Русия изпита нов вид ”трудноуязвима” ракета

В Русия завършиха изпитанията на нов вид междуконтинентална балистична ракета.

Обратно в новината

Коментари - Русия изпита нов вид ”трудноуязвима” ракета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съвсем нормално е всяка държава да развива въоръжените си сили.А долните бкоментари са напълно безсмислени и написани от предубедени хора,които са напълно незапознати с материята.

ПРИЛИКИТЕ са абсолютно "случайни" и "неволни" "Русия изпита нов вид "трудноуязвима" ракета" 26 март 2015 "В Русия завършиха изпитанията на нов вид междуконтинентална балистична ракета. Военните съобщиха, че още догодина тя може да бъде приета на въоръжение в състава на стратегическите сили на Русия" "Северна Корея тества нова противокорабна ракета" 07 февруари 2015 "Северна Корея е тествала новоразработена "ултра прецизна" противокорабна ракета, която ще бъде разположена във всички военноморски части на страната"

А тази велика ракета ще накара ли руската икономика да расте или ще направи ли долара пак 35 рубли. Или путлеристите са на принципа като няма хляб, зрелища да има на макс!

България разработи ли вече новата НАТО-версия на черешовото топче ?

Скрий се бе руснак! Като не ти харесва в България, айде обратно в Сибир!

джепането се състои от вълнени и ли памучни гюлета заразени с бълхи. Ще всява смут в противника чрез неустоимо желание за чесане, даже и там където не сърби!

има много добре развит хай-тек ИТ сектор, българските програмисти са търсени и уважавани. Chaos Group напр (ако не си чувал за V-Ray) са абсолютен СВЕТОВЕН лидер в тяхната сфера. А ти мушмул недоучил можеш да завреш нелепата си руска арогантност право в газопровода.

КАКВИ ХАЙ ТЕК ТЕХНОЛОГИИ В БЪЛГАРИЯ БЕ ЦЪРВУЛ ? ПРЕЗ 1971 Г. БЪЛГАРИЯ ИЗПРАТИ ИНЖЕНЕРИ ДА ПОСТРОЯТ ВЪВ ФИНЛАНДИЯ ПЪРВИЯТ ЗАВОД НА НОКИЯ . А ОТ 1989 Г. НАСАМ КОЛКО ЗАВОДА СА ПОСТРОЕНИ БЕ ГЕРБЕРАСТ МАЛОУМЕН .

Черешотото топче е символ, драги. То показва на какво е способен човешкият дух, когато е мотивиран да се бори за дома и рода си. Не могат да го разберат разни жалки наемници, които се свикнали да следват налудничави вождове със сбъркано его.

е затова ще умрат от глад само да не идват у нас и почнали да искат помощи и пенсии у нас!

Новата ракета с обсег на действие от 2000 до над 6000 км. може да избие до 3 568 мъже заедно с до 3 498 жени, 1 237 деца и 2 875 старци, по време на което другаря Владимир Илич- Путлер да получи ерекция! Ура другари! Бъдете горди с постиженията на Путлеристан! Путлеристан е най-развитата и най-цивилизованата страна след Северна Корея!

смисъл да се хабите с коментари, руските тролове са 4 пъти повече от българите ...

Просто имат повече свободно време понеже голямата част от тях са пенсионери, пазачи или безработни тип 'unemployable'

НЯКОЙ ЩЕ ПИТА ЛИ ОЩЕ ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИМА БАЗИ НА НАТО В БЪЛГАРИЯ.АМИ ДА НИ ПАЗИ ОТ ИСЛЯМИСТИ И РУСКИ ТЕРОРИСТИ.

Ген.секретар на НАТО казва ,че "Изтокът сам поискал да влезе в НАТО/стремял се към НАТО/. Е, Крим поиска да се върне в Руси и се върна. За какво става дума ?

Кога комундаците ще разберете, че страните от източна европа са независими и отдавна не са васали на СССР(Руша). Могат да правят каквото си искат и да не питат за това никого. Крим е част от украйна, това е все едно Кърджали да реши да стане част от Турция, тогава пак ли ще сте така нахъсани да го подкрепяте? Според мен да, ако Руша ни го спретне.

Грешиш пич!!! Русия поиска Крим да се върне при нея!!!

