Коментари - Путин: Ако Русия не подкрепя Сирия, бежанците ще са повече | Днес.dir.bg

Путин: Ако Русия не подкрепя Сирия, бежанците ще са повече

Русия ще продължи да оказва военно-техническа помощ на Сирия в борбата с "Ислямска държава" и призовава цялата световна общност да се присъедини към нея.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Ако Русия не подкрепя Сирия, бежанците ще са повече | Днес.dir.bg

Коментари

Путьо, по стар руско-съветски обичай се опитва да казва на черното бяло. То не беше загниващкапитализъм, то не беше СССР най-миролюбивата държава (във Финландия, Унгария Чехия, Полша , Афганистан и къде ли още не най-добре знаят), то не беше пълната победа на комунизЪма, то не беше "съюз нерушим на републики свободни" (в тези първи строфи от химна на СССР няма ни една вярна дума). Така че на Путьо и путьовците около него не трябва да се вярва. На нито една дума. А Русия винаги е подкрепяла престъпници и терористи. То не бяха палестинци, то не беше Саддам, то не беше Кадафи-то. За др. Кастро и др. Мадуро да не говорим. То и затова Русия е на това дередже - с какъвто с есъбереш такъв ставаш. Като се събереш с др. Мадуро и разните там мадурковци, и ти самият ставаш същия мадурко. Като се събереш с мангалите ставаш мангасар. А родните комундета покрай Путьо и путьовците окоо него придобиват вид на завършени путьовци.

.....

Путин, или мозъкът и на теб ти е промит - не вярвам. Ще напиша, не вярвам да ме изтрият, щото за ББ знаеш ли какви ги пишат! Много си глупав ако мислиш, че емиграните са от Сирия, ама те са най-много - 10%. За кво говорш, или ти е опрвдание.

Путин е висок, красив и умен. Това се вижда от непрестанния възход на Русия, ако не са цените на нефта. Никол Кидман е по-запленена и от мен, и от Шарон Стоун, вчера си говорихме.

Обонго и той е висок, компромис е да се нарече красив, но третото изобщо не му отива.

Забрави да допълниш, че Путин е Президент на НАЙ-МОЩНАТА ВЪВ ВОЕННО ОТНОШЕНИЕ държава в света- Русия!

и боклуците като тебе ше се радват ако ни нападне Русия нали?!

Пути подклажда войната в Сирия защото знае, че бежанците ще идат в цивилизована Европа, а не а азиатската му кочина.... Санкциите вече дават ефект - въвеждат купони за храна в рашата

Ти си голям(а) пророк('чица) само не разбрах как прозря тази комбина между Путин и Меркел : Путин да създава бежанци, а Меркел с широко разтворени обятия да ги кани в Германия.

Орлин Данев

Те всички соросоиди са едни умни,едни красиви......:)

КОЙ ВЪОРАЖАВА ИСЛЯМИСТИТЕ?

САЩ и НАТО разбира се! Има ли вече някой който да не знае...

" Русия поддържа Сирия, има православни - доста

много по-важна е подкрепата на 'правоверния' Иран.

Цитирам и питам/поне ония които мислят преди да пишат...:))) / :> ".. Европа, Русия, Централна и Югоизточна Азия - това ни безпокои, заяви Путин...." Всъщност , Русия какво е ?? Да не е континент ..и то още неоткрит ??? Хем в Европа...:)) Хем в Азия ..ХЕМ И ВЪВ ВЕЛИКАТА И ОБИЧАНА ОТ МНОГО ОТ НАС "ВЕЛИКА РУС"...:))))

Русия заема над 38% от територията на Европа. Май над 30% от територията на Азия. Ако си върнат Аляска, ще имат и от Северна Америка ;)

Радикалните ислямисти във Франция са все по-активни. Но европейските власти предпочитат да си затварят очите за глобалния проблем - след всеки терористичен атентат твърдят, че това е частен случай.Във Франция и Белгия продължава набирането на младежи и хора на средна възраст за операции в името на джихада. Хората отиват да воюват за пари, има определени държави, които плащат за такива операции. Операциите по набирането се провеждат от хора със сунитско вероизповедание - с това със сигурност се занимава Саудитска Арабия, заявява почетният председател на белгийския Сенат Ан-Мари Лизин. Френския журналист Жан-Мишел Верноше, твърди, че в последно време във Франция са били подготвени около 400 бойци-уахабити, които са отишли да се сражават за сирийската опозиция.Рано или късно те щели да се завърнат вкъщи, но едва ли ще предпочетат живота на обикновените граждани. Така джихадът, според Верноше, вече е на прага на европейските градове, но властите продължават да се преструват, че нищо не се случва. Според журналиста, Катар, както и Саудитска Арабия, постепенно изкупуват Франция. Прогнозата на Верноше, цитирана от Гласът на Русия, е такава - французите не трябва да се изненадват, ако след 10 години ги карат да извършават мюсюлмански обреди под дулата на оръжията, съборят храма Парижката Света Богородица, изсекат лозята им и накарат техните жени и дъщери да носят фереджета.

Чудна работа, защо този Путин се бави толкова? От кого чака разрешение та не влезе в Сирия? Колко тихо и спокойно беше в Авганистан,когато руснаците бяха там! Не може Европа да остави тази ислямистка паплач да коли и беси безнаказано...

Първо, научете с едапишете грамотно, другарко. Афганистан се пише с "ф". Второ, когато руснаците баха в Афганистан последното, което може да с екаже за тази държава е че там е било тихо спокойно. Преди да окупират руснаците Афганистан там е било тихо и спокойно. А в самата Русия добре знаят какво им струва тази авантюра - над 30 000 убити и три пъти по толкова инвалиди. Огромни разходи. Всъщност, според експерти, това е основната причина за фалита на СССР. Много му се иска на Путьо да влезе в Сирия. Ама няма как. Няма сухоземна граница (както някога СССР с Афганистан), пък има и доста други мераклии. А и с агресията си срещу Украйна Путьо е затънал до уши в лайната.

sawo

По-добре затънал до ушите, отколкото потънал целия. Как точно виждаш да си оставят военноморската база до тях на американците ?

KGB, не се казва сухоземна, а сухопътна. Ама нищо, те журналистите и министрите също се изразяват така. За останалото си прав. Тая Сара не е виждала съветски войник, завърнал се от Афганистан. Читави момчета от тях няма. Или станаха убийци, или превъртяха. Аз съм имал "удоволствието" да видя такова момче.

