Киев: Руски изтребител свали украински самолет

Руски изтребител е свалил самолет СУ-25 на украинските ВВС, който е изпълнявал военна операция в Източна Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Киев: Руски изтребител свали украински самолет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

долу агресора путин

Глупости.Ако е на територията на Украйна,може да се разбере с какво е свален и много др.подробности,като и това кой в чие възд.пространство е навлязъл. Как така 17 ранени войници ще навлязат в Русия за"медицинска помощ"?Нали това е един вид "вражеска страна",помага на донецката република?Става въпрос за ВОЙНИЦИ навлезли в чужда територия не бежанци,а това,че били ранени не значи нищо.Ами ако бяха убити на Руска територия,от новорусийците или от самите украинци за провокация?Или сега ще си говорим за човещината по време на война и пр.?Я си...Все едно някой в съседна страна ще избива българи,а аз ще се вързвам ,че бил дошъл за лекарска помощ в България.

- Владимир Владимирович, ты чего такой сгорбленный? - Да я в штаны наложил... - А чего такой напряжённый? - Да я ещё не закончил... ------------------------------------------ - Владимир Владимирович, що си се изгърбил така? - Ми аз напълних гащите... - А що си така напрегнат? - Ми щото още не съм свърщил...

ЗА ПОЛЕТИТЕ, ЧЕ И АЗ ПОЛЗВАМ ПОЛЕТИ

Ако Русия сваляше всеки украински самолет, който наруши въздушното пространство - нямаше да остане и един украински самолет.

ДРУГАРИ АТАКИСТИ! ПРЕДСТАВЕТЕ СИ Турците от Родипите обявят независимост и подркепяни от Турция започнат военни операции против Българската Армия, която защитава Българските граждани и територии. Турски изтребители свалят Български самолети и хлеикоптери на Българска територия! ДАЛИ ТОГАВА ЩЕ БЪДЕТЕ НА СТРАНАТА НА АГРЕСОРА ДРУГАРИ ПУТЕНО-АТАКИСТИ? ДАЛИ ТОГАВА ЩЕ ТВЪРДИТЕ, че БЪЛГАРИТЕ ЛЪЖЕМ КАТО ЦИГАНИ? ДАЛИ ТОГАВА ЩЕ СКАНДИРАТЕ "Браво! Шибайте българите навсякъде и винаги когато можете, братушки, шибате ли тях, шибате и САЩ, еврослугинята" ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ВАС АТАКИСТИ! ОТВРАТИТЕЛНИ СТЕ! ПРЕДАТЕЛИ СТЕ! НЯМАТЕ МЯСТО В БЪЛГАРИЯ! БОГ ВИЖДА!

Сигурно не си наясно колко чуждестранни наемници воюват в украинската армия. Иначе си прав- в Югоизточна Украйна руснаците са подавляващата ччаст от населението.

ПО ДОБРЕ РОДОПСКИТЕ ТУРЦИ - А НЕ АМЕРИКАНСКИТЕ ГЕЙЧЕТА !!!!!!

украинците са нещо като нашите цигани - лъжат та се късат

Браво! Шибайте украинците навсякъде и винаги когато можете, братушки, шибате ли тях, шибате и САЩ, еврослугинята им и вся остальная сволочь, включително и нашенските подгъзурници....

"...самолет СУ-25 на украинските ВВС, който е изпълнявал военна операция в Източна Украйна" - това е признание, че официалната власт воюва със собствения си народ. Като толкова е уверена в правотата на твърденията си, да удари Русия, тъкмо САЩ, НАТО и Б-ия ще подкрепят и заедно ще натрият носа на Путин! Съвсем за канарчета ни взеха!

на мен също ми направи впечатление, че официалните медии цитират изказвания от "социалните" мрежи", което ги направи по-официални от официалните медии. а пък украинския шоколаден крал вече знаеше всичко за инцидента, още преди "големите" и засегнатите да се разберат за това каква международна комисия ще разследва смъртта на толкова много хора летящи в самолет с индикационен номер mh17 по радарите.

