Путин иска да ограничи вноса на въоръжение от Европа

Руският президент поиска от военнопромишления комплекс да ограничи вноса си, когато ЕС се готви да наложи на Русия нови санкции върху продажбата на оръжия.

Обратно в новината

Коментари - Путин иска да ограничи вноса на въоръжение от Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин бил искал да ограничи вноса. . . . ??? Те спират да му дават .

е оляхте се, тоя иречек където няма нищо общо с иречек го публикувате....еми поне да си смини името казано на Български или нейма.

направо се потрисам гокато виждам колко неразумен юрод пъпли по тези земи..Вие щат на САЩ ли ще ставате?.....или подлога на Е.С.? нима не сте Българи ?да са ви честити всички хипермаркети да хапвате 100-годишно месо,кюфтеца от соя,и всичсо застояло от Е.С.а после не се чудете от къде карцином меланом и др.

А може ли да съм българин без да съм руснак??? Ей така само българин!!! Ако разрешиш де!!!

Аз съм такъв,например. В случая с руснаците не стоя раболепно приветствайки"по-якия батко в квартала", а просто се радвам на близкия нам народ, даващ пример как трябва да се действа с колонизаторите.Надявам се един ден,след като бъдем навряни окончателно в ъгъла от западните ни доброжелатели и нямаме какво да губим, българите отново да докажем,че сме народ,който не е просъществувал през вековете благодарение на исторически каприз.

може синко, може. поне мисли не за Русиа а ,за България!

не разбрах каква покана от русия получихте?аз нямам такава.

Путин иска да ограничи вноса на оръжие и технологии от Запад. Той първо да ограничи последователите на пророка в Москва.Вчера е бил голям празник.Цели 120 000 човека са се молили по улиците в първия ден на Рамазан. А на думи Русия е стожер на православието и наследник на Римската Империя:-))

Повторението е майка на знанието, но и баща на затъпяваването 120 000 на над 9 млн. колко процента са? Русия някога да е била религиозно нетолерантна? Изключвам времето, кога те била в състава на СССР, защото не съществуваше самостоятелно. Пък и автобуси ще си направят и тролейбуси, и до комфорт ще ги докарат. ЕС е този, който в един момент ще ги търси. Този необятен пазар е достатъчно привлекателен

Я го обясни това със състава на СССР, че не ми е ясно и това , че не съществували самостоятелно!!! Какво искаш да кажеш, че някой е дошъл отвън и е заставил руснаците да влязат в СССР против волята им??? Че те нали бяха инициатора на СССР!!! Да не би латвийци и литовци да са били инициатор!!!

Привлекателен пазар!!! И колко е привлекателен пазар??? БВП на Русия е колкото на Италия и малко повече от на Индия!!! Като прибавиш към това бутафорна съдебна система, отчайващо висока корупция, никаква инфраструктура и огромни разстояния си е истински мазохизъм да се опиташ да продадеш нещо там!!!

Две любопитни новини прочетох преди 5 минути.В руските електронни медии.И забавни разбира се. Първата е има в Рамблер.ру:С решение на Мин.съвет на Руската федерация се забранява вноса на автобуси,съчленени автобуси и трамваи от ЕС!!Това се правило с цел да се развие местното п/во и да се осигури комфорт за пътуващите:-)))...друг е въпроса на какво ще се возят гражданите докато се усвои п/вото на луксозни автобуси и трамваи в Русия. А в новаягазета.ру чета следното.Днес около 120 000 мюсулмани в Москва празнуваха по улиците първият ден на Рамазана.Да напомня само ,че Русия се изживява като стожер на християнството,наследник на Византийската империя,даже има и руски учени които твърдят,че Русия е пряк наследник на Римската Империя!!

не си вижда китайската държава а гледа да цепи Европа. за радост на САЩ нема се оправи. най доброто за Русия е ЕС. но не е добро за изедници на собствени народи.

Не се и съмнявам, че ще успее, той с каквото се захване, го довършва до край. Не случайно според Нюзуик е най-работещия лидер след Сталин.

