Москва: МcDonald's и Coca-Cola водят война срещу Русия

Съветник на руския премиер Дмитрий Медведев обвини американските компании МcDonald's и Coca-Cola, че водят "война" срещу Русия.

Обратно в новината

Коментари - Москва: МcDonald's и Coca-Cola водят война срещу Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудил съм се защо се противопоставят лидерите срещу цигарите, а забравят сандвичите на Макдоналдс, ГМО продуктите, Колата? Това че е приятна колата, не я прави полезна, това че са вкусни сандвичите и картофките, не ги прави полезни. Естествено че това е политически ход, но полезни ли са продуктите?

Правилно, това са си химически оръжия с бавно действие!

По тази логика, тези ОТКРОВЕННИ И.ИОТИ трябва да забранят и - Кентъки Фрайд Чикън, - Сабуей - Пица Хът - Мерцедес - БМВ - Самсунг - Apple - Сименс - всички марки Уиски все фирми с "агресивен" маркетинг! Искат явно да се изхранват с ряпа, да карат леди и газки, да предат вълна и да си шият гащите в кухнята, и да пият вода от реката!

По твоята логика ти явно си умственно изостанал))) ползвай си новият български телефон- РЯПОФОН )) карайси новата БЪЛГАРСКА кола- КАРРУЦАРРИ GT )) Пивай си български напитки - РАКИЗЗАНО И ВИНЗЗАНО и се радвай на успешният си животец ,пълен с ЕВРОФОНДОВЕ и евро помощи };-)

Мили деца! Вижде до къде води прекомерната употреба на алкохолни напитки! Не прекалявайте с алкохола

ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕВРЕНА КОРЕЯ

да наистина сравнете продължителността на живот в САЩ и русия

Исус Христос го е казал преди 2000 години: "По делата ще ги познаете!" .Все едно за комунистите го е казал.Не ги слушайте какво говорят,а ги гледайте какво правят-къде пращат децата си,къде си купуват имоти,в какви банки си държат парите,в каква валута.Да сте видели комунист да прати детето си да учи в Русия,да си купи имот в Екатерининбург и да имат спестявания в рубли в руска банка?!

Ми прави са хората! Точно така си е! И аз съм против McDonalds няма нищо по0вредно от него дори Кинг Бургер е по-добре една идея!

освен водката.........

Тъкмо бях започнал да мислче че официална Русия май има здравмислене. Все пак колкото и да са идиоти.. има 20 годишен напън да бъдат омаломощени.... Това с МсДоналдс обаче ме обърква.. Явно просто не си пият редовно хапчетата!

Е,че продуктите на МсДоналдс в usa ги забраниха във всички училища спортни места и др.подобни където се посещават от деца.

Major Payne

Те там забраниха много неща...

Абе хора, то бива промити мозъци ама чак толкова? Качеството на живот включва много характеристики- удовлетвореност от живота, достъп до здравеопазване, култура, образование, но най-важната е продължителност на живота. В челната десятка са страни като Япония, Исландия,Дания,Франция идруги страни предимно от Западна Европа.Русия е на 137 място, а страните били в състава на СССР са след първата стотица. И ако някой започне да дрънка за географски ширини идруги такива нека погледне Северна Корея- 126 място и Ю. Корея- 34место. Доказано е, че робите живеят по- малко от свободните. Русия така си е решила пенсионния въпрос- руските мъже живеят средно 59,0 години дори и когато се вземе пред вид "сибирското" дълголетие. А вие тук се плюмчите за Mc Donald's.

Още по-фрапираща е разликата между Хонг Конг- 2 място 82,2 год. и Китай- 82 място 73 год. Оттук маже да си представите, колко струват писанията на русолюбците как където стъпят англо-саксите експлоатират местните. А Украинците искаха точно това- да се присъединят към цивилизования свят и като изтрият след време червената кир от себе си да се почувстват по-добре.