айдее червените тролове пак са прекалили с водката и взеха да пишат глупости :)

Снимката е просто супер - демонстрационен полет с цветни димки...е нема що, актулна снимка, та дрънка!

Не че нещо, ама тези от МО на Украйна нямат ли официален сайт, че постват в Туитър.Ти е....м и новината щом я слагат в един от клюкарниците в интернет.

За Путин и руската олигархия в украйна безчинстват наемници-бандити без милост, без морални задръжки, на които в кръвта им е да убиват и да издевателстват над хора. Също както в Грузия преди няколко години. Това и мислещите антиамериканци го знаят. Страшното е, че путлерската пропаганда има толкова послушници и подгласници в България. Но не изключвам също мобилизирани червени форум-активисти, верни на пионерско-комсомолската максима "винаги готов!". Не за добро, разбира се.

гледах клип украинските войници как убиват малко детенце през майка му, защото баща му е опозиционер.

Пак лъжи, лъжи ... Дали им се хваща още някой?! Гледах интервюта с тези 17 украински граничари, които са в руска болница - хората сами са отишли там, за да получат помощ, а не куршум в главата - защото украинците застрелват ранените, вече няколко случая с пилоти са известни, както и с новобранци, отказали да стрелят срещу народа си и особено срещу мирни жители ... Те няма да се върнат - не искат, тъй като знаят какво ги чака, желаят само семействата им също някак да бъдат прехвърлени в Русия, за да не ги избият, каквито случаи имаше също. А що се отнася до изтребителя СУ 25 - той е бил украински, руснаците в този ден нямат самолети по тези краища, за това има данни, както и снимки от космоса. Точно този изтребител по-късно беше свален от сепаратистите - когато е слязъл по-ниско, тъй като техните преносими ПЗРК не могат да удрят цели по-високо от 5000 м. Пилотът още не е открит, сигурно се е катапултирал, търсят го всички, защото той знае най-добре какво е правил и по кого е стрелял ... остава да се надяваме, че сепаратистите първи ще го намерят, за да го отведат на съд! Ако го открият "доблестните" главорези на хунтата - никога няма да бъде намерен! Очаква се днес вече да се разбере и кой е точно, тъй като сепаратистите имат свои хора навсякъде в разпадащата се армия на Украина, така че ще го открият - както и на предишните "юнаци" които бомбардираха Славянск, Краматорск и селата около тях ...

Предатели и дезертьори от украинската армия, про-московски ориентирани няма как да няма. Пълно е в украинската войска с войници с руско самосъзнание, антидържавно и антиукраинско настроени, които ще извършват диверсии, провокации или просто ще бягат на руска страна. Това е това петата колона в действие. Същата роля са играли нашите безродни комунисти, помагайки на съветските войски да окупират България през II-та световна война, същото са правили нацистите сред немските малцинства в Чехословакия и Полша преди и в началото на същата война, същата роля са играли и украинските фашисти-бандеровци по време на тази война...

ТЪПАК, ИЛИ РУСКИ ЗАДНИК...ОБЕСИ СЕ С ЧЕРВЕНАТА СИ ВРЪЗКА!

Не съм очаквала украинския народ , т.е. украинците да са толкова заблудени или може би са осъзнали какво става, но са безсилни да се изправят пред предателите на народа. Защото точно това са техните сегашни ръководители - марионетки на САЩ, които въобще не се интересуват какво ще стане с украинския народ в преследване на техния гщлобален интерес

Е много тъпи и нагли тези бе! За няколко часа 100 версии за случилото се, но все Русия е замесена във всяка от тях. Бати копелетата и неориентирани и прости бе! Ще успеят ли войските на скапаните и страхливи евреи от САЩ да реагират, ако Русия нахлуе в Украйна. Май не -А? И кво става0кръвопролитие между братя и братовчеди. Руснаците за няколко часа са до полската, унгарската и румънската граница и черно море и Украйна я няма вече. Но тогава ще ревнат лукавите от САЩ- Колко е лоша Русия и Путин. Окупатори! Искаме санкции! До сега цял свят плюеше САЩ че окупират чужди територии, но сега Русия, ще е такаваа. Ако стане този въриант не дай Боже!

