Русия продължава да гони дипломати, този път от Словакия и балтийските страни

Миналата седмица в знак на солидарност с Чехия Словакия изгони трима руски дипломати, Литва - двама, а Естония и Латвия - по един

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И по тази причина руски туристи и тази година няма да дойдат в България да ни пълнят бюджета. А и газът поскъпна рязко, защо ли?

Пълно скъсване на всякакви отношения с империята на злото, изгонване на всички руски гадове и техните подлоги тука и всичко си идва на място! колкото по-скоро, по-добре!

Грабвай пушката и в първите редици! Назначен си за байрактар за това смело изказване.

ние кога ще гоним руските нежелани натрапници?

А по добре ли е да се изнасят оръжия за терористични групировки и забранени боеприпаси, като противопехотни мини? След изчерпване на законните методи обикновенно се прибягва към други опции за предотвратяване на такива нарушения. Има ли мислещи в тоя сайт или само поплювковци?

оръжието не е била за руските терористи в Украйна а за Украинската славна и героична армия.

Нека ги гони. Един ден ще свършат. Ми после?

Винаги трябва да подкрепяме нашите специални служби и контраразузнаването в дейността им за опазване на националния суверенитет и националната безопасност.Но когато на някои хора от службите им идва прозрение със 7-8 годишна давност и при това без реални доказателства -това не може да бъде подкрепено. Не искам да се бъркам в това дали тези прозрения са подсказани от някои, външни фактори,но когато реакциите по някакво събитие са с такава давност ,трябва или да преглътнем хапа или да уволним някои,които видимо не се справят!И да намерим хора ,които са адекватни и умеят да реагират подобаващо /и да не ни правят за смях ,както сегашните/!

,,Подозренията " не са подсказани . Подсказано е , че ако не се използавт ,, ще има последствия- херо мустАкА" .

точно така, всички американски подлоги и слуги трябва да се гонят, България трябва да направи същото и да започне с предателите от "Отворено общество", "Америка за България" и "Атлантически съюз"

Не може, имат депутатски имунитет

има ли някой с който да се разбира тероРусия? Дори Бразилия ги разбра колко струват. Нито те, нито Китай им взе ваксината. От БРИКС станаха на РИС

5 корумпирани източно-европейски държавички от 120? мда хич няма да знаеш

120 ли са европейските държавички?.

само така! бой по канчетата!

Правилно и трябваше отдавна да действа така а не да се надява че акъла им за собствената им независимост на краварските подлоги ще се появи..

Желязна завеса и да се приключва с мъката.

Путин изпращя тотално. Задава се още по-голяма мизерия за царството му. Тотална изолация,докато е на власт гнусното джудже.

Сложи си снимката да те видя ти колко си гнусен.

Пълна изолация на империята на злото! Трябва и едно петролно ембарго да им се наложи и ще свалят гащите...

То хубаво ... ама искаш долари .

Браво Русия, мачкай хлебарките!

Ако бях словашки дипломат в Русия, щях да се моля да ме оставят, пък ако ще и като бежанец.

Е какви дипломати в Мордор?! Да си събират там троловете и да смучат борящник!

Опразнете я тази сграда там. И без това не се разбирате с никой. Единствените ви "приятели" са тези с които имате временни взаимно изгодни интереси.

Не разбрах за кого става дума?Бг ли има приятели само по интерес?