ПАСЕ лиши Русия от право на глас

Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ) лиши делегацията на Русия от правото на глас и я изключи от всички ръководни органи до края на годината.

Обратно в новината

Коментари - ПАСЕ лиши Русия от право на глас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПАСЕ,ПАСИ все тая!

След 25 години "демокрация" вече съм по-спокоен относно тъпите ни управници.Винаги съм си мислил, че европейските политици са поне донякъде по-честни и по-образовани. След "случая Украйна" тези мои илюзии бяха избити от главата ми.Не са ли учили, не са ли прочели поне малко история на Европа. Явно западните политици живеят още в "желязната завеса". Тези "велики демократи" си затварят очите за истината в Украйна, така както си затварят очите при всяка US агресия. Искам доброжелателно да им препоръчам - четете историята бе бастуни!!!!

"европейците имат само един полезен ход да прехвърлят собствената си вина на Русия, защото истината е, че те са виновни за събитията в Украйна. Пряко. "

А може би всичко това ще се превърне в едно световно доизчистване на нацистите по света. Защото сега те се открояват много добре и никой нормален човек не може да ги търпи. Шанс за спасение и само изцеление на света.

Момчета, вдигайте се от тука! Тука са неграмотни, нещастни примати!!

Честито на ГЛУПАЦИТЕ от ПАСЕ--За благодарност ПУТИН ще ИЗСТРЕЛЯ цената на газта НАГОРЕ!! ОЧАКВАЙТЕ НОВА газова криза в ЕС!!!ПРОСТАЦИ!!

АБЕ ТОЗИ ЛУД СКОРО ЩЕ ПОЧНЕ НАИСТИНА ДА СТРЕЛЯ

Продължава малоумното нагнетяване на напрежението от страна на крадливите и тъпи европейски бюрократи! До кога ли обаче ще ги трае Русия и наложи реципрочни мерки, които ще доведат обаче нашата страна до окончателен фалит!

дреме им на руснаците за европата, ако Русия спре да плаща вноската с колко ще олекнат в пасе?

ДОКАТО НЕ СЕ ЦИВИЛИЗОВА ПИЯНА РУСИЯ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКА ДО ЦИВИЛИЗОВАНИЯТ СВЯТ.

В украинските медии се появи информация, че има данни, че руснаците монтират по границата с Украйна воеено-полеви болници. Кютекът ще започне скоро - може би до края на тази седмица, или началото на другата ... Купувайте пуканки, и сядайте пред телевизора!

Това ПАСЕ, ама хич не пасе трева. То си пуши трева.

В Сибир и Далечния Изток руснаци не живеят, там има корейци,китайци,монголи, казахи и нищо няма да остане от Русия.

Недумай така, че ще получиш минуси ! А ако искаш обясни, каква е раждаемостта на руско езичните и с каква скорост се увеличава броя на нерускоезичното население в Централна и Южна Русия. И какво означава "Кавказ Сила"

При бюджет от 160 млн $ да изключват Русия която ще спести от това 22 млн.

Ма тия руснаци са много луди! за 9 човека 22 милиона такса за участие да плащат!!!!

Изключват Русия до края на годината. А след това пак я приемат.

Сега не е ясно какво ще стане след края на годината. Пък и те руснаците нали уж сами са напуснали. Има и вариант напълно да ги изключат.

Два от най-известните органа на Съвета на Европа са Европейският съд по правата на човека, който прилага Европейска конвенция за защита правата на човека и основните свободи и Съветът на европейската фармакопея, който залага стандартите за фармацевтичните продукти в Европа. Съветът на Европа е създал множество стандарти, харти и конвенции, които улесняват сътрудничеството между европейските държави.Та това правят тези от ПАСЕ. А това са нещата, които Русия най-много нарушава. А пасат такива като теб, че и блеят.

това е оня съд, дето гали с перце предимно криминалните, циганите и 'обратните', нали? а за 'фармакопеята' и лекарствената мафия без коментар.

