Коментари - Крим поиска помощ от Москва, Русия може да изпрати войски | Днес.dir.bg

Крим поиска помощ от Москва, Русия може да изпрати войски

Крим помоли Русия за помощ, Владимир Путин поиска Държавната Дума да му разреши да изпрати войски в автономната република и получи съгласие за това.

Обратно в новината

Коментари - Крим поиска помощ от Москва, Русия може да изпрати войски | Днес.dir.bg

Коментари

прочетете какво пише великият солженицин за отношенията на русия с украина, тои е патриот и демократ от наи истински вид

СТИСКАМ ПАЛЦИ НА ДОКУ УРУМОВ ДА ВИДИ СМЕТКАТА НА ''ИМПЕРАТОРА'' :))

Епа земи научи нещо друго освен майчиния сигански бе чадо

Научи се поне малко от малко на английски словоред бе тъпанар! Това дето си написал-I don't fucking read Russian се пише малко по-иначе бе простьо- I don't read the fucking Russian

А защо ли никъде по нашите свободни медии не се споменава факта че към 150000 украински граждани са подали молби за бежанци в Русия? Или по нашите медии се преписва само "важното" от западните? Понеже украинските 'държавници' са смотани и продажници и не могат да си управляват държавата маи Русия трябва да си върне Украйна изцяло а не само Крим.

И защо турците, които са по-български граждани от тебе ще искат помощ от Турция?! И заради какво ще искат помощ бе тъпанар?! Заради Дучето и Ваташка ли бе юнако?! Що си чешите езиците бе глупендъри и се правите на интересни!

Това е железен мъж, рече и отсече на хамериканците клона!

ЖАЛКО , ЧЕ НАШИЯ КУБРАТ ПУЛЕВ НЕ ДОKОПА КЛИЧКО ПО-РАНО ДА МУ ОБЪРНЕ НОСА С ДУПКИТЕ НАГОРЕ ! ЩЕШЕ ДА ОЩАСТЛИВИ СУМА НАРОД !...

крайно време беше нещата да си дойдат на мястото-да изчезне цялата англоговоряща пиратска паплач от лицето на Земята и да просперира Славянството

сега хамериканците най-после ще гризнат хурката...бой , бой по хамериканските кратуни.....да се готвим за руски парад в Ню Йорк...ииихаааааа..Канал 1 вече си препланират програмата за прякото му излъчване

НЯМА ПО-ГОЛЯМА ГАД ОТ К Г Б-ИСТ

Русия, има вече податки и за Китай. Така, че скоро на земята под омайното слънце на западната "демокрация " ще настъпи един живот и то, какъв живот!!! И нещо незначително, великата американска демокрация ще се отърве от близо 100- трилионния си дълг.

Кипър, Гибралтар, Фолклендските острови, Косово...За тях НАТО и Прогресивна демократична Европа нещо да каже?

И все пак, не ви ли се струва, че др. Путин яко се осра?

Тц

Бае Ганя

Явно ти е запушен носа?

Броят на плюсовете и минусите не отговаря на реално поставяните.

То и в Афганистан бяха и там тотално

Що викаш бяха?! То американците са си още там и сега гледат да се изсулят тихомълком от Афганистанското блато в което затънаха! Преди хвърлиха милиарди да въоръжават талибани и Ал Кайди срещу СССР и Русия, ама сега им се върна като бумеранг!

След някоя и друга година може и руснаците с имоти по нашето Черноморие да поискат военна помощ от Путин. Тогава ще се изрепчат и от анадола, че България си е тяхна и ще преговярат как точно да ни разделят. Българите тогава или ще сме ратаи на запад или ще сме изчезващи старци у над.

естествено, че същия сценарий ще стане и с Кърджали, като автономия, ако изгоним ДПС от властта някога. "турците'' в България , ''трябва да бъдат защитени от турската армия". Но ще дойде края и на Ердоган и на Путин , последното останало зло на планетата!

Ами ще дойде НАТО, да ни сдобрява. Нали така бе Пич. И ГРАНИЦАТА с Турците ще я асфалтират и ще сложат Бурдюр даже. Ханадъм му.

Тимошеникова щяла да ходи да се моли на Путин за милост. Бандерлогите го закъсаха.

хаос

мнението на В П относно такива като Ярош и какво ги чака: "Мы будем преследовать террористов везде. В аэропорту в аэропорту. Значит, вы уж меня извините, в туалете поймаем, мы в сортире их замочим, в конце концов. Всё, вопрос закрыт окончательно."

Тука някакви треторазрядни тролчета са олигавили с коментарите си форума. Абе, научете се първо да ч етете, а после пишете, бе. Крим никога не е бил част от Украйна. И сега името му е Автономна република Крим, в състава на Украйна. Прехвърлен е от Русия там, през 1954 год. Руска земя, населена с руснаци. Като как виждате някой чужд да командва там. Скрийте се. Да не ви срещам повече във форума, да не ви завра там, откъдето сте се появили! Анадъму шинди.

