Сидеров пред Думата: България е оръжие на антируска офанзива

Волен Сидеров коментира пред Държавната дума на Руската федерация, че България е била превърната в оръжие на антируската офанзива на Вашингтон.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров пред Думата: България е оръжие на антируска офанзива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Болен Сидеров е велик национален предател ,Руски шпионин.

Жалък си!

Той изразява моите възгледи, а и на много други българи и тъй като няма друг, който да казва нещата по този начин, го подкрепяме, въпреки недостатаците му! Нека Бог да му даде сила и мъдрост за да направи това за което говори!

този примитив е срам и позор за нормалините български граждани и данъкоплатци.това което казва и прави е на нивото на пияница или клошар-махнете го от тук и не го споменавайте.Този няма да ви донесе нищо позитивно и смислено

галине, тебе пък кой те излъга, че можеш да пишеш политически коментари. Ти си едно малограмотно селско момче и можеш да критикуваш само хора на твоето ниво. Тоест, пишлеметата от махалата. Веднага си личи, че Волен е прекалено висока топка за теб, за да му правиш оценки. Едни го критикуват, че се облича прекалено модно и скъпо, ти пък го изкара клошар. Те само това не беше писано за него. Хайде да се налягаш парцалите и си открий друго место, където да плещеш твоите глупости.

Да бъде освидетелстван и прибран да не злепоставя повече България, а партийката му руска да бъде обявена за незаконна и да се закрие като опасна аннти българска партия гонеща интересите на чужда държава. В.Сидеров е национален ПРЕДАТЕЛ !!!!!!!!!!!!!!!!

ти от споменатият гроб ли се обаждаш?

някакъв московски бар ли е?

Сидеров може да бъде обичан. Той може и да бъде мразен. Защото такъв е политическият живот в България. Но най важното, което искам да подчертая е-че името и идеите на Сидеров вълнуват хората. Безразлични към него няма. Ако той беше политическа мижитурка, никой няма да се интересува от него, какво прави или какво казва. Той е най коментираният политик. Защото това, което казва има голямо значение за нашият живот. Но за съжаление, той споделя съдбата на всички велики хора. Да не бъде признат от съвременниците си. Когато след десетилетие или две, България се стопи и стане циганско-мусюлманска страна, всички ще си спомнят за предупрежденията на Волен. Но късно ще да е. Мандалото ще е хлопнало вече. Хев а найс ивнинг.

За какво предупреждение говориш,бе?!Че той-Долен Продажников,освен от рубли-от друго интересува ли се,а?!

Да обменя рублаците, че ще се бърше южно от кръста с тях! както падат главоломно.....

Сидеров може да бъде обичан. не само от Деница Гаджева. Може да бъде обичан и от анадолските манафи. Че с тази чалма дето я беше нахлупил допреди няколко месеца току-виж са го сбъркали в суматохата. Много ще гледа някой там текмефезин че има червена петолъчка на челото. Пък отзад тя петолъчката много-много не се вижда И така ще го залюби та ще хвърчат пуканки, както се казва. Сега, с цел обезопасяване на дирника си Волен Чалмалията е отишъл да с едупи на Путьо. Свалил е чалмата и отново е нахлупил любимата си червена бащина бдьоновка. така де трябва да се прави на тов. Чапаев. Пък и Путьо такива си ги обича. Да с еправиш на националист и да си в същото време пар-екселанс национален предател е рецепта на демагози като Волен. Да ти плащат от Кремъл като на мъжка роститутка за да им с е дупиш си е срамота, но още по-срамното е това да го представяш за национализъм. това не е национализъм -това е идиотизъм

KGB, моля без литературни импресии по темата Сидеров. Не село на това му казват зааметуване. Или много приказки за нищо. Аз минавам за достатъчно информиран по темата. за Атака и Сидеров. Въпреки хилядите злобни и безпочвени коментари, аз не видях до сега нито един сериозен политически компромат против него. Защото ако имаше такива, враговете му щяха да го ликвидират. Разни дребни разправии от личен характер, се извеждат на ниво крупни криминални прояви. Или пък политически провали. Всичко това са селски лафове и глупости, което показва нивото на тия, които ги използват. Не той провали и ограби България. Не той лакейничи през запада. Не той купува цигански гласове. И точно това не могат да му простят, както националните предатели, така и неоколониалистите от запада. Неговата истинска оценка ще я даде историята. За сега аз с коментарите си пиша първите страници на сагата Сидеров и Атака. Приятна вечер.