Украйна е в криза заради дългогодишното управление на Янукович. Да не се е появила тая криза последния месец? Янукович сигурно има изкарани извън страната повече от дълга на Украйна. Знаем какви богатства се намериха из домовете на управляващите. Тия кражби ако не бяха направени Украйна нямаше да е в това състояние. Истинския фашист избяга при Путлер.

Ако руската марионетка не беше разорила Украйна никой нямаше да иска нито да е в ЕС, нито да протестира против Янукович.

Ти да не си Иванушка- глупака ? Колко века беше това дълго управление на Янукович, че нанесе такива поразии в Украйна.

Два мандата? Ако си на повече от 35 години ще помниш, как БСП(к)-то вкара икономиката на НРБ-то за по-малко от година в тотална криза през 90-та

Ти не четеш ли форума! В Украйна живота допреди един месец е бил млако и мед - усмихнати момичета на комбайни, весели младежи с рубашки , всички богати и сити - никакви милиардери, буржоази и западни капиталисти!!! А американците дадоха 5 милиарда и за един месец разрушиха социалистическата идилия в Украйна и превърнаха добрите малоруси във фашистки банди - украинци!

"Малко по-късно лидерът на делегацията Алексей Пушков обяви, че руските депутати ще напуснат есенната сесия на ПАСЕ, а в по-далечна перспектива Москва "ще разгледа продължаването на работата си в ПАСЕ"." Сърдитко Петко - празна му торбата! Да напускат! Прав им път!

Темата за теб е сложна имигранте. Я по-добре се хвани пак за чиниите, гледай какъв куп станаха!

хората си мият чиниите с машини

Ужас, сега Путин няма да може да спи, жестоки са тия тревопасни от ПАСЕ.

Паси, Пасе все тая. Путин ще си го премести от единия крачол в другия. Скоро в Украйна ще настане глад подобен на този по времето на сталинизма и колективизацията.

И кой е отговорен за онзи глад, който споменаваш?

ПЕСЕ, ЕС и другите подобни организации им пиша двойка по история! До кога ще търпят това джудже и ще му прилагат само някакви измислени санкции? А русия се въоръжава до зъби, макар да няма пари и храна за армията си, тук в ЕС повечето държави намаляват военния си бюджет... ставаме мишена на джуджето... докога? Вместо да дават пари за Украйна, които тя ще присвои без съмнение... да си подарим няколко самолетоносача, нови и модерни самолети за страните членки на НАТО... Препратката е към Хитлер и втората световна война... докато не са заиграли бомбите, никакви санкции не са били полезни... сега да чакаме, докато пусин си присвои и нас ли?

Хайде ...... още един марсианец!

ти що не си сложиш знак на рублата?

созе,двойка по история.А иначе Путин си го само мести.

Предлагаш направо Чехльо да обяви война на Русия така ли? Както навремето обявихме война на САЩ и Англия.

Кой на кого да подари няколко самолетоносача??? Това да не са пуканки.

Ха,ха,ха !Тотално си се объркал ! Подаряване на военни играчки между членовете имаше само при Варшавския договор. При НАТО тия работи стават с парички. По-богатите членове си купуват по-нови играчки, по- бедните - втора ръка, а най- бедните карат на руски резервни части.

Европейците са смешни, знаят че единствения начин да ударят Русия е да спрат вноса на нефт и газ оттам, но не смеят да го направят защото ще пострадат и те.

Да си жив и здрав, да си говорим след 10 години, какво се е случило! :)

финансовото стабилизирането на 50 000 000 -та Украйна е свързано с непосилни разходи и нежелани разходи от страна на САЩ и ЕС. Поради това новата линия предлагана от САЩ е тройката САЩ, ЕС и Русия колективно да отговарят за стабилизирането на Украйна. САЩ сгрешиха, че се захванаха с тази работа защото Украйна е икономическа яма, която е безкрайна. Русия няма да окаже безвъзмездна финансова помощ на Украйна, нито ще я снабдява с безплатен газ, без да постави неприемливи за САЩ условия свързани с военен контрол върху югозападна Украйна. Под влиянието на САЩ и ЕС, Украйна няма да приеме тези условия, но след една година финансовата криза в Украйна ще предизвика гражданска война, която ще завърши с отделянето на югозападна Украйна по Кримско-Югославския сценарий!

