17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-скоро руските терористи

крайна и зеленясалия клоун да разберът че вече няма такава държава крайна за ужас на либерастията в евролоквата,а сащисаните пак си водят търговийката с рашките и изнудват яко евролоквата,това е новия ред,РУСИЯ,КИТАЙ И накрая сащ

нали бяха свършили частите за ракети. да не ги правят от хартия, че нато изпразни складовете.

Укропитеците решиха да правят единна нация! Ха ха ха ха Забраниха руския език! Будаленцата те! Ха ха ха ха

Путкин ще бъде запомнен от историята , като вилвата на пРосия !

Хайде стига цинизми и пубертетски език! Що еба майката гнусна! Ако няма да казваш нещо, по добре млъкни! Аман от малки хюмненца!

Фашагите си го изпросиха боя. Така е когато уйдисваш на чужди интереси.

като наркоман подкрепян от сороски помияри на помия

Охх настрхна ми пчката.Путя озстреляй ме и ме разпръсни над неверниците

А Урсулата, като Лайняната на ЕС! Ха ха ха ха

Е когато си прос т путинокретен

след прайда никой ли не ще да те мандръса

Нали свършиха ракетите?

Кога лупате по Донецк, не рИвети, сега, ми рИвети

Ще те отлъчим от синагогата в Събота не се работи

само бой оправя нацитата и бачкане в сибир,а евролоквата нека си реве с либераски сълзи че нема да има газ зимъска

нема кока ли вече бе

Малоумници, този конфликт ще приключи с унищожена Украйна и унижена Русия! Путин никога няма да е победител, никога!

Голям

Ако така продължава какво ще приемем в ЕС накрая? Украйна като изчезне нейната квота за присъединяване дали може да се връчи директно на друга държава, без преговори?

Нали сте във война, какво очаквате - да ви изпратят бонбони ли ? "Удари срещу военни обекти" - е, и ? Ясно е, че ще падате, развивайте бялото знаме и да се приключва ! След жените инвалидите ли ще мобилизирате ?

Руската армия нанесе ракетни удари избирателно на местата в Западна и Северна Украйна където пристигат прадките с оръжие от САЩ и запада.

Фон Лайнен, добре разбира, че няма да има Украйна, така че - може да обещава какво ли не !

Удри панелките с "фашистки" бабки Велик Путчо

Иди да си охладиш мозъка, че явно е прегрял.

малкоземя (да погребат убитите) Малко жито да си нахранят гладния народ И много омраза

Панелки бе, джендър малопишков, украинците казват "военни обекти" !

Ако Русия окупира цяла Украйна, де факто ще са една държава и така ще влязат и двете в ЕС. Което е за предпочитане отколкото да влязат пак с танковете.

Ги мисли тях, мисли как ще връщаш на Кирчо и Кокорчо заемите !

Превземайки крайна стават еврочлен.

Нормално... терористи!

Тази война Е ТОТАЛНО ЗАГУБЕНА за Украйна. Най-добрия вариант е незабавна капитулация, защото в момента, положението на фронта е касапница - не можеш да се биеш с автомати срещу ракети, авиация и артилерия. Камо ли да нападаш. Това е пристата логика. Очевидно, на някои хора не им влиза в плановете да спасяват украински животи. Зеленски има вече отредено специално място в Ада, за всичките украинци, които погуби. Колкото до руснаците, очевидно, могат да водят подобна война с години. Рублата е по-здрава от всякога, Газпром почели по 100 милиона евро на ден, икономическите санкции удариха целия свят, но не и Русия, точните им ракети, които се очакваше да свършат в края на първия месец, очевидно не свършват, по бойното поле имат още хиляди танкове, самоходни гаубици и всевъзможни още тежки оръжия, стрелят по 10-на хиляди снаряда на ден и няма никакви признаци боеприпасите им да свършват, а военните им заводи наемат още хора, защото явно бизнеса върви. Запада? На Запада му свършиха тежките оръжия, след като продадоха няколко на украинците. Украйна е развалина. 80% от БВП-то им се генерираше в Донбас, и очевидно, няма никога повече да притежават тази област. Нямат собствени рафинерии вече - руснаците се погрижиха. В момента, внасят всичките си ГСМ. Нямат заводи - руснаците се погрижиха. Снарядите им от съветско време свършиха. Капитулация. Ама на някой не му отърва.

Станахте две педалчета, туряте ли си го един на друг ?

Без евро Си остават един гол член

Ракети не се купуват. А ютии можеш да си купиш от Али Експрес за 10$. Американците от 20г са го разбрали това.

Какви танкове? Русия няма повече танкове. Всички са на фронта. Сега чакаме да видим, кога Китай ще се реши да си върне милионите километри земя, които Царска Россия им е отнела.

Е то се вижда и от снимката, която Дир са избрали, по кого срелят Руснаците.

Да са сринали цяла Украйна със земята преди още 100 дена ако това им беше целта на руснаците.

ПраДките хаха да ви имам правописа тъпаци.

А. Х. много пъти е казвал, че национал-СОЦИАЛИЗЪМ може да има само в Германия. Нацисти - славяни е малко... В редиците на Вермахта на източния фронт между другото е имало над 1 млн руснаци. В русия имаше национал-болшевишка партия, един от философите на путин - дугин е национал-болшевик, същото важи и за починалия от 8 ваксини. На глава от населението русия е на 2ро място в Европа по брой привърженици на национал-СОЦИАЛИЗМА. Това не ги прави автоматично нацисти...по-скоро някаква национал-болшевишка секта... В русия има множество рок групи, които пропагандират национал-СОЦИАЛИЗЪМ, най-известната от тях е коловрат. 50% от славянските привърженици на национал-СОЦИАЛИЗЪМЪТ са ревностни привърженици на чистия славянин, бял, рус и висок Сталин и т.н.

според украинската информация нападнати са военни обекти и центрове за обучение на наемници.

Браво Вова мачкай укрофашистите и техните евджендърдки господари!Слава Русия!Ахмат сила!

идва края на фашистка окрайна... скоро западнато малоумие ще предложи примирие и спиране на огъня по линията на съприкосновение. Кой каквото си отвоювал за него си е. Обаче Русия няма да се съгласи. Края идва и на малоумния запад.

И ракети нямаха... И Макдоналдс

аман от вашто квичене че китай тва онова,китайците от 69а са разбрали че ако пристъпят и една крачка към сибир ги чака съдбата на едни там 2000 китайски войничета дето са на пепел,а вас соросите ви чака публична инквизиция изразяваща се във публично мандръсанье на площад по ваш избор

Вероятно целите са складове, където руските командващи имат информация за оръжие доставено от Запада.

Бой укрите по тиквите, европейците сами ще си умрат в студ и мизерия. Ха ха ха....

То освен хапчетата на вас, тролчетата идиоти друго не ви остана. Бягай търси работа, че и край контейнерите няма свободни позиции, клошарите от сутрин до вечер ги преобръщат. В еврогейска България е пълно с клошари.

И в Лисичанск започна зачистката от хората на Кадиров и донбаското опълчение. Интересното е,че руснаците са оставили коридор и не обстрелват интензивно отстъпващите (главно пеш и без всякакъв ред) украинци. Сега е нормално военните да се сдърпат със Зеленски. Наркоманчето-шут падна в собствения си капан: за да не покаже,че отстъпва, остави в обкръжение и сигурна гибел войските си в Донбас. А това е само началото - на запад вече кой знае какви укрепени райони няма.

Щом украинските песове квичат значи ракетите са достигнали и изпълнили целта си!