Статията на Нюзуик е отпечатана в хумористичния раздел на вестника! Проблема на Путин е, че той за нищо не се захваща, а само се надува и плямпа! СССР в общи линии се самозадоволяваше! За 14 години управление Путин я докара до там, че Русия се самозадоволява с промишлена и селскостопанска продукция едва на 30%! Всичко останало е внос! Още един мандат на Путин и Русия ще бъде ликвидирана ката държава!

Каква демагогия. Точно в селското стопанство пък Русия бележи подем,затъмняващ и оръжейната индустрия, и практически е самодостатъчна. Само в последните 3 години се превърна във втори износител на зърнени култури след САЩ, ако не се лъжа. Нищо чудно няма в това,разбира се-готвят се за отбрана хората,хамбарите трябва да са пълни.Нищо-ще чакаме да видим "ликвидирането" на Русия след следващия мандат на Путин;-).

Ко стаа с Москалията пичоуе? Глеам тоа комплексар - Пути, колкото повече позира и кат в холивудски филм и с тия черни цайки бе.., ама толкова повече глупости плямпа... :)

Гледай,гледай?кереван върви,кучета лаят!

джуджето искал, и с глинено караче карапизно торопал, да се не прегане карачето му !!!

Иречек,щото си вътрешен за янките-абе тез сателитни снимки дет не могат да ги намерят-да не са ги заабравили при теб в панелката в "Света Троица"?

Ибричек, пак си овонял форума с простотия! А не ми хвали толкова Запада! Прочити поне съседният материал за свободата на словото. А руснаците не ги мисли Сила са и сила ще си бьдат. А не цървули като комплексарите русофили тук.

Не се хаби! Русия винаги ще е фактор. Ставащото укрепва властта на ВВП. За твое съжаление. А тези санкции имат двуяк характер. Ще ми е интересна позицията на бизнеса в ЕС като почнат да изчисляват загубите. Бас хващам, че те ще търсят начин да заобиколят санкциите, за да ни загубят този необятен пазар.

НА ПУТКИН МУ ГОТВЯТ ОРЪЖЕЙНО ЕМБАРГО, ТАКА ЧЕ ТАЗИ МЕЧТА НА ДЖУДЖАН ЩЕ СЕ СБЪДНЕ СКОРО :))

принципно от скоро пиша.. предимно против "западните ценности". Нито в америчка нито в Русия съм ходил, но само като гледам съотношението на западняци(гейове): русофили(бъдещето) - 1:5 и си викам: Дууууу сметай Русия колко повече пара има, че дава за такава пропаганда. хахаха

Па разходи се, кой ти пречи, кеф ти Европа, кеф ти чизмария, кеф ти Щатите и кат се фърнеш си напрафи равносметката, кат Съмърсет Моъм, и белким ти сфетне за що иде реч, ама кат си тъп илядо пати сфета да обиколиш, се сащата работа.

СМ

Вероятно е така, защото съвсем наскоро си се научил да пишеш. На младото поколение е разрешено, но за дъртите педалчета като Иречек е ПОЗОР

Кат гледам "интелектуалното" ниво на рашофилистичните форумджии ми става напълно ясно що сме на последно место в Европа по смисленост, дори и зад албанските реотани.

огледало бе идиот. Какво гледаш, виждаш себе си.

zeddd

Е ти си пред огледало, нормалните хора имат компютър...

СМ

В този хаос на България и трябват политици, които да извлекат макс дивидент за НАС. Не ни трябват нито американски, нито руски подлоги.

Съжалявам, че ще бъда вестителят на лошите новини, ама такива политици няма и не е имало последните 25 г. в България. Тук има само продажна гнусна маса от продажници. И няма скоро да има промяна.

