Русия приключва мащабните военни маневри

В Русия завършват мащабните военни маневри, които се проведоха почти на цялата територия на европейската част на страната.

Обратно в новината

Коментари - Русия приключва мащабните военни маневри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Според агенцията за глобални анализи "Стратфор" Русия обаче умишлено избира местата, в които да има военни обучения като предупреждение към НАТО." ХАААААА-ХАААААААА-ХАААААА Всичко руско е "УМИШЛЕНО", а западняшкото е "демократично"!!!:))))) НЕ СТАВАЙТЕ СМЕШНИ, ДОРИ САМО КАТО ЦИТИРАТЕ БЕЗХАБЕРНИЦИ!!!!

Путлер е най големият световен престъпни.Този престъпник се подкрепя само от престъпници комунисти и терористи бандити

боже пази ни от тези агресори и демагози

Путин е велик,защото силна Русия е гарант за мирът в Европа.НАТО няма работа до границите на Русия.

Като Путин и Русия са велики, защо тогава милиони руснаци имигрираха и продължават да емигрират в САЩ, Канада и Европа? Те като са толкова велики, защо тогава няма нито един американец, мексиканец, бразилец, европеец, австралиец и т.н., който да иска да имигрира в Русия? Виж форума тук! Пълно е с руски имигранти! Като Путин и Русия са толкова велики, защо руските имигранти не си ходят във великата Русия, а предпочитат да живеят далеко от "велика" Русия?

Абсолютно вярно и реално е това което си написал! Всико друго са глупости!

Така е братле. Само русофилските копелдаци са тук, защото и в Русия не ги искат. Мърши

Идват времена в които руснаците ще започнат да бягат от Путлер и ще се заселват точно в БГ.Примката се затяга здраво.Има реален спад с ш0% на руски туристи в Европа -нямат пари или не ги пускат -трябва да ходят в Крим.Сега правят учения ,въобще тоя смешник др.Путлер лека-полека ги върна 30 г.

е най-великия политик в момента, не случайно е избран от ФОРБС 2 последователни години за мъж на годината, той увеличи брутния вътрешен продукт 12 пъти и издигна Русия от 36-то на 6-то място в света. Вдигна средната заплата в Русия от 80 до 700 долара, а след 2008 до момента има бум на раждаемостта и населението на Русия въпреки емиграцията непрекъснато расте. В Русия се радва на над 85% подкрепа. За жалост в България през 2050 г ще останат 800 000 българи и 3 милиона цигани, горко ни.

Е как така всичко се подобрява пък емиграцията расте? И недей да прорукваш колко ще са Бълагите и циганите защото това няма да се случи!!!

Баси смешната логика. Чел недочел. Има спад на Руски туристи в България защото имат изходни визи, защото в Турция влизат с лични карти и защото цените в южните ни съседи са на половина. Не на последно място е патриотизма.

Тъпанар си ти, не инспектор Марлоу, говедо задръстено....

Да Ви замоля най-любезно малко по-интелигентни тролчета да наемате за целта. Щото по-долу един к.ретен пита "Колко Крима е заграбила Америка"

едва ли ще приключат скоро тия маневри, защото се затвори и заключи вратата към оклолните и те останаха на своя територия в мз.

Както съобщи министърът на отбраната Сергей Шойгу, в маневрите са участвали около 76 000 военни, техника, 65 кораба, 15 подводници, машини... ... и Путин най-после е получил ерекция

Ма той нали умрял, ма?

Още едни подобни маневри и Русия ще е банкрот!

Дима, приятелю, Не спирай нито за миг!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дръж ги в напрежение тия американски мръсници и техните европейски ( и български ) гъзоблизци! НЕ СЕ ОТПУСКАЙ НИТО ЗА МОМЕНТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕ МИНАХА ЛИ ДВЕТЕ СЕДМИЦИ, В КОИТО АМЕРИКАНСКИТЕ И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПЕДЕРАСИО ИМАХА ПРАВО ДА СТОЯТ В АКВАТОРИЯТА НА ЧЕРНО МОРЕ!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Ти гледай да не ти прекратим визата и да те изпратим обратно в Русия с черен печат в паспорта!