Колкото повече продължава поддръжката на Русия за Сирия, толкова по-дълга ще е войната там. Ако режимът на Асад беше паднал преди 3 години, ИД въобще нямаще да има база. Русия подкрепя Сирия не заради народа й, а заради про-руския режим на Асад. Русия подкрепяше Ирак докато на власт беше Саддам. Русия подкрепяше Либия докато на власт беше Кадафи-то. И всъщност Русия подкрепя всички тоталитарни режими, които са срещу САЩ. Без значение дали са палестински терористи, или престъпници срещу човешките права ( като в Сев. Корея). Ако Путьо не подкрепя Асад, режимът му не може да издържи и един месец. Но всъщност наистина може да се окаже че Асад е от двете злини по-малката. Що с еотнася до ИД, вече е ясно че това е военно формирование създадено на основата на части от армията на Ирак, верни на Саддам. И нищо чудно Русия да подкрепя и тях. Къде явно, къде тайно, важното е да създават проблеми на САЩ и Зап. Европа

Проучи първо,как богато живееха жителите на изброените от теб страни при"диктаторите",и как мрът по улиците сега!!!!Иво Дрънчев,не е модел за подражание!!!

Първо, научи се да пишеш малко по-грамотно, другарю. Пише се "мрат". Поне на български. На монголски не знам как е. Второ, в Саудитска Арабия винаги са живяли поне 20 пъти по-добре от народите с диктатори като Саддам или Кадафи-то. При съизмерими пр иродни ресурси. Но така е то, където има тотатлитаризъм и съветски ботуш трева не никне. Справка - сравни развитието на ГДР и ГФР в периода 1945-1990 (всъщност трудничко се сравняват трабант и Вартбург с Мерцедес, БМВ, Ауди Порше и акво ли още не. За да направиш разлика трябва да има поне малка прилика). Втора справка - Сев. и Южна Корея сега. Там където има милиционеро-социализЪм провалът е сигурен. Даже и ако се къпеш в петрол. И последно, знаеш ли кава е разликата между русофил и руско-съветско мекере? Русофили са такива като мен - дето мразят Путьо, но обичат и уважават Русия и руската култура. Тия дето обичат Достоевски и Соженицин, ане Сталин и Ленин. Руско-съветски мекерета са такива като теб - дето обичат Сталин, Путьо и всякакви болшевишки путьовци. И си мечтаят за деня когато Русия ще ни окупира.

Вие да не сте последовател на д-р Гьобел , привърженик на тезата , че една лъжа повторена 100 пъти става истина.ИД е проект на САЩ грижливо отгледан ,финансиран ,снабдяван с разузнавателна информация .САЩ започнаха офанзивата в Сирия под фалшивия рефрен за химическо и ядрено оръжие , като нито едно от двете не беше открито , ама това са подробности в картинката.Сега от време на време се пускат ,колкото за проба балони за използуван иприт, ама нещо все подминават въпроса за гръмогласно обявените табун, зарин зоман ,за които в начало проглушиха ушите на хората.САЩ продължават интензивно и с голяма ефективност да бомбардират пустинните пясъци след като се уверят ,че там няма терерости , ако има обикновенни хора още по-добре ще ги припишат на Асад.Или както каза преди години един американски политик"ако в дадена държава САЩ нямат враг , то ние трабва да го създадем"

Човече, чети чужди медии защото си смешен. В Цяла Европа антиамериканските настроения нарастват. Чети какво пишат западните преси.- намери в Между редовете ком статията Как се роди ислямският Франкенщайн и защо няма да бъде неутрализиран скоро....Там снимки на Путин няма да видиш, но Ще видиш Рейгън на фото с джихадисти. Ама

САЩ трябва да спрат с избиването на хора в близкия изток и подкрепата към терористите за да спре потока от бежанци. Стотици хиляди въздушни американски удари преобърнаха живота в Сирия, като най-пострадали от милитаристичната страна са жени, деца и старци - избивани до крак, безмилостно, по американски... Единствено Русия може да ги спре!

Какво ни донесе демокрацията за 25 години: - Преди имаше "червена аристокрация". Днес тя се нарича "бизнескласа". - Преди съществуваше политическа цензура. Днес има икономическа цензура - ако не си с властта, ще загубиш работата си. - Преди имаше журналисти на заплата. Сега има платени журналисти. - Преди имахме индустрия и селско стопанство. По време на демокрацията селското ни стопанство, индустрията ни и атомната ни енергетика бяха разграбени и харизани на чужденци или нашенски мафиоти. - Преди имахме славна армия. Днес имаме карикатурна сбирщина, която служи на западните сили. - Преди имахме здравеопазване. Днес право на здраве имат онези, които имат пари. - Преди селата и градовете ни бяха чисти и красиви. Днес на мястото на парковете и градинките има бетон, мръсотия и цигания, колите са по тротоарите. - Преди имахме природа. Днес горите ни се изсичат, а Черноморието е вече бетонирано. - Преди всички бяха нахранени. Днес просията стана професия, а ровенето из боклуците придоби общонационални измерения. - Преди имаше ред и спокойствие. Днес убийствата са ежедневие. - Преди имаше равенство. Днес "недемократизиралите" се люде ровят за храна в кофите за боклук заедно с гладните кучета. - Преди учениците пееха "Върви народе възродени". Днес индивиди със сексуални извращения парадират на гей-сбирщини. - Преди имахме история. Днес не се говори за турско робство, а за турско "присъствие", преиначава се Баташкото клане, Левски се представя като убиец, а Ботев се описва като терорист и пройдоха. - Преди се раждаха българчета, днес се въдят цигани! - През 1989 г. броят на българите беше повече от девет милиона души. Днес той е около 6-7 милиона! Два милиона от останалото в България население са пенсионери, които в порутените си селски къщи се страхуват за живота си от цигански набези. - Преди имаше държава България. Днес има територия България.

Да живей православен Ердоган, славянски Асад и братски Китай !

Баба Ванга е казала,че ще сме с Русия.Как ще стане не знам,но се надявам да е истина.

Русия е завладяла над 100 народа в империята си. Не може ли да мине без нас поне :(

По добрия вариант са според мен от американците.

чети Толстой, Чехов и Достоевски, слушай Чайковски, Рахманинов и Стравински. Да не би някой да ти е забранил?

Много от "Протестна мрежа" и "Америка за България" са се появили тази вечер по форума... Явно събитията от последните дни здраво са ги стреснали и се налага да работят допълнително... На война - като на война, макар и хибридна. Само да ви попитам - как виждате бъдещето на Европа след 20 години с около 30% африканско и арабско население в резултат на безумната политика на САЩ и европейските лидери? А след 50 години при 70%?

