17-11-2017 20-11-2018

Коментари

путанин се мъчи да прибави украинска територия към рф, която има предостатъчно територия с която не знае какво да прави, за това я е превърнала в кочина! и понеже неможе да я завоюва, просто подписва указ! е сега щатите да подпишат указ, че украина е присъедна към щатите като 51 щат, или като федерален окръг! и алкашите ще пишат молби за украинско гражданство както северните макета за българско гражданство!

Добре си го измислил, ама има един проблем. Украйна деклалира, че ще воюва за независимостта си до победен край. Та се питам, Русия малко ли и е, че да трябва да се бие и срещу САЩ. Щото такова животно като независимост в условия на федерация нЕма.

Прочети историята! Украйна е създадена след 1917 г от Ленин, Сталин и Хрушчов с пришити от Русия земи от историческата област Новорусия, без да се проведе рефериндум дали живеещите там руснаци искат това. След преврата в 2014 г. и идването на бандеровците на власт и въвеждане на украинския език за официален и забраната за използване и изучаване в училищата на руския език се засегнаха правата на рускиезичните жители от Новорусия и на репресиите срещу тях от бандеровците те отговориха с рефериндум и се присъединиха към Русия.

В този свят често е опасно да бъдеш враг на Съединените щати, каза Хенри Кисинджър през 1968 г., но да бъдеш приятел е ФАТАЛНО. Украйна е първи приятел. Колко е бил прав човека.

Щеше да си прав, ако въздържал се означава срамежливо "да". Само че, в дипломатическите среди въздържал се е учтиво "против". Китай, Индия и Бразилия /Габон не го броя/, представляват половината от населението на земята. Колкото до Албания. Много се съмнявам, че на албанците основният проблем им е украинският въпрос. И ако приемем, че в Украйна са гласували на референдума под дулото на автомати, както твърди правилната световна пропаганда, Албания от какъв зор ще си подлага доброволно задника, там където големите си ги мерят. Дали пък случайно не е на база обещание за стимулиране или пък под някаква заплаха.

През 39-та година вече изгониха ссср-то от ООН...

39 не е имало оон

Организа̀цията на обединѐните на̀ции (съкратено: ООН) е международна организация, създадена официално на 24 октомври 1945 г., когато уставът ѝ е ратифициран от 5-те постоянни страни членки на нейния Съвет за сигурност – Китай, СССР, САЩ, Обединеното кралство и Франция. Чукча не читател, той писател а ? :)

Значи в съвета за сигурност на ООН резултатите са 10/1 (Русия). Китай, Индия, Бразилия и Габон са се въздържали, колкото да не излезе, че са със САЩ. Подкрепа за диктатора Путин-0. Което значи, че режимът в Кремъл, няма да изкара още дълго.

Не мнението, теб трябва да изтрият прости човече. Чобани като теб, които на два вола слама не могат да разделят от 20 години пишат, че дните на Путин са преброени. Ебах тези дни. Оказаха се много за броене. Тъпигьоз.

Разни болшевики, фашисти, комунисти, а напоследък оцелелите от това чекисти, триете мнения и хора и какво постигнахте? На път са да си ходят и чекистите от Европа. Така че освен обидните квалификации, очевидно признак според теб на висока култура и академизъм, щом аз съм "чобанин", нещо смислено имаш ли да кажеш?

ФАШИСТКА РУСИЯ НЕ ПАДА ПРОСТО В ПРОПАСТТА, ВКЛЮЧИЛА Е ДВИГАТЕЛИТЕ КЪМ АДА Чакаме ядреният ултиматум и употреба на ядрено оръжие - после всичко ще свърши за 1 ден. От Русия и русофилите ще останат за спомен само мокри петна. Аз се моля и се надявам още през следващата седмица светът да стане много по-добър и по-красив без тия фъшкии…

Реших да прочета политическата програма на Възраждане. В началото звучеше добре - общи, популистки приказки, но когато стигнах до връзките с нашите традиционни партньори Русия, централноазиатските държави, арабските държави и Африка не издържах. Може ли такъв дебилизъм? Затваряме западните заводи, гоним западните инвеститори в България, които работят за западната автомобилна индустрия, за западната машиностроителна и електронна индустрии, за IT и почваме небивала търговия с Африка, Либия, Иран и Киргизстан. Какво ще изнасяме? Каменни върхови за стрели и копия и овчи кожи?

Ако попрочетеш малко за Африка, може и да ти светне ....