American Journal of Public Health публикува доклад разглеждащ всички въоръжени конфликти в периода 1945-2001г. Изследванията, базирани на историческите факти, сочат че Съединените щати са предизвикали и разпалили 201 въоръжени конфликта от общо 248 за този период. Истински ОТЛИЧНИЦИ! Най-шокиращото в изследването е заключението, че жертвите в тези 201 въоръжени конфликта са 90% цивилни. Броя на въоръжение конфликти, разпалени от САЩ ясно показва кой е най-големия световен агресор. В доклада не са изброени и последните авантюри на САЩ в Сирия, например, нито последните инвазии в Ирак и Афганистан. Кой е светорния агресор? КОЙ, КОЙ??? Русия, нали?

Кой заграби Крим! Колко Крима е заграбила Америка! Кой заграби Южна Осетия, Абхазия, Даунбас и Лугандон! Колко Южни Осетии, Абхазии, Даунбаси и Лугандони е заграбила Америка! Що се отнася до войните, СССР водеше войни по целия свят! За ветераните от явните войни има специално постановление на Руската Федерация! Не някаква измишльотена, а официален държавен документ! Има изброени 100 държави! За тайните войни още няма публикации, ама то е ясно! Няма по агресивна държава от Русия, заграбила насилствено 1/6 част от земното кълбо! Колко народ е изтребила там, за да има там 99% руснаци, един Господ знае! Индианците имат в САЩ резервати, държава в държавата със свои закони! Някой да е чувал за резервати на чукчите или тувинците! Чукчи останаха само във вицовете!

"Колко Крима е заграбила Америка" Тва просто кърти мивки. Нема такъв ИДИОТ ...

отдалеч че си пън

А КОЙ ЗАГРАБИ и ОКУПИРА 1. целия СИБИР 2. цяла ЯКУТИЯ 3. целия Далечния Исток 4. Амурската област 5. Магаданската област 6. Иркутска област 7. Алтай 8. Тува 10 Камчатка 11. Сахалин 12. Крим 13. Кавказ 14. Литва 15. Латвия 16. Естония 17. Финландия А КОЙ ВОДИ ВОЙНА В АФГАНИСТАН И ЗАГУБИ?

Правят учения на територията си - всяка силна държава е длъжна да поддържа боеспособна армия! Ние като имаме 2-3 дивизии ще чакаме да ни бранят фесовете, и ще разположим насред София т.нар. център на НАТО, за да сме на мушката в случай на война. Поне да бяха направили този център на някое по-безлюдно място например в Странжда, но и тук проявихме късогледство.

Ами тя държавата затова е на тоя хал-дървена картуно,да ви е честит центъра на НАТО,в центъра на София,а пък Странжда-не ви стигна цялото Черноморие,че сега и още,хак ви е.Станахте най-голямото село!

Щерка, кютук по ще ти гила!!!

Добре, че свършват...едните свършват, другите се бършат...Както се пееше в песен на Ъпсурт "има ли свършване, ще има и бърсане". Кой сополи, кой дупе...бърше и налага санкции

Природни ресурси се пазят само със силна армия и ядрено оръжие.Иначе стожерът на мира , потребяващ 20% от световния добив на петрол , току-виж си тикнал крадливите ръчички там.Както го направи в Ирак и Либия и се кани да го прави в Сирия и Венецуела

Природни ресурси се пазят само със силна армия и само за да може Путин и бандата му да ги крадат! В най бедната на ресурси България мин.р.з - 360 лева, в най-богатата на ресурси страна Русия мин.раб. заплата 180 лева! Те за това се иска силна армия, за да се краде на корем!

Тигледай тук кой краде и колко, а не през три царства в десето!!!

защо всички русофоби цитират само минималната заплата в Русия, тя е показател за България, но не и в Русия. Там безработицата е под 5%, и никой не е на минимална заплата, а средната в Русия на наши пари е над 1000 лв, а в Москва над 2000 лв

Нормално е да свършат все някога. ЕС сатанизира умишлено всичко, каквото се случва в РФ, защото им е нужно оправдание за техните действия в Източна Украйна и по света. Повече промити мозъци- добре дошло за тях.