" В САЩ реална демокрация няма. Преди 20 години демократите подкрепяха трудовите хора/работниците/, а републиканците бизнеса.Сега е абсолютна плутокрация.Има две партии, зад които стоят едни и същи групировки. Мафия !" проф.Пол Робъртс Крейг-баща на Рейганомиката

И???? Защо има визи и опашки за визи ??? И защо никой не чака пред руското посолство?? И колко е мин заплата на всеки българин който не в родината си купува къща и си прави екскурзии?? нали не е демократична?? Боклук путиновски, скрий се с лъжите си!

1. И защо тогава милиона руснаци емигрираха и емигрират в САЩ, Европа и Канада? Според руския дипломат в Германия Владимир Гринин, от края на комунизма до сега в Германия са имигрирали повече от 3 000 000 граждани на СССР и Русия! 2. Според рускоезичната Уикипедиа в САЩ са имигрирали 3 163 084 руснаци, отделно 5.1 милиона американци имат руски корени,т.е. родени от имигрирали руснаци, в Канада са имигрирали 500 600 руснаци И колко американци, европейци и канадци емигрираха в Русия? Нито един!

с всичките си недостатъци е далеч по прогресивен модел от репресивната безконтролна диктатура тип бананова република.

Major Payne

Самият факт, че можеш да четеш такива писания показва, че в САЩ има реална демокрация.

Иди на другия континент и виж каква полицеищина е и тогава пиши.15 год. Бях там и знам за какво става въпрос така , мечтателите да не стават писатели

ако таз ракета е като безаналоговите им масквичи бдядките е по-добре да си натискат парцалите и да се молят да не им дотрябва....

гостснаб ракетстрой съобщает :она не трудноуязвима ана трудноуправляема !

За моите шестдесет и кусур години не съм чул руски държавник да се хвали, че е направил нещо, с което да облегчи живота на обикновения човек, или до го направи по-богат, по-нахранен, по-красив. За сведение на хибридните путинци - умните държави не се хвалят с вай-модерното си въоръжение, напротив - засекретяват го. Такова словесно изхвърляне е признак на паника.

ооооо да бе изобщо не се хвалят американците и никак не парадират с ненормалниците в униформи и с дълги пушки. особенно са "скромни" когато решат да бомбандират държава 1000 пъти по слаба от тях ...

БОМБА"Р"ДИРАТ

"държава 1000 пъти по слаба от тях ..." Те така си избиват комплексите, и оправдават разходите за въоръжение, и печалбите от търговията с оръжие. Понеже ние им бяхме конкуренти с нашите военни заводи, те ги ликвидираха.

Една подобна ракета неочаквано по пентагона и войната е решена.

За такива като теб и шаха е елентарна игра - взимаш му царя на противника и готово!

Май не си пиеш хапчетата редовно,а?!

Духай супата!

да не би случайно да си граждански пилот. кажи си че да обърнем внимание на психиатрите и да те държим на земята че си опасен. като се замисля май си опасен даже и кола да управляваш. обърни си внимание навреме да не стане късно

Прав си! Войната е веднага решена, но в полза на пентагона! Всички американски генерали ги сърбят ръцете и само чакат минимален повод, за да ги ошамарят!

главата отвътре ги сърби американските генерали . немския пилот е по нормален от тези изпуснати от лудницата психопати

По Пентагона е слаба работа. Виж, ако треснат с една ракета калдерата на Йелоустоун, втора може и да не трябва. Кофти е само, че при такъв сценарий всички ще издухаме яко супата, просто неутрални няма да има... Въпреки че ще бъде интересно събитие - според NG към 30% от Северна Америка ще отидат на дънното на новото море...

Нещастник спайпер, целия свят е против тях и вижда друго от това което ти пропагандираш! Ще ги ошушкат за нула време! Не им се разваля хатъра само...

ЦЪК НЕ Е БАЩ ТАКА . ЕДНА БОМБИЧКА Е ДОСТАТЪЧНА ДА УЦЕЛИ РАЗЛОМА САН АНДРЕАС И МАРИХУАНЦИТЕ ЩЕ ПОТЪНАТ ВЪВ ОКЕАНА БАРАБАР СЪС ЗАВОДИТЕ СИ ЗА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ. ПРОСТО НЯМА ДА ГИ ИМА В РАМКИТЕ НА 1 ЧАС .

Руските часовници най бързите в света

:-) Руската пушена риба е най-пушената риба в света. Руските компютри са най-големите компютри в света.

А пък аз съм чувал, че руските джуджета били най-високите джуджета в света, а руските болни били най-здравите в целия свят

А, руския болен е най-здравият болен в света.

