Коментари - Русия е разширила превзетите територии в Украйна с по-малко от 0,04% за месец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И то само със лопати !!

170000 измрели,и двойно повече Чайници-койнстъпал на мина,кой му гръмнали граната.Общо взето само тулуп и глава.Браво на Путин!Това глупаво кагебейско недоразумение довърши започнатото от Хитлер.Мечтата на Хитлер беше,да разпадне на хиляди малки територии и да разбие руската комунистическа кочина.Е,нещата си вървят точно натам.Както и да го гледаме,и както и да си го интерпретират руските зомбита,РаССия върви на кал и на смърт.Мен лично това много ме радва,защото ще ни падне един камък от сърцето.

Снимката е като извадена от компютърна игра! Ненаситни са тези геймъри. Пратете един бос или артефакт, че да стане по-интересно.

виж ти: "исокопоставен американски дипломат също се изказа язвително за напредъка на Русия, като заяви: "Русия обяви, че започва нова офанзива. Е, ако това е тя, то е много жалко." Вече и американците ли се надяват Русия да победи по-бързо, че съжаляват за бавния напредък?

Колкото - толкоз. Всъщност това е 1/4 от територията на България. Много ли е, малко ли е те си преценят.

Имам спомени от едни далечни години при първите ми посещения във СССР .Бях втрещен да видя жени строителки във ватенки да мъкнат тежки товари по строежите. Мъже можеше да се видят най-сигурно вечер и то в питейни заведения .Осезателна липса на мъже .Идеалния кандидат жених беше непющий, не курящий. Раните от ВСВ бяха видими. Мечтата на девочките бяха да се оженят за чужденец и да излязат от страната. Как ще се развият сега нещата не знам. Надали ще е нещо по-различно Колкото мъже бяха мобилизирани за специалната война на Путин, двойно по-голям брой се изнесоха от страната ,да не стават пушечно месо. Жалко за тази Рассия, но и западяците имат вина .Те приеха, че такава огромна територия може да се управлява само от диктатура. Ето го резултата на това самодержавие.

россия - распад! Распад! Распад! Распад! русия - разпад! Разпад! Разпад! Разпад!

Днес лудницата е пуснала пациентите в отпуск и първата им работа е да крещят по медиите. Това е безвъзвратно нелечимо.

Но призивът е доказвана и доказваща се в момента истина. Спиране на разпада и връщане назад няма. Па, кой луд, кой - нормален; кой в отпуск, кой - зает - това са неща за фон на основното и същественото.

За още 4-5 години ще стане точно колкото трябва.

Да ама след 4-5 години за жалост Рашата няма да я има... РАЗПАДА СЕ...

Лъжат мааму. Не слагат таз сутрешните 58 см.

Русия отиде в укропитешко не за територии, а за намаляване на количеството нацисти. Никой не говори за това колко нациста бяха "претопени" в котлите? И колко остава да бъдат утилизирани

'баси намаляването, 'баси! Та нали те самите са къде-къде по отявлени нацисти и то не какви да са нацисти, ами комболшевишки/сталинистки/путинистки/терористични нацисти.

Забавна математика, едните са завзели 0.04%, а другите са загубили 4%, кой е взел разликата ?

Руснаците чакат „на гюме“, а клоуна им изпраща хора за отстрел. Е, такъв извратеняк трябва най-скоро да го застине същата съдба! Както и част от „елита“.

Разширила си е анала Русия !

Там разширението е мно-о-о-го по-голямо и по-смрадливо.

И от червеногъзите русофилистични минуси личи, че е така. 'баси!...

И как ги мерят тия метри ?

Или сгъваем метър

Руски.На фащ нищо няма да остане!

Окропа го пребиха като уличница ..Яко лобут ,свят му се вие ..

След като прочетохме преди седмица, че руската армия е въоръжена с лопати, днес четем, че горките руснаци с лопати са превзели близо 240 кв км за месец, и това било "само 0.4%".