Тоя КЛОУН да каже нещо за цената на Руския ГАЗ за България

"защо пък той да казва, да не би той да е премиер или президент, питай си твойта картуна-Боко, или ония охлюв-Плевнята, пак Волен ви е виновен на вас, нещастници! "

Той изразява моите възгледи, а и на много други българи и тъй като няма друг, който да казва нещата по този начин, го подкрепяме, въпреки недостатаците му! Нека Бог да му даде сила и мъдрост за да направи това за което говори!

Като беше главен редактор на в. Демокрация говореше точно обратното.

незнам дали той е говорил обратното (може да се провери), но самият аз преди 25г, виждах нещата по друг начин, но както се казва, прогледнах, видях ги що за стока са и хамериканците а и западно еврогейските политици, с една дума- мръсници!, та в ред на тези мисли, сега съм абсолютно на същото мнение и покрепям казаното от Волен Сидеров

Как прогледа,бе?С крив макарон,ли?!

тоя е пич

кой е пич? Волен или КЕРЕСТИЛИЕВ?

Волен е пич, а тоя вторият (със смешното име) е педераст!

Този помияр пак е отишъл за пари при руснаците.На фона на кризата им ,обаче едва ли ще го огрее.Впрочем защо ми се струва,че бялата Златка ме привлича сексуално?С удоволствие бих го обладал.

ами , защото си 100% педал, затова!

Ей,зомбита, какво сте пощурели като бик на червено или по-точно като шашардисани крякащи папагали с навита пружина щом само чуете или прочетете името на Сидеров??? Ако имахте грам ЧОВЕШКИ и истински мозък,никога нямаше така еднотипно,зомбирано и в разрес с интересите на собствения ви народ да крякате тъпотии,които смятате, че унижават и засягат ПАТРИОТ като Сидеров,но в действителност,ако сте българи по произход УНИЗЯВАТ вас,защото ви изобличават като безродни маймуноподобни същества,които плюят в интерес на чужди господари и дори се ГОРДЕЯТ!!! с това малоумие и унизяване!!!

с елементарната човешка логика - някой се опитва да ни лансира преклонението си към чужда държава (Русия) като БЪЛГАРСКИ патриотизъм???

Колко сте заслепени всичките от американските се господари....................

Едно време такива ги даваха на Народния съд, като шпиони на чужда дъжава

България се управляваше от СССР, КПСС, КГБ и техните наемни български политически проститутки.

Този от снимката е най-големия предател измежду русофилите и туркофилите взети заедно! Можете ли да си представите какъв вой ще има тук, ако някой от ДПС или Корман Исмаиловите "апапи" се изтъпани пред турския парламент и каже абсолютно същите думи !

А беше време , когато този другар заставше поза - Партер, но на запад! Вно тогава само са го пошляпвали - без да дават пари и тои обърна резбата, пардон посоките (абе все тая) !

с този мътен поглед, този или се друса или е все пиян

абе незнам дали е пиян, но ги казва много точно нещата!

От гледна точка на руския агитпроп, може би. И правилно - който плаща той поръчва музиката!

Защо не излезеш сега по улиците на нощна София да викаш бе, мижитур!?

Като го видя този и смехът напира .... Пхахахахахахаха ахахахахааха

Ахахахаха, този е най-големият идиот в галактически мащаб :)))))

за повечето неща е прав! проблемът е че има и такива като теб!:))

Той изразява моите възгледи, а и на много други българи и тъй като няма друг, който да казва нещата по този начин, го подкрепяме, въпреки недостатаците му!

Подобни щуротии могат да подкрепят само шепата платени любовници на Путин!

Вместо да плюете Сидеров - какъвто и да е той, кажете кое от казаното от него не е вярно? На някого направи ли впечатление поведението на нашия пишман президент - когато президентите на другите членки на ЕС си кротуваха и много внимаваха в изказванията си по адрес на Русия, единствен нашият "храбрец" размахваше пръст по адрес на мечката и сипеше люти закани и обвинения противно на всякакви дипломатични норми? Толкова ли не разбрахте, че това, което ни сервираха "демократите" от ЕС и САЩ, всъщност ни превърна в "деветата дупка на кавала" - ликвидирана промишленост, преотстъпени (при това - без пари) пазари, и най-вече арабските, практически ликвидиран износ, съсипано селски стопанство, продадени за стотинки цели стратегически отрасли - електроразпределението, телекомуникациите, банките!? И какво остана за нас, питате ли се - от производител се превърнахме в потребител, и то на нискокачествени стоки и храни... Добре, плюйте Сидеров - а защо не плюете тези, които ни докараха до това състояние? Защо не плюете по БойкоТ Борисов, който от почти две години при всяко отиване в чужбина не пропускаше случай да охули Родината си?