Много точен анализ и прогноза! За малка Гърция отидоха 200 милиарда и още не се е оправила, а 50 милионна Украйна?? Кой би ги дал и на каква цена? Скоро ще очакваме гладни бунтове и революции и то в интерес на Русия.

Малка корекция - дадоха на Гърция над 300 милиарда. Пари, които византийците изядоха и изпърдяха. А бихте ли си представили, ако за БГ бяха наляли само 1/10 (30 милиарда)?

САЩ още не са излезли от световната икономическа криза, а в ЕС само Германия е добре, но тя без руския газ и без руския стоков експорт направо загива!

Русия много бързо даде всичко от себе си, за да бъде отритната от всякъде. Рано или късно това перчене ще й струва много. Никой не иска нова студена, или да не дава Господ, истинска война и руснаците на това разчитат, за да си веят коня на ляво и надясно и да потискат и тормозят всичко живо около себе си. Винаги са били такива и сега отново се озовават в изолатора. Чудно ми е защо толкова обичат войната, толкова обичат вечната конфронтация! Какво им пречи да живеят нормално, да използват огромните си ресурси в полза на хората в тази огромна страна, а не да оставят по-голямата част от населението й в мизерия и алкохолизъм, но не, ще завземат нови територии, ще превръщат нови и нови хора в мизерници и това им доставя удоволствие, а сума ти лумпени ги подкрепят!!! Не ме интересува какво са имали и какво са нямали, важното е какво е сега, а то не е розово за никой. Направи ми впечатление, обаче че руснаците навириха тикви, след като Сноудън отиде при тях, явно им е казал интересни неща, защото преди това си трайкаха, бъзльовци.

Ти от Марс ли падаш или какво?

Ти от Луната ли падаш?

Тези, дето си и веят коня на ляво и надясно и да потискат и тормозят всичко живо около себе си в радиус 1 земен радиус са САЩ. Чий го дирят в България, в Черно море, в Япония, Ирак, .....още 49 държави... и като какви са на срещата: Украйна-Русия-ЕС-САЩ?

Да разбирам ли, че ти имаш повече право да се настаниш в хола на съседа ти от мен, защото живея в друг град?

Като си зададем въпроса какво е ПАСЕ, що за структура е, за какво е, каква е тежестта и, и си отговорим, ще разберем и какви ще са последствията за Русия. Май никакви! А, иначе Русия се санкционирала за Кримската криза. Пък аз си мислех, че кризата е в Украйна и продължавам да си мисля.

Как да го разбираме това, мек вариант на санкции. Като "мека китка" или що. А отговора "на мен не ми пука". Много по важно е, защо кралицата и принцовете са обърнали поглед към Австралия и Нова Зеландия. Отговорите са много по интересни.

Ми май да, щом като ни напъват от ЕС да бъдем по толерантни (толерастни) към киткаджиите.

Трябва да си голям мазохист да изтърпиш близо 100г комунизъм. Шапка им свалям на братушките.:)))

Мазохизма го прилагат върху себе си с упойка - алкохол, водка самогонка.

ПАСЕ да пасе!

Бях командирован много пъти в Мариупол, източна Украйна. Друг език освен руски не чух. Нито служебно, нито по улиците, нито в кръчмите.

До преди няколко години самата Юлия Тимошенко не можеше да говори на украински език

А за турците в България мислиш ли? Като толкова обичаш Русия сещаш ли се какво ги чака зад Урал? С тази алчна постъпка руснаците погазиха дори и миналото си на жертви на хитлеризма и се показаха в същата светлина.