Аз пък знам от учителката си по руски, че руските микроби биле най-големите микроби в света, а руските подводници биле най-дълбоко потъващите подводници в света

те заради това в страна която може да изхрани 3 500 000 000 души гладуват 140 000 000 человека

"Русия е по-по-най" (заглавия от статии в интернет/ копирайте заглавието- търсете в гугъл и четете) "Руски учени създадоха ваксина срещу ебола" преди около година! 05.09.2014 "Руски учени са приключили успешно всички тестовете на ваксина срещу смъртоносния вирус ебола. Имаме ваксина, която може да влезе в употреба, заяви здравният министър на Русия Вероника Скворцова пред ИТАР-ТАСС". "Руски учени създадоха ваксина срещу СПИН" 25 септември 2010 "В Русия е създадена ваксина срещу ХИВ/СПИН, съобщи заместник-министърът на здравеопазването и социалното развитие Вероника Скворцова". "Руски учени създадоха лек за алкохолизма!" 15.03.2015 "Руски учени създадоха ваксина срещу хомосексуализма" 12.05.2014 "Руски учени създадоха материал по-твърд и по-евтин от диаманта" 23.09.2014 "В Русия създадоха суперлекарство - еликсир на младостта" 26.03.2014

КНДР смачка конкуренцията в овладяването на космоса, "изпращайки" първия космонавт до Слънцето. "Новината" звучи смехотворно, но не и за севернокорейците. Те бяха информирани за постижението от националната телевизия, съобщиха редица световни онлайн издания. "Радостни сме да съобщим за успешната мисия по изпращане човек на Слънцето. КНДР изпревари всички други страни! Хун Ил Гон е герой и заслужава да бъде посрещнат като такъв, когато се върне у дома по-късно тази вечер", обявил телевизионният говорител, цитиран от редица интернет сайтове. Първият човек, летял до Слънцето и обратно, не е случаен, а момче "от сой" - племенник на лидера Ким Чен Ун. По думите на телевизионния говорител, 17-годишният космонавт не само кацнал на Слънцето, но и взел проби от него, които щял да покаже на чичо си. За да се предпази от слънчевата топлина, Хун пътувал нощем, в специално конструирана ракета. Полетът му продължил 18 часа. ;)

рейтингът на Ким Чен-Ун е 100%. Когато и Путин стигне 100-те и Русия ще има такива "постижения"! ;-)

Тъпанарите във форума получават оргазми като описват колко разрушителни били руските оръжия, несъзнавайки, че те са насочени към собствените им кухи кратуни. Уж били русофили, а не казват как с тези ракети руският народ ще е по-добре нахранен, по-облечен, по-добре стоплен, по-здрав и по-щастлив. Зависимостта е ясно изразена - когато Русия уж беше заплашена и преди да започне да дрънка оръжие, руснаците пътуваха по света, купиха стотици хиляди имоти у нас и на други места, заливаха курортите и харчеха безразборно. От година насам, обаче, руски туроператорки агенции гърмят като пуканки, руснаците започнаха да си продават имотите, спряха да пътуват. Нашите путинофили обаче изпаднаха в телешки възторг от Путин за това, че руснаците заживяха по-зле. Сбъркана работа са нашите путинофилчета...

тя и твойта кратуна не е много пълна ама като за талибан ти стига. ако имаше нещо в главата нямаше да имаш толкова крайно талибанско виждане за нещата.

Major Payne

Знам, знам. Супер ник си си избрал - като точките и запетайките от стените на обществените клозети:) Вече помирисвам кога си във форума преди да съм те видял;)

Майоре, войнишката поговорка казва "Не гледай в канчето на ефрейтора" Е, едва ли я знаеш, щото може да не си виждал казарма и на снимка, ама нейсе. Остави ги руснаците - те всуе някак си ще се оправят - а виж у нас какво става - днешната топ новина е, че външният ни дълг е...39 млрд евро - т.е. 91% от БВП! Аз се притеснявам точно от това - а ти?