това е дело на Украинските власти по замисъл на САЩ да се прави повод за война с Русия...... русия

Оказа се, че Русия поддържа и украинските войници-приети са за лечение в руски болници!Пак повод за нови санкции на Русия и плюене от нашите нискочели русофобчета.

Болшевик дошъл от село и застанал на чело с ниско чело. Станишевци,Тошковци,Балеви,Такеви,Дойновци и ред др.цървули.

Орлин Данев

Ох леле,-щото вашите Бойковци,Цветановци,Костовци, Чехльовци,Фидоски,Куневици,Цецки,Лилета,Калинки,Веждита и други -не са-така ли стана? :):):)

Ми ша го свали - кво друго да го прай??!

Чудесно!! Браво!?

Империята на злото се събужда ,за това в САЩ трябва президент ,като Рейган,а в Европа като М.Тачър и путлер ще се скрие под масата.

На тебе от турското посолство ли ти плащат да русофобстваш или от догансарай

NIKI NIKOLOV

От кремля за да ги нахъсвам ,путлер ми плаща с рубли за да си бърша задника.

Бъркаш, младеж. Доган е творение на КГБ и ДС.

Я по- добре си избий една чекия - ще се поуспокоиш!!?

Пляммпаш- дето не ти е мястото!! Послушай 69!!

Младежа може и да избие една но вие попикани старци само катетъра може да смените и да си спомняте как на времето сте се крили за да си я направите:))))

Ни хуя,бляд,даже и ето не нужно коментират.

скоро ще пратим всички русофилистици там където им е мястото......някои може и да не го доживеят

Втората Световна война и тя е почнала от нищото.Представяте ли си сега ако стане нещо и тоя чехльо Плевнята се изтъпани по тв и каже :"Уважаеми сънародници днес България обявява война на X"To ще е трагикомично.А нищо чудно да го доживеем.Така е като ни инсталират отвън разни льохмани дето уж ние си ги избираме.

Пък те са си на отчет кой в американското ,кой в израелското кой в руското посолство.

А представяте ли си верно наш Чехльо да каже нещо такова и жена му да го пребие със сопата още в същия момент в ефир пред всички! :)

дайте си сметка че още не са ги запукали от Севастопол ... там с черноморския темата става съвсем друга ... а оня афро трябваше да направи до април натовска база там ... смях от душа

афро, евро е

е как не е афро. нали като го избраха отиде да се цукне с роднините си някъде из Африка .

трябва да му счупят червената куха глава на путин украинците

С какво да му я счупят?С пръдня от фасул и сланина ли?

Пешо Марципана , ще храни с шоколади !!!!!!

Бе, те пишка ли имаш или пут...??!

Фашстка Русия извършва агресия в Украйна. Като искат война трябва да я получат ина путлер да му бъде смачкана главата.

Фашистка Украйна, нападна Автономна Република Крим. Агресорите ще съжаляват.

NIKI NIKOLOV

Крим никога не е бил руски той е превзет от Ц. русия както и много др. теритотий .

бе никсън. войната както се вижда я искат сащ. хората живеещи на собствената си земя и не желаещи да се наричат украинци имат правото да имат собствена държава. сащ създадоха държава косово на сръбска територия. сега кроят друга албанска държава на българска територия-македония. само свиркаджии като теб говорят небивалици.