Що се тровиш? Най-добре им разкажи за Ливадия.Малко да ги Ограмотиш. А Крим за мен са Руснаци, Севастопол/ бил съм там,въпреки ограниченията/, Ялта - ами то това е руското Сен Тропе, Симферопол с малките, чисти и спретнати къщи и хубавия зелен площад.Артек и залата на Гагарин. Какво може да знае тази паплач от Терминал 2.

Ами ти що не си в Ливадия? Сигурен съм, че ще те приемат веднага, даже и по телевизията ще те дават?

Каква е причината на Терминал 2 да има такава "паплач"? Това, че в България има такава "паплач" като тебе.

Позицията ти е същата като на Хитлер по отношение на Судетенланд. Що не отидеш в Чехия, да им разясниш истината, заедно с твоя приятел Аркан...

Що не. Карлови Вари е много хубав град. И вместо да ходиш в Гърция, отиди там. Ще станеш по-малко селянин.

Русия е държава и народ - агресор. Смърт на войските - агресори

Въобразявах си, че България е платила много скъпа цена за влизането си в ЕС. Украйна ще бъде следващата ограбена и опаскана от Европейските и световни монополи. Когато се осъзнаят ще бъде късно. А за Тимошенко - голям гаф, че я тикнаха в затвора за толкова години. Това показва, че в Украйна няма плурализъм.

Аз сигурна живея в някаква различна България от твоята. Мене ме поскат за парното и тока, ма май не са ЕС и световните монополи... Поскат ме и много други монополи, ма и те не са от ЕС и световни. Тa ако в България работодатели бяха BMW, General Electric и т.н. ти за тях ли щеше да предпочетеш да работиш или за другаря Цветан Василев? Германците ги поскат ЕС и световни монополи, защо тогава живеят 100 пъти по-добре от българите? Поска те тебе нещо, ама още не знаеш какво...

няма да те разбере, кратуната му е от съветски бетон!

рускоезичното население сигур е над 50%, но не напъват да се връщат в лоното на бащински мужикистан, а предпочитат да са в НАТО и ЕС, защо ли ? Ами свободно движение из цивилизования свят, безплатно висше образование в престижни университети, възможност за работа дет пожелаят,..., трябва ли да изброявам сичко ?

Украйна ще бъде приета в ЕС в далечна перспектива - демек след 30-50 години. За сега става въпрос само за премахване на украинските мита и въвеждане на квоти за украинското производство.

В прибалтийските републики има вид недогражданин заради руски произход и заради това те се изнасят хем от кофти държава, хем от кофти климат и си купуват домове в България, Черна гора, Гърция, Италия, Кипър, Франция.

В Прибалтика руското население по срамен за демокрацията начин е лишено от граждански права и им е забранено да гласуват зомби.

Мойте коментари се отличават с качеството си, защото преди да напиша нещо, прегледам какво пишат световните сайтове. Съветвам редакторите на сайта да правят същото. И за да има равнопоставеуност, да цитират в каре и какво казва ИТАР-ТАСС, а не само Дойче Веле. Нечестно е някак си такъв едностранен подход.

даваш таквиз високи оценки, скромността краси човека, сигур си мис вселена ?

Не съм мис вселена, просто и в този момент гледам руска телевизия, която показва на живо съвсем друга картина. Съветвам те и теб, в твой интерес е, да правиш същото. В сайта на посолството на Русия има дадени сайтова на много информационни източници. Сещаш ли се сега, защо природата само на циклопа е дала едно око. А на хората две. Погледни на света и с двете си очи и тогава и ти ще станеш компетентен, като мен. Хайде, хев а найс дей.

как допускате в коментар белия дом да буде наричан кочина. такива квалификации са недопустими

центъра на вашингтон не бъде заличена и билдербергите-мошетата премазани,Планетата земя ще се тресе от войни и несправедливост! Народите по света трябва да се обявим протов новия фашизъм-който идва от бялата кочина във вашингтон и мошетата които са главните виновници за тези войни и неправди...

тва си трябват фурна и бозоварна , ше ви научат и безплатно с времето:)))напълно безплатно, не почти безплатно.

Ще се опим, да разскажа само с няколко думи , какво се случи с Южна Осетия. За отрицателно време бяха раздадени руски паспорти и се оказа, че там живеят руснаци. От кого тогава ще ги освобождава свободолюбивият запад- от Русия ли? С такива руски паспорти срещнах доста след това в Америка. Така ще се случи и с Крим-ще се окаже, че там украйнци почти няма. Украйна е бедна и много украйнци хранят семейства в Русия, За тях руското гражданство е нещо по добро и ще бъде предпочетено, особено от смесените семейства. Тука геле за руснаците няма, няма и да има.

