгло да е

300 000!!!!

Тази перемога стана тотална обърквация. Хохола си потегли на запад вместо на изток. Руснака едвам го настига. Пълен батак.

Наричат го "стратегическо отстъпление към по-добри позиции"

Ейбрамс не е танк-той е огън танк:))))Конструкторите на леопард са си отдъхнали и са изпили и по чаша шанпанско,защото има и танк,който гори по красиво от техният:)))

Определено гори красиво. И леопарда не е зле, но този ги минава. Бредлитата за нищо не стават. Само пушат.

Руските войски напреднаха с още 5 км на фронта след Авдеевка, за първит път унищожи танк "Ейбрамс" - защото се появява на фронта !!!

Атлантици що млъкнахте? Бързо отивайте да спирате агресора.

нали сега стана ясно, че може да ги пратят реално на бой и сега вадят сертофокати че са обратни, че чакат операция за смяна на пола или са жени в мъжко тяло

:)))Точно такива тапии няма да ги спасят,Украйна прие закон,че са разрешени еднополовите бракове на бойното поле и даже вече мобилизират жени:)))

Абрамса добре гореше кво. Кво пак недоволстват соросоидните шафрантии. Като бенгалски огън е.

Айде сле още 6 месеца - пак.

Тогава ли ще разрешат на украинците да ги пратят на фронта?!?

до конца.......333.....

произведени 10300 бройки до 2017г. Успех......

Тъкмо ще има малко екшън,,и така до два мсеца ще са без тях

Абрамсите горят по холивудски - красиво и с фоерверки.

Това ли ви радва, един унищожен танк, че Русия повече не става за живеене, това не ви притеснява изобщо.

Щото ти си бил в Русия та знаеш какво е?