Major Payne

Хмм, офицерската поговорка е друга... ;) Виждал съм казарма много повече отколкото си мислиш и дори съм участвал в реални действия, а не в някакви измислени учения. Сигурно не знаеш какво е да дремеш в окоп с вода или да спиш с автомата за възглавница с ремъка увит около ръката... Много от форумните тролчета си нямат и идея какво е армия и казарма и затова се кефят като малоумни на руските оръжия. По отношение на дълга - препоръчвам ти да погледнеш колко беше в началото на управлението на Станишев и колко в края. Финансов министър пък беше недоразумението Олигарски. Накратко, тогава се взеха над 20 милиарда заеми и то в момент, когато икономиките в света препускаха и всички се чистеха от дълговете. Орешарски създаде кредитен балон, а когато кризата удари и взелите кредити започнаха да гърмят, виновни се оказаха... ГЕРБ. Само лихвите по дълга ни бяха 2.5 милиарда и това са пари, които изтичаха извън България. Проблемът не е толкова в дълга, а за какво ще се използва. Ако се инвестира и има възвращаемост - няма проблеми, но ако се взима за яхти, мерцедеси и имоти в чужбина, а у нас се работи като в началото на 20 век, то тези хора са за бой!

ти колко имота си купи в чужбина? не ги брой на руснаците, с твоите се похвали ..... смешник! велик смешник!

Major Payne

Има, не е като да няма...

КОЛКОТО "руски учени създадоха ваксина срещу ебола" преди около година! link. 05.09.2014 "Руски учени са приключили успешно всички тестовете на ваксина срещу смъртоносния вирус ебола. Имаме ваксина, която може да влезе в употреба, заяви здравният министър на Русия Вероника Скворцова пред ИТАР-ТАСС". ТОЛКОВА руснаците са създали и нов вид ракета, която била "трудноуязвима"

DIDA

Полезно за здравето на пишещите тук е, да знаят, че Русия произвежда ЗА САЩ всички РАКЕТНИ ДВИГАТЕЛИ от СРЕДЕН и ТЕЖЪК КЛАС?! Впечатляващо, нали?!

ми ние знаем , и не сме впечатлени !

че това е полезно за Русия. И че американците могат да си ги произведат (може би ще им е малко по-скъпичко, но могат). И като спрат поръчките за Русия - кой ще загуби? А?..

Явно руснаците или по точно Путин и кръга около него не разбраха, че тая война със САЩ няма да е с балистични ракети,а с икономическо изтощаване! На което Русия трябва по друг начин да се опита да противостои! С дрънкане на оръжие няма да сплашат останалия свят, колкото и да го усъвършенстват! Ако Русия не развие мощно общо и хай-тек производство като един Китай например в течение на 25-30 години, тя е обречена на разпад. ето това трябва да разберат в Кремъл!

Те не го разбраха 100 години, та как ще го разберат сега. Китай, както и Япония преди тях, станаха икономически гиганти със сътрудничество със Запада, а не със заплахи, конфронтация и дрънкане на оръжие. Пътят по който върви Русия сега е обречен и единственият въпрос за мен е, колко разрушително за света и тях самите ще е превръщането им в нормална държава. Путин проспа 15 години в Кремъл, като се занимаваше да си укрепва властта и да въоръжава Русия, а трябваше икономиката да се диверсифицира, да се модернизира и спре да разчита предимно на износа на горива. Със сегашният олигархичен модел, обаче това няма как да стане. Нужни са огромни инвестиции, които в момента няма откъде да дойдат, нужни са специалисти, които не се изграждат за 1, 2 или дори 5 години. Нужни са модерни технологии, чието развитие отнема десетки години понякога. С конфронтацията си със Запада и с капсуловането си, Русия се лишава от огромни инвестиции, от чуждестрани специалисти и от модерни технологии и ще трябва да открива "топлата вода" сама. С отварянето си към Запада, Русия успя да се изправи на крака само за няколко години, но лишавайки се от това сътрудничество, сега ще и трябват десетки години. Не мога да си представя по-глупава и недалновидна политика, където Путин, само заради собственото си его, сложи на карта развитието, просперитета и благоденствието на руския народ за много години напред.

Те такива като тоя така и не разбраха че ако си проЗД, то е завинаги. Както и 97% от бугаретата като тоя ...

Въоражаването и основен финансов и политически лост. Ето и нагледен пример. САЩ след като изхарчиха стотици милиарди долар за космически щит, разбраха, че не могат да се справят с следващото поколение руски ракети, струващи стотици пъти по-малко. Сега пак, стотици милиарди дадени за революции в източна европа с цел ограждане на Русия с ПРО, и хоп новия модел руски ракети които ги преодоляват. А дълга на една нация си расте ли расте с основен компонент въоражение. Но то не става само с ядене, трябва и акъл

Ти май не разбра, че СССР се разпадна! И че се разпадна с икономическо изтощение,а не с ядрена война! И не знаеш,че икономиката на Русия се равнява на една Холандия и не повече! Хайде сега си обясни как една Холандия и колко време ще се съпротивлява икономически на САЩ, а и на целия останал свят! И, драги, пише се въорЪжаване - върни се в 1 клас,а после разсъждавай за руските ракети!