Навремето хитлер и сталин си разделят полша-ама след това сталин обвинява запада за падането на полша. Сега путин и по тинофилите непрекъснато повтарят същото-западът бил виновен задето путин нападна украйна. Още преди референдума зададох въпрос на дежурните путинофили-кои държави ще признаят този нацистки референдум? Не посмяха да отговорят-защото не веднъж самите руснаци опровергават собствената си пропаганда. Свиквайте-русия с тези си действия съюзници няма. Няма и да има. Защото на никой не му се умира в ядрена война. А пък в конвенционална война русия няма абсолютно никакви шансове срещу нато.

Габон,бе!!!

Путин каза вчера:.Сатанисти,колонизатори на Европа и света,които хвърлиха 2А бомбона на Яп.,които горят Шекспир и Пушкин и вместо мама учат децата на запад на родител 1 и род.2 ,сменят пола на децата и правят биологични експерименти в 43 лаб.в Укрия

Хайде моето момче ,време е за хапченцата...

Войната е скъпа. Не виждам как русия ще я поддържа на ниво със намаляващите си заради санкциите приходи. Те винаги са гивели в лишения,но сега ще оскотеят от мизерия

Орките ще си припомнят скоро втората световна война и най-вече вкусът на корени и плъхове...

Не че нещо ама ти гледал ли си статискиката им за придходи от изкопаеми последните 6 месеца? Тея санкции са да се радват такива като теб, ефект друг много много нямат

Ама ти да си гледал скоро таблицата на приходите и разходите на твоята русия?

Жорко,икономиката не е за тебе-от санкциите печалбите са за Р,а загубите са за Гер.

Значи колкото повече санкции на русия толкова повече печалби за русия-що се оплаквате тогава?

И какво се получава в нашия мирен свят, ако си член на съвета на ООН и имаш ядрени ракети можеш да окупираш всяка територия. Великите сили все още решават границите на останалия свят, а Г-7 се грижи за икономиката.

Точно. Израел не са били член на съвета за сигурност. Но им казват какво да правят. А и те правят каквото си искат.

Най-гладният, мръсен, беден и тъп алкохолик в света иска всички останали да са като него.

Доста самокритично име си избрала.

никой не се вълнуват от съдбата на укрите,всеки гледа своя народ

Обърка се, не урките ,а орките...

И ако това не война на САЩ срещу Русия,здраве му кажи .Каква работа имат тук американците?

Просто гледай фактите и не ги слушай какво говорят, отдавна е очевидно за всички които могат да мислят самостоятелно

Русия напада американците виновни:)))) Той и сталин ги разправяше същите:))))

Дайте някой друг ред за референдума на Малдивите,законен ли е,не е ли?!

Сатанистите във Вашингтон Еднополюсният диктатор

Бих казал САЩ да си оправят щетите у дома - че и на техния “обикновен Джо” му омръзна вижда как парите от данъците му отиват във ВПК чрез “военна помощ” и “пакети”.

Той какви ли не глупости (ЛЪЖИ) е говорил пред целия свят: "Никога няма да увелича пенсионната възраст" "Това са миротворци" - в Грузия "Ихтамнет" - в Крим "Зелени човечета" - в Крим и Донбас "Ето отпускники" - с танкове, БМП и тежка артилерия в Донбас "Они уволились" - купили са си оръжията от военторга в Донбас "Малайзийския самолет е бил свален от СУ-25, а не от руска ракета" "Това са само учения" - Беларус и Белгород "Трябва да си луд, че да нападнеш Украйна" "Никога няма да нападнем Украйна" "Никога, никога, ама никога няма да нападнем Украйна" Е ... нападнаха я.

Нач.ген.щаб на САЩ в ООН размахваше шише с пясък Това беше причината да унищожат Ирак Та че си ЕПМ

РФ официално бе унищожена. Федеративната структура вчера бе разбита. Бяха присъеденени някакви пачрута от земната повърхност без официални граници, без юридичедски конституции, лез фактическо съществуващо население, без химн, без валута, без гранични пунктове, държавни печати и т.н. С акта на уравняването на тези парчета земя с останалите в РФ, пиздин каза на всички останали републики е*бете си майките, сменете си границите, химните, валутите и задръжте данъците си...

Шибана на козяк

Путлераст

Това в кой фантастичен разказ? Не че им харесвам методите - но дотук не виждам нещо от този “сценарий”.