ЕС само сатанизира, ама сатаната Путин не само плаши гаргите и белите мечки с "учения", ами гледа и да гепи нещо, вчера Крим, утре нещо друго!

Да, бе да, защото ЕС е света вода ненапита и по свят и от папата. Никакви лоши намерения, изобщо към никого, не! Хайде, знаем ги и тях!

Тва с мъневрите многа че кефи, ава дигали се от тях БВП? Щото краварите не правят мъневри, мъ БВП-то им стигна 18 трлн. $, на онизи с дръпнатите очи също! А Путин, така измъневрира, че долара поскъпна в Русия двойно, и БВП-то от 2.5 трлн. $ през 2013-та стана 1.25 през 2015-та! Все едно, че половин Русия се изпари, благодарение на "гения" на Путин! Свинската мърша внос от Гейропа и ФАЩ беше долар/килото, сега е 2 долара от Аргентума!

Може да си организирате замеряне със свинска мърша, щото и без това няма какво да се прави с нея. От друга страна видяхме и по-качествени храни на нашия пазар, което е добре. Да видим със следващата реколта какво ще се случи?!

Най бедния български пенсионер с пецийката си може да си купи 120 кила портокали или мандарини! Най-бедния руски - 20 кила! И няма 40 кила за Великден!!!!! (rofl)

Ако , България трябваше да плати разходите по едно такова учение ,след това не трябва да ядем цяла година ; )

Анджък! Сега 7 милиона руснаци няма да кушат цяла година, или 14 милиона половин година или 28 милиона едАнджък! Сега 7 милиона ,но тримесечие или или всички 18.25 дена! Браво, добре смяташ!

Не казвам нещо ново. САЩ се страхуват от независима и силна Русия. Затова санкции за отслабване и пропаганда за превръщането и в чудовище. Затова всяко военно учение се сравнява със започването на война. Еврейска му работа. Ами нашите заблудени фоби защо и те се пенявят? Евреин кьораво не пуска, така че ще си останат на сухо, само с пяната. Съвет към тях: в тубата има много клипове от съвременна Русия. Всичките им коли имат dash camera и ако се потърси примерно car crash, излизат много клипове с моменти от катастрофи, показващи и пътищата, и сградите, и колите там. Да сравнят с у нас, да се замислят колко напред от нас е Русия и дали има смисъл пяната по устите им.

Какъв руски напредък бе приятел! Русия е Горна Волта с ракети.

LeGrandTulup

Опитай това, което съветвам и ще разбереш сам кое е Горна Волта.

Явно си ходил и на двете места?!

САЩ се притесняват единствено от непридвидима Русия. Всичко друго е бощлав, т.е. преговори. Да не би руснаците да са лаици? Или прости афро-африканци? Има ли воля, има и преговори. А това, че от времето на Петър първи са заобиколени от "врагове" си е тяхна официална политика. Цял свят го знае. И в в момента светът, цивилизованият се мъчи по някакъв начин да им го каже. Как ще им го каже-божа работа.

LeGrandTulup

САЩ да си седят кротко на континента си и няма да има непредвидима Русия. Да не бяха спретвали пучът в Украйна и нямаше да има нито Крим, нито Донбас после.

Щерка, само ти ли останА днес, къде са другите лапачи на черни какалашки?

Княжество Лихтенщайн от 1.Април облегчава издаването на визи на руски граждани .90 дни престой, срещу предявяване паспорт на граница!!! Ха Ха Хранилището на парите облегчава визите на граждани с наложени санкции от Вашингтонския Вермахт??? Какво става бе ?

А държави като България, които имат навика да козируват, когато САЩ поискат да правят съвместни военноморски учения в Черно море или да предислоцират войски, според мен водят много недалновидна политика, защото цялата тази бъркотия няма да има добър край, както обичаше да се изразява китайската пропаганда. Освен ако хора като Ангела Меркел и други смели европейци не се опълчат на САЩ и не кажат: Не желаем никакви рискове от война в Централна Европа. Ако това не стане, политическите лидери във Вашингтон могат да предизвикат открита война в Европа, от която никой няма да спечели и чиито последици ще са катастрофални. РЕЙ МАКГАВЪРН-гл.анализатор на ЦРУ

До преди Нова година краварите и техните слуги унас тръбяха, че един долар ще стане 100 рубли и отгоре, че РФ е загинала... Три месеца след Нова година Рф си е все тук, че и присъства повече от всякога в такива райони, в които и СССР нямаше такова присъствие... Кравари, напънете се малко издишате!!! Пропагандата ви не струва!!!