Утре, Н.Ц.В. Симеон II Саксен, Кобург и Гота, цар на българи и ромей, защитник на вярата застъпник на българите наследник според дядо му на Aсеновската династия по права линия да излезе с мемурандум и да свика по право на кесар, Велико народно събрание в едно с Патриарха на БПЦ и Светия Синот

Украйна заплаши Русия със създаване на собствено ядерно оръжие. ЕС да се замисли за предоставяне на стотина зелени милиарди.

Хайде лека нощ, че утре трябва да се четат новини. На ден по летище го карат хората. Може утре да е летището в Киев.

Много сте се разгорещили. Охладете се малко. Ако Руснака влезе то ще е в югоизточните райони. На тях друго не им трябва, ще си направят референдумите по провинциите и ако след това искат обединена Украйна ще трябва да е конфедерация или западна Украйна и югоизточна Украйна. Колкото за това кой ще скочи на Руснаците, е ще се намери някоя луда Украинска глава. Гледахме по репортажите имат си доста.

ЗА ВСИЧКИ ПУТИНОИДИ ДЕТО МРАЗЯТ СОРОСОИДИ ПОЗДРАВ С PUSSY RIOT - PUTIN WILL TEACH YOU TO LOVE. И КАТО СЕ ПРЕНЕСЕТЕ В МОСКВА ХАПНЕТЕ ПО ЕДИН МАКДОНАЛДС ЗА ЗДРАВЕ ;)

То друго не може да се роди от изродените ви продажни и промити мозъци.

Ако в понеделник или утре се обяви война на Русия дано от посолството на Руската Федерация да открият център за записване в Дунавската казашка войска. С вас ме братя. Свещенна Русия стани и поведи ни нека това бъде последния ни поход да падат вразите. Да живее България. С нами Бог, с Христос Победител Господ го иска напред войска Христова

сега е момента когато путин е зает с офанзива в украйна, чеченците да поискат свободата си !

Той Кадиров да не спи? Виж на какво прилича Чечня след две войни. В коя държава в която САЩ са донесли "демокрацията" има такова ниво на възстановяване?

Това е златна възможност за Чеченците не да си търсят свободата, а да заработят някои долар както направиха в Грузия 2008г.

пусин = хитлер

Не ти минава масонската пропаганда, гнидо.

по долна нация от вас няма!!!

Докато раша се мъчи да зароби украйна е идеалният момент чеченците да подновят борбата си за свобода.

Ако в Понеделник Украйна въведе военно положение, дали няма да бъдем свидетели на връщането на бесарабските българи в България? Северозападна България е безлюдна и има място за всички. Дали държавата ни е готова ако на Варна акостират корави с българи?

Що пък за да са там? Всичко да е в София при неграта.

Да се делят и да мирясват. Няма друг изход !!!!!!

Майданци засадиха грамаден бор в задния двор на императора :)))

Който императора извади и го подаде на майданугите да го оближат

Абе засега само го върти в кръг да излезне по-лесно преди да е пуснал корени ... само да не вземе без да иска да го повали към къщата тоя бор. Да има пак "Хотели как лучше, а получилось как всегда."

1. Путин и неговият отбор "пропиляха Украйна". Пропиляха я бездарно. Кремъл показа едновременно и слабост, и глупост. Украйна можеше да се запази в зоната на руското влияние като се отстъпи по нещо, като се договорим с някого. 2. Избяга путиновата марионетка Янукович, който не умееше, не можа (а може и да не е искал) да изгради нормални отношения с Русия. Мястотото на провеждането на пресконференцията му - в Ростов на Дон, е свидетелство за идиотско его, а следователно и за егото на неговия патрон. Янукович е съратник, но не такъв, че да бъде пускан в столицата на Русия. 3. Майданът приземи претенциите на Кремъл да бъде вожд в постсъветското пространство и сви амбициите му до местно ниво. В Централна Азия клатят глави, замисляйки се какво да правят с такъв съюзник. Под съмнение е поставена цялата интеграционна политика на Русия. 4. В същото време не особено интелигентните сенатори и депутати използват словосъчетанието "ограничен контингент". Момчета, това е завръщане към съветската терминология от времето на Афганистан. В Афганистан са оакахме. Защо ви е да намеквате за това? А и сте длъжни да знаете колко не обичат съветската фразеология в близката чужбина, например Нурсултан Назарбаев. 5. За отношенията с останалия свят дори не си струва да говорим. Намръщиха се дори в Пекин. Мъдрите китайци не обичат авантюрите. 6. Общо взето, вкарването на този ограничен контингент е свидетелство за държавния и президентския ("държавата това съм аз") комплекс за непълноценност. 7. От друга страна - и това за Путин е очевиден позитив, той може да се възползва от украинската ситуация, за да може като компенсация за собствения си неуспех да затегне гайките в Русия така, че свят да ни се завие. На всички."

