Русия предупреди Запада преди среща на Арктическия съвет

Лавров обяви, че страната му ще защитава крайбрежната си зона

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слушайте Лавров да не слушате Шойгу!

Кой беше този Лавров.. не е ли кръстоска между рускиня и муле.

Наивни Руснаци? Ако част от ядреният си потенциал новите - Междуконтенентални Стратегическите Ракети с ядрени боеголовки- Оръжие на Възмездието - които да са нацелен срещу Америка тези ненаситни престъпни свине ще " Ви уважават ще се държат възпитано и кuлтурно ( кaква култура имат тези престъпници) и с тях ще имате възможност поне да " обсъждате някои проблеми" въпреки от тях решение не може да се очаква.

Американците да си стоят в обора и да не си врат носовете където не им еработа, защото ще ядат хурката.

И по какво съдиш , че е рашки бе зайчик ? Щото кремълският гном так сказал ?

Корчагин, виж американския гугъл мапс че е нарисувал Крим в Русия и ще се убедиш, че си необразован глупак

Молдова и северните японски острови не са руски, не е руска и Европа ,Грузия ... нищо не е руско даже Арктика. Там ватенките ще ядат дървен Господ....

Тези изроди дори да притежават целия свят, пак ще ходят в калта и ще пикаят зад къщата си защото нужника е далеч, на 50м от там.

Земя бол- пикаят!

Е, някой е объркал и явно се е изсрал в устата ти.

Пак със себе си асоциираш и пак си в грешка бляд :)

И кво , от рашка говняшка решили , че цялата Арктика им е бащиния ? Да си гледат крайбрежието и да не се напъват сволочите нещастни !

я кажи що ви замеряха в бургас

Кога това зайчик и кой ?

Не си добре с географията! Северният морски път е по крайбрежието на Русия. Що не си обикалят ,,над,, Канадата?? Европата им трябва на жълтурковците/не е обида, а събирателно/ . Шиши - бъдещ капитан

Вчера радио "Ехото на Москва" съобщи, че в република Коми - в северната част на европейската част на страната, са изтекли 90 тона петрол, а не 7 тона, както се смяташе по-рано... Затова искат чуждото и на Арктика за да си правят петролни разливи и никой да не им държи смета в руската кочина.

бе, въобще не си наясно и си плещиш глупости колкото да не зАспиш! Арктика е пълна с нефт и газ, които още не са разработени! Естествено е, че и Русия, и западните държави се мъчат да се домогнат до залежите там! Мноо тъпи сте вие соросоидите бе братче, само лозунги без никакви доводи! Вземи малко почети научна литература или поне неща, публикувани в нета, бе!

като гледам путеноидите сте са много ограничили беееееееееееееее..ха.ха Това " беееееее,муууу ,грух-грух " след използване на руската ветеринарна ваксина ли то получи или си така "грамотен" ро рождени..хе.хе И не си позволявай да определяш пората кой какъв е (соросоид) !!!!!!

Така са орките от сибирския Мордор! Мислят си, че целият свят е техен и само превземат нови територии и ги обливат в кръв и обричат на мизерия!

си същия тъпанар соросоиден като онзи отгоре "КРИМ НЕ Е РУСКИ"! Лозунги, лозунги и само лозунги, нищо друго не можете да измислите, а пък да се аргументирате с нещо, зАбрави!)))

Що ти си целия в аргументи като те гледам ? Ето ти един конкретен аргумент , деда ти шорош е активният партньор на шаломов !

Руският външен министър Сергей Лавров обяви днес, че Антарктика влиза в сферата на влияние на Русия и защити правото на страната да защитава крайбрежната си зона.

бийте врага за да ви уважава!

АУУУУ, ЗАПАДА СЕ ...УПЛАШИ

Русия се разширява..разширява..разширява.... и накрая ще разширяват на Путин халката...

Там, където има кирилица и православен кръст! ... А не в кирливия ти задник !!

Канада е разтревожена, че Русия увеличава военния си потенциал в Арктика и е готова да защитава интересите си там с оръжие в ръце. Това заяви канадският външен министър Джон Беърд в интервю По думите на Беърд Отава „се готви да се вдигне в защита на своя суверенитет в Арктика и ако е необходимо, ще използва сила“. Министърът посочи, че би предпочел проблемът да бъде разрешен по мирен път, тъй като не смята, че е започнала нова Студена война. Канада обаче смята, че Русия не възнамерява да води преговори.

Западните хиени кат напълнят кюлотажа до крачолите винаги започват да търсят мирен път и преговори. мбуууухахах опять обосрались

Тези станаха за посмешище на света. Само заплашват и никой не ги ебава за живи, а едно време не беше обидно да се наречеш рускин.

Натовците ,,орат ледовете,, на Арктика, ама като се одрискат, разчитат на руските ледоразбивачи да ги спасяват !

Виж, за това , че не ги ебават , си прав. Много ги е страх.

айде оправете я тая простотия "аз не съм робот" най-накрая де, НЕ РАБОТИ на компютър!!!

Духльо!