Ами така де. Някой да им е забранил руския език? Какви им бяха проблемите на руснаците в Украйна? Те и много от тях нямат проблеми и не искат някой да идва да ги пази. А доста от тях и не искат да живеят в Русия. Сигурно няма по-лесно нещо за руснак от Украйна да отиде ако иска да живее в Русия. Ще го спре ли някой? Така ,че всичката тая дандания е пак за територии и пари.

drago_stz@abv.bg

Нищо не им беше и си живееха добре докато не се появиха майдановци и ебаха мамата на тази държава.

Аз пък да ти кажа бях достатъчно време в Ромни още по времето на Горбачов, през 1988 г. Град, на 200 километра от Киев. Там като им говоря на руски в магазините ме гледаха намръщено и на кръв, а като попитам нещо което търся дали го има ми отговаряха само на украински: "НЕМАЕ". И това беше още тогава!!! Представям си как е сега...

Туй ПАСЕ какво работи?!

Ами нищо. Просто се събират едни чиновници и се плюят един друг. Накрая по-силните пишат някаква резолюция, приемат я и си отиват по къщите. Но има един проблем - от нашия джоб им плащат заплати ...

Долу предложих на уважаемите дрОгари да продадат западняшките си продукти и да изпратят парите в помощ на Крим и Източна Украйна, но нито един НЕ ПОЖЕЛА ДА ПОМОГНЕ НА БРАТЯТА СИ РУСНАЦИ от Крим и Украйна и всички взеха да се възмущавата, че им предлагам да се откажат от капиталистическите удобства!!! Защо бе дрОгари? Това ли ви е русофилско-социалистическото чувство за взаимопомощ? Чакате от Русия да дойде да Ви спаси от капиталистите, а вие не щете да се откажете от капиталистическите си джаджи и да помогнете на братята руснаци!!!

Ето пак минуси... пак лицемерие :D ДрОгари, ако ви разберат руснаците, какви сте всъщност, като ви запукат, чак до Брюксел ще ви пукат!!! :D

Другари,Крим е в беда! Путин не моли, но гордо със светъл поглед изпълнен с надежда чака дапродадете всичките си западни вещи и с парите да помогнете на Крим! Псле Путин ще ви изпрати чисто нови руски вещи от същия вид и качество!

На теб добре ли ти плащат за тези простотии?

Що не си..... ти си знаеш нали?

Халал ти "джаджите" душко, халал ти толерастията и инцеста, халал ти "правата" на цигани и турци. Халал ти ментета, чалга, морална деградация, халал ти отворени граници на празен корем и джоб. Ти си ни дай армията флотът и милицията, които имаше, социалната сигурност, образование, селско стопанство, търговски и риболовен флот, тежко машиностроене, СПОРТ... Върни хляба, киселото, мляко и сиренето. Върни три милиона млади хора от чужбина...

А не моля ти се!!! Не пипай младите хора!!! Прави си армия, храни си народна милиция! Но младите хора не закачай! Всички, които знам са си добре там!!! И никой не иска да се връща да служи в народната армия и да строи социализъм! Никой!!! Повечето си накупиха домове, изпожениха се, народиха си деца и дори си прибраха родителите при тях!!!

Само с хляб, сирене и кисело мляко не се живее . . . .

Нет дрОгарю - тази тежест поела на себе си Русия - да се погрижи за свои граждане. А, например, вчера на една българка й отнеха децата, защото не платила тока - та държава нехае. Искаш ли и ти да продадеш скъпарско телефончи и да помогнеш на жената, защото на държава не й пука?

А вие Господине ще се откажетел и от природните богатства предлагани от Русия?Май забравяте колко неща се произвеждат от петрол само?

А пребиването до смърт на момиче в заведение в Лвов, понеже говори на руски, е направо триумф на правата ...на фашизоидите, яхнали Украйна с помощта на ЕС и САЩ.