беше ликвидирана още в края на 80-те (справка: доклада на генсека на БКП през декември 1989г), промишлените предприятия и ТКЗС-тата бяха оглозгани след това от представители на партийната номенклатура и служители (и агенти) на ДС! Какво общо имат с това ""демократите" от ЕС и САЩ"??? А Сидеров е класическа политическа проститутка - прочетете всичките му писания (не само "атакистките") и ще се убедите!

Говориш някакви глупости , изтъкваш някакви измислени документи...Като цяло постът ти е изпълнен с брътвежи и обиди...Шоп е напълно прав!Но защо винаги ще се изкаже някой тупан като теб под всеки смислен пост , за до го нас*ре.

Тоя КЛОУН да каже нещо за цената на Руския ГАЗ за България.

защо пък той да казва, да не би той да е премиер или президент, питай си твойта картуна-Боко, или ония охлюв-Плевнята, пак Волен ви е виновен на вас, нещастници!

Волен е железния юмрук на БСП Българските комунисти имат вожд суров, казва се Михайлов Георги Димитров. През септември 23-та този смел "герой" хвърли своите другари във безумен бой. След касапницата страшна "смело" той се скри, и далече, от Европа тъй им нареди: "Горе главите славни бойци! Пак ще да мрете щом Кремъл реши." А когато Хитлер прати го в затвора лесно го спасиха много важни хора. Сталин се обади на своя "камарад" и "лъвът"наш кацна в мечтания град. Москва го посрещна като важен гост, а Сталин му даде отговорен пост. Героят от Лайпциг покорно се сгуши и почна другаря Сталин да слуша.

Волен гордо демонстрира национално предателство, въодушевен от подвизите на "вожда и учителя на българския народ" Георги Димитров Михайлов...................

Прочети първо статията, а не само името 'Сидеров'. И сега въпрос: Кое от казаното не е вярно?

Вярното е, че "1342" от цялата статия е прочел само "Сидеров", и нататък е действал по инерция - т.е. дайте да плюем...

Нищо не е вярно! Всичко е в съзвучие единствено на руската лъжлива пропаганда!

Генетично доказано е, че сме повече "братя" по кръв и гени с населението от централна и южна европа, отколкото с руснаци и украйнци. Казано по друг начин - с методите на генетиката е доказано, че въобще не сме братя с руснаците... Това, че с руснанците сме братя е клише, наседо ни по пропаганден начин. А пропагандатата си е свършила работата, видно от изказванията в този форум.

Генетично можеш да докажеш само произхода си от някоя полюция на задъхан анадолец. Това обаче, не те прави турчин, доколкото схващам от думите ти.

репликите от Лондон, се ги заври в задният двор (кафявата точка)

Генетично е доказано, че в Лондон има един малоумник, който не си дава сметка какви глупости пише по форумите.

там са се събрали педерасти от всякъде!

Волене, Сидеров, малоумнико! Остани си в Русия! Моля те най-горещо!!! Обещавам ти да не ни липсваш изобщо! Ти доказа, че си готов да продадеш рода си и да станеш пръв приятел с всеки силен на деня и да говориш каквото му е угодно за 30 сребърника.

Разни демоКРАДски зашеметени или платени коментиращи дотолкова са се чалнали и възбудили ,че като бик на червено залпово и ЕДНОТИПНО реагират щом чуят или прочетат "Русия", а когато е в съчетание и с името на Сидеров, направо изливат тонове паразитна и воняща логорея.Манипулаторите и господарите им обаче, отчитайки ефекта от изсипвания от подопечните им БЪЛВОЧ, едва ли имат повод да се радват на получения резултат. Така е, защото не се гаси туй що не гасне и въпреки, ВЪПРЕКИ всичко МНОЗИНСТВОТО БЪЛГАРИ със здрав разум и РОДОЛЮБИЕ са с топли чувства към Русия, а най-истинските РОДОЛЮБЦИ разбират и симпатизират на АТАКА и СИДЕРОВ!!!