тук европеиската раса е само 20%, върнахме децата в бг на по спокоино и безопасно място

Искате да Изкажете че Сте от ЗД 'Армеец' ли ?! - Личи Си от ПримаВиста. -> Очаквате че в Европа СА кретени, кат 'наште' кремълско-лубянкинските ли ?! -> Очаквате че Някъде Освен на задунайкаю Изобщо-някой си И-помисля за такъв 'сценарий' ли ?! -> Очаквате че кат изпонашлякате до Кресчендо ВОНЯТА у Нас - Хората ще Ви/ви се уплашат и ще Ви/ви дадат Бадева останалите-им Засега Земи ?! ---> Мамицатави задунайскогубернистическа, ЕЙ ! Само мосад ще Ви/ви Оправи !!!

Никой не му се мре заради идилци, башарци, хизбула и пр. измет.... Затова бягат в Европа

Хайде мурзилките да обяснят как с 200 пехотинеца и 5 танка пути ще пребори ИДИЛ :)))

В Сирия си ги мерят путин и саудите - там войски на НАТО никога не е имало... Путин труба одобрение сред мужиците и рубладжиите заедно с пачите от оръжието ,което продава.. За ЕС остава да храни гладните от тази война...

Ако Русия подкрепя някого, той е пътник. И Башар Асадович, между другото.

...ами така ..аз като гледам..ще стане пак ..както винаги е било..а именно в критични ситуации оcеляват наи-приспособените..а именно (наи-барзо реагиращите на новосаздадените условя,тези които имат кураja да управляват садбта си сами а не да чакат някои да им нареди какво да правят..за саjaление "политиciите" ни правят всичко,което е против здравiят разум за страната ни ,чакаики нарежданiя от Eвропа и Aмерика...преследваики лични облаги..Eвропеискят саюз е мартав..свалям шапка на унгарците...наще каво чакат..да се защитим..докато не е станало прекалено касно..явни руся пак ще оправя лаината на криво разбраните "демократи"...това ,което се случва сега ..не се е случвало в исторiята без воина!!!да прескоча през оградата в кащата ти..да крещя "демокрацiя".да си просна килимчето.. и да поchна да се моля на алаха..после да отворя хладилника ти за да се наям..утре да ти взема работата и да настаня децата си ва училището на твоите..ма щото тези като мен са повече..в това училище да се преподава на арабски..и т. н....това ако са демократични ценности..да ти пикая на ценностите!!!

Добър Избор правите ! , на името-Ви уазбиуъ-сьи ...;-)

Путин добре говори, но малко прави. САЩ малко говорят и много правят - бомбят невинни държави, свалят режими и настаняват демонокрация с безпилотни самолети и бомби.

Руското оръжие никой вече не го иска. В Индия са катастрофирали 482 МИГ-а за 3-и десетилетия.Насила иска да пробута оръжие на сирийците.. А и ИДИЛ са с руско оръжие..Сирийците не искат руска окупация...прочетете не руска пропаганда.

на Обама и Щерев е как да се справи с ИДИЛ включва де факто съюз с Иран в Ирак и създаването на трета сила нова умерена Свободна сирийска армия, която да се бие срещу Ал-Кайда и ИДИЛ. Малкото сътрудничещи си със САЩ групи във Северна Сирия бяха тотално разгромени от Джабхат ан-Нусра, считана за сирийския клон на Ал-Кайда. Тази седмица останките от групата на ал-Хамза бяха окончателно разгромени в Алепо и бяха принудени да се саморазпуснат. Но най-интересното е, че както често се случва, част от бойците са се присъединили към Ал-Кайда, взимайки с тях доставеното им от САЩ противотанково оръжие от типа T.O.W. Като включим и полученото обучение в тайните лагери на ЦРУ става очевиден един от начините по които американските оръжия и бойци, обучени от тях попадат в редиците на терористите. Умерените в Сирия се изчерпаха и САЩ повече няма с кой да се съюзява, освен ако не започне да сътрудничи с джихадистите, както правеше през 1980-те, когато ЦРУ обучаваше и въоръжаваше афганистанските муджахидини и техния лидер Осама Бин Ладен, за да се бият срещу официален Афганистан и Съветите. След това обаче техния собствен Франкенщайн се обърна срещу самите тях.

сляпият си ти или се правиш на тъп! в един момент от някъде (най-често от УСА) се изсипват една камара прясно напечатени пари и се провокира вътрешно напрежение, както винаги на помощ се отзовава целият криминален контиг=нгент и ето че "демократичната революция" е готова!

бягат, за да не ги вземат запас!

ами това значи са предатели и родоотстъпници

И сега Европа ще трябва да ги хрантути тези тарикати!

ЧЕ ЗАГЛАВИЕТО НА СТАТИЯТА Е ГЛУПОСТ!

Колко по-добре беше, когато в Близкия Изток си имаше диктатори и държаха народа си изкъсо. Много нации имат нужда точно от твърда ръка. Включително ние, между впрочем.

За тебе е сигурно!

Нима отричате това, което казах? Не твърдя, че това е идеалният вариант, но на общества от варвари идеята за демократично управление е напълно неразбираема.

Възелът е много сложен, всеки е срещу всеки. Сирийските кюрди, например, водят военни действия и с ИД и с армията на Асад. Всевъзможни военни групировки от наемници и милиции от много страни воюват и по между си. В това време територията, контролирана от ИД расте и по площ вече надминава териториите на Англия или Франция. Единственото законно нещо в Сирия е управлението на правителството Башар ал Асад. Добро или лошо, то е международно признато. За това Русия го подкрепя. Преди 4 години Барак беше решил да бомбардира Дамаск и да сваля Башар. Путин го спря. Американците побесняха и направиха Майдан. Руснаците отговориха, като истински руснаци, вземаха си Крим и подкрепиха опълченците в Домбас. Спиралата се нави до край и се върна отново в Сирия с поява на ИД и с бежански поток в Европа ... и т.н. ... Между другото, въглеводородите добивани от ИД се доставят в Украйна чрез турски посредници ... Вот тебя, здрасти!

Тоест омерената опозиция ИД няма нищо общо с ковбойците и по някаква случайност през някакви злонамерени турци нямащи нищо общо с правителството доставят на тайни групи и нефтозаводи в крайна за което шоколада даже не е и чувал...

Точно така

браво на Путин.....всичко, което казва и което прави е самата истина.....да се молим да успеят Сория, Иран и Русия да изкоренят джихадисткото зло ......им да натрият носовете на техните създатели и спонсори

Ха , голям смях.... путин и правда ... пък камоли и подкрепа- интересно защо ли всички в отчаянието си бягат към Европа а не към Москва....сигурна бащицата путин ги е посъветвал....лъжи лъжи лъжи путинови....

Така им са пада на всички чеченци, водещи бойните действия срещу Асад.