Някой разбира ли защо путю е сърдит на САЩ и "запада", а убива украинци за които твърди, че са руснаци?

Не иска огромна армия отамерикански наемници (украинци) на границата си.

Защото е ПУТЬО

Русия да предлагаше някаква алтернатива на западния модел, ама то мизерия до шия, пак педераси, много милиция и колонии. В Габон поне е топло.

Без предишната дипломатическа завоалираност а в прав текст Путин каза на Света, какво всъщност е Запада – едно образувание на сатанизма, управлявано от централата му в Сащ.

Ходи си при "божествения ангел" путин

Ходи ти при наркомана Еленски!

Русия накрая ще се навре на кучето в гъза.

Край на еднополярния свят льольо.

Льольо

Днес не съм си пил хапчетата, добре дошли урсули

Слава на Русия, смърт за нацистките краварски укропитеци!

Слава ! Майка Русия !

Тая сутрин рано са те събудили санитарите.

Когато украинците подпукат новите республики,ония примат Путлер ядрено оръжие ли смята да използва?

Само малко, над Киев :)

Тя Русия му е тясна. Що да не му отеснее целия свят.

Според войници на място - Лиман е укрепен като крепост и те могат да изкарат там поне седмица без подкрепления. Изглежда руснаците го използват да изтрепват укропите, които с пи ар цели атакуват постоянно и мрак като мухи за малко пи ар на зеления, ако евентуално успеят да пробият там.

Страхотна тактика.Оставяш се да те обградят и се кефиш и ги пукаш цяла седмица.Само руска мисъл може да го измисли.Ама като свърши седмицата и ти свърши тоалетната хартия,ко прайм?

1. САЩ ще върне Северна Америка на индианците, мексиканците и ескимосите 2. САЩ ще плати Репарации 3. Всички кравари идните 50 години ще пикаят по три пъти на ден върху знамената си, а веднъж годишно в Деня на Позора ще серат върху тях 4. Фърчилото, Грантаджиите и Цялата тролска "стратегическа сган" американски хибриди и натоофилски паразити ще пере парцалите на убийците с език.

Хайде,хайде, нима Русия не е окупирала множество монголски и други племена в далечния изток. Пишем каквото ни харесва или за каквото ни плащат?

ами не е, ти да си чул местните хора да са заточени в резервати в Русия? не

Само в ГУЛАГ ама то не е резерват,а почивни станции?

Гошко, хайде гаси айпада и заспивай... Като станеш 8ми клас след 2 години, пак опитай да имаш мнение. Малък си още

Ти беше педала от Австралия ли?

А ти беше пича от Каспичан,нали?

Ши стани Гошко ,ши стани.През 2659г. Избърши си сега сопола и си пиши домашното.

ㅤ

Укрофашагите продължават да получават оръжия. На другаря Путин му е през дедовия, той води война на изтощение. И от цялата работа Европа е на пангара и пак арпаджикът ще го отнесе. Италия вече се преориентира. Унгария не е губила здравия си разум. Време е и за нас,иначе загиваме прави!

Що бе рапон,заминавай на сигурно и безопасно в Путистан.Кой те спира?

Така като сме заговорили за референдуми, отделяне и прочие нещо за Косово да каже някой?!

Косово кой го заграби/анексира/ не си спомням.

Ето защо трябва да бъдат изключени от съвета за сигорност.

Такива грамотници, които пишат сигОрнсот не трбява да имат правото на глас на избори.

Светът вече не се командва от Вашингтон! Представяте ли си колко войни щяха да бъдат предотвратени, колко човешки живота щяха да бъдат спасени, ако през всичките тези десетилетия след 1991г. Москва имаше същата тежест, каквато има днес???

Светът никога не се е командвал от Вашингтон. Хората по света обаче си умират да живеят в Америка. А за каква тежест става въпрос при Русия? Наистина ли не ви е жал за пропилените руски и украински животи?

Много сте прав. УМИРАМ си да живеяя в Америка.

Ами да ,ето сега колко украинци спасиха за 7 месеца.

Крайно време е да ги изхвърлят от оон тия ватенки. Крайно време е да им спрат визите да им национализират активите по света . На всяка една ватенка. И Крайно време е да се приключат.

Атака и никакви рускини по черноморието. Много са гадни . Таман си харесаш няякой и го зговориш а гадните рускини ти го отвлекат

Ти няма да останеш на сухо.Не страхуйся.

то Русия, Индия, Китай и Бразилия са повече от половината свят!

е, и?