Само като усетиха излъчването на невероятната и неспасяема ракета Бастион, монтирани в Крим, башибозушката шайка кораби на НАТО се омете ожт Ч.Море като прословутия Адмирал....с 27-те оставки на офицери.

Мда, ами сега какво? Нали все пак и икономика си трябва:)

Русия фалира.Путин умря. Откъде намери пари да плати на Шпигел, който на цветна обложка е изтъпанил Меркел, а зад нея се вижда редица немски генерали и Акропола.Статията е озаглавена"Четвъртият Райх"

Русия си гледа интереса, САЩ си гледат техните ..само родните и..и се прехласват като коне с капаци по гореизброените братушки и брадъри.

Интересното ще настъпи навръх 9 май, когато руснаците покажат новите бронирани машини/танк, бмп/. Натовци ще си строшат фотоапаратите от снимане...

Пишките се мерят на бойното поле не на модно ревю организирано от женски полов орган..ха..ха

Питай морячетата от "Доналд Кук" как се чувстват?

а военните паради и новите танкове пълнят ли хладилника?

Те всъщност им гарантират хладилника и тока за него. Без тях няма да има кой да го отваря този хладилник...

Ей,соросоидни мишки,Русия ще смаже когото си поиска и ще започне именно с окраина.

Мечката играла ..играла и накрая се посрала...Докато имат търпение целия свят и не натикат кремълския терорист в бункера..ха..ха

svetoslav11111@abv.bg

споко,соросоиден мишок, и на вас ще ви дойде времето. народен съд-2.

към НАТО, които съвсем случайно да докарали бойни кораби до бреговете на Русия. Все ми се струва, че ще се стигне до ситуация в която скъпите европлужеци ще плачат "Не сме очаквали, че руснаците ще реагират така", но, дано не съм лош пророк.

Значи ще намалеят продажбите на тоалетна хартия в страните членки на НАТО ! Някак си меките китки от ЕС са много плашливи - бива ги да превземат въоръжени слаби държави, но мине ли Руски самолет над тях или видят ли перископ на руска подводница - нещо ги кара да подвият опашки ! Дали си спомнят как свърши Втората световна война ?

И да са забравили краварите и еврогейзерите,тъкмо ще си припомнят как свърши Втората.... Натам са тръгнали...Искат да правят Трета....ама тоя път ще си го получат веднъж завинаги!

Е как свърши ВСВ...половината свят се обедини за да набие Германия ;)

Маневрите на Русия са реципрочен отговор на маневрите на НАТО близко до нейните граници. Ако НАТО не правеше военни маневри то и Русия нямаше да прави военни маневри.

и оня корейски диктатор пуснал ракета и се перчи. Защо все джуджетата страдат от комплекси на мъжественост и благородство и се правят на злодей за да ги забележат..ха..ха

Саркози, Оланд, Меркел, Путин - всички са еднакъв ръст. Е снажните и интелигентните хамериканци няма да броим - Буш, Обама. Това да не те краварник, където теглото от значение

Имат си ракети джуджетата -пускат си ги!Ние още малко с пиратки ще ги замеряме !!!

Това е безумно,безмислено дрънкане на вече остаряло,технологично оружие и глупаво изразходване на оскъдните средства на руснаците,за демохстрация на безсилен бабаитлък и нещастна пропаганда!НАТО държи Русия в сигурна клетка!

По-добре си пий редовно хапчетата и остави Русия да си решава сама как да си тренира армията. А кое оръжие е остаряло ти трябва доста солидно четене по темата, а не като последния малоумен соросоид да плампаш, колкото да не заспиш.