Така!За да няма дезинформация това лайняно писмо е на политолога Малашенко. Работи за Карнеги Институт в Москва и е с украински корени. Приятелю, като пействаш не си мисли, че тука няма хора които не знаят за авторите на такива пасквили

Благодаря за информацията, вече ще знам, че в Москва има поне един с акъл.

Нищо не е пропиляно, а се действа по законов начин - народа да поиска!

ЕХХХХ БАСТУНИ БАСТУНИ СЕГА СЕДА И СИ МИСЛЯ ЗАЩО СЕ ПРЕЦАКА БГ ДА ВЛЕЗЕ В ЕС И ТАЯ ТЪПА УКРАЙНА ЗАЩО ИЗБРА ДА СЕ ЦЕЛИ В ЕС. АМИ ТРЯБВАШЕ ДА СИ СЕДИ ПРИ ПУТИН. ДА СИ ВЛЕЗЕ В ЕВРАЗИЙСКОТО СЪЮЗЧЕ. АМИ ЧЕ ТАМ ЩЯХМЕ ДА ПРАВИМ БИЗНЕС СЪС БОГАТИ СТРАНИ КАТО Казахстан, Таджикистан, Узбекистан, Киргизия. ЩЯХМЕ ДА ПЪТУВАМЕ НАТАМ ДОРИ И БЕЗ ВИЗИ. ЕБАТИ ИДИЛИЯТА ЩЕ Е. МИ ЧЕ ТАМ СТАНДАРТА НА ЖИВОТ Е СУПЕР ВИСОК - БВП Е 7000 (ДОЛАРА ВСЕ ПАК НЕ РУБЛИ) НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО. НЕ Е КАТО В ГАДНОТО ЕС -24 500(САМО 3 ПЪТИ ПО-ВИСОК). ДА ГИ ЕБА И У ГАДНИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ ЧЕ И ПОЧИВКА МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ТЕХНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ. ДРУГО СИ Е В КЗАХСТАН...... ДЕТО ИМ ДИКАТАТОРИ. ТАМ Е ИСТИНАТА. НЕ МИ СЕ ЖИВЕЕ КАТО В ФИНЛАНДИЯ АМИ ИСКАМ КАТО Ц ТАДЖИКИСТАН..... ЕХ ТЪПИ УКРАИНЦИ ЗАЩО ЗАРЯЗАХА РУСИЯ......

Слабо. Опитай пак.

Bah_Maa_Mu

;) НЕ СЕ ХАБЯ ЗА ИДИОТИ ;) ПУТИНОИДИ

Хохлите прецакаха ''бащицата'' Сега ще си платят много милиардния дълг към Газпром на путкин ден в сряда .. мухааа :))

"Готови сме да защитим своя суверенитет и сме убедени, че Русия няма да прибегне до военна интервенция на територията на Украйна. Военна интервенция ще бъде началото на война и краят на отношенията между Украйна и Русия", добави той. И.д. министърът на отбраната Игор Тенюх каза, че и в момента "Украйна разполага с въоръжени сили, способни да изпълнят конституционните си задължения". Руската агенция РИА "Новости" съобщи, че председателят на Държавната Дума Сергей Наришкин е предупредил по телефона в неделя Турчинов, че ако използва военна сила срещу жители на Крим и Югоизточна Украйна, Русия ще го смята за военен престъпник и това ще е повод за военна операция. Турчинов отговорил, че Украйна "прави всичко за защита на всички украински граждани, които днес де факто вече са обект на агресия от страна на руски военни и провокатори, поддържани от руската страна".

Нациста е като хлебарката - червен и гнусен.Нациста трябва да бъде мачкан профилактично - както обесиха Мусолини на площада в Милано с краката нагоре , така ще постъпят и с Лилипуткин в столицата на червения фашизъм Москва !

Типично фашистки и масонски подход - да казвана черното бяло. Опит за дезинформация, нали. Търсят се малоумници.

Айде пикай и лягай.

Украйна постави армията си в пълна бойна готовност и предупреди Русия, че всякаква военна интервенция в страната ще доведе до война. След продължилото повече от 3 часа заседание на Съвета за национална сигурност и отбрана и.д. президентът Александър Турчинов заяви, че няма оправдание за руската агресия срещу страната. "Усилена е охраната на ядрените централи, летищата, стратегическите инфраструктурни обекти", добави Турчинов. По думите му Съветът за национална сигурност и отбрана е разработил подробен план за действие в случай на военна операция.