СМ

Толкова са гнусни колко някои от съфорумците тук. Чудят се кой задник да олижат. По този критерий от Иречек и Бегеец стават за добри политици. По лизане на задници веднага ще станат номер едно

Чизмарската територия е мразофита, затуй ги тегли към пролифите и на юг, инак умират, Щатите ако решат могат целита Калифорния, Аризона, Ню Мексико, Флорида, Алабама, ..., да ги напраскат с фотоволтаици и ще произвеждат ток за цел свет, нещастни рашофилистичета !!!

Пък ако ги направят с тъповолтаици могат да те вземат на работа. Ти с твоята тъпота можеш спокойно да захранваш цял щат 24/7.

VIPER

Злееее , много си злее Чак се чудя българин ли си или РОМ (ЦИГАНИН) Само този етнос са такива дебили

Иречек, защо не решат. Или не можаха да откраднат всичките технологии на Никола Тесла за пренасяне на електроенергията. Хайде бе гащтник, хайде повърни нещо.

Хейй, хейй..хейй..хейй , фак Ю ЕС ЕЙ :Д, х2 к'мон нау, ю ол ноу дъ уърдз..

VIPER

САЩ удариха в земята дори и българите.Според нашата поговорка: "Моето си е мое , а чуждото - общо " А според американската политика: "Моето си е мое , а чуждото - пак мое "

СМ

България е заела позиция не на ме да е добре, важното е на Русия да е зле. Предлагам смяна на Президентa с преводач от английски, който да може да казва правилно Yes sir !

BaiK

Съвсем нормално, време си е вече руската оръжейна индурстрия да се върне на нивата които заемаше по времето но СССР- първи или втори в света. Руснаците имат страхотно въоръжение, много модерни проекти само трябва някой да инвестира и да ги произведе. Да не е луд бай Путин да купува скъпа западна техника, като може да използва сабствена.

Само неграмотник кат теб може да дращи такфиз небифалици, над 90% от чизмарската космическа програма и вепека -то им зависят от омразните ви Западни Технологии, айде арифидерчи, чао челентано, гуд бай, гут лак анд соуон !!!

СМ

И китайската и индийската космическа програма също зависят от САЩ, нали ? А да не забравя: Как САЩ ще си свали екипажа от МКС ? Как САЩ ще се изнесат от Афганистан ? Сега се сетих военен плутоний за ядрени реактори се преработва само в Русия.

VIPER

Като се изразяваш , като селянин , мислиш ли , че си по-умен?

СМ

Време е и България да се включи в санкциите - спираме тотално износа за Русия, който е почти никакъв. Спираме вносът в енергийната промишленост. Преминаваме само на фотоволтаици. Изгонваме всички руски туристи. И тогава да видим как ще се оправя Русия ? Ето това е мечтата на евроатлантиците.

България въобще няма нужда от толкоз въглеводороди, заробващите договори на туземните лакеи трябва да се канцелират, тройния шлем тоже и да си прокарват чизмарите тараби отде си искат, може и през Влашко ама там ги чака Басеско и кат му скимне ги гръмва !!!

СМ

Смятал ли си за 30 години колко пари ще влезнат в американските тецове ? А знаеш ли на каква цена продават ток ?

Дай правилен отговор за себе си:Защо ще съфинансира Европа проект наз 3 млн.евро за популизация на български продукти/лютеница,компоти,консерви/ в Русия и Обединени Емирства?А къде са европейски пазари?Что ,нямат нужда от таково нещо?

От 2009 Щатите са Номер Едно в Света по добив на Газ, а от 2015 са Първи и по добев на петрол, т.е. освен Световен Технологичен и Иновационен Лидер стават и Световен Енергиен Лидер !!! Този път Няма Прошка за азиатските варвари, главата на змията ще бъде размазана окончателно, няма прошка, няма милост, идват щастливи дни за нормалното човечество !!!

VIPER

Ами да вземат да оставят държавите от Северна Африка на мира.Или тяхното си е тяхно а чуждото-общо а ?? Абе какво ли говоря с трол..

Ако под нормалното човечество визираш индивиди с твоя интелектуален капацитет, дано не съм жив да го видя.