Не бе, вагнеровските затворници имат винтовки, ама имат и лопати, защото често им се налага да си копаят сами могилата.

Ти изобщо знаеш ли какво значи на български могила? Май си от Русия.

Погледнато по друг начин, още 1 месец Украйна не само не си връща територии, а е в отстъпление и също дава големи жертви. Украйна загуби всичките си танкове от преди началото на войната и сега с големи разправии проси единични бройки от този и онзи и ще мине юоловин година преди да получи някакви разконсервирани машони за които няма и резервни части. В същото време Украйна заявява,че няма да сключи мир без да си върне Крим и Донбас. Е как ще стане това ?

И ще видиш какво се случва Май

Германците се натискат да строят завод за танкове в Украйна.

Руснаците превземат ГРАДОВЕ, а не "територия" Градовете са малък процент от територията на всяка държава. Накрая, когато Русия превземе всички градове, новината ще бъде, че е завзела едва 1% от територията на Украйна.

Силно казано градове. Превзеха за половин година няколко плевни около градче с размерите на Търговище. Но пък загубиха доста по-големи градове за няколко седмици след предното си така упорито настъпление. Та очакваме пак плиткоумните руски генерали да се издънят геройски след сегашната офанзива.

Ама другаре, то стратегията отдавна се промени… поне откакто се наложи да изоставят Херсон… Сега идеята е максимална утилизация на техника и жива сила с минимални жертви… Завземането на територия ще дойде по късно като намалеят желаещите да умират за Слава Кокаине…

превземането на изоставения от руснаците херсон е най-славната победа на украина

Русия е завзела по-малко от 0.4% от цялата територия на Украйна ли? Или от завоюваните до сега територии? Какво да я правя тази цифра без да знам спрямо какво са тези проценти. Щото 0.4 процента от 10 000 кв км., ппримерно, прави 40 кв. км, което за "губещата" войната Росия ми се вижда твърде добро настъпление за месец. С цената на хиляди жертви, пише още в статията. А Украйна не е дала нито една жертва през това време, гледай ти.

Данните са отпреди да раздадат лопатите.

Щом се разширява защо губи войната ? Питам щото съм тъп.

НИКОЙ НЕ СЛУША ПУТИН..КАЗА ЧЕ ШЕ ДЕНАЦИФИЦИРА ...НЕ МУ ТРЯБВА ИЗСРАЙНА .. ШЕ Я БЪХТЯТ ДОРДЕ КАТАЛЯСА ..АКО ИСКА .

На бъхтян путлер сигур и мавзолей ще му вдигнат...и то подземен - метър на два, ако има късмет де.

Сега Укрите нападат Рф при следващата контраофанзива..Почва се. .Тумба лумба.

Точно така, почва се тумба лумбата по путьовците.

Русия е малка, средно развита страна с лоша инфраструктура и архаична икономика. Хората в Русия като цяло са зле образовани и с малки изключения слабо квалифицирани. Има нужда от нови територии, на изток я продаде, на юг ядоха бой, на север е лед остана запада

Живял съм там и работих две години в Сибир.Нищо не знаете за подземните им ресурси.На гола вяра Как ги пишете тез глупост не зная...

и с колко увеличи пътниците при бандера?

Кой ли пък ви вярва....

Свирнете като се появят укропидерастите :)

Как им се откъсна от сърцето на англосаксонските педофили :)

Слава Кокаина! Укрите напредват назад, въпреки американската техника (дронове), германските Леопарди и нашите боеприпаси! Ха дано Зеления да се гръмне като Хитлер и на 9 май укрите да подпишат Пълна Капитулация и светът да си отдъхне от тях !!!!

Дедов пичок, и без това малко ти остава, та гаранция ще видиш путьо на бесило ;

Е те още не са им дошли танковете от запада. Сега сигурно работят с лендлиза от рашистите.