Нали си знаеш урока: - Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти. - Не знам - каза Плашилото, но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят.:)))

Коментари - Крим поиска помощ от Москва, Русия може да изпрати войски | Днес.dir.bg

Крим поиска помощ от Москва, Русия може да изпрати войски

Крим помоли Русия за помощ, Владимир Путин поиска Държавната Дума да му разреши да изпрати войски в автономната република и получи съгласие за това.

Обратно в новината

Коментари - Крим поиска помощ от Москва, Русия може да изпрати войски | Днес.dir.bg

Коментари

прочетете какво пише великият солженицин за отношенията на русия с украина, тои е патриот и демократ от наи истински вид

СТИСКАМ ПАЛЦИ НА ДОКУ УРУМОВ ДА ВИДИ СМЕТКАТА НА ''ИМПЕРАТОРА'' :))

Епа земи научи нещо друго освен майчиния сигански бе чадо

Научи се поне малко от малко на английски словоред бе тъпанар! Това дето си написал-I don't fucking read Russian се пише малко по-иначе бе простьо- I don't read the fucking Russian

А защо ли никъде по нашите свободни медии не се споменава факта че към 150000 украински граждани са подали молби за бежанци в Русия? Или по нашите медии се преписва само "важното" от западните? Понеже украинските 'държавници' са смотани и продажници и не могат да си управляват държавата маи Русия трябва да си върне Украйна изцяло а не само Крим.

И защо турците, които са по-български граждани от тебе ще искат помощ от Турция?! И заради какво ще искат помощ бе тъпанар?! Заради Дучето и Ваташка ли бе юнако?! Що си чешите езиците бе глупендъри и се правите на интересни!

Това е железен мъж, рече и отсече на хамериканците клона!

ЖАЛКО , ЧЕ НАШИЯ КУБРАТ ПУЛЕВ НЕ ДОKОПА КЛИЧКО ПО-РАНО ДА МУ ОБЪРНЕ НОСА С ДУПКИТЕ НАГОРЕ ! ЩЕШЕ ДА ОЩАСТЛИВИ СУМА НАРОД !...

крайно време беше нещата да си дойдат на мястото-да изчезне цялата англоговоряща пиратска паплач от лицето на Земята и да просперира Славянството

сега хамериканците най-после ще гризнат хурката...бой , бой по хамериканските кратуни.....да се готвим за руски парад в Ню Йорк...ииихаааааа..Канал 1 вече си препланират програмата за прякото му излъчване

НЯМА ПО-ГОЛЯМА ГАД ОТ К Г Б-ИСТ

Русия, има вече податки и за Китай. Така, че скоро на земята под омайното слънце на западната "демокрация " ще настъпи един живот и то, какъв живот!!! И нещо незначително, великата американска демокрация ще се отърве от близо 100- трилионния си дълг.

Кипър, Гибралтар, Фолклендските острови, Косово...За тях НАТО и Прогресивна демократична Европа нещо да каже?

И все пак, не ви ли се струва, че др. Путин яко се осра?

Тц

Бае Ганя

Явно ти е запушен носа?

Броят на плюсовете и минусите не отговаря на реално поставяните.

То и в Афганистан бяха и там тотално

Що викаш бяха?! То американците са си още там и сега гледат да се изсулят тихомълком от Афганистанското блато в което затънаха! Преди хвърлиха милиарди да въоръжават талибани и Ал Кайди срещу СССР и Русия, ама сега им се върна като бумеранг!

След някоя и друга година може и руснаците с имоти по нашето Черноморие да поискат военна помощ от Путин. Тогава ще се изрепчат и от анадола, че България си е тяхна и ще преговярат как точно да ни разделят. Българите тогава или ще сме ратаи на запад или ще сме изчезващи старци у над.

естествено, че същия сценарий ще стане и с Кърджали, като автономия, ако изгоним ДПС от властта някога. "турците'' в България , ''трябва да бъдат защитени от турската армия". Но ще дойде края и на Ердоган и на Путин , последното останало зло на планетата!

Ами ще дойде НАТО, да ни сдобрява. Нали така бе Пич. И ГРАНИЦАТА с Турците ще я асфалтират и ще сложат Бурдюр даже. Ханадъм му.

Тимошеникова щяла да ходи да се моли на Путин за милост. Бандерлогите го закъсаха.

хаос

мнението на В П относно такива като Ярош и какво ги чака: "Мы будем преследовать террористов везде. В аэропорту в аэропорту. Значит, вы уж меня извините, в туалете поймаем, мы в сортире их замочим, в конце концов. Всё, вопрос закрыт окончательно."

Тука някакви треторазрядни тролчета са олигавили с коментарите си форума. Абе, научете се първо да ч етете, а после пишете, бе. Крим никога не е бил част от Украйна. И сега името му е Автономна република Крим, в състава на Украйна. Прехвърлен е от Русия там, през 1954 год. Руска земя, населена с руснаци. Като как виждате някой чужд да командва там. Скрийте се. Да не ви срещам повече във форума, да не ви завра там, откъдето сте се появили! Анадъму шинди.