СМ

Незабавно трябва да спрем вноса на Руски нефт. За преработката американски суров петрол ще ни трябва друга рафинерия. Ще си я построим. Важното е да убедим Турция да пропуска американските танкери до новата рафинерия. А да не пропусна имат още през един канал да минат Гибралтар или Суецкия. Ех, мечта тогава ще ни стане по-евтино да караме електромобили.

това коя държава ще е - САЩ v2.0 ? :Д

Иречек, само така, съюз със САЩ не на СССР. И като е така, ще очакваме от УСА да дойде газ и петрол в кофи. За всеки по кофа. И то безплатно, нали е в излишък. И централите с българска технология в Старозагорско поради идиотизма на циганина, ще ни дават безплатна електроенергия. Нама прошка за варварите но на нас ни се втръснаха великите американски глупости и глупаците като теб. Това, че ти пишеш глупости няма да помогне на България, а и не това е целта ти. Я направи едно движение за присъединяване на България като щат от УСА. Действай.

Русия разполага с 17 милярда декара площ с всякакъв вид природа, та Путин го боли шмайзера за санкции, ама Блаки кво че праи с тия 17 милярда доларес ВЪНШЕН дълг на сащ, а? :) плийс, комент.

Таа площ не му ли стига та е зинал, кат кир михалаки и към други територии, инклудинг арктика ???

ба ли го :Д. Максимата е, че пари при пари отиват, сигурно и с площта е така..

Не му стига, бате пич. Арктика вече е руска - сорка, ама кой как се уреди. Да беше Българска, ама вие тука от продаване на телата и душите си не остана време за друго.

Краварите правят ли сметка,че една силно "отслабена " Русия,като при Елцин например,поради липса на средства и занижен контрол,така,съвсем" случайно", може да "изгуби" някоя малка ядрена бомба или компоненти за направата на няколко такива.И още по -случайно тия "материали" да попаднат в ръцете на някои "приятели" с чалми на уса! И току някой техен град отпразнува с много фойерверки денят на Страшния съ,пардон грешка-на Независимостта!

Нищо чудно руските терористи да предоставят на чалмите такава бомба.

А, радио Voice of America си го има от 60 г. Познай това НПО кой го пише и какви промити мозъци го слушат. Такива като теб. Мишок.

lvony333

Ама тия путино-монголи пак ли нещо им криво и мрънкат?

Да, такива като тебе са им седнали криво на кура и искат да си го наместят малко.

Мисля, че се прекалил с порно филмите :))

Санкциите и най-вече участието на Европа е част от план на САЩ за тоталното елиминиране на континента като значим стратегически играч на световната сцена. Лесно е да се забележи , че днес САЩ цели да отдалечи Русия от Европа, по същия начин , както вече постигна това със ред други държави, които доскоро се подреждаха като партньори по скоро до Европа, отколкото до САЩ - цяла северна Африка, Турция, Украйна. Сега е ред на разрив с Русия. Всеки сега си мисли , че Русия е на топа, но Русия има поне два изхода в Далечния изток и Южна Америка. Реалната цел е Европа. Последователно Европа беше откъсната от своя обръч от подражатели, симпатизанти и партньори , които бяха замествени от САЩ с хаос, тероризъм, сепаратизъм и реваншизъм. Помислете само за последните изказвания на Турция и за същите преди 5 години. Та Турция искаше да е част от Европа! Днес - не! Голямата опасност за САЩ е съюз между Русия и Европа. Това е опция с която Европа можеше да и шантажира САЩ по начин , в които САЩ нямат верен ход. По-силни икономически, военно, териториално, научно. И то в пъти! Съвсем друг свят, които беше на път да се случи след някоя и друго десетилетие. А сега - НЕ!

VIPER

Европа ще бъде в съюз с Русия ВЪПРЕКИ САЩ!!!Може би не днес , но скоро

pmotikov@abv.bg

И под ръководството на генсека, фотача на сфетофния пролетариат, бащицата на целото прогресифно чофечестфо, гениалния генералисимус пусинчо, аллах, аллах, фелик е той !!!