Защо плачеш на чужди гробища соросоиде? :)

А Волен защо ваканцува по чужди плажове бе патриоте ;)

свършиха парите..ха..ха

Не ве ЩЕРЬО ГОРИВНИЯ ,свършиха да ти свършват на веждите ха..ха а ти ЕВТИНИ ГОРИВА ОЧАКВА ха..ха

Така се съхранява народ, държава, култура, икономика! Бий да те уважават! Който иска нека се пробва, няма лошо, от тор винаги ще има нужда.

Това ли им беше? Изгърмяха си патроните и сега ко ши праят? Сега е ред на наш'те. НАТО почва ученията да видят рашистите какво можем!

Голям смях ще падне, когато видят какво "можем"...

И в последна сметка, какво показаха на запада тия маневри. Че следващите могат да бъдат във вашата страна, ако не поумнете. За хора, ходили на коне до Париж, това не е проблем. Честита пролет.

А АЗ ВСЕ СИ МИСЛЕХ ЧЕ ТЪРСИХА МАКДОНАЛДСА НА КОЙТО БЯХА ОБЯВИЛИ ВОЙНА....

бяха обявили война.....Направо на два фронта

Няма манги и ученията приключиха.

Мокри соросоидни сънища! По-зле финансово от САЩ и ЕС в момента няма!

тука коментираите каквото искате, а парното ще поскъпне с нови 10 процента, вероятно и тока ще го последва, после водата, хляба

Само така! Още може, и още,и още!Мачкане,мачкане и само мачкане,докато заспалият матр,ял не излезе да прави Майдани по улици и площади!

Пародия

СПЕЦИАЛНО ЗА БЕЛАТА ЗЛАТКА: Областни и Замесник Обласни управители назначени в България след ПОДКРЕПАТА НА ЗЛАТНИЯ ПРЪСТ НА ФИКУСА: -Бургас -Юсеин Мехмед, -Варна-Маткан Ибрямов, -Габрово-Кенан Ашиков, -Добрич-Исмет Хабил, -Кърджали-Муса Сайдаахмед, -Ловеч-Юнал Масъков, -Пазарджик-Юмер Хамза, -Плевен-Енгин Кючуков, -Пловдив-Юксел Расим, -Разград-Севгин Шукри, -Русе-Айдън Караахмед, -Благоевград-Муса Палев, -Силистра-Насуф Насуф, -Търговище-Емел Расимова, -Хасково-Кадир Исов, -Сливен-Неджим Ахмед, -Смолян-Бейхан Дуран, -Стара Загора-Тонджа Йостург, -Шумен-Левент Зекериев, -Ямбол-Ахмед Мехмедов ТРЯБВА И АКЪЛ КОЛЕГА НЕ МОЖЕ САМО ПО ОПЕРАТА ДА ПИКАЕТЕ!!!

и гледай да си по-близо до мандрите...

Орлин Данев

Ама аз и моето семейство си имаме собствена ферма плюс собствен ресторант бе,колега!:)....Вие соросоидите да му мислите с тия ГМО храни и с тия канцерогенни газирани напитки дето ги поглъщате барабар със западната неолиберастка пропаганда! :)

Абе новината май беше, че ще поевтинява с 10%...Ама като и да е, вий така си знаете...В Русия пресата пише че туристите им към България, Турция и Гърция спадат с 40%, а вий тук говорите как се увеличават в Турция и Гърция с 50%, шщот прескачали България...Смехорани...

не става. Технологиите им никакви ги няма. Скоро Нигерия ще има по-модерна армия. Те като бяха уж сила световна преди 30 години едно германско кьосе /аматьорче 20 годишно/ им кацна със самолетче на Красная площадь без да го усетят, че сега ли....

И в Пентагона се заби цял Бойнг без да го видят , ама карай да върви...

а самолетчето си беше немско и си долетя от Германия....ей така, рееики се през всичките им военни окръзи и системи за ПВО.

За Нигерия не знам, ама американските моряци с напредналите си технологии опряха до памперси и оставки в Черно море...

това вече го наиса един пат ,или помиш 1мин?вземи си хапчето и се концентрираи малко.промит мозак. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не е зле да се поитересуваш малко какво въоражение има руската армия, преди да пишеш като малоумен соросоид.