Че направи Ход - Направи ! ...ама че Не е сигурно Дали Е преценен - Абсолютно ! - Без Разговори/Среща - НЯМА да стане ! И ! - дано Лавров се подготви Добре отн. Свинствата-им по борсите, имотните пазари иии... (Ясно-Кои ;-)

Браво на Путин. Точно така. Държавите да са сигурни. Сега да видим какъв срок ще даде за итегляне от окупирания Крим.

Крим вече сигурна! (чак сега), зацепваш ли със соросоидният си мозък!

И Донецк... И Лубянск... (Браво !)

Eй затова няма да ни бъде-делим се на капиталисти и комунисти,на християни и мюсюлмани, на какви ли не-докато не разберем,че Майка България е за всички и всеки да спазва законите и и да бъдем единни няма да се оправим.

За едни Майка, за други мащеха, за трети касичка....за 4-ти рудник.

ряат на земята е в Русия , според комунистите рашисти , но защо хората не искат и да чуят за Русия а вратът им все е обърнат на ЗАПАД ДРУГАРИ НАГЛЕЦИ ПУТИНЦИ .АКО ВАШИТЕ ДЕЦА СА В ЗАГНИВАЩИЯТ ЗАПАД НЕКА ДА БЪДАТ ПРОКЪЛНАТИ ОТ ВАШИТЕ ИДЕОЛОГИЧЕСКИ приятели като врагове на комунизма-интересчии

ИД ЩЕ БЪДЕ СЛОМЕНА ДО ДНИ С ЯДРЕН УДАР ТОВА ПРЕДПОЛАГАТ СЛУЖБИТЕ ЗА СИГУРНОСТ ! ЗАТОВА Е ТАЗИ БЕЖАНСКА ВЪЛНА КЪМ ЕВРОПА ! ЩЕ БЪДЕ ИЗПРОБВАНО ОРЪЖИЕ КОЕТО ЩЕ Е ПРОБНО ИЛИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНО !

Това всяване на паника ли е? Ново оръжие не значи ядрено. Аман от психопати

Не ми хвалете Америка-живял съм там-пълни селяни и тъпоумници.Най-добрия начин на живот е в Германия,Англия и Швеция-културни хора.Лошото им е че не издържат на пиене ,но с тях можеш да се разбереш.

Те Лихварите не щат Сирия и Украйна.Щат богатата на ресурси и суровини -Русия.Сирия и Украйна са като предястие за това което се крои на Русия.Ма се ми се струва ,че некой ще лапне пишлето на дядя Миша.....

Интересно защо никакъв сириец не мигранства в Раша? Там ги обичат! При това ей го де е... Дето се вика, няма и толкова.

Русия не граничи с конфликта и никой не може да и даде "квота" за бежанци. За незнаещите: най-голямата диаспора на коренните собственици на Асирийската земя - асирийците....се намира в Русия. Джуна, лека и пръст, беше асирийка. Когото е трябвало, Русия е прибрала. Кстати, нещо да си чул за възстановяване на независима Асирия?

Не е ли странно това ,че т.н "приятели на Сирия" или "Мироналагаща коалиция" или още нe си спомням какви имена си слагаше групичката -САЩ-Англия-Франция и компания,която разби за нула време такава силна във военно отношение държава като Ирак,че смаза доста бързо една добре въоръжена държава като Либия,а сега със ИДИЛ просто се лигавят!Измислят си най-различни лъжливи и абсурди оправдания,на които може да се хванат само олигофрени!Постоянно се питам-защо само имитират борба??

Путин си го казва: Путин каза, че е необходимо да се оставят настрана геополитическите амбиции, да не се използват двойни стандарти и политика на пряко или косвено използване на отделни терористични групировки за постигане на собствени конюнктурни цели, включително за смяна на неугодни на когото и да било правителства и режими.

Защото ,така е изгодно на амер-те оръжени концерни-да продават оръжието си,да има заплаха и да искат в Сената повече пари за оръжие.За амер-те идеологиите нищо не означават, за тях са важни печалбите.Идеологиите са за будалите европейци, хем бедни ,хем устати.

Сетил се Путин за граници. Сетил се окупаторът, агресорът, за граници. Всъщност, той добре се сеща, че не е далеко времето, когато многобройните народи окупирани и потискани от руската милиця, ще поискат да спрат да хранят Москва и тогава границите на Русия няма да останат същите.

Тези които бягат, бягат от страни в които по различно време съветските комисари и милиционери изнесоха революция, много оръжие и инструктори. Всички тези страни бяха в един период от историята си под съветско влияние. Това липсва в думите на кремълския главен милиционер.

Поне от 15 г. Афганистан и Ирак са под хамереканско влияние - що бягат от наложената "демокрация" там хората? Либия и те от смърта на Кадафи под хамереканско влияние и от там бягат! А кога Сомалия, Еритрея, Нигер, Нигерия и т.н. са били под "съветско" влияние, щото бягащите от там са повече от сирийците? И преди да се намесят МШНДИЛ и ФАЩ в Сирия, никой не бягаше от там! Глупости пишеш!

Дявола чете евангелието. Този път в Душанбе.

И защо щяха да са по - малко - никой не иска да бяга в мизерната росия.

То пък покрай американския ботуш всичко цъфти и връзва-виж-Афганистан,Либия,Тунис,Египет,Ирак а сега и Сирия- гробници и бедност,война,глад и безвластие и бежанци къв Европа.

забрави за Куба !

Истината е ,че амер-те ,където стъпят не могат да въдворят ред и настъпва хаос-ние страдаме от това-тебе какво те топли-долари ли ти дадоха,мазна негърка за леглото-нищо май а?

Където е стъпил руски ботуш - трева не никне.....

Либия и Ирак,се покриха с поникнал "рай грас"???

БРЦК

Крайно време е манипулаторите и тролчетата тук да си кажат кой подкрепят в конфликта. Опростявам избора до 2 възможностти: 1. ИДИЛ ( гласувайте в червено) 2. Башар Асад ( гласувайте в зелено) Най -вече ме интересува мнението на тролчетата като >>> и другите дежурни продажници.

от кога да имаш собствено мнение е "продажно" ? така ли пише на лозунгите дето спите с тях ?

БРЦК

То си личи кои са продажниците. Гледам ,че ги е срам да си напишат кой точно подкрепят.