ТАКА ЕТО БЕГЕЕЦ РУСИЯ БЕШЕ В СССР БЕШЕ И САМА ПОМАГАШЕ НА ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР !!! СССР НИ ПРОДАВАШЕ НЕФТ ПО 6 РУБЛИ ИЛИ ТОВАБЕШЕ ОКЛО 9 ДОЛАРА!!! А НИЕ ДОМАТИ !! МУХЛО ПРАВ ЛИ СЪМ ТЪПАНАР

VIPER

Само някой хора , като Бегееца не разбраха разликата между Русия и СССР.И това , че Русия издържаше всички останали. Както е текста на бившия химн на СССР : "съюз нерушимъй , республик свободнъй , сплотила навеки великая РУС...! "

Абе, само може ли да ми обясниш, за кво им е тогава Евразийския съюз? За кво е цялата тая патардия - Чечня, Грузия, Украйна, Армения? Пак да ги хранят ли?

По него време, цената на барел петрол на международния пазар, беше 9 долара!?Ссср, даваше за добивът му 8 долара!Това е една от причините за сгромолясването на съветската икономика.

Ето това е днешна "демократична" Русия - тотална милитаризация управлявана от КГБ-исти!

трябва да си смениш ника на заблуден-българин. само ще ти дам един пример. защо след като обявиха 40 км. зона без военни действия около катастрофата Украйна насочи всичките си сили точно в този район защото техните кукловоди от вашингтон им казаха че ако искат да им прекрият следите че украинците са го свалили трябва да са там преди холанците и другите страни.

ПОМИЯ

Недей говори така на огледалото си. Имам малко чест ма... то е ясно, че си неграмотна патка, ама поне малко по-спокойно като си с бяло по устата

VIPER

Питай Меркел защо я подслушваха "приятелите" и. И да , в Европа и САЩ няма милиционерщина.Там има полицейщина

В демократична Франция забраниха мирните демонстрации в подкрепа на Палестина и против Израелския геноцид, което ще рече, че Оланд открито подкрепя Израелските престъпления.

Русия без останалия свят е като изпъздяла ряпа- много смърди и за нищо не става. Само дебелата глава Путинова не ще да разбере, че света може без Русия ,но Русия не може без света !

VIPER

Не виждам Русия да е останала без света.Търгува с целия свят ( Европа включително ).Ако смяташ фалиралата краварска държава за целия свят - да , Русия може и без САЩ

Милев

"Поживем - увидим, доживем - узнаем, выживем - учтем" :)

АМИ ПРЕДСТАВИ ЧЕ РУСИЯ БЕЗ ПУТИН !!! ТВОИТА ЧЕРНА ГЛАВА МОЖЕ ДИ ДА СИ ПРЕДСТАВИ САМО РУСИЯ

Милев

Ъпсуърт ,никогъ :)

Прфед "че" се слага запетайка.

То САЩ без останалия свят са даже два пъти по изпърдели. Не случайно имат 800 военна бази из цял свят Фашингтон.

ЕС да внимава да не разреша масово ВНОСА В Европа на руско оръжие.

Кой го е забранил!!!!

човека искаше да ти каже, Европа да внимава да не си охлаждат мадете руските войници във водите на Атлантика

аз минах на хляб и сол - налагам санкции на хранителните магазини )))

сащ искат да направят същото на русия каквото направиха с франция и неините колонии както и с британия и нейните колонии испания и португалия също. под предлог, че подкрепят независимостта на колониите и човешките права, успяха да премахнат излючителните права за търговия на големите колониални държави и по този начин обрече бившите колониите на бедност и мизерия. сащ не можеха да повярват как една победена франция ще държи под свой контрол повече от половината африка както и, че тъпия пиян руснак 1/5 от света. само, че представата и за русия е толкова грешна, че със сигурност този път ще ударят на камък. със сигурност русия има повече бъдеще от сащ.