Влизайте тук да тролите, че умрах от скука уаа :) А наздраве :)

Да не ослепееш от одеколона, бляд

Или на са им платили, или от Дира са им барнали IPтата на фермичката :)

Струващият 32 милиона долара безпилотник падна в морето по време на "рутинна разузнавателна мисия" според американските военни. Вашингтон твърди, че руските самолети са причинили умишлено повреда на дрона, докато според руската страна, мисията на дрона е провокация, тъй като е летял с изключен транспондер право към въздушното пространство на Русия, на 60 км. от Кримския полуостров.

С керосинче :)

Това дето го пишете в скобите като кв.мили е МНОГО ВАЖНО за нас българите ! и не разбрахте ли че руснаците се опитват да откажат от съпротива урките . Но при съпротива разбира се, че ще ги гърмят . Брат срещу брата е тази война , ама това не може да се разбере от едНИ мозъци пълени със западни евро-американски ценности 1

Дреме ми на мекия ...

укро пропагандата следва англосаксонската такава . Англичаните поне ползват "хайли-лайкли", докато бандеровците просто лъжат всеки ден. Ето ви един пример. 11 март 2022 г. Украински войници ликвидираха руския генерал-майор Андрей Колесников. Това съобщават Сухопътните войски на Украйна. Днес 15 март същият генерал се появи по руската телевизия и даде интервю. Жив и здрав! Бандеровците вече лъжат като южнокорейците, които през месец съобщават кого е застрелял Ким, а после всички се оказват живи.

Е те на тва му се вика як шаманизъм! Аз, лейтенанта о.з. от БНА на НРБ и Клаузевиц, дето го учат шапкарите във военните академии, сме на едно мнение. А именно, че върховна цел на една война следва да е унищожаването на армията и военно-икономическия потенциал на противника. Територията е само мястото за провеждане на действията за постигането на тая цел. Разбира се, неъмнено преимущество е ако водиш военните действия на територията на противника. В градовете му, в полята му, близо до къщата и близките му.

Унищожаването на военния потенциал на противника е средство, а не цел! Целта е територията на противника, да я прилапаш!

Украйна да напредва

Към Лвов ...

Важно е дд се пребие окропа .И НАТО да се разтури ..ЕС да фалира .Лайнен да циври и зеления даскимти .Паси да плаче .на паметника на незнайния войн .

Така

Ми що тогава им пращаме помощи? Я да питъме Министъро.

Събираме тук едни капачки ... Ма баче Лазо разправя, че не можело от бира! А от какво тогава бее, от лютеница ли?

От 2014 година се окопават укропите. Доксто Пунин наивно спазваше Минското споразумение. Остават Славянск и Крематорск, после е равна, незащитена шир до Киев! Та сега, тук и всеки милиметър е с цената на километър!

По-добре всичките укрофашистки свине да изпукат в това село и да не се бара киев!

Набиха яко окропа и НАТО ..Юнашката ..Хаха ..Взеха им Крим Донбас и още 100 К км .

Украйна се спрява идеално, няма смисъл да им се пращат повече оръжия и помощи!

Е поне бело!

Стъпка-по-стъпка с минимум загуби на хора (0%) и материални такива.

180 000 руснака и 500 000 укросвине 0% ли правят?

Руснаците все още мислят че украинците са техни роби

Руснаците не мислят че украинците са им роби, а слава Богу асимилираха с какви мангали си имат работа: Ще ги продадът и оргабйат живи.

Свинете не могат да са роби!

НА Русия не им трябва бърза война. Видяха че имат преимущество 1 към 14 . И сега денацифицират и демилитализират. Явно не са очаквали че нато е толкова слабо.

Абе, бахмут превзехте ли го?

Днес гледах филм на Риа новости - знаеш ли какви калища са? А казват, че температурата ще скочи до 30 градуса през пролетта още

Тъкмо да се разплаче Зеленият и Евгени почва да буксува..

Злият. Путьо - пълен смях

Вагнер си чака Укропите .Обещаха на Евгени,.

Путин обещал да направи страхотен мемориал-паметник на загиналите в СВО

На мястото на киев :)