Много си сербез бе!Нали ако излезе Руската Мечка от бърлогата,няма кой да е спре!Ще има да вият от ужас"третополовите"Кончити!:):):) И да си скубят брадите и косите! :):):)

пълно е с червени тролове по колко ли им плащат да висят тука

Честно казано, много ми е интересно, защо червените тролове пишат против Москва. Ясно е, че пишат по опорни точки, но като се вземе в предвид, че на Серго му дърпат конците от Кремъл, позицията на форумните проститутки, ми е непонятна.

Теди,какво се чудиш-това са едни озлобени и самотни попикани вече старци на които им взеха ОФ клубовете и те по цял ден се чудят какво да правят до като си сменят катетъра и в мазето на позитания им идва дюшеш да си храчат и да възхваляват тези на които цял живот са целували задника а сега как да се отрекат...светотатство ще е за тях но те са ПЪТНИЦИ и за това са така злобни

Обаче признавам ги Украинците! Векове под Кремълско робство. Почти ги русифицираха последните 100 години. Масово избиха дисидентите и инакомислещите и пак намират сили да се обявят за независимост и да се съпротивляват срещу много по-голяма и агресивна империя! Има надежда за тях!

VIPER

Това не го ли писа преди час??

Ако убиеш един човек си убиец, 10-сериен убиец,милиони-историческа личност.Путлер иска да стане историческа личност.Комплекс за малоценност липса на мъжественост на всяко джудже диктатор.

VIPER

Друго си е да казваш постоянно: "Yes sir""

От ващият Парашканима има някаква полза.?нощем се напива,денъм насира се от хамерските команди!

Украинците са доста тъпи същества като повечето българи !

VIPER

Украйна ще загуби още много бойна техника.Дано се намалят загубите в жива сила и от двете страни..

Битката на Украйна е битка за България.Само Украйна спира в момента руските окупатори.А където мине руски ботуш трева не никне и две поколения след това се раждат умствено изостанали.Факт е колко русофили има след като се знае какво зло е Русия.

За каква окупация говорим ? Хората напълно демократично, посредством референдум решиха да се отделят в отделна държава. В резултат получиха наказателни взоводове от украинци, които ги тероризират и избиват. Каква окупация, какви пет лева ? Какво правят украинските войски в Крим ?

Това теза ли е или е заклинание. То не може да бъде написано от умствено изостанал, то е написано от генетично увредено същество.

В коментара ви личи липса на поглед.

Кат Русия няма втора, тъй коварна на света. Тя е наш`та прокоба, тя е наш`та простота. Руски пари, руска нефт, руска газ и руска аец Ще обрекат на бедност наивния български народ

То сега ци цъфнал и вързал, че и от бедност те е страх. Простираш се според чергата си, храниш двама мангали с твоите данъци, Американците ти обират природните ресурси и ти продават скъп ток, какъв ти е проблема? Пий си шльокавицата, и помни, че по света има хора, които не компщтър, даже обувки нямат. И не пишат глупости по форумите.

България трябва да обяви независимост от комунизма, а всички БГ комунета, путиноиди и подобна измет да се изпратят като подарък на Путин /да ги ползва за експериментите си... /

Тези дни бе осветлен един смайващ факт от нашата история, който досега бе огласяван по никакъв повод. От публикувания в Държавен вестник през януари в далечната 1884 г. Указ 1144 става ясно, че безкористната помощ на братушките-освободители е струвала на изстрадалия български народ повече 10 милиона и половина книжни рубли и 43 копейки. По онова време реципрочната стойност на тези пари в злато е била точно 32,5 тона злато.!!!!!!!!!!!!!!!!

От коя история?От "вашата"украинската,или от"нашата"-българската? Ти нали си"украинец",затова се изясни !

И какво като направи база в куба? После путин ще бяга като бит пудел от Куба.... като през 62ра :D Само за 13 дни американците посират Великия СССР :D Какво остава за мизерния остатък Россия!

Украинецо, защо обявихте война, срещу Автономна Република Крим ? Нищо не може да ви извини. Вие сте агресори.

