80% от руснаците подкрепят Путин въпреки срива на рублата

Над 80% от руснаците продължават да подкрепят президента Владимир Путин въпреки международната изолация и срива на рублата.

Обратно в новината

Коментари - 80% от руснаците подкрепят Путин въпреки срива на рублата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то и тука преди години казваха няма да се плашите бе няма да се дигне долата ... и по обед стана три лева

Над 80% от руснаците продължават да подкрепят президента Владимир Путин-80 процента лош матрял...хо...ха..ху..ха

Глупости ! Ако му имаха доверие нямаше да си обръщат рублите в долари и евро ! като чета руската преса все едно е 1980 година !

80%? Само? Ким чен и т.н. се засмя...

Путин ще излезе по-голямо зло за Россия от Елцин и Горбачов взети заедно....а подкрепата знаем как се мери в тоталитарните държави....

САЩската АП дава 81% на Путин !! Което Реално значи че над 90% , или Целият Руски народ Подкрепя Президента В.Путин !! Дай боже всекиму такъв отговорен,смел и умен Президент ! Не ми напомняите за Чехльо !

Севернокорееца е със 120%. Виж какъв живот си живеят там...

E и? Ние като не подкрепяме никой сме цъфнали.Надупихме се на запада и ни събуха гащите и какво получаваме от там? Празни приказки и американски хвърчила 30та ръка.Колко са западните инвестиции в БГ след като сме най верните слуги на Вашингтонското Политбюро.Николко. Единственото което искат от нас е земята ма Златна Добруджа за да я превърнат в пустиня след като ни продадат собствените ни богатства на двойна цена.Русия поне даваше,а тези само вземат. Вноската ни за Евросъюза е по голяма като сума от парите които получаваме по разните програми. Тъй,че руснаците има за какво да подкрепят Путин,ама не виждам защо да подкрепям нашите мекерета част от които си и ти.

това си го мислил за всички след брежнев

Путин не го ли заболяват ръцете като говори?!?!

Отишъл Путин да се подстригва при личния си бръснар - най-довереният, сред най-доверените му лица. По едно време бръснарят го пита: - Товарищ Путин, какво става в Крим? - Какво да става, клекнаха гадовете, къде ще ходят. Минало малко време, бръснарят пак пита: - Товарищ Путин, какво става в Крим? - Ами стана тя, каквато стана, но вече няма връщане назад, макар да ни излезе през носа. След малко бръснарят пак пита: - Товарищ Путин, какво става в Крим? - Още една такава победа, и съм мъртъв! - изтървал се Путин. Изведнъж се сепнал и троснато се обърнал към бръснаря: - Абе ти какво си се захванал с този Крим, това е минало-свършено! - А, нищо, просто като кажа Крим, косъмчетата на главата Ви се изправят и по-лесно ги захващам да ги подстригвам!

А аз почти до края, очаквах да каже, че му се изправя карачката от кеф:)))))))))))))))) В Севастопол ще изпичат със златни букви името му -во веки веков!!!!!!!!!!!! А ти си пиши простотии:)))))))))))))))) хааааааа

Този виц е доста брадат и се отнася за Наполеон.Думата не е "Крим" а "Русия". И действието се развива на Св.Елена. Айде със здраве и на стари краставичари......

Бе те хубаво го подкрепят, но другаря Путин си е оплел кошницата и е я напълнил. Така че подкрепящите да се замислят не само дали имат нещо в кошницата, а дали изобщо имат кошница. Освен ако пак не разчитат на водката.

Омраза по омраза става на квадрат.

Учудвам се, че само 80% го подкрепят. Едно време в Бг 99,99% подкрепяха Тато и БКП. Явно са отлабили фронта и процента пада.

Най-вероятно другите 20% са в чужбина.

Е нека мине зимата. За сега приказките за злите западняци все още хващат дикиш особено по селата. Там си имат и сланинка и самогонче, и мазетата са им пълни с трушийка. Децата им все още имат работа по градовете. На пролет ще е друга работа. Първо ще подгонят гастарбайтерите - арменци, киргизи, кавказци, а после и Путлер.

Русия е страна преживяла Сталин, блокадата на Ленинград, атаката на Хитлер и какво ли не ... Този народ има своята национална гордост и за разлика от глезльовците европейци е готов да я отстоява наистина и да търпи, ако се налага .... Покажете ми друга такава европейска нация ...