Акъла на руските военни е обратно-пропорциален на огромните им фуражки!

Аз да съм с оръжието, пък ти вземи парите, па като се срещнем в гората ще ти разкажа всичко за икономиката...подробно ХАХАХА!!!

После нека каже някой че на хамериканците "не им пукало от това какво мисли Путин" Ще вземе да запука здраво! Ма еврогейската сган не си дава сметка затова колко са уязвими европейските държави!

Хора, САЩ е на първо място по продажба на оръжие, Русия е на второ. Тази индустрия носи печалби и влияние, защо да не си я развиват? Не всички са като уроди като Филип Димитров, за едно потупване по рамото да разбият печеливш отрасъл, за да влязат фирмите на САЩ, Полша, ... на това място.

но по указания" отгоре", закри производството и започна производство на Москвичи!

На БЕЗДИННИ КОНСЕРВИ! Отваряш я, ииии тя няма дъно!

За разработката на Ракетата ОКА 9к740, която глупав Бай Ганю наряза са похарчени пари =построяване 5 завода за Мерседес Е клас. Ето къде отиват руските пари. БГ имаше 31+1 УБ ракети от този тип с 8 Пуск установки. 4 залпа и противникът до 400 км отиваше в Каменната ера. Нямаше хващане тая пущина - тогавашните, сегашните и перспективните РЛС не я хващат- МАХ 6; -7км/сек. Дори заместителят "македонски-М" няма и половината от тази скорост.Башглупак Горб нареди да се унищожат и конвейрите за да се хареса на Амер, които за благодарнист и подигравка пратиха на завода златен макет на ПУ"ОКА"

Унишожени бяха май през 2001 година ракети. Разни като С-300. Като големия ръководител бе Желю Желев.

България няма ядрено оръжие! За какво ни бяха въобще тогава? Руснаците ни бяха накарали да си ги "купим" от тях!

Major Payne

По неофициални сведения в България имаше около 70 ядрени глави...

Горбачов не го направи защото му е кеф, а беше принуден. СССР беше изпаднал неописуемо, магазините бяха празни, нямаше дори сапун. Не можеше да издържи на темпото и се съгласи на двустранни намаления за да поддържа паритета. Иначе сега НАТО и САЩ наистина щяха да са еднолични господари на света, нямаше да я има РФ и Русия отдавна щеше да е нормална държава.

така скоро ще разграбят уса магазините с гмо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Може да е така, може и да не е точно така. Важно е да се надува сапунения мехур на руското величие. Когато тези кретени няма да имат какво да ядат, ще разберат /може би/ колко безсмислено е било това.

По-добре гладен и жив отколкото сит и умрял!!!!!!!!!!!!!!!

се насажда откак гръмна залпът на "Аврора". за да могат крадците, заграбили властта, да я материализират и с други кражби "с особено големи размери". Бунаците да вЕрват! Сравни разрушените от ВСВ страни от Западна Европа с тези от Източна и трябва да си невероятен глупак да я изповядваш (тази "философия")!

Пак много шум,от...боси,крака!

Видяхте ли надписа на ракетата? Янки вървете си у дома!

Да ви имам и повода за коментари и гордост пък на вас ! Всяко едно вложение в военен аспект , нямалява средствата вложени за мирни цели.. за болници , училища , за детски площадки , за кина за удоволствия и и за развлечения .. Да не говорим за това колко невинна човешка кръв би била пролята с такава една ракета ..??????? само един болен мозък би се гордял с такива "постижения".. И изостаналия с манталитета и културата си , български политизиран тъп фен !!!

Това е предизвикано. Руснаците говориха за противоракетния щит, че не го искат по границите си. От краваристан обаче го разполагат, както и още много други провокации. То май само ние останахме от страните под руско влияние, на които краварите не спретнаха война. Това не е самохвалство, а опит за защита. Някой казваше следното: Русия е винаги по-слаба от колкото се представя и по-силна от колкото другите я представят.

Major Payne

Ама такива глупости плещиш... Руските изявления, че със щита ще се прихващат техните ракети и затова той е опасен, са пълен цинизъм. А не мога да разбера тъпата логика на разни сънародници, които се кефят, че ще бъдат по-лесна мишена на руснаците. Това си е за лекар!