беше мой,а това с колата беше за проба дали е вярно..........явно не си посещавал обществени бг кенефи или такива дето се ползват на обекти от работниците им

Аве Ханско Усранско ,вие тук се джирате с БАНДЕРЛОГАТА))) с боклуци какви вежливости))

за едно денонощие една кока-кола изсипана в тоалетна,която е със сталагмитен налеп от амоняка наслоил се от урината поради неработещо казанче го разяжда и очиства напълно,а чизбургер потопен в солна киселина набъбва и придобива формата на нещо пихтиесто,като медуза с отвратителен цвят

Това е добре, и без това тази напитка не става за пиене- вредна е и ще има полезно приложение за чистене на боклуци и бацили. Дано някой саболет с цицтерни пълни с Кока Кола да си излее върху Белия дом и да изчисти цялата гмеж и бацил там, защото от бялото вече нищо не остана. Започна да черней ми се струва. А и бацилите и вирусите, които се развиват и действат там са по опасни и от Ебола и от СПИН. Чудя се само, след толкова санкции от САЩ за Русия, защо американците не си изтеглиха фирмите от там??? Лицемерните американски евреи надъхват цяла европа да не търгува с Русия, да не ги пуска в Европа, а тяхния бизнес си продължава в най големия пазар в света. Еврогей парламента в Брюксел не се ли усети вече, че ги/ни правят вече не на мишки, а на червеи. А и друго се чудя, защо Путин е оставил тази разлагащи и вредящи за здравето на хората продукти на американската алчност и подлост. Самите американци създателите на това питие знаят, че е много вредна за човека и също така тези сандвичи допренасят за затлъстяване на децата и подрастващите. Защо след толкова санкции към тяхната икономика и удари под кръста не ги изхвърли тези от държавата и да ги обвини в антируска политика и опит за масово унищожаване на народа. Но и в България трябва да стане това и в целия ЕС щом толкова много мислят за здравето на хората. Лицемерието и алчността нямат граници обаче.

Налепите се разтварят и от обикновен оцет, така че от днес - никакъв оцет! Колкото до солната киселина - пробвал ли си с други мръвки? Само не бъркай с пръстче, че и то ще стане като чийзбъргъра ако го подържиш колкото него...

Това довежда до предположението, че Русия ще почне война с Кока кола и макдоналдс-ето, поредния враг!:)

Макдоналдс не водят война срещу Русия, те водят война срещу всеки консуматор по света. С коктейла си от ГМО сурогати, богати на всички най-вредни вещества и канцерогенни "съставки", скъсяват максимално животеца. Нета е пълен с фотоматериали за колко време се развалят продуктите им, имаше случаи за над година.

Призовавам всеки, който смята, че МакДоналдс продават вредни храни, да ги съдят. Да съдят и държавата, че е разрешила на тази фирма да трови народа.

хашишът е по-малко вреден от тютюн, алкохол, кетамин, метадон и множество други субстанции.

Кока-кола и макдоналдс водят война срещу Русия. Просто си представих как лоените снаряди на Макдоналдс се размазват по кремълската стена.

враг на алкохола

Тук саго написали ,ама кой да чете ))) Руските летци с радост посрещат Доналд Кук в Черно море Готови са пак да го обръснат тренировъчно с нисък полет, ако е дошъл за реванш. Есминецът от ВМС САЩ Доналд Кук с управляеми ракети на борда в петък отново навлезе в акваторията на Черно море. Американското командване обяви, че визитата му е изключително под формата на демонстрация на съюзническите задължения на САЩ по линия на НАТО с цел укрепване на сигурността по море. Есминецът се прочу през пролетта на тази година след като бе облетян тренировъчно от руски бомбардировач Су-24. Пентагонът излезе с емоционално изявление срещу руската провокация, която деморализирала екипажа на Доналд Кук. Появиха се информации, че част от моряците са се уволнили доброволно след случката.

Не са опорни точки тиквензелнико ))) такава е реалноста))) америкосите никогда не са били вояки))) това де не ти е РАМБО ха..ха

не е изтъпял . такъв си е по рождение

Ти като си се родил доктора те е изтървал надолу с главата на пода у цимента ))

В Русия винаги чужденците са виновни.

Явно има по умни и известни хора от тебе ,някакъв си Никой Никакъв)) Българинът просто много обича някой друг да му е виновен за всичко и адски мрази да има собствена отговорност и право на избор. Предпочитаме някой друг да избира вместо нас и се чувстваме много неуютно и некомфортно, когато сами трябва да взимаме решенията. Защото тогава няма кого да плюем. Кирил Маричков

Браво, другарю, напредваш! Вече пишеш за "нас", все едно си българин, а не руснак. Само така! Нека ги заблудим българите, че сме едни от тях - така троленето ще върви по-леко и няма много да ни псуват.

Руската кухня е много добра/особено рибната/,но такива тъпи изказвания на "Съветника",са просто безмислени и глупави!...

Абе ти борш опитвал ли си? Няма такава гадост - бистра вода с плуващи зелентии! Едно време като бях в командировка руснаците с таква храна ни моряха!