АБЕ ДА ИМ СПРЪТ МЕТАЛИТЕ ЗА КОСМИЧЕСКИТЕ ЦЕЛИ И ЩЕ ЗАВИЯТ НА УМРЯЛО !!!АБЕ ТЕ НЕ РАЗБРАХА ЛИ ЧЕ В РУСИЯ ИМА ВСИЧКО ! ЕЙ ОЩЕ ИМА МЕСТА НА ТАЗИ ПЛАНЕТА -И Е ДИВАТА РУСИЯ !!!!

Pesh0

нещо ментиш .

VIPER

Едно време в САЩ е имало роби , каквито е нямало в Русия. Сега сме 2014г.

До като в САЩ имало роби в Русия е имало крепостни селяни от своите...което си е роби.

VIPER

Както казах , сега сме 2014г.21 век !

САЩ постигат целта си - да скарат и отслабят едновременно Европа и Русия!!!

VIPER

Това е еврейската тактика. Индивиди като Обонго нямат достатъчно капацитет да измислят такъв план.Те могат само да цитират "доказателства" от соц.мрежи.

Преди няколко дни Руската централна банка вдигна основната лихва на 8%.Започва изземването на паричките на хората....

Точно обратното. Лихвата определя стойността на парите. Висока лихва, силни пари. САЩ имат близко до 0% лихва и парите им са без никаква стойност.

Ако се очаква да има голяма инфлация е добре да се прибере колкото се може повече парична маса, понеже циркулацията на свободните парични средства ускорява инфлацията и т.н. Руснаците не са толкога глупави колкото пишат по новините.

VIPER

Всички плюят по Путин , нито един от тях не е руснак! Оставете руснаците сами да определят дали им харесва или не. Както ние си избираме нашите хубавци , така и руснаците си избират Путин.Дали е добър или лош е работа на Русия , а не наша. Същото се отнася и за Обама..

Pesh0

а ти би ли плюл премиер , които , всеки петък застава пред телевизора и приема оплаквания от гражданите на страната ?

VIPER

НЕ!

От цялaтa рaботa ще имa и един положителен ефект. ЕС се рaзпaдa. Товa недоносено подобие нa СССР ще отиде в историятa. При очертaвaщaтa се тежкa кризa и рaстящa безрaботицa, е ясно зa кaкви пaртии ще глaсувaт европейците. Имa и еднa голямa опaсност обaче. Новaтa студенa войнa може бързо дa премине в горещa. Преди 30 години СССР нямaше лидер. Сегa си имaт Путин. A кaкво имaт зaпaдa- черен примaт.

Блеки е бита карта. Последния президент на анУСА ще е черен смешник с локатори

Добре, това го слушам откакто съм се родил. Междувременно няколко пъти сменяха рублите, СССР се разпадна и СИВ рухна. Нещо по конкретно да кажеш като дата? Защото следващите 200 години ми се вижда малко дълго, но пък по всяка вероятност ще си прав, де. Не отричам. ;)

humfry

Долара сериозно е увредил зрението на някои хора. Когато говорят за империи в днешно време, те визират Русия винаги. Но никога не изричат и дума за империята, която има казарми по цял свят, флотилия във всички океани и морета, и случайно участва или е свързана с всички военни конфликти.

Аве що българките не се омъжват за руснаци .Амчи то излиза чи българкити са по -умни от българити

защото рускините са в пъти по красиви от българките.

Научи се на български правоговор, бе, боклук!

и язе дъ ти гу рикъ ама то ти си сигур тъп кат задницата на Икарус....мчи вярну си хортува мумчету ама ти май

humfry

От както Путин дойде на власт около 2000 година, стандарта на руснаците се повиши в пъти. Колкото и странно да ви изглежда, руснаците си го тачат и виждат, и усещат, нещата които се случват в тяхна полза по време на неговото управление. Ако в Русия се беше запазил курса на Елцин, нещата щяха да са плачевни, както се случиха в България. И преди да сипете обвинения, имайте предвид, че боравя единствено с публични факти и статистики.