Що се тровиш? Най-добре им разкажи за Ливадия.Малко да ги Ограмотиш. А Крим за мен са Руснаци, Севастопол/ бил съм там,въпреки ограниченията/, Ялта - ами то това е руското Сен Тропе, Симферопол с малките, чисти и спретнати къщи и хубавия зелен площад.Артек и залата на Гагарин. Какво може да знае тази паплач от Терминал 2.

Ами ти що не си в Ливадия? Сигурен съм, че ще те приемат веднага, даже и по телевизията ще те дават?

Каква е причината на Терминал 2 да има такава "паплач"? Това, че в България има такава "паплач" като тебе.

Позицията ти е същата като на Хитлер по отношение на Судетенланд. Що не отидеш в Чехия, да им разясниш истината, заедно с твоя приятел Аркан...

Що не. Карлови Вари е много хубав град. И вместо да ходиш в Гърция, отиди там. Ще станеш по-малко селянин.

Русия е държава и народ - агресор. Смърт на войските - агресори

Въобразявах си, че България е платила много скъпа цена за влизането си в ЕС. Украйна ще бъде следващата ограбена и опаскана от Европейските и световни монополи. Когато се осъзнаят ще бъде късно. А за Тимошенко - голям гаф, че я тикнаха в затвора за толкова години. Това показва, че в Украйна няма плурализъм.

Аз сигурна живея в някаква различна България от твоята. Мене ме поскат за парното и тока, ма май не са ЕС и световните монополи... Поскат ме и много други монополи, ма и те не са от ЕС и световни. Тa ако в България работодатели бяха BMW, General Electric и т.н. ти за тях ли щеше да предпочетеш да работиш или за другаря Цветан Василев? Германците ги поскат ЕС и световни монополи, защо тогава живеят 100 пъти по-добре от българите? Поска те тебе нещо, ама още не знаеш какво...

няма да те разбере, кратуната му е от съветски бетон!

рускоезичното население сигур е над 50%, но не напъват да се връщат в лоното на бащински мужикистан, а предпочитат да са в НАТО и ЕС, защо ли ? Ами свободно движение из цивилизования свят, безплатно висше образование в престижни университети, възможност за работа дет пожелаят,..., трябва ли да изброявам сичко ?

Украйна ще бъде приета в ЕС в далечна перспектива - демек след 30-50 години. За сега става въпрос само за премахване на украинските мита и въвеждане на квоти за украинското производство.

В прибалтийските републики има вид недогражданин заради руски произход и заради това те се изнасят хем от кофти държава, хем от кофти климат и си купуват домове в България, Черна гора, Гърция, Италия, Кипър, Франция.

В Прибалтика руското население по срамен за демокрацията начин е лишено от граждански права и им е забранено да гласуват зомби.

Мойте коментари се отличават с качеството си, защото преди да напиша нещо, прегледам какво пишат световните сайтове. Съветвам редакторите на сайта да правят същото. И за да има равнопоставеуност, да цитират в каре и какво казва ИТАР-ТАСС, а не само Дойче Веле. Нечестно е някак си такъв едностранен подход.

даваш таквиз високи оценки, скромността краси човека, сигур си мис вселена ?

Не съм мис вселена, просто и в този момент гледам руска телевизия, която показва на живо съвсем друга картина. Съветвам те и теб, в твой интерес е, да правиш същото. В сайта на посолството на Русия има дадени сайтова на много информационни източници. Сещаш ли се сега, защо природата само на циклопа е дала едно око. А на хората две. Погледни на света и с двете си очи и тогава и ти ще станеш компетентен, като мен. Хайде, хев а найс дей.

как допускате в коментар белия дом да буде наричан кочина. такива квалификации са недопустими

центъра на вашингтон не бъде заличена и билдербергите-мошетата премазани,Планетата земя ще се тресе от войни и несправедливост! Народите по света трябва да се обявим протов новия фашизъм-който идва от бялата кочина във вашингтон и мошетата които са главните виновници за тези войни и неправди...

тва си трябват фурна и бозоварна , ше ви научат и безплатно с времето:)))напълно безплатно, не почти безплатно.

Ще се опим, да разскажа само с няколко думи , какво се случи с Южна Осетия. За отрицателно време бяха раздадени руски паспорти и се оказа, че там живеят руснаци. От кого тогава ще ги освобождава свободолюбивият запад- от Русия ли? С такива руски паспорти срещнах доста след това в Америка. Така ще се случи и с Крим-ще се окаже, че там украйнци почти няма. Украйна е бедна и много украйнци хранят семейства в Русия, За тях руското гражданство е нещо по добро и ще бъде предпочетено, особено от смесените семейства. Тука геле за руснаците няма, няма и да има.