Има истина в част от думите му...но той с тези думи на кого се е продал? М? Тои е от другите!

тъпо канче си ти и не разбираш

Празноглавец,представя се, за приятел на Путин, като плюе по родината си. Приятел е този, който ще ти каже, че връзките на обувките са ти развързани или този, който, ще отлепи от гърба ти залепена подигравка. Авантюрата в Крим и Украйна беше грешка, разточителната Зимна Олимпияда, също. В Сибир са плъзнали около 15 мил. китайци. Утре, ще поискат Китайския да стане втори официален език и т. н.

Подината ни беше продадена за жълти стотинки. Това от 25 г. насам, не е нашата родина, а е едно от пипалата на световната мафия. Сидеров няма как да говори срещу нещо, което не съществува. Явно говори срещу мафията, която е колонизирала земята на дедите ни.

на българската мафия е в КПСС и КГБ (и българските им филиали БКП и ДС)! Трябва да си слепец за да не го виждаш!

Не плачи на чужди гробища...я иди в южните щати на САЩ - че там вече над 80% от населението е испаноговорящо - това означава ли, че Мексико (в случая) ще си поиска тези територии (Тексас, Калифорния и Ню Мексико)? Които всъщност са отнети насилствено от Мексико - но за това всички удобно мълчат, а топката съвсем "случайно" се прехвърля към Крим...

Arkadiy Andreev

Ми то си е тяхно и трябва да си го получат,както Крим се върна в русия.При честен референдум поне 80% ще са за.

Абсолютно е прав - справка ИСТОРИЯТА. Ние никога нищо добро (като целокупна нация) не сме видяли от САЩ и общия пазар - НИКОГА! Няма и да видим!

"Демократичният" Запад винаги е загърбвал интересите на България,а сега още повече.Намери се един политик да го каже в прав текст.Това,че го казва Сидеров не омаловажава истинността на факта "драги"ми мекерета на САЩ.

винаги мислят, че ако не сервилничиш на Русия, си мекере на САЩ. Не можете ли да разберете, че да си български патриот просто трябва да обичаш България?

Я да помисим какво добро сме видяли от Русия след Освобождението? Без да бъда считан за неблагодарник държа да вметна че всъщност т.н. Руско-турска освободителна война от 1977-78 г. всъщност е спомагателна операция на руската армия при войната с Турция. Основния фронт е в Армения, но поради идиотските решения на руското командване там става провал. И всъщност втория фронт в България спасява ситуацията. Те и тук поради некадърността си все са били "осрали кура", ама благодарение на масовия героизъм на Шипка и на българи и на руси) положението е било спасено. После с всяка една стъпка Русия е действала срещу България. За да се стигне до там та Русия на няколкопъти да заплашва България с окупация. а през Првата световна война руски казашки сотни да нападат Добруджа. Вярно, яли са бой от ген Колев, ама това е друг разговор. През 1944 г. съветската армия окупира България. Под предлог че ъгария е съзник на Германия. Но как така? Ние през цялата война не смеизпратили и един войник на Източния форнт.Обявили сме война, вярно е, но на Англия и САЩ. И никога на СССР. като е така най-логично е да ни окупират САЩи Англия. Да, ама не, как то казваше един известен наш журналист. Съветската армия нахлува в България и започва масово клане. До края на месец септември, за 20 дена са избити между 25 и 30 хил души. Без съд и присъда. До края на 1944 г. стават 50 хил. После, т.н. Народен съд ( който не е никакъв съд, а още по-малко е народен), осъжда на смърт близо 3000 души, ана затвор и лагери над 100 000. Само за справка в 80 млн Германия като военнопрестъпници на смърт са осъдени 18 (осемнадесет) души. Излиза че в 7 млн България е имало 15пътиповече фащисти от 10 пъти по-голямата Германия. Но тук съдят по съветски образец. И до такива резултати е нямало ак да се стигне без окупацията на съветската армия Съветската армия окупира България повече от 3 години - до края на 1947.

Да, приятелю, но повечето българи са развили "стокхолмския" синдром и любят и тачат големия руски "брат", мачкал ни толкова години. И сега никой няма да разбере, че руската "демокрация" и руските интереси са тотално вредоносни за развитието на България. Важното за много наши сънародници е да има някой да мисли за тях, да ги обгрижва и да храни мързеливите им и некадърни задници.