Правилно, и затова ФАЩ трябва да си намалят военния бюджет до този на Русия. За твое сведение ФАЩ имат 10 пъти по голям военен бюджет. После всички се чудят откъде тоя огоромен дълг, е как откъде, за 20-30 години една камара лежачи на лапачка във ФАЩ. И постоянно подклаждат войни навсякъде по света че да продъжава да им се отпуска огромен бюджет на гърба на всички хора по света даже!

Major Payne

По съпоставими цени, Русия има десетина пъти по-голям бюджет от САЩ. Всички военни разходи на Русия са в рублички, заплатите са далеч от американските, армията е наборна, където няма заплати за войници, има преференциални цени за военната промишленост за всичко и т.н.

Наистина си селянин. И то от тия, мързеливите селяни, партийните секретари, дето ФССР ги докараха на власт, по времето на ФПСС...

Слушай бе,ахмак,знаеш ли,че в САЩ 50 млн. живеят на дотации от държавата,т.е. купонна система,иначе ще умрат от глад !

Major Payne

Купонна система е едно, дотации е друго, а социални помощи - трето. От хора с такива никове, обаче, не се очаква да ги знаят тези неща...

АЙ ОТИВАЙТЕ ДА БАЧКАТЕ И СТИГА СТЕ СЕ ДЕЛИЛИ НА ПУТИНОИДИ СОРОСОИДИ И ВСЕКВИ ТАМ ....АААА!!! И ЗАКРИВАЙТЕ ДИР-А СТИГА СТЕ КЕСИЛИ ТУК!!!

След изпитанията на трудно уязвимата ракета, Русия започва производство на трудно откриваеми по магазините консерви.

хвърли се от покрива на соц панелката ;) те са най-високи и стабилни и масови в България да жвеее СССР и велика Русия долу глупците и фалшивата демокрация

Ози навлечи си гнева на труднооткриваем руски тъпунгер - хахха

БВП и бюджета на Русия намалява, но растат разходите за въоръжаване и пропаганда. Единствената цел е да се продължи управлението на несменяемия и безконтролен диктатор и кремълската клика. В крайна сметка некомпетентността и недалновидността на управляващите ще доведе до катастрофални за населението последици. Едва ли ще им се размине.

Много, много скоро всички ще усетите вкуса на кръвта и ще бъдете свидетели на смъртта на близките си.

алллоооу нострадам айде вземи едно диазепамче и си лягай а ;)

При този нисък вътрешен продукт-под 2 трилиона д.,Русия нон-стоп прави оръжия/тя друго не може/касво остава да ядат и живеят за мужиците! Да не стане да топят ракетите както преди и да им остане мизерията ........!Андропов,когато както винаги са яко въоръжени казваше,мога да разцепя земята,а кво стана разцепи се СССР и Соца!!!????Т.Е. ДО КОГА ще издържат правейки само ракети и оръжия!Ясно е,че нормално е да няма световна т.е.ядрена война!Иначе се отива на вариант:Хитлер-Сталин и двамата дребни на ръст психопати!Но ако върхи лицето напомпано с бутокс като жена на Путев му сложим мустачки и военна шапка с висока кокарда той си отива на мястото!До тук с шегите!Но когато бях малък един старец ми каза винаги бягай от "мъже"на които задника им е близко до земята-т.е.ниски на ръст!!!Излезна прав:Наполеон,Ленин,Хитлер,Сталин и днес Путев са освен ниски и псих.меко казано неоръвновесени...............!Така,че нащтрек!!!

САЩ с две партии, финансирани от едни и същи групировки./фашистко държава/ Генерал може да стане само този, който е консултант в оръжейната промишленост. Пародия на армия ! Командува мафията !

Типичен руснак - тъп и неграмотен. Да научите правописа, за вас е непосилна задача.

Major Payne

САЩ имат над 100 партии, а в Конгреса винаги има и независими. Ако ти знаеш само за две партии, проблемът си е твой ;)

юков или какавто и да си там вижда се от далеко че си супер туп и ограничен . но не е твоита вина таке си се родил сас дефекти и проблем които нито тук е мисастото нито времето да разискваме . някакав дядо ти бил казал нечто за задниците близко до земята абе ти маи само сланина тупчеч и хептем си оскотял . взимаи си лекарствата редовно и си провери холестерола и захарта вав кравта . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Някой си по долу спомена , че руснаците трябвало да влагат пари в "зелена енергия"! Почему? Ми те са най-големият производител на кислород в света, а САЩ са най-големите мръсници.