Този борш сигурно си го ял в някой руски затвор. Там престъпниците не ги галят.

Уникално заглавие - корпорациите ще заместят държавите след победата на глобалистите в новия ред. Трабант води война срещу Русия.Лада срещу Германия.

Ако тръгнем из "Макдоналдс"..и националните ресторанти - ша запием И ще забравим за конфликта в Покрайната.

Ша напълнат пак панталонките ха ха пак ша пишат жалби и молби за отпуски, по здравословни причини -увредена психика и стомашно-чревни разстройства и остра диария ха..ха

Ша го издухаш шомпула на АКто ха .. ха искат ти се доларчета Ханче кестерясано ама нееема хаха то и левчета нееема ,байти Бойко сите за дългове ги даде ха..ха

Използвам кока кола единствено и само за сваляне на ръжда от различни метални елементи - върши чудесна работа всеки път! Относно Мак Доналдс - човекът е единственото живо същество на планетата, което благодарение на маркетинга им разглежда подукцията им като храна. Не, не е храна. Вижта какво съдържа един техен чизбургер примерно - има го като информация в мрежата. Нито кучетата се доближават до техните боклуци, нито коетто и да е друго животно, нито дори микробите - затова в интернет можете да видите множество снимки на хамбургерите им, които изглеждат като пресни дори и след 5 години!

МcDonald's и Coca-Cola водят война срещу Русия???

...водят война срещу ВСИЧКИ и ВСЕКИ, който им се е вързал на маркетинговите капанчета и им яде лайната. Достатъчно е да прочетеш списъците с инградиенти съдържащи се в боклуците им и ще разбереш за какво ти говоря.

"УМНИЯТ"-пий КВАС от цистерната/на две колела -една чаша я ползуват стотина човека/,а през лятото,като източат на края батака,излизат и едни дълги бели червеи,да им се ненагледаш!

Е тука е времето за оня виц дето руснаците боядисали цялата Луна червена. После американците оправили работата само с две баки бяла боя като изписали само две думи: "Coca Cola"

Къде? На " Марс и Венера" ли??

По времето на Бай Тошо Кока-Кола се пишеше на кирилица. Това е единствената търговска марка по цялото земно кълбо която е изписвана на чужд език. (Все едно да видите Ауди или БМВ на някой капак). Сега всички мобилни оператори ни заливат с подканващи SMS-и на някакъв неразбираем език който не се учи в никое училище в БГ. Даскалите спят, комисията за защита на потребителите също, за парламента е ясно, Министерството на образованието нямам думи.

Това със смс-ите е защото все още не всички телефони потдържат кирилица. Но пък е сигурно, че всички коректно изобразяват латиница.

Бисери не ми се слушат! Нима си мислиш, че мобилните оператори не знаят кой какъв телефон има. Хайде баста колко хора имат телефони от зората на създаването на GSM-a.

След като сигурни, че всички телефони коректно изобразяват латиница не се ли сещат че никой не им разбира написаното и SMS-а отива директно в кошчето.

да зареждат и яко с тоалетна хартия ,че ако ги налети някой су 24 ,ще падне яко насиране .справка доналд кук .

вече са с високотехнологични памперси с висока вместимост - вече са част от стандартната им екипировка.

Абе не ви ли писна да повтаряте тази тъпотия, разпространена от руски сайт? Или сериозно го вярвате? Може и да го вярвате, знам ли, след като вярвате в Путин...

Сега разбирам защо Путин се сближи със С. Корея...само онез идиоти биха го разбрали :))

Хаха , пирошки и банички нило по добре, от трън та на глок, смях в залата.

А ти някога опитвал ли си пирожки за да се изказваш толкова компетентно?

Пирожките,наистина са вкусни,но като ги завие тьотята,която ги продава в парче от вестника на който е стъпала-ти се отщява от тях,меко казано!

Само инградиентите в едните им нищо и никакви пържени картофки са 19 на брой! ДЕВЕТНАДЕСЕТ! потатоес цанола оил соъбеан оил хъдрогенатед соъбеан оил натурал бееф флавоур хъдролъзед вхеат хъдролъзед милк цитриц ацид (ан анти-охидант то кееп тхе оил фреш) диметхълполъсилохане (ан анти-фоаминг агент тхат кеепс оил фром сплаттеринг) дехтросе содюм ацид пъропхоспхате (кеепс тхе потатоес фром гоинг граъ) салт цанола оил цорн оил соъбеан оил хъдрогенатед соъбеан оил тбхя (ан анти-охидант то пресерве тхе фрешнесс оф тхе оил ас ит травелс то тхе рестаурант) цитриц ацид диметхълполъсилохане Приятно тровене! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Никога не яж картофи съдържащи 'потатоес' :Р

'инградиент' сервиран в тоалетна чиния.