Като изключим жалкия му опит на този мухльо да си спечели гласоподаватели, заради това което е казал и информацията, която е занесъл там трябва да бъде разтрелян, в момента в който стъпи обратно на Българска земя!!!!!!! Не съм вярвал, че може да съществува такава подлога като сидеров!!!

Външно мин. къде спите!Арестувайте предателя и враг на България! Докога ще плюе тоя малоумник по държавата ни!Има закон за родоотстъпниците и ПРЕДАТЕЛИТЕ,приложете го!

Тиквата вече две години при всяко посещение в чужбина (най-вече в Брюксел) не пропускаше да оплюе България, и то с повод и без повод. Та, казваш, и него да осъдим, а? Добра идея!

Е, това ако не изменничесвто здраве му кажи! Застанал в руската дума и говори, как България била станала анти-руско оръжие в ръцете на САЩ! Шизо!!

че не е ли истина?

НЕ Е!!!

сидеров сперед себе си е израз на българия и българското, следователно => той е оръжието на антируската профанзива. ако приемем живота, като компютърна програма, то сидеров е зловреден вирус. а ако приемем случая от медицинска гледна точка - той е просто поредната обществена диария.

Ей това, което написа го чувствам по същия начин, но не с руснаците, а с македонци и сърби. Винаги ми е било чудно, как така ни завъртя историята, че сега се мразим с тях до смърт. Кой ни скара и защо не ни стига акъла да се обединим?!

Тези "братя" активно работят за изчезването на България и превръщането и в Руска колония, като Беларус и Казахстан вече 136 години! Време е вече да ги спрем! Стига толкова! Пълно елиминиране на Русия от българските дела!

Абсолютно!!!!! Крайно време е да се разбие "великата" лъжа, че русите са ни братя. Като са ни братя да са дали нещо на народа ни преференциално?

Че кой е казал че братя трябва да си дават нещо преференциално? Братството си е братство, бизнеса - бизнес.

македонци, и сърби са ни забивали ножа,180000 руси са загинали за Освобождението, на запад често ще те третират като подчовек от балканите

Ако беше вярно "активно работят за изчезването на България", щяхме щастливо да си носим фесовете и имената Хасан, Ариф и т. н и пекратно да бием чела в земята на изток с медени мърморения "Аллах, Аллах!". Тя България си не е съществувала като държава. От какъв зор са я създали, та да се мъчат сега да я "изчезват"?

Тодор Каблешков "Хасан" или "Ариф" ли се казваше? Както и всички българи по онова време!? А доста от тях (ако са достатъчно заможни) са можели да пътуват и в чужбина (Европа, Русия), както и да учат! В соцлагера (по съветско робство) тези неща май се случваха много по-трудно! Защото нормални хора (не номенклатурчици или ДС-агенти) нямаше заможни, а и въобще не им се издаваха задгранични паспорти!...

И за тази антибългарска подлога има още наивници да я следват

Той изразява моите възгледи, а и на много други българи и тъй като няма друг, който да казва нещата по0 този начин, го подкрепяме, колкото и недостатъци да има в него...

С таз инфлация ще му трябва влак да си докара рублите...

Турски лири, руски рубли... няма значение, Сидеров. Ти се оказа най-скъпо платения журналист след Бареков.

Русия с болшевиките нанесе непоправими щети на България и ни върна век назад с тъпата си имперска политика!Сега съвсем заслужено българите са отвратени от кремълските путиновци и техните диверсанти ,като Сидеров!Българите са благодарни на царска Русия,когато Украинци и руснаци,финланци и поляци,допринесоха свободата ни в следсвие на руско-турската война,в която целта не е била точно освобождението на България!Та и сега любимците на Русия са сърби и македонци ,но не и България!Путинова Русия ни е враг!

Никога недей забравя, че по времето на Болшевишка Русия, повече от 90 % от членовете на ЦК на КПСС са евреи-хазари. Това просто значи че руснаци не са управлявали Русия.

много добре го знае, та нали и той е един от тях:)!

най-лошата "меча" услуга на Русия прави точно Волен. Точно той да защитава Русия си е направо провал за Путин у нас. Хората тук могат и само да преценят кое какво е в ГЕОПОЛИТИКАТА. Няма нужда този да се престарава така лакейски. Видяхме колко е принципен при предишното управление със златния си пръст!