Утре, Н.Ц.В. Симеон II Саксен, Кобург и Гота, цар на българи и ромей, защитник на вярата застъпник на българите наследник според дядо му на Aсеновската династия по права линия да излезе с мемурандум и да свика по право на кесар, Велико народно събрание в едно с Патриарха на БПЦ и Светия Синот

Украйна заплаши Русия със създаване на собствено ядерно оръжие. ЕС да се замисли за предоставяне на стотина зелени милиарди.

Хайде лека нощ, че утре трябва да се четат новини. На ден по летище го карат хората. Може утре да е летището в Киев.

Много сте се разгорещили. Охладете се малко. Ако Руснака влезе то ще е в югоизточните райони. На тях друго не им трябва, ще си направят референдумите по провинциите и ако след това искат обединена Украйна ще трябва да е конфедерация или западна Украйна и югоизточна Украйна. Колкото за това кой ще скочи на Руснаците, е ще се намери някоя луда Украинска глава. Гледахме по репортажите имат си доста.

ЗА ВСИЧКИ ПУТИНОИДИ ДЕТО МРАЗЯТ СОРОСОИДИ ПОЗДРАВ С PUSSY RIOT - PUTIN WILL TEACH YOU TO LOVE. И КАТО СЕ ПРЕНЕСЕТЕ В МОСКВА ХАПНЕТЕ ПО ЕДИН МАКДОНАЛДС ЗА ЗДРАВЕ ;)

То друго не може да се роди от изродените ви продажни и промити мозъци.

Ако в понеделник или утре се обяви война на Русия дано от посолството на Руската Федерация да открият център за записване в Дунавската казашка войска. С вас ме братя. Свещенна Русия стани и поведи ни нека това бъде последния ни поход да падат вразите. Да живее България. С нами Бог, с Христос Победител Господ го иска напред войска Христова

сега е момента когато путин е зает с офанзива в украйна, чеченците да поискат свободата си !

Той Кадиров да не спи? Виж на какво прилича Чечня след две войни. В коя държава в която САЩ са донесли "демокрацията" има такова ниво на възстановяване?

Това е златна възможност за Чеченците не да си търсят свободата, а да заработят някои долар както направиха в Грузия 2008г.

пусин = хитлер

Не ти минава масонската пропаганда, гнидо.

по долна нация от вас няма!!!

Докато раша се мъчи да зароби украйна е идеалният момент чеченците да подновят борбата си за свобода.

Ако в Понеделник Украйна въведе военно положение, дали няма да бъдем свидетели на връщането на бесарабските българи в България? Северозападна България е безлюдна и има място за всички. Дали държавата ни е готова ако на Варна акостират корави с българи?

Що пък за да са там? Всичко да е в София при неграта.

Да се делят и да мирясват. Няма друг изход !!!!!!

Майданци засадиха грамаден бор в задния двор на императора :)))

Който императора извади и го подаде на майданугите да го оближат

Абе засега само го върти в кръг да излезне по-лесно преди да е пуснал корени ... само да не вземе без да иска да го повали към къщата тоя бор. Да има пак "Хотели как лучше, а получилось как всегда."

1. Путин и неговият отбор "пропиляха Украйна". Пропиляха я бездарно. Кремъл показа едновременно и слабост, и глупост. Украйна можеше да се запази в зоната на руското влияние като се отстъпи по нещо, като се договорим с някого. 2. Избяга путиновата марионетка Янукович, който не умееше, не можа (а може и да не е искал) да изгради нормални отношения с Русия. Мястотото на провеждането на пресконференцията му - в Ростов на Дон, е свидетелство за идиотско его, а следователно и за егото на неговия патрон. Янукович е съратник, но не такъв, че да бъде пускан в столицата на Русия. 3. Майданът приземи претенциите на Кремъл да бъде вожд в постсъветското пространство и сви амбициите му до местно ниво. В Централна Азия клатят глави, замисляйки се какво да правят с такъв съюзник. Под съмнение е поставена цялата интеграционна политика на Русия. 4. В същото време не особено интелигентните сенатори и депутати използват словосъчетанието "ограничен контингент". Момчета, това е завръщане към съветската терминология от времето на Афганистан. В Афганистан са оакахме. Защо ви е да намеквате за това? А и сте длъжни да знаете колко не обичат съветската фразеология в близката чужбина, например Нурсултан Назарбаев. 5. За отношенията с останалия свят дори не си струва да говорим. Намръщиха се дори в Пекин. Мъдрите китайци не обичат авантюрите. 6. Общо взето, вкарването на този ограничен контингент е свидетелство за държавния и президентския ("държавата това съм аз") комплекс за непълноценност. 7. От друга страна - и това за Путин е очевиден позитив, той може да се възползва от украинската ситуация, за да може като компенсация за собствения си неуспех да затегне гайките в Русия така, че свят да ни се завие. На всички."