Абе, тия от ПАСЕ хубаво са лишили Рудия от право на глас ,ама те чуват ли се техния глас как звучи-то не е глас,ами един такъв характерен напоследък писклив/даже истеричен/ нечленразделен гласец!И как ги нарече Пушков -"Царство/организация/ на лицемерието"!По-точно не може да се каже!Крайно време е ПАСЕ да проумее,че хората не пасат!

Само се чудя какво прави това ПАСЕ. Освен че усвоява едни пари, де... /големи/. И защо трябва да се членува в него?!

нали нашето Паси е там. Дали е плакало като го направиха и шеф.

Путин вече е притиснат до стената и мести ли мести от единия в другия крачол.

защо си смени жената . . . . .На стари години с млада мацка за резил стана.

Сега вече Русия трябва да спре финансирането на ПАСЕ.

Ал

Нещата отиват на зле... за Запада. Въпроса е защо се самозакопават с тези простотии? Нима мислят, че ще накривят шапката на Путин?

Сега ЕС е точно в такова състояние, в каквото беше СССР в 1988 година. И всички гейрочиновники се страхуват да не загубят своето място, защото освен да говорят празни приказки, както тогавашните партийни секретари, друго не могат горките. И правят всичко възможно, за да си намират работа ... Отива работата на развал, както в СССР ...

От връх Пирин планина отчаен глас се чуе, Македония плаче. Европо, блуднице Вавилонска трижди да си проклета. Немци и англичани, французи и италиани, сакат да сме под робство. Това е думата на Българския народ след Берлинския/не Московски/ договор. Тито я беше забранил тази хубава българска песен. Сега я забраниха великите еуро-демократи.Оригиналът е на Охридските трубадури. В тубата я има.

Шило

Бедна ми, бедна, Европо! А ти поне не се излагай!

На теб, какво ти пука, ти нали си за СССР? :)

Няма китайски компютри и смартфони - всичко е западни технологии и операционната система и хардуер-ът. В Китай само работят ишлеме.

Е да де, там ги правят. То и аз мога да измисля много технологии, ама ако няма кой да ги произвежда какво от това?!

Учителката: Иванчо, за това, че много мърдаш на чина, те наказвам да нямаш право да вдигаш ръка до края на часа!

ПАСЕ е абсолютно бутафорна организация, напълно непотребна и безсмислена в наши дни, пък и в миналото, от самото си създаване. Навреммето беше създадена с цел да има някакво място за празни приказки и ала-бала между старите членки на ЕС и новите европейци от източна и централна Европа, нещо като "предверие" или "чакалня" за Европейския съюз. Тази роля тя отдавна не играе, всички страни които ЕС искаше за членки вече са такива и от години ПАСЕ се използва единствено като инструмент на САЩ и ЕС за пропагандна борба с Русия. За Русия няма НИКАКЪВ смисъл да продължева да участва НЕ САМО в ПАСЕ, но и в Съвета на Европа въобще - тя най вероятно ще ги напусне окончателно. Впрочем, Русия е един от основните финансови донори на ПАСЕ и Съвета на Европа, така че за е съвсем справедливо да спре да плаща на сульо и пульо за да могат да я унижават публично. От това Русия ще спечели, а тарикатите от ПАСЕ и ЕС ще трябва да се бръкнат дълбоко за да си плащат масрафа. Разни малоумници и лицемери. които служат само и единствено за пропагандисти на САЩ могат да си плямпат колкото си искат - ако главният им "противник" дори не е в залата, целият този бутафорен спектакъл губи смисъл.

мисля, че бъркаш ПАСЕ със ОССЕ. Съвета на европа със своите органи, един от които е ПАСЕ е създаден много преди да се заговори за ЕС и дори преди да съществуват предхождащата го формациа - ЕОВС. Едно от проявленията с международно значение на СЕ е Европейският съд за правата на човека.