национална гордост в Русия!!! Ти шегуваш и се? Първобитен национализъм - да, но нищо повече. Руснаците са овчи народ - вървят безропотно след Овена. вожда, значи. Батюшка Царь. И дали отзи Овен ще се нарича Государь Имепратор, Генсек на ЦК на КПСС или президент на Русия няма ниакво значение. Като няма особено значение дали ще бъде кръволок като Сталин, селяндур като Хрушчов, полуидиот като Брежнев, или пияндурник като Елцин. "гордият" руснак бие чело в земята та пушек се вдига. Когато Путьо дойде на власт аз имах по-високо мение занего - все пак е школата на КГБ, бил еедна купчина години в Германия, знае и някой чужд език. Но... Явно поговорката "с какъвто се събере такъв ставаш" важи и за Путьо. При това с пълна сила. не може копанията на първобитни националисти да не ти се отрази. А компанията на глупаците партийни номенклатурчици да не те докара до там да павиш глуост след глуост. Защото тази работа с Украйна, Крим и разните там народни републи беше най-голямата глупост която Путьо ожеше да направи. таман в света Русия беше заознчла да придобива облик на малко по-нормална държава и изведнаж започна да с еизяваваточно като СССР. И хората видяха че това е било само маска.

Дори и само връщането на Крим е достатъчно да пуснат банкноти с лика му. Мислете нашите лидери какви успехи отбелязаха... Нямаме си такива лидери и явно не издигаме правилните хора.

То анексирането добре. ама после. Да не стане като с "велката Победа" над ГГермания и Япония? Победителите се молят за коричка хлаб на САЩ.и когато не получат измират от глад. Освен тези, които се занимават с канибализъм. Да, точно това с еслучва през 1946. икакво направиха 'победителите" Върховно техническо постижение - Москвич. Пълен ташак! Поне да с ебаха оставили да ги завладеят германците - сега щяха а карат Мерцедеси

80% ПОДКРЕПЯТ ПУТИН В РУСИЯ; 100% ПОДКРЕПЯТ КИМ ЧЕН УН В СЕВЕРНА КОРЕА; 100% ДЖИХАДИСТИТЕ СЕ ПОДКРЕПЯТ И ДЖИХАДИСТИТЕ. Това са диктаторските режими. След като се сринат и народите им ще загинат. За пример-България

Дааа, заслужават си съдбата. Ще изпият горчивата чаша до дъно и ще научат истината за живота по трудния начин.

По-подходящо заглавие би било "Част от руснаците все още се надяват Путин да изкара Русия от блатото в което сам я вкара" А дано, ама надали...

Хората в Русия се редят пред банкоматите , да си теглят парите!! Банките не дават пари , чейндж бюрата не продават валута!!

На черно курса вече е 100 рубли за долар, а официално е 60, но не продават ;)

Не ги мисли ти руснаците. Те са жилава нация и по-тежки времена са преживяли. По-добре си си поглени твоето положение и държава...... че както е тръгнало скоро може и да я няма....

така е. Преживявали са и глад, преживявали са и канибализъм. И тоточно след Великата "победа" над Германия и Япония. Че то ако ще трябва да победиш някого за да умираш от глад и да убиваш детето си за да нахраниш останалите, за акво ли тиетази победа? Както се пееше: "... а нам нужна одна Победа, одна на всек мьi за ценой не постоим..." . Идиотизъм от класа! Дапобедиш Германия и Япония за да произвеждащ Москвичи, а хората ти да гладуват..... не знам. В Русия оскотяването е достигнало такъв азмах та в много места хората са загубили човешкия си облик. не се заблуждавайте! Русия не е Москва и Санкт Петербург. И още няколко големи града. Всъщност тези градове нямат нишо обо с останалата Русия. Истинската Русия. И е достатъчно човек да се отдалечи на 100-150 км от големия град и да види скотския начин на живот. Да си жиляв не е лошо - можешда преживееш всичко. Но да си толкова жилав та да оскотееш няма смисъл.

Подкрепата е 100%, социолозите в Сибир!!!

80% подкрепа за да изглежда по-достоверно, останалите 20% са въздържали се ;)

Но съм забелязал, че като бръкнат на някой в джоба, си го връща тъпкано на бъркащия.

От друга страна Путьо като бивш джудист трябва да знае много добре че много често при добре подготвена защита, нападащата страна може да се окаже в много тежко положение. За симпатизантите на БСП и ДПС ще сепитам да го обясня по-просто. набелязал си някого да го опънеш. ама за да стане тази работа трябва да си събуещ гащите. Дотук добре. Но изведнаж въпросният обект се оказва по-бърз от теб и весто да ти се появи отпред, като ти искаш ти с епоявява отзад. И тогава се сещащ за старата мъдрост: "По-добре малък, мек отпред, но твой, отколкото голям твърд отзад, но чужд." И с тези закани които отправя Путьо, може би скоро ще усети смисъла на тази крилата фраза.