Грешкаааааа! Най-замърсяващата страна е Китай, с когото Русия се опитва да работи. По отношение на зелената енергия - нека ти го кажа по друг начин - в съвсем близко бъдеще на фосилни горива ще има толкова автомобили, влакове, кораби, самолети и т.н., колкото има днес на въглища...

Каквито са им колите,такива са им и оръжията на руснаците.Каквато им е рублата,такава им е и икономиката.Каквито са им политиците,такава им е политиката.Лицемерна,агресивна,нацистка.

в глезотиите хич ги няма, защото нямат време да се занимават с тях иначе си имат всичко което да им гарантира,че държавата им ще е вечна

Или само си говориш!

Все бях чувал определения за руските коли, ама "лицемерни, агресивни и нацистки" никой не бях чувал да ги нарича :)

Тая "новина" е за путиноидите, да навирят малко гребенчето, че много увесиха нос напоследък :)

И каква стана тя, толкова цветни революции в цял свят за да си намърдат ракетките до границата с Русия , а сега соросоидните вампири немогат да ги хванат. Затова подготвят пушечното месо от новите роби .

Дупе да им е яко на краварите!

Типично за руските примитивни пултероиди: - не изпробват нова технология за добиване на зелена енергия; - за въздушен превоз; - за редуциране на парниковия ефект - за опазване на околната среда! Не! Они изпробвали нов вид технология, с която могат да избият още повече хора, по още по-мъчителен начин! Прост и примитивен народ!

Типичен говедарски манталитет. С измислените си соросоидни думи , като "демокрация"зелена енергия,опазване на околната страна и парников ефект и хилядите организацийки като БХК промиват мозъците на глупаците че правят нещо хубаво на хората , а действителност поробват и убиват с ГМО и уранови бомбички народите.

Стига с тая зелена енергия бе! Избихте птиците, унищожихте плодородните земи и на всичко от горе, енергията от нищото я продавате по-скъпо от другата. Все още има само един начин за въздушен превоз и никой не работи по създаването на нов. Впрочем само руснаците имат. Скоро имаха опити с гравитационен двигател. Относно парниковия ефект първо трябва да се забрани всякаква дейност на ония, които го предизвикват, защо руснаците да бършат ла.ната на другите?

Те демократичните американци понеже са много загрижени за природата ,още не са подписали договора от Киото за ограничаване на въглеродните емисии.Понеже са и много големи доброжелатели ,с проекта HAARP докараха непредвидими природни катаклизми.И понеже много обичат мира и демокрацията, продължават да въоръжават Ислямска държава и да я бомбардират.Изобщо първенци по международно политическо лицемерие.

другарю, да започнем с това че едно общество работи в посока задоволяване на потребностите си и ще ти отговоря по точки. 1. зелена енергя не им трябва - първо е доста скъпа, второ на този етап си имат достатъчнпо от конвенционалната 2. въздушния превоз засега също работи без бесни иновации... както видяхме след фалита на конкорд например, пък и руснаците традиционно наблягат на железорътен транспорт, транссибирската жп линия е изцяло електрофицирана, а е близо 9 000 км 3. погледни емисиите за русия и за щатите и сам ще си отговориш! 4. а пък на това съвсем няма какво да му отговарям... по-убииствен за природата обществен строи от западния няма, с бесната индустриализация насочена към печалба в краткосрочен план и оперирана от частен капитал надребно... не случаино европа вдига врява за експортните квоти на русия за дървен материaл... хората си пазят природата много повече от нас!

Руските убийци измислят все по нови оръжия.

Просто НИКОГА НЯМА ДА ДОПУСНАТ някои да им казва какво да правят и други държави да им диктуват условията.

Масовия убиец никога не допуска някой да му казва какво да прави. Чак докато не седне на електрическия стол.

Тая ракета да не е като на дедо ми запорожеца?

Бъди сигурен че ще "запали" от раз и ще ти влезне в "гаража" отзад!

и дедо ми беше сигурен, че ще запали от раз, беше комунист. ама не палеше...

Може пък да се случи като на моя дядо Жигулата от времето на Брежнев, дето още си върви и пали от раз и в наи големия студ....

Наръчник на Путин: 1. Ако харесвам нещо, то е мое 2. Ако е в моите ръце, то е мое 3. Ако мога да ти го взема, то е мое 4. Ако допреди малко съм го имал, то е мое 5. Ако то е мое, то никога не може да стане твое. 6. Ако строя нещо, то всички части са мои. 7. Ако изглежда като мое, значи е мое. 8. Ако си мисля, че е мое, значи е мое. 9. Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое. 10. Ако

Uragan

М-да! Значи, възмутил се кита колко много ядял мечока.