Незаслужено е забравена една бележита дата от българската история - сключването на Брест-Литовския мирен договор. В учебниците по история по време на комунистическия режим беше отразявана съветската гледна точка - тази на победените, за които договорът бележи поражението им в Първата световна война. България обаче е сред победителите на Съветска Русия - един факт, който трябва да има своето достойно място в българската история. И този факт се дължи на победите на Българската армия в Добруджа и Румъния. На всяка тържествена заря отбелязваме имената на ген. Стефан Тошев - командир на Трета армия, и на ген. Иван Колев - командир на славната българска конница,спечелили невъзможни победи и покрили се със слава в битки, които се изучават в световната военна история. Но винаги пропускаме да споменем над кого са тези славни победи. Кой е нападнал България, защитена блестящо от българските воини, благодарение на които България подписва като победител Брест-Литовския мирен договор?

Ти кажи в края на ПСВ България сред кои е м ?

Konstantin

Какво да ти каже, че руската армия е на 97 години, а Крим е от 250 години руски...Защо така историята на руската армия почва след тоз договор, а не преди това...Смешни истории...

Какъв победител е България по време на Първата световна война когато претърпя втора национална катастрофа, благодарение на безумната политика водена от цар Фердинанд на съюз с Германия и Турция, и подписването на Ньойския мирен договор. За някои поражението се тълкува за победа.

Мдаа... Едно време когато господ е раздавал акъл, военните също са били на маневри...

Иван Вазов Що става в Добруджа? Що? Гранати руски пукат,пищят куршуми руски На яростни талази, летят дружини руски на руский химн под звукът... Кой праща този вихър? Тоз ад духтящ въз нази? На Александра Втори внукът! Кой би сънувал Боже, тоз срам, тоз час безславен Коя фантазия болна, демонска най-гореща народ славянски жизнен, чрез руска кръв избавен В борба за свойто право, сам скокнал окървавен днес руски меч да среща... И Цар-Освободител там в тиха си гробница събуден ненадейно, в тъга неизмерима извика гневно : Внуче! След бомбата кръвница, що нявга ме разкъса сред моята столица ти втори път уби ма! 1916г.

Чета коментарите на сороските тролове и с почуда установявам, че бъркат Русия с България - щяло да им свърши горивото, нямало да има с какво да жънат. Абе хора, това не сме ние, дето главнокомандващият се оплакваше, че свършило горивото за двата ни самолета /руско производство и с руска поддръжка/. Освестете се малко, още не сме станали част от Русията, нито от Евразийския съюз. Ние сме горди НАТО-вци, фронтоваци.

майнената му на горивото, водката, водката свърши.

Не на руския колониализъм в българските земи.

КРАЙ НОВО СЕЛО И В РАВНЕЦ ГЛЕДАМ ЕДНИ РУСНАЦИ ЧЕРНИ КАТО ПЕЧКИ СЕ ПЕКАТ НА СЛЪНЦЕТО :)) ... НЕ ЗНАЕХ ЧЕ ИМА НЕГРИ - РУСНАЦИ :))

никои не им объща внимание на тъпите картофи с остарялата техника. завинаги ташака на света

На руските воини О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? Желали би вас възхитени да срещнем со сълзи и с китки... Но идете вий настървени, на грозни зовете ни битки! Желали би вас да прегърнем и тоз път сърдечно, горещо. Но взорът ви свети зловещо... Как ръце сега да разгърнем? О, руси! Аз друг път ви славях за подвиг велик и чудесен, високо ви лґкът поставях във мойта душа, в мойта песен! Вий някога знаме Христово развяхте за благо човешко строшихте ни игото тежко, а днеска ни носите ново! И пак не ви мразим (не крия: обича ви още народа); но любим и свойта свобода, стократно пµ любим я ния. За тоз кумир ние се бием и с чужд, и със близък упорно и няма ний врат да превием пред никакво иго позорно! О, колко ви, братя, жалея! О, как би желал, братя клети, свобода и вам и за нея кат нас да живейте и мрете! 1916

Платените путиноиди и майките си ще продадат, само и само България пак да стане зависима от империята на злото Блядистан. Нашата държава е в това положение, заради предателите, които я управляват от 1945 година насам.