Ами той Путлер бръкна в украинският джоб и територия!!

Със сигурност има някъква статистическа грешка, точните проценти може би са 99,9%

Лошо! Другаря Сталин за го подкрепяли 100% от руснаците ....

рублите в Долари и Евро, пазаруват кат за последно реакционни Западни Стоки, дори в ауто салоните има надписи като - "Повече от две БеЕмВе-та на човек не продаваме" ??? Тъй рейтингът на сталин е бил над 100%, ама Германските Войски са били посрещани с хляб и сол ???

"... 80% от руснаците подкрепят Путин въпреки срива на рублата ..." Всъщност това е характерно за руския народ - може да изтърпи големи лишения ако се наложи, но да се мобилизира срещу врага и да бъде задружен. Западняците не го разбират това, периодично се хвърлят да ръфат руската мечка, подмамени от някаква измамна слабост на руснаците. Наполеон е казал, че не е достатъчно да убиеш руския войник, а трябва и да го бутнеш за да падне. Хитлер го е знаел това, но пак е наричал СССР колос на глинени крака, който след по-здрав удар ще се срути под собствената си тежест. И завършва живота си, криейки се в бункер под земята, слушайки взривовете на руските 152 мм снаряди и воят на катюшите в центъра на Берлин. А африканската чернилка в Белия дом още по малко вдява от такива неща.

Вчера бил съм се напил, купих си с 5 рубли бутилка водка, днес сме двама с по 5 и пак бутилка водка ... Не ми пука денди съм, вчера имах 1 милиард и не ми пука, че днес са само половината... Тежко ще е за мен и жената, хубав апартамент си купихме, за ужас заема е в Евро, сега ще трябва да го плащаме двойно .... Не само вчера но и днес сме пияни и тези от НОРК са пияни ... 81 % подкрепа. Лек ден.

Анкета- Как ще завърши кариерата на Путин? a. Вечна слава в Русия. б.като Ал.Фадеев,Маяковски и Есенин. в.тихо сваляне като Н.С.Хрущев. г.като Н.Чаушеску. д. друго /какво?/

Те и Чаушеско го подкрепяха 100 процента. До деня, в който го разстреляха. После изненадващо или не подкрепата падна много блидо до нулата...

За този тип политици е така.

Запада се държи като жандарм. А защо никъде не срещам в нашите новини как Ердоган два пъти тази седмица е казал на ЕС да си гледа работата! "И ЕС да не се меси във вътрешните работи на суверенна държава! Че ако става въпрос и той може да даде някой урок по демокрация на Европа. И му е писнало да е Турция да е портиер на вратата на Европа. Вече не му пука дали ще приемат Турция, тя си е избрала друг път." Май Европа вече не е "привлекателна дестинация"

Ами да се прегърнат с Русия пък? С цел усилване на православието и заздравяване на мира в Крим, Сирия и Украйна?

Ами ако му е писнало да разпуска тая държава!

"Сьщевремено руските потребители напьлниха магазините, като изкупуваха всичко, което има по-голяма трайност и стойност с надеждата да избегнат инфлацията " Това прилича ли ви на 1996 година??? Този филм сме го гледали вьв Бьлгария, и отлично знаем как свьршва........ Многохилядни протести, запалено народно сьбрание, и безславно оттегляне на финансовия "гении" Виденов...... Еееее,учете се от историята, тя в много случаи се повтаря..... Стига да имате очи да го видите...... :-) :-)

Всички диктатори се славят с "огромна" подкрепа..... Справка-бай Тошо навремето сьбираше 99,9 % подкрепа, Брежнев и той с 98,9 % Ким Чен Ун в "братска" Северна Корея 99 %....... Така че путин е много назад в "подкрепата" си от сьидейниците си!!! :-) :-)

Само 80%?!При соца ние редовно ги докарвахме до 99.99999999999999%

щом е истина да се прочетат коментарите в руските медии.

Путин доказа нагледно, че проста милиционерска пръчка е в състояние да фалира най-богата страна в света... А подкрепата знаем как я мерят - при нас на времето беше 99.99%....

ЩоМ са само 80%,значи реално ,преко сили са около 40%,колкото на изпадналата рубла,иначе ще се окаже ,че руснаците 80% са зависими кретени и съдбата им е да бъдат озъбени и злобни крепостни,докато останалите 20% измиват националната им гордост и достойнство!Кастро поумня, но не и Путин!

що спорите - всичко е ясно - 80% това са пълни алкохолици. мислих, че са повече.