VIPER

Ей един и същ трол поства едно и също от три дни...

Сри се с твоето копи-пейст! До Карибската криза я докара твоя сънародник Хрушчов, който открадна Крим от Русия и ви надари като свати по някакъв измислен повод. Уж 300 години Репулика Украйна!

НИТО НЕДНА ДЪРЖАВА В СВЕТА НЕ ЖЕЛАЕ ДА ИМА НА СОБСТВЕНА ТЕРИТОРИЯ МИРИЗЛИВА РУСКА БАЗА:) МАЙ САМО КУБА ОСТАНА. КОЙ ЛИ ОБИЧА РУСНАЦИТЕ ?

Туземните рашофилистичета се радват безмислено, както гламавите им отци и деди 50-те, 60-те, 70-те и 80-те години. Всуе нефелничета, вашият идол крал мас го е рекъл - социализмът ще победи в най-развитите капиталистически държави. Разни нефелни деспотии и кастофи общества немат никакъф, ама никакъф шанс да поробат свободното човечество.

VIPER

Айде и Иречек почна да ака по темата

Няма ли някакви световни фактори- то не са оон-ета, ес и т.н., които да укротят тези полудели хора.С просто око се вижда,че може да стане голяма беля!

в сайта си, че са свалили украински Ил 76 на това място по същото време!

За Ан 26 говориха. Ама явно си трупаха актив преди да разберат какво е станало.

Грозни - Чечня 1994 и 2000 Грузия 2008 ДНР :) Донецк 2014 и ЛНР :) Луганск 2014 Навсякъде ТРУПОВЕ - на избити от руснаците Руски завоеватели....

VIPER

Това за кой път го пишеш? Един и същ трол ли си?

Новината би могла да звучи и така: "Боен украински самолет нападна Автономна Република Крим и беше свален".

А кажете в колко европейски столици след 1945-та САЩ са си карали танковете през труповете на местните? И в колко руснаците? Аз се сещам за 56-та Будапеща и 68-ма в Прага.

VIPER

Това за кой път го пишеш?

Само европейските ли ще броим? Щото се сещам за Виетнам. Или там не са хора?

VIPER

В Украйна все пада нещо от небето...я СУ-25 , я Боинг , я МИ-28 , я някоя гарга....

Петро Порошенко обвини Русия, че нейни войници се сражават на страната на сепаратистите в източните региони то щото на страната на Петка Валцман не се сражават от грейхаунд Чужждестранния легион Блекуотър плски литовски пр измекяри зер

10 000 метра. Ако е имало изстрел, то той със сигурност е засечен. С тези прецизни сателити, никой не може да ме убеди, че няма как да се види от къде е.

И се извинявам за провокацията. Написал съм защо го направих! Жалко за хората. Жалко, че в тази красива страна се води война.

и откога "говорителят на украинския Национален съвет по сигурност и отбрана "стана надежден източник на информация на фашистката хунта кой вярва?

Вие руснаците сте специална порода хора, към които човек трябва да се отнася с търпение и разбиране, подобно на това към бавно развиващ се. Обясни ми до колкото ти е възможно какво ще стане ако Русия изстреля дори една ракета към територията на САЩ х) Те по време на сесе сере не посмяха, та сега ли плашиш гаргите? На всички ни е пределно ясно, че големите сили претендират с оръжията си, за да постигат политически и икономически цели, а не за да ги ползват реално. Пък и нека не забравяме, че всички големи съюзници на САЩ разполагат с ядрени глави. Кой военен съюзник на Русия разполага с такива? Ах да, нито един :)

бавно запрягаме ама бързо караме и ти го знаеш...докато презаредиш и си готовичък....)))

руснаците имат превъзходство вън агресора путин от украинските земи)

Земите са на онези, които живеят на тях. А те явно не смятат, че са украинци.

руснаците имат превъзходство безспорно но само в пиенето :)

VIPER

Хахаха щот не си виждала българите как пият...