Брееииий ! - та Само двайсьи ли Ковнахте ?! ...;-) ...според мен-Лично : - НЕ ! - И на двата-Ви идентификатора. ...+ НЕ ! - на Този и Сега прийом на Кремъл ....+ НЕ ! - на подмайването за Окончателно Дълготрайно Решение

Коментари - Путин: Ако Русия не подкрепя Сирия, бежанците ще са повече | Днес.dir.bg

Путин: Ако Русия не подкрепя Сирия, бежанците ще са повече

Русия ще продължи да оказва военно-техническа помощ на Сирия в борбата с "Ислямска държава" и призовава цялата световна общност да се присъедини към нея.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Ако Русия не подкрепя Сирия, бежанците ще са повече | Днес.dir.bg

Коментари

Путьо, по стар руско-съветски обичай се опитва да казва на черното бяло. То не беше загниващкапитализъм, то не беше СССР най-миролюбивата държава (във Финландия, Унгария Чехия, Полша , Афганистан и къде ли още не най-добре знаят), то не беше пълната победа на комунизЪма, то не беше "съюз нерушим на републики свободни" (в тези първи строфи от химна на СССР няма ни една вярна дума). Така че на Путьо и путьовците около него не трябва да се вярва. На нито една дума. А Русия винаги е подкрепяла престъпници и терористи. То не бяха палестинци, то не беше Саддам, то не беше Кадафи-то. За др. Кастро и др. Мадуро да не говорим. То и затова Русия е на това дередже - с какъвто с есъбереш такъв ставаш. Като се събереш с др. Мадуро и разните там мадурковци, и ти самият ставаш същия мадурко. Като се събереш с мангалите ставаш мангасар. А родните комундета покрай Путьо и путьовците окоо него придобиват вид на завършени путьовци.

.....

Путин, или мозъкът и на теб ти е промит - не вярвам. Ще напиша, не вярвам да ме изтрият, щото за ББ знаеш ли какви ги пишат! Много си глупав ако мислиш, че емиграните са от Сирия, ама те са най-много - 10%. За кво говорш, или ти е опрвдание.

Путин е висок, красив и умен. Това се вижда от непрестанния възход на Русия, ако не са цените на нефта. Никол Кидман е по-запленена и от мен, и от Шарон Стоун, вчера си говорихме.

Обонго и той е висок, компромис е да се нарече красив, но третото изобщо не му отива.

Забрави да допълниш, че Путин е Президент на НАЙ-МОЩНАТА ВЪВ ВОЕННО ОТНОШЕНИЕ държава в света- Русия!

и боклуците като тебе ше се радват ако ни нападне Русия нали?!

Пути подклажда войната в Сирия защото знае, че бежанците ще идат в цивилизована Европа, а не а азиатската му кочина.... Санкциите вече дават ефект - въвеждат купони за храна в рашата

Ти си голям(а) пророк('чица) само не разбрах как прозря тази комбина между Путин и Меркел : Путин да създава бежанци, а Меркел с широко разтворени обятия да ги кани в Германия.

Орлин Данев

Те всички соросоиди са едни умни,едни красиви......:)

КОЙ ВЪОРАЖАВА ИСЛЯМИСТИТЕ?

САЩ и НАТО разбира се! Има ли вече някой който да не знае...

" Русия поддържа Сирия, има православни - доста

много по-важна е подкрепата на 'правоверния' Иран.

Цитирам и питам/поне ония които мислят преди да пишат...:))) / :> ".. Европа, Русия, Централна и Югоизточна Азия - това ни безпокои, заяви Путин...." Всъщност , Русия какво е ?? Да не е континент ..и то още неоткрит ??? Хем в Европа...:)) Хем в Азия ..ХЕМ И ВЪВ ВЕЛИКАТА И ОБИЧАНА ОТ МНОГО ОТ НАС "ВЕЛИКА РУС"...:))))

Русия заема над 38% от територията на Европа. Май над 30% от територията на Азия. Ако си върнат Аляска, ще имат и от Северна Америка ;)

Радикалните ислямисти във Франция са все по-активни. Но европейските власти предпочитат да си затварят очите за глобалния проблем - след всеки терористичен атентат твърдят, че това е частен случай.Във Франция и Белгия продължава набирането на младежи и хора на средна възраст за операции в името на джихада. Хората отиват да воюват за пари, има определени държави, които плащат за такива операции. Операциите по набирането се провеждат от хора със сунитско вероизповедание - с това със сигурност се занимава Саудитска Арабия, заявява почетният председател на белгийския Сенат Ан-Мари Лизин. Френския журналист Жан-Мишел Верноше, твърди, че в последно време във Франция са били подготвени около 400 бойци-уахабити, които са отишли да се сражават за сирийската опозиция.Рано или късно те щели да се завърнат вкъщи, но едва ли ще предпочетат живота на обикновените граждани. Така джихадът, според Верноше, вече е на прага на европейските градове, но властите продължават да се преструват, че нищо не се случва. Според журналиста, Катар, както и Саудитска Арабия, постепенно изкупуват Франция. Прогнозата на Верноше, цитирана от Гласът на Русия, е такава - французите не трябва да се изненадват, ако след 10 години ги карат да извършават мюсюлмански обреди под дулата на оръжията, съборят храма Парижката Света Богородица, изсекат лозята им и накарат техните жени и дъщери да носят фереджета.

Чудна работа, защо този Путин се бави толкова? От кого чака разрешение та не влезе в Сирия? Колко тихо и спокойно беше в Авганистан,когато руснаците бяха там! Не може Европа да остави тази ислямистка паплач да коли и беси безнаказано...

Първо, научете с едапишете грамотно, другарко. Афганистан се пише с "ф". Второ, когато руснаците баха в Афганистан последното, което може да с екаже за тази държава е че там е било тихо спокойно. Преди да окупират руснаците Афганистан там е било тихо и спокойно. А в самата Русия добре знаят какво им струва тази авантюра - над 30 000 убити и три пъти по толкова инвалиди. Огромни разходи. Всъщност, според експерти, това е основната причина за фалита на СССР. Много му се иска на Путьо да влезе в Сирия. Ама няма как. Няма сухоземна граница (както някога СССР с Афганистан), пък има и доста други мераклии. А и с агресията си срещу Украйна Путьо е затънал до уши в лайната.

sawo

По-добре затънал до ушите, отколкото потънал целия. Как точно виждаш да си оставят военноморската база до тях на американците ?

KGB, не се казва сухоземна, а сухопътна. Ама нищо, те журналистите и министрите също се изразяват така. За останалото си прав. Тая Сара не е виждала съветски войник, завърнал се от Афганистан. Читави момчета от тях няма. Или станаха убийци, или превъртяха. Аз съм имал "удоволствието" да видя такова момче.