Ха Ха Кой е побеждавал Русия като държава бе боклуко ? Ние българите ли в Добруджа, която кой ни я взе ?

Ами миналата студена война завьрши с..... Разпада на СССР... това сигурно е "велика победа" :-) :-) Сегашната студена война предстои да видим как ще свьрши..... :-)

Колкото повече санкции,толкова по голяма популярност за Путин.Санкциите му издигат още повече авторитета.Това е Русия.

Че кога рашъните са се славили с много акъл??? На бродягите им дай шише водка и пеша за Марс ще тръгнат. Една напълно алкохолизирана нация не може да мисли реално. Защо олигарсите и богаташите им си купуват имоти в държави в ЕС ,САЩ ? Дори и у нас. Какво ви говори това? Отговора е един. Защото там са жив зян и умните хора го знаят. Затова се застраховат с бизнес навън.

Изкупиха ги бе бидон.Банки в Америка, Кипър, Ница, Лондон. Затова купуват за да изкупят тези боклуци, крали и убивали света 1 000 години,даже се хвалят с краденото.

В древния Рим принципът е бил "хляб и зрелища", а в Русия е "водка и национализъм".

Ако в анкетата са участвали членовете на правителството,може...

са и нашите ранобудни, умни, красиви и безкрайно интелигентни протестъри.

няма проблем можеше и 120% да е ...лионката алкохолика на времето имаше 100% одобрение примерно

Тука едни ги подкрепяха 99,99 %.

не виждащ, какво те грее, че сега подкрепата за "едни" не е 99,99%? Или се включваш заради спорта?

"Да отхапят Тексас от Мексико е справедливо" .... така е, което правят америкосите винаги и правилно. Дори за изтезават затворници с ток и да ги давят!

с имената на Български светли личности е МИЗЕРНО, какъвто си в същност и ти!

80% от руснаците подкрепят Путин въпреки срива на рублата, за разлика от подкрепата за управляващите в България при положение че са гласували едва 50% от имащите право на глас.

Хитлер не можа да ги унищожи ама тоя ГНОМ ще го направи, сигурно е, цял свят е срещу него.

Искаш да кажеш, че ебалниците от цял свят са срещу него.

Руснаците не знаят какво е избор, демокрация, те са свикнали да имат цар, след това първи секретари, генерални секретари, баща на народите, сега т.н. президент и на всички са им се възхищавали и за войни за съседни територии винаги готови за саможертва. Това е историята на Русия!

Наблюдателю, Докато си гледаш така виж как ще ти отмъкнат пенсионните спестявания в ДЕМОКРАТИЧНА България....

Страже темата е друга.

е... българин е много умен, само че държава изтърваха

Ха Ха Америка знае какво е избор на президнт, но не пряко.Америка знае че е държавата на мафията. Знае, че уби 37 президента много демократично... Уби Кинг, Джон Ленън и пр. и пр. ,да не говорим за милиони хора по света. Само изродска държава може да избие и ограби коренния американски народ и да хвърли атомни бомби без никаква нужда върху Хирошима и Нагазаки. Впрочм нуждата беше-да се уплаши Стгалин, който им показваше среден пръст на конференциите, понеже и тогава искаха Крим за Еврейска държава.. Тогава американци откраднаха чертежите и ги предадоха на Сталин срещу пари разбира се. Такива са им професионалните армии.Плащаш им повече и минават на твоя страна.

Ами затова 80% от руснаците си плащат масрафа за откъсването на територии от Украйна.

дъвка, ти си тъпо парче и не размишлявай на глас!

подкрепят го и ще го подкрепят защото виждат че той прави това което те искат а това е истинската демокрация в действие. при нас а и в почти цяла Европа демокрация реално няма - управниците са послушни на корпорациите и на американците и доведоха държавите си до реална загуба на суверенитет примерно нас питаха ли ни за ЕС, за НАТО, дали искаме американски бази? каква е тази демокрация при която не се интересуваш да питаш народа си? някой вслуша ли се какво мисли народа за ЮП, АЕЦ Белене, за затварянето на козлодуйските блокове?

Вий се молете да остане президен колкото се може по дълго, че случи ли се нещо с Путин идва Жириновски! И тогава жална ви майка....

НЯМА ДА ГО ПОДКРЕПЯТ, АМА ГУЛАГ НЕ Е ДАЛЕЧЕ, БАРАКИТЕ ОЩЕ СИ СТОЯТ ТАМ. А И КИМ ЧЕН УН Е БЛИЗО!!!

е НДК, още кънти "О, соле мио...", ако празната ти кратуна може да го асимилира.