''Рейгън- враг номер 1 на Тутраканската селищна система ! '' - това беше един от славните лозунги на недоносеният социализъм ( цитат на Т. Живков )....явно рашките са още в тоз стадии -водят война с МкДоналдс, Кока-кола, а преди 3 месец а обявиха Джим Бийм за вреден!!!! :)))

и славните бисери от вчера ,съвместно съжителство ,чуждо управление ,турско присъствие ,украинци ,латвийци,румънци и финландци са ни освободили...и ако соц лозунгите са в повечето рожба на средното ниво то вчерашните са на президент министър председател ....и друга бляд

Спорен е въпросът, дали пърженото тесто с плънка от сирене (пирожка) е по-полезно от пърженото тесто с плънка от ябълка (пай)!

Пирожките са славянски, православни и хетеросексуални!

всички които плюят предлагам да се хранят една седмица само с макдоналдс и после ше си говорим, ако могат. Експериментът е правен от журналист и описан в списание Biograph миналата година. Да ви е сладко.

Ахахахахахах ;-)

В Кремъл съвсем превъртяха - сега със закон ще нареждат на руснаците какво да ядат и какво - не. Който се храни в Макдоналдс е национален предател - директно 5 години в затвор при първоначално строг режим. И през 5-те години - само на купешки пирожки.

Тука не става въпрос за предателство, малоумни ми колега, става на вупрос за национализъм и национална гордост, която в БГ липсва благодарение на тъпаци като тебе.

Значи израз на национална гордост е да не ядем Бъргари и да не пием кока кола ?!?! Навярно сте на работа в руското посолство и ви плащат за глупостите , които пишете...ако не е така спешно потърсете психиатър !

...американците пращат армии от дресирани мишки и хлебарки за да съсипят руските хранителни предпочитания. След Путин и Медведев изперкаха и първите им помощници. Така е, рибата се вмирисва от главата.

Хане, защо ти се вее червеното знаме над главата бе? А да! За да не забравяш червената линия на нисаницата си! Иначе може и да няма оловина!

В Русия с бързи стъпки се връщат в добрите години на социализма, когато предприемчиви българчета - научни работници с един чифт кросовки (маратонки) защитаваха дисертация, а с един персийски килим да не ви казвам докъде можеше да стигнат! Драмата да Русия е, че всички кадърни хора емигрираха по света, а това което остана са пияници, бивши милиционери или военни с нищожен умствен потенциал. Тепърва ще се случват трагедиите там ....

Ей не могат хамериканците да се примирят с това да са най-затлъстялата нация и искат да избутат някой по-напред с техни ГМО продукти, майонези, пържени картофки, соеви протеини и т.н. блажни боклуци!

За Русия не това е проблема, а защо хората им предпочитат да ядат в МкДоналдс и да пият Кока-Кола, а не пироги и т.н. ние, например, що никой не може да ни отучи да ядем баници и да пием боза и айрян? :)

Прав си. Ние сме умен народ. Но се опитват разни завършили свободни "университети" да ме учат как да се храня. Агенцията по храните е пълна с полуграмотни конски доктори. От МЗ пък изкарват едни тъпи наредби за хранене на децата и резултата е чести масови хранителни интоксикации.

Народ го е казал: храни куче, да те лае и какво друго може да се очаква от нацисти с големи кучешки сърца?

нахален, нагъл...просто болшевик-нацист.

по-голяма простотия не бях чел скоро. те ги хранят и поят, а комунистите само торят плодоносната почва.

Безплатно ли или напротив?

щеше да е много смешно,ако не беше страшно тъжно.не съм голям късметлия, да съм роден в българия, но ако бях от русия, щеше да е равно на трагедия."от лошо има и по-лошо",казваше баба ми, бог да я прости.

Другарят Путин има криза на средната (най-малко) възраст. Ние сме длъжни да проявим разбиране към особеностите на руската кухня. Интересно дали в този момент другарката Кабаева пие квас и зоби елда.

Главното е ,ти в този момент да не се навеждаш, за заработените 5 (пет) лева)) Усещаш ли че ги заработваш?)))

Бляда си е БЛЯД!