А руснаците гладуват...

кажи го по-накратко-АКО НЯКОИ СЕ ОПИТВА ДА МИ ДИКТУВА КАКВО ДА ПРАВЯ-НЯМА ДА СТАНЕ ,ЗАЩОТО ВИНАГИ ЩЕ СМЕ НА СВЕТОВНАТА КАРТА

винаги на световната карта - и в СССР така си мислеха...

Major Payne

Абе на световната карта не виждам нито "ние", нито "абе" ;)

Американската армия военни обучения на своя територия не прави, което говори за прекалено огромното самочувствие, че от никъде не може да и дойде, освен притесненията, че Русия взе да се настанява в Южна и централна Америка. А там американско ПВО няма :) Та тук виждаме една надпревара -САЩ/Русия която не е ясно до къде ще стигне. :) Напълно е възможно това което се случва в близкия изток и Европа да се прехвърли и в Америка :)

Uragan

На 12 март тази година, Уокър Тод който е професор в центъра за парични и финансови алтернативи на института Катон направи прогноза, че на долара му остава още между 60 и 90 дни докато премине границата към колапса. Програмата за смекчаване от федералния резерв се съкращава или иначе казано печатането на пари ще бъде прекратено като изчерпало възможностите си за баланс. Отделно много финансови експерти включително бившия глава на Федералния Резерв на САЩ Алън Гринспън са разтревожени от стремителния спад на дългосрочни вложения, което може да доведе до непредсказуеми събития на финансовия пазар и икономиката на САЩ. Аз не съм чак такъв песимист за бъдещето на УСА икономиката, но фактът, че неотдавна Обама възропта срещу предложения бюджет с орязани над пет трилиона, говори че САЩ се опитват да предприемат драстични мерки за запазване на сегашното положение. А са драстични, защото минус пет трилиона в бюджета означава, че уса тунеядците ще се лишат от масата благинки валящи отгоре им под формата на помощи и премийки и ще оголят зъби с всички произтичащи от това последици. УСА политиците едва ли ще си позволят това и по-скоро ще прибягнат до други типове компенсаторни механизми, които обаче каквото и естество да имат се налага да бъдат драстични. Например военно положение предизвикано заради заплаха от този или оня. И тъй като едва ли ще се вържат много хора на заплахата от гоаудите или рептилите от Ригел, то остават руснаците като набедени злодеи, особено ако се визират и изтъкват на преден план риска от ракети като посочената в статията.

ухапи се оцад

Блажени са нижшите духом и блажени са вярващите.

Правят си учения американците, но не бият барабана.

била трудно уязвима...Айде бе. Пращаме и компаньонка, която я доближава и на определено разстояние дистанционният и взривател помага на ИНС на ракетата Сърбеж да се отклони по траекторията. Пък и ако речем да приложим любимите опити на русняците за поразяване на летящи обекти чрез управляем плазмоид, то става безмислен Сърбежа.

Uragan

Хайде, клуб фентъзи е малко по-нататък.

Ядреното оръжие на Русия е фактор за възпиране на противника.Това обаче не е единственият вариант за борба с противника.Русиа е много напред с развитието на космическите си сили,както и в разработването на гео тектонично оръжие.То е в състояние да потопи един цял континент.Русия със сила не може да бъде превзета.Евентуална заплаха е само вътрешни междуособици.Там трябва да внимава Путин.

Uragan

Е-е, това с геотектоничното оръжие потопяващо континенти го посмали до позабравяне.

душицата да се възхищава на научните постижения на руската жълта преса ;)

Това е изказване на ръководителя по проекта за изграждането и работата на комплекса "СУРА".Няма място за жълта преса,а малко по-задълбочена информираност.

... и доста встрани. Едно време американците купиха една тяхна тектонична далавера. Но оттогава нито се появи повече, нито се чу за разработки или доработки. Така, че континетите още нема да ги местят.

+батальони от врачки и екстрасенси които ще бъдат подсилени с няколко възкръснали светии.. :)))

от 60-те години на миналия век Американския континентален шелф и разломи са обект на секретни наблюдения от корабите и подводниците на Русия, за които нищо не се коментира, Единствено програма Дискавъри повдига завесата с някои филми. За съжаление, за САЩ няма да са необходими много ракети....