Само качествен материал

Ака светът беше 6 милиарда, ама вече е 8.5 милиарда близо.

Това не са глави добитък, за да ги броиш по този начин. Има други критерии.

Браво, Индия, Китай и Бразилия са на Руска страна... да го д. американо-албанската коалиция.

Какво индийско, китайско или бразилско си купи последно?

Чай, всичко останало, кафе

Чай, хахахахаха. Кафе, хахахахаха. Нова Бразилия ли пиеш, мишок? Пак те питам, какво индийско, китайско или бразилско си купи последно? Какво произвеждат тези 3 държави, мишок. Тяхно производство, не американско. Тяхно, мишок. Каква операционна система ползваш? Какъв интернет ползваш? На какво кодиш, мишок? Какъв чип има телефона ти или лаптопа, мишок? Каква кола кара, мишок?

Неутрално се чете за така ли ? Или така ти се иска ?

на 14 декември 1939г ссср е изгонен он обществото на народите заради нападението на съседите си! единствената държава изгонена от он! е сега ще изгонат рашистан и от оон!

Егах ги неграмотника! ООН е създадено 1945 година.

Как сте турили "незаконни " в кавички, а не референдуми? В Русия за такова нещо се ходи на съд. А медията изчезва от пространството.

Конфликтът ще унищожи онова, което е останало от нашите вериги за доставки на най-основното им ниво, причинявайки абсолютен хаос. Валутите - които вече са на последния си крак - ще бъдат умишлено свръхнадути по целия свят, за да се плати за това. Животът ни ще бъде умишлено и безвъзвратно преобърнат с главата надолу. Всеки ще изисква да се направи нещо и предварително планираните решения ще бъдат едно световно правителство и CBDC (цифрови валути на централната банка). Тези CBDC ще се свържат с вашия социален кредитен рейтинг, статус на ваксина и въглероден отпечатък, за да определят вашето право - в реално време - да участвате или да не участвате в икономиката.

Социален рейтинг има от 5 години в Китай, мишок. Хахахахаха

Ако Русия и Сащ изчезнат, целият свят ше живее в мир. Не може ли да си турнат по една бомба един на друг и да ни оставят на мира?

Русия показа на целия свят колко /не /може военно където най много се тупаха в гърдите икономически е ясно че е извън топ 10 - след героичните отстъпления от Киевска и Чениговска области последва Изюмско обкръжение с изтегляне от Харковска и в момента операция котел в кпйто 2500-5000 руска елитна войска е обкръжена защото товарищ Путин не искаше да му развалят тържеството на увехналите усмивки в Кремъл . Може и това гласуване 10-1 да го гледате като победа шизофрениците гледат по различно на света :)

американците са уникални - дават заем на будалите да си купят американско оръжие - хем си пробутват оръжията хем и лихва взимат хем и онези ще връщат в натура... и хем и го наричат помощ за 17 милиарда и овцете блеят възхитено. това заслужава една хубава поздравителна картичка...

"... в петък президентът на САЩ Джо Байдън ще подпише..." , ако не забрави :)))) Байдън е по-голям комик от зеленото човече :)))

Няма , не бой се ! Ти гледай до тогава клутин да не полегне до илич :)

Един военен, политически, икономически, човешки и т.н. висш пилотаж, който ще влезне във всички учебници на човечеството!

Тея рашъните цепят мрака, решили са да затрият света. Само пълна изолация може да ги излекува и ще се случи. Русия не е европейска държава, никога не е била, няма и да бъде.

Тия руски бо.луци изобщо трябва да бъдат изкарани от ООН!

Иди я изкарай "демократичен" боклук. Незабавна смърт за всички "демократи".

Кво стана бе Целия свят ахахахахахаахахах ви сера в устата уродливи изроди.

Кураж дружина вярна сговорна Ний не сме вече раия покорна. За свободна и независима БЪЛГАРИЯ САМО ВЪЗРАЖДАНЕ

куряж, варненска руска помия

бегай бе, руски циган!

с психични отклонения само санитар

още малко и Китай и Индия ще разберат ,че Русия за хуй не стават и освен евтин петрол няма какво да им дадат и ще ги оставят. Тогава Русия ще е само с Иран Северна Корея и Куба :)

Русия е най-голямата страна на земята. И най-богатата. Те имат дух и смелост.

Ги изритаха от комитета по правата на човека , така ще се случии с резолюцията и ще я признаят за незаконна. Началото на края на Русия.