Два от най-известните органа на Съвета на Европа са Европейският съд по правата на човека, който прилага Европейска конвенция за защита правата на човека и основните свободи и Съветът на европейската фармакопея, който залага стандартите за фармацевтичните продукти в Европа. Съветът на Европа е създал множество стандарти, харти и конвенции, които улесняват сътрудничеството между европейските държави. Ето това са нещата, които Русия най-много нарушава. Та това правят тези малоумници и лицемери както ги наричаш. А пък сам си помисли, ако можеш какво правят руснаците ( имам предвид Путин и сие).

"Малко по-късно лидерът на делегацията Алексей Пушков обяви, че руските депутати ще напуснат есенната сесия на ПАСЕ, а в по-далечна перспектива Москва "ще разгледа продължаването на работата си в ПАСЕ". ПАСЕ не ги гони, а тия сами се изолират.

Те винаги така преиначават събитията. Както ги изритат отнякъде и се оказва,че те сами си били тръгнали. Винаги е така ако четеш руските СМИ.

От плащане на членски внос се изолират, тарикати!Сега да не разпределят техните вноски върху остоналите членове?

Накрая ще се окаже, че новата желязна завеса я издига Москва. Да им пожелаем успех.

Мда ето това вече ще съсипе крехката психика на руските граждани даже и водка няма да им се пие след като научат новината...

И ПАСЕ ли имало? Има ли енциклопедия на европейските орани и организации, че май почнаха да си ги измислят. Утре, другиден сигурно и европейските рокерски клубове ще наложат санкции на Русия...

ако не знаеш за съществуването на Съвета на Европа, който е създаден горе долу по същото време като ООН, какво образование имаш, че и чек се възмущаваш?

САЩ публично признаха, те са организирали и направлявали фашисткия преврат в Украйна.

Браво на американците! А кога започва преврата в Москва?

Първо да бутнем Айфела!!

Веднага щом те изпишат.

Бе той този преврат не е спирал, откак Путин е на власт. Но въпросът е ще свърши ли някога.

Че ние си го видяхме от първия ден на Майданя!

Дай инфо, къде да се осветлим по въпроса?

Шило

Хахахахахахаха! Какво значи това? Пак смешка, а не санкция. Какво значи "лишили от глас, и я изключили от ръководните органи ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА"? А след това? Не, определено ми прилича на виетнамци, размахващи пръст и викащи "Ти си льос, льос,льос" Който знае историята разбира какво имам предвид.

Предлагам всички русофоби-герберунгели във Форума да отидат на поклонение в Банкя при Тиквата и след това да се хвърлят в Боянския водопад!

А ти на близалка при товарищ Путкин.

Що така с лошо? Ние путенофилите само ги пращаме в Путенофилия(Русия). Пак да кажа Путин не е Русия. Не е казано ,че като си русофил си и путенофил. Много хора от различни партии мразят Путин. Не са само от ГЕРБ, аз съм безпартиен и се чувствам обиден.

Във водопада - моля те недей!!! Не искам допълнително замърсяване на околната среда!

Защо вече 3 века Западът все към Русия се стреми с ботуш и нож??! Гаа ти миротворците!!

Абе аз като гледам от 1000 години Руските войски ту на Юго-Запад бият, ту на Запад, само дето от Запад и от Юг също бият и скоропостижно си се прибират. Единствено им се отдава на Изток срещу аборигените. Тъй като няма да ме разбереш - ще ти припомня за Светослав, за Иван Грозни, Петър Първи и т.н.

И понеже навсякъде ги бият затова останаха с най-голямата територия в света, 60 % от природните богатства.

Ма ти, мого знайш, бе момче? Коги са изучи толкова?

Русия ще има все по- малко право на глас за каквото и да било...

минута и половина по късно, цялото пасе, пръцна анемично връз един баят бляд от изток...и дружно вряка"ще видите вие гадни мужици, плевнелиев ще ви смаже като гниди!"

Ау-у-у! Леле-е-е! Значи Русия временно няма да ПАСЕ "европейска трева"...