Колкото повече продължава поддръжката на Русия за Сирия, толкова по-дълга ще е войната там. Ако режимът на Асад беше паднал преди 3 години, ИД въобще нямаще да има база. Русия подкрепя Сирия не заради народа й, а заради про-руския режим на Асад. Русия подкрепяше Ирак докато на власт беше Саддам. Русия подкрепяше Либия докато на власт беше Кадафи-то. И всъщност Русия подкрепя всички тоталитарни режими, които са срещу САЩ. Без значение дали са палестински терористи, или престъпници срещу човешките права ( като в Сев. Корея). Ако Путьо не подкрепя Асад, режимът му не може да издържи и един месец. Но всъщност наистина може да се окаже че Асад е от двете злини по-малката. Що с еотнася до ИД, вече е ясно че това е военно формирование създадено на основата на части от армията на Ирак, верни на Саддам. И нищо чудно Русия да подкрепя и тях. Къде явно, къде тайно, важното е да създават проблеми на САЩ и Зап. Европа

Проучи първо,как богато живееха жителите на изброените от теб страни при"диктаторите",и как мрът по улиците сега!!!!Иво Дрънчев,не е модел за подражание!!!

Първо, научи се да пишеш малко по-грамотно, другарю. Пише се "мрат". Поне на български. На монголски не знам как е. Второ, в Саудитска Арабия винаги са живяли поне 20 пъти по-добре от народите с диктатори като Саддам или Кадафи-то. При съизмерими пр иродни ресурси. Но така е то, където има тотатлитаризъм и съветски ботуш трева не никне. Справка - сравни развитието на ГДР и ГФР в периода 1945-1990 (всъщност трудничко се сравняват трабант и Вартбург с Мерцедес, БМВ, Ауди Порше и акво ли още не. За да направиш разлика трябва да има поне малка прилика). Втора справка - Сев. и Южна Корея сега. Там където има милиционеро-социализЪм провалът е сигурен. Даже и ако се къпеш в петрол. И последно, знаеш ли кава е разликата между русофил и руско-съветско мекере? Русофили са такива като мен - дето мразят Путьо, но обичат и уважават Русия и руската култура. Тия дето обичат Достоевски и Соженицин, ане Сталин и Ленин. Руско-съветски мекерета са такива като теб - дето обичат Сталин, Путьо и всякакви болшевишки путьовци. И си мечтаят за деня когато Русия ще ни окупира.

Вие да не сте последовател на д-р Гьобел , привърженик на тезата , че една лъжа повторена 100 пъти става истина.ИД е проект на САЩ грижливо отгледан ,финансиран ,снабдяван с разузнавателна информация .САЩ започнаха офанзивата в Сирия под фалшивия рефрен за химическо и ядрено оръжие , като нито едно от двете не беше открито , ама това са подробности в картинката.Сега от време на време се пускат ,колкото за проба балони за използуван иприт, ама нещо все подминават въпроса за гръмогласно обявените табун, зарин зоман ,за които в начало проглушиха ушите на хората.САЩ продължават интензивно и с голяма ефективност да бомбардират пустинните пясъци след като се уверят ,че там няма терерости , ако има обикновенни хора още по-добре ще ги припишат на Асад.Или както каза преди години един американски политик"ако в дадена държава САЩ нямат враг , то ние трабва да го създадем"

Човече, чети чужди медии защото си смешен. В Цяла Европа антиамериканските настроения нарастват. Чети какво пишат западните преси.- намери в Между редовете ком статията Как се роди ислямският Франкенщайн и защо няма да бъде неутрализиран скоро....Там снимки на Путин няма да видиш, но Ще видиш Рейгън на фото с джихадисти. Ама

САЩ трябва да спрат с избиването на хора в близкия изток и подкрепата към терористите за да спре потока от бежанци. Стотици хиляди въздушни американски удари преобърнаха живота в Сирия, като най-пострадали от милитаристичната страна са жени, деца и старци - избивани до крак, безмилостно, по американски... Единствено Русия може да ги спре!

Какво ни донесе демокрацията за 25 години: - Преди имаше "червена аристокрация". Днес тя се нарича "бизнескласа". - Преди съществуваше политическа цензура. Днес има икономическа цензура - ако не си с властта, ще загубиш работата си. - Преди имаше журналисти на заплата. Сега има платени журналисти. - Преди имахме индустрия и селско стопанство. По време на демокрацията селското ни стопанство, индустрията ни и атомната ни енергетика бяха разграбени и харизани на чужденци или нашенски мафиоти. - Преди имахме славна армия. Днес имаме карикатурна сбирщина, която служи на западните сили. - Преди имахме здравеопазване. Днес право на здраве имат онези, които имат пари. - Преди селата и градовете ни бяха чисти и красиви. Днес на мястото на парковете и градинките има бетон, мръсотия и цигания, колите са по тротоарите. - Преди имахме природа. Днес горите ни се изсичат, а Черноморието е вече бетонирано. - Преди всички бяха нахранени. Днес просията стана професия, а ровенето из боклуците придоби общонационални измерения. - Преди имаше ред и спокойствие. Днес убийствата са ежедневие. - Преди имаше равенство. Днес "недемократизиралите" се люде ровят за храна в кофите за боклук заедно с гладните кучета. - Преди учениците пееха "Върви народе възродени". Днес индивиди със сексуални извращения парадират на гей-сбирщини. - Преди имахме история. Днес не се говори за турско робство, а за турско "присъствие", преиначава се Баташкото клане, Левски се представя като убиец, а Ботев се описва като терорист и пройдоха. - Преди се раждаха българчета, днес се въдят цигани! - През 1989 г. броят на българите беше повече от девет милиона души. Днес той е около 6-7 милиона! Два милиона от останалото в България население са пенсионери, които в порутените си селски къщи се страхуват за живота си от цигански набези. - Преди имаше държава България. Днес има територия България.

Да живей православен Ердоган, славянски Асад и братски Китай !

Баба Ванга е казала,че ще сме с Русия.Как ще стане не знам,но се надявам да е истина.

Русия е завладяла над 100 народа в империята си. Не може ли да мине без нас поне :(

По добрия вариант са според мен от американците.

чети Толстой, Чехов и Достоевски, слушай Чайковски, Рахманинов и Стравински. Да не би някой да ти е забранил?

Много от "Протестна мрежа" и "Америка за България" са се появили тази вечер по форума... Явно събитията от последните дни здраво са ги стреснали и се налага да работят допълнително... На война - като на война, макар и хибридна. Само да ви попитам - как виждате бъдещето на Европа след 20 години с около 30% африканско и арабско население в резултат на безумната политика на САЩ и европейските лидери? А след 50 години при 70%?