Така!За да няма дезинформация това лайняно писмо е на политолога Малашенко. Работи за Карнеги Институт в Москва и е с украински корени. Приятелю, като пействаш не си мисли, че тука няма хора които не знаят за авторите на такива пасквили

Благодаря за информацията, вече ще знам, че в Москва има поне един с акъл.

Нищо не е пропиляно, а се действа по законов начин - народа да поиска!

ЕХХХХ БАСТУНИ БАСТУНИ СЕГА СЕДА И СИ МИСЛЯ ЗАЩО СЕ ПРЕЦАКА БГ ДА ВЛЕЗЕ В ЕС И ТАЯ ТЪПА УКРАЙНА ЗАЩО ИЗБРА ДА СЕ ЦЕЛИ В ЕС. АМИ ТРЯБВАШЕ ДА СИ СЕДИ ПРИ ПУТИН. ДА СИ ВЛЕЗЕ В ЕВРАЗИЙСКОТО СЪЮЗЧЕ. АМИ ЧЕ ТАМ ЩЯХМЕ ДА ПРАВИМ БИЗНЕС СЪС БОГАТИ СТРАНИ КАТО Казахстан, Таджикистан, Узбекистан, Киргизия. ЩЯХМЕ ДА ПЪТУВАМЕ НАТАМ ДОРИ И БЕЗ ВИЗИ. ЕБАТИ ИДИЛИЯТА ЩЕ Е. МИ ЧЕ ТАМ СТАНДАРТА НА ЖИВОТ Е СУПЕР ВИСОК - БВП Е 7000 (ДОЛАРА ВСЕ ПАК НЕ РУБЛИ) НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО. НЕ Е КАТО В ГАДНОТО ЕС -24 500(САМО 3 ПЪТИ ПО-ВИСОК). ДА ГИ ЕБА И У ГАДНИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ ЧЕ И ПОЧИВКА МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ТЕХНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ. ДРУГО СИ Е В КЗАХСТАН...... ДЕТО ИМ ДИКАТАТОРИ. ТАМ Е ИСТИНАТА. НЕ МИ СЕ ЖИВЕЕ КАТО В ФИНЛАНДИЯ АМИ ИСКАМ КАТО Ц ТАДЖИКИСТАН..... ЕХ ТЪПИ УКРАИНЦИ ЗАЩО ЗАРЯЗАХА РУСИЯ......

Слабо. Опитай пак.

Bah_Maa_Mu

;) НЕ СЕ ХАБЯ ЗА ИДИОТИ ;) ПУТИНОИДИ

Хохлите прецакаха ''бащицата'' Сега ще си платят много милиардния дълг към Газпром на путкин ден в сряда .. мухааа :))

"Готови сме да защитим своя суверенитет и сме убедени, че Русия няма да прибегне до военна интервенция на територията на Украйна. Военна интервенция ще бъде началото на война и краят на отношенията между Украйна и Русия", добави той. И.д. министърът на отбраната Игор Тенюх каза, че и в момента "Украйна разполага с въоръжени сили, способни да изпълнят конституционните си задължения". Руската агенция РИА "Новости" съобщи, че председателят на Държавната Дума Сергей Наришкин е предупредил по телефона в неделя Турчинов, че ако използва военна сила срещу жители на Крим и Югоизточна Украйна, Русия ще го смята за военен престъпник и това ще е повод за военна операция. Турчинов отговорил, че Украйна "прави всичко за защита на всички украински граждани, които днес де факто вече са обект на агресия от страна на руски военни и провокатори, поддържани от руската страна".

Нациста е като хлебарката - червен и гнусен.Нациста трябва да бъде мачкан профилактично - както обесиха Мусолини на площада в Милано с краката нагоре , така ще постъпят и с Лилипуткин в столицата на червения фашизъм Москва !

Типично фашистки и масонски подход - да казвана черното бяло. Опит за дезинформация, нали. Търсят се малоумници.

Айде пикай и лягай.

Украйна постави армията си в пълна бойна готовност и предупреди Русия, че всякаква военна интервенция в страната ще доведе до война. След продължилото повече от 3 часа заседание на Съвета за национална сигурност и отбрана и.д. президентът Александър Турчинов заяви, че няма оправдание за руската агресия срещу страната. "Усилена е охраната на ядрените централи, летищата, стратегическите инфраструктурни обекти", добави Турчинов. По думите му Съветът за национална сигурност и отбрана е разработил подробен план за действие в случай на военна операция.

Нали си знаеш урока: - Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти. - Не знам - каза Плашилото, но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят.:)))