Добре , добре , това вече се изтърка... Ама вие от доларова мрежа с конкурс са ви избирали..никакво въображение..

Наистина....Няма по-прости,по-долни и по-гнусни предатели от дъртите комуняги,както и от техните пребоядисани соросоидни деца и внуци! Дъртите се свалиха сами,а децата и внуците им се нагъзиха на Запада за жълти стотинки! :)

Пародия

ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ ЧЕ БЕЛАТА ЗЛАТКА Е СОРОСОИД - ЗАЩО АТАКА НЕ ГЛАСУВА ПРОТИВ ЦЕНТЪРА НА НАТО?

А платените соросоиди,освен майките и бащитеи братята и сестрите ....си продадоха и дупетата на западните колониални господари!:)

Бедят ни Иван Вазов Бедят ни другоземци, че с отомани, с немци дружим в полята бойни. Кога пък в Букурещ ни разпъваха, нас грешни, те гледаха спокойни. Корят ни, че със нихни врази съюз сторихме - да счупим братско иго; ала кога душмани разкъсваха меса ни, те викаха: "Разпни го!" Кълнат ни за измена славянска непростена, кат свойта браним стреха. Ала когато нази ужасно зло нагази - славяните де беха? Ругаят ни, че с чужди на наший дух и нужди народи сме събрани - но тези, що любехме, или боготворихме, що правяха в скръбта ни? Стояха оглушали, безчувствени, едва ли не зрители злоради пред наште мъки тежки, пред воплите ни жежки - и кой ни се обади? Във Петроград мълчаха, а от Париж ревяха: "Убийте тоз звяр диви!" И на защо, кат смеем и ние да живеем, станахме лоши, криви! Декември 1915 г.

Дори русофила Вазов към края на живота си успя да се излекува от тая чума и да види в действителност какво рпедставлява русията - една имперска страна, целяща да направи Източна Европа своя колония.

Орлин Данев

Ако Русия е искала да колонизира България,да го е направила по Бай Тошово време! Ама и тогава не щеше и сега не ще!Жалко! И затова сега България води окаяно съществуване, налазена от соросоидни пиявици и кърлежи,които я ограбват и снасят богатствата и в краката на своите американо-западняшки колониални господари!

Щом Русия приключва , време е и троловете да развалят седянката и да си намерят нещо друго по което да храчат

Нещо не си разбрал.Значи Русия приключва с маневрите и чака НАТО-вците да я нападнат.... тоест очаква се същинската част- започването на Третата..... Сега започва най-интересното! :)

Пародия

ООО АТАКИСТА ИСКАМ ДА ТЕ ПИТАМ НЕЩО: ЗАЩО АТАКА НЕ ГЛАСУВА ПРОТИВ НАТОВСКИЯ КОМАНДЕН ЦЕНТЪР? ЗНАМ ЧЕ ЩЕ ТЕ Е СРАМ ДА МИ ОТГОВОРИШ НО ВСЕ ПАК ЩЕ РИСКУВАМ ДА ТЕ ПИТАМ..... И БОНУС ВЪПРОС ЗАЩО БЕЛАТА ЗЛАТКА КРЕПЕШЕ ДПС НА ВЛАСТ?

Konstantin

Абе багаина, ти в казарма ходил ли си или както е прието във вашето формирование само се кичите с титли...Мушмурок мамин, военачалника ми той...

Докладвам- в Черно море нашата групировка не успя да открие подводницата " КУРСК"

Голямото "предимство" да си диктатор е, че когато станеш сутрин с кофти настроение, винаги може да заповядаш "мащабни" маневри и да размятваш разни танкове, искандери, самолети и други железа, напред назад - и евентуално да си оправиш настроението. Да се радваме, че Путин се е ободрил и да видим как ще се събуди утре.

А тапета , като стане в лошо настроение , какво ще размята м ? Че май нямаме нищо....

никво охлянкване - от утре да почват подготовката за парада на 9 май. Най-отпреж искам да набива крак баталиьона от българския парламент начело с оная русата красавица Сидероглу