тук европеиската раса е само 20%, върнахме децата в бг на по спокоино и безопасно място

Искате да Изкажете че Сте от ЗД 'Армеец' ли ?! - Личи Си от ПримаВиста. -> Очаквате че в Европа СА кретени, кат 'наште' кремълско-лубянкинските ли ?! -> Очаквате че Някъде Освен на задунайкаю Изобщо-някой си И-помисля за такъв 'сценарий' ли ?! -> Очаквате че кат изпонашлякате до Кресчендо ВОНЯТА у Нас - Хората ще Ви/ви се уплашат и ще Ви/ви дадат Бадева останалите-им Засега Земи ?! ---> Мамицатави задунайскогубернистическа, ЕЙ ! Само мосад ще Ви/ви Оправи !!!

Никой не му се мре заради идилци, башарци, хизбула и пр. измет.... Затова бягат в Европа

Хайде мурзилките да обяснят как с 200 пехотинеца и 5 танка пути ще пребори ИДИЛ :)))

В Сирия си ги мерят путин и саудите - там войски на НАТО никога не е имало... Путин труба одобрение сред мужиците и рубладжиите заедно с пачите от оръжието ,което продава.. За ЕС остава да храни гладните от тази война...

Ако Русия подкрепя някого, той е пътник. И Башар Асадович, между другото.

...ами така ..аз като гледам..ще стане пак ..както винаги е било..а именно в критични ситуации оcеляват наи-приспособените..а именно (наи-барзо реагиращите на новосаздадените условя,тези които имат кураja да управляват садбта си сами а не да чакат някои да им нареди какво да правят..за саjaление "политиciите" ни правят всичко,което е против здравiят разум за страната ни ,чакаики нарежданiя от Eвропа и Aмерика...преследваики лични облаги..Eвропеискят саюз е мартав..свалям шапка на унгарците...наще каво чакат..да се защитим..докато не е станало прекалено касно..явни руся пак ще оправя лаината на криво разбраните "демократи"...това ,което се случва сега ..не се е случвало в исторiята без воина!!!да прескоча през оградата в кащата ти..да крещя "демокрацiя".да си просна килимчето.. и да поchна да се моля на алаха..после да отворя хладилника ти за да се наям..утре да ти взема работата и да настаня децата си ва училището на твоите..ма щото тези като мен са повече..в това училище да се преподава на арабски..и т. н....това ако са демократични ценности..да ти пикая на ценностите!!!

Добър Избор правите ! , на името-Ви уазбиуъ-сьи ...;-)

Путин добре говори, но малко прави. САЩ малко говорят и много правят - бомбят невинни държави, свалят режими и настаняват демонокрация с безпилотни самолети и бомби.

Руското оръжие никой вече не го иска. В Индия са катастрофирали 482 МИГ-а за 3-и десетилетия.Насила иска да пробута оръжие на сирийците.. А и ИДИЛ са с руско оръжие..Сирийците не искат руска окупация...прочетете не руска пропаганда.

на Обама и Щерев е как да се справи с ИДИЛ включва де факто съюз с Иран в Ирак и създаването на трета сила нова умерена Свободна сирийска армия, която да се бие срещу Ал-Кайда и ИДИЛ. Малкото сътрудничещи си със САЩ групи във Северна Сирия бяха тотално разгромени от Джабхат ан-Нусра, считана за сирийския клон на Ал-Кайда. Тази седмица останките от групата на ал-Хамза бяха окончателно разгромени в Алепо и бяха принудени да се саморазпуснат. Но най-интересното е, че както често се случва, част от бойците са се присъединили към Ал-Кайда, взимайки с тях доставеното им от САЩ противотанково оръжие от типа T.O.W. Като включим и полученото обучение в тайните лагери на ЦРУ става очевиден един от начините по които американските оръжия и бойци, обучени от тях попадат в редиците на терористите. Умерените в Сирия се изчерпаха и САЩ повече няма с кой да се съюзява, освен ако не започне да сътрудничи с джихадистите, както правеше през 1980-те, когато ЦРУ обучаваше и въоръжаваше афганистанските муджахидини и техния лидер Осама Бин Ладен, за да се бият срещу официален Афганистан и Съветите. След това обаче техния собствен Франкенщайн се обърна срещу самите тях.

сляпият си ти или се правиш на тъп! в един момент от някъде (най-често от УСА) се изсипват една камара прясно напечатени пари и се провокира вътрешно напрежение, както винаги на помощ се отзовава целият криминален контиг=нгент и ето че "демократичната революция" е готова!

бягат, за да не ги вземат запас!

ами това значи са предатели и родоотстъпници

И сега Европа ще трябва да ги хрантути тези тарикати!

ЧЕ ЗАГЛАВИЕТО НА СТАТИЯТА Е ГЛУПОСТ!

Колко по-добре беше, когато в Близкия Изток си имаше диктатори и държаха народа си изкъсо. Много нации имат нужда точно от твърда ръка. Включително ние, между впрочем.

За тебе е сигурно!

Нима отричате това, което казах? Не твърдя, че това е идеалният вариант, но на общества от варвари идеята за демократично управление е напълно неразбираема.

Възелът е много сложен, всеки е срещу всеки. Сирийските кюрди, например, водят военни действия и с ИД и с армията на Асад. Всевъзможни военни групировки от наемници и милиции от много страни воюват и по между си. В това време територията, контролирана от ИД расте и по площ вече надминава териториите на Англия или Франция. Единственото законно нещо в Сирия е управлението на правителството Башар ал Асад. Добро или лошо, то е международно признато. За това Русия го подкрепя. Преди 4 години Барак беше решил да бомбардира Дамаск и да сваля Башар. Путин го спря. Американците побесняха и направиха Майдан. Руснаците отговориха, като истински руснаци, вземаха си Крим и подкрепиха опълченците в Домбас. Спиралата се нави до край и се върна отново в Сирия с поява на ИД и с бежански поток в Европа ... и т.н. ... Между другото, въглеводородите добивани от ИД се доставят в Украйна чрез турски посредници ... Вот тебя, здрасти!

Тоест омерената опозиция ИД няма нищо общо с ковбойците и по някаква случайност през някакви злонамерени турци нямащи нищо общо с правителството доставят на тайни групи и нефтозаводи в крайна за което шоколада даже не е и чувал...

Точно така

браво на Путин.....всичко, което казва и което прави е самата истина.....да се молим да успеят Сория, Иран и Русия да изкоренят джихадисткото зло ......им да натрият носовете на техните създатели и спонсори

Ха , голям смях.... путин и правда ... пък камоли и подкрепа- интересно защо ли всички в отчаянието си бягат към Европа а не към Москва....сигурна бащицата путин ги е посъветвал....лъжи лъжи лъжи путинови....

Така им са пада на всички чеченци, водещи бойните действия срещу Асад.

Че направи Ход - Направи ! ...ама че Не е сигурно Дали Е преценен - Абсолютно ! - Без Разговори/Среща - НЯМА да стане ! И ! - дано Лавров се подготви Добре отн. Свинствата-им по борсите, имотните пазари иии... (Ясно-Кои ;-)

Браво на Путин. Точно така. Държавите да са сигурни. Сега да видим какъв срок ще даде за итегляне от окупирания Крим.

Крим вече сигурна! (чак сега), зацепваш ли със соросоидният си мозък!

И Донецк... И Лубянск... (Браво !)

Eй затова няма да ни бъде-делим се на капиталисти и комунисти,на християни и мюсюлмани, на какви ли не-докато не разберем,че Майка България е за всички и всеки да спазва законите и и да бъдем единни няма да се оправим.

За едни Майка, за други мащеха, за трети касичка....за 4-ти рудник.

ряат на земята е в Русия , според комунистите рашисти , но защо хората не искат и да чуят за Русия а вратът им все е обърнат на ЗАПАД ДРУГАРИ НАГЛЕЦИ ПУТИНЦИ .АКО ВАШИТЕ ДЕЦА СА В ЗАГНИВАЩИЯТ ЗАПАД НЕКА ДА БЪДАТ ПРОКЪЛНАТИ ОТ ВАШИТЕ ИДЕОЛОГИЧЕСКИ приятели като врагове на комунизма-интересчии

ИД ЩЕ БЪДЕ СЛОМЕНА ДО ДНИ С ЯДРЕН УДАР ТОВА ПРЕДПОЛАГАТ СЛУЖБИТЕ ЗА СИГУРНОСТ ! ЗАТОВА Е ТАЗИ БЕЖАНСКА ВЪЛНА КЪМ ЕВРОПА ! ЩЕ БЪДЕ ИЗПРОБВАНО ОРЪЖИЕ КОЕТО ЩЕ Е ПРОБНО ИЛИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНО !

Това всяване на паника ли е? Ново оръжие не значи ядрено. Аман от психопати

Не ми хвалете Америка-живял съм там-пълни селяни и тъпоумници.Най-добрия начин на живот е в Германия,Англия и Швеция-културни хора.Лошото им е че не издържат на пиене ,но с тях можеш да се разбереш.

Те Лихварите не щат Сирия и Украйна.Щат богатата на ресурси и суровини -Русия.Сирия и Украйна са като предястие за това което се крои на Русия.Ма се ми се струва ,че некой ще лапне пишлето на дядя Миша.....

Интересно защо никакъв сириец не мигранства в Раша? Там ги обичат! При това ей го де е... Дето се вика, няма и толкова.

Русия не граничи с конфликта и никой не може да и даде "квота" за бежанци. За незнаещите: най-голямата диаспора на коренните собственици на Асирийската земя - асирийците....се намира в Русия. Джуна, лека и пръст, беше асирийка. Когото е трябвало, Русия е прибрала. Кстати, нещо да си чул за възстановяване на независима Асирия?

Не е ли странно това ,че т.н "приятели на Сирия" или "Мироналагаща коалиция" или още нe си спомням какви имена си слагаше групичката -САЩ-Англия-Франция и компания,която разби за нула време такава силна във военно отношение държава като Ирак,че смаза доста бързо една добре въоръжена държава като Либия,а сега със ИДИЛ просто се лигавят!Измислят си най-различни лъжливи и абсурди оправдания,на които може да се хванат само олигофрени!Постоянно се питам-защо само имитират борба??

Путин си го казва: Путин каза, че е необходимо да се оставят настрана геополитическите амбиции, да не се използват двойни стандарти и политика на пряко или косвено използване на отделни терористични групировки за постигане на собствени конюнктурни цели, включително за смяна на неугодни на когото и да било правителства и режими.

Защото ,така е изгодно на амер-те оръжени концерни-да продават оръжието си,да има заплаха и да искат в Сената повече пари за оръжие.За амер-те идеологиите нищо не означават, за тях са важни печалбите.Идеологиите са за будалите европейци, хем бедни ,хем устати.

Сетил се Путин за граници. Сетил се окупаторът, агресорът, за граници. Всъщност, той добре се сеща, че не е далеко времето, когато многобройните народи окупирани и потискани от руската милиця, ще поискат да спрат да хранят Москва и тогава границите на Русия няма да останат същите.

Тези които бягат, бягат от страни в които по различно време съветските комисари и милиционери изнесоха революция, много оръжие и инструктори. Всички тези страни бяха в един период от историята си под съветско влияние. Това липсва в думите на кремълския главен милиционер.

Поне от 15 г. Афганистан и Ирак са под хамереканско влияние - що бягат от наложената "демокрация" там хората? Либия и те от смърта на Кадафи под хамереканско влияние и от там бягат! А кога Сомалия, Еритрея, Нигер, Нигерия и т.н. са били под "съветско" влияние, щото бягащите от там са повече от сирийците? И преди да се намесят МШНДИЛ и ФАЩ в Сирия, никой не бягаше от там! Глупости пишеш!

Дявола чете евангелието. Този път в Душанбе.

И защо щяха да са по - малко - никой не иска да бяга в мизерната росия.

То пък покрай американския ботуш всичко цъфти и връзва-виж-Афганистан,Либия,Тунис,Египет,Ирак а сега и Сирия- гробници и бедност,война,глад и безвластие и бежанци къв Европа.

забрави за Куба !

Истината е ,че амер-те ,където стъпят не могат да въдворят ред и настъпва хаос-ние страдаме от това-тебе какво те топли-долари ли ти дадоха,мазна негърка за леглото-нищо май а?

Където е стъпил руски ботуш - трева не никне.....

Либия и Ирак,се покриха с поникнал "рай грас"???

БРЦК

Крайно време е манипулаторите и тролчетата тук да си кажат кой подкрепят в конфликта. Опростявам избора до 2 възможностти: 1. ИДИЛ ( гласувайте в червено) 2. Башар Асад ( гласувайте в зелено) Най -вече ме интересува мнението на тролчетата като >>> и другите дежурни продажници.

от кога да имаш собствено мнение е "продажно" ? така ли пише на лозунгите дето спите с тях ?

БРЦК

То си личи кои са продажниците. Гледам ,че ги е срам да си напишат кой точно подкрепят.

Брееииий ! - та Само двайсьи ли Ковнахте ?! ...;-) ...според мен-Лично : - НЕ ! - И на двата-Ви идентификатора. ...+ НЕ ! - на Този и Сега прийом на Кремъл ....+ НЕ ! - на подмайването за Окончателно Дълготрайно Решение