Медведев: Русия е за диалог, Западът да направи първа крачка

Русия е готова да възобнови диалога с ЕС и САЩ, но те трябва да направят първата крачка, заяви руският премиер Дмитрий Медведев.

Обратно в новината

Коментари - Медведев: Русия е за диалог, Западът да направи първа крачка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брааааво на Мечи! Много активен стана напоследък. Явно си мисли, че Европа, Азия, Африка и Америка трябва да му паднат на колене, да го затрупат с презрени Долари и Евро и да напълнят колхозните пазари със същата презряна стока... Бравос Мечи! С Пътльо сте си един дол дренки, нали така!

Руската политика е политика на разум. Американската политика е политика на тъп сериал "Всички обичат Реймънд" и на простотиите от Холивуд.

и къде го пише, че западът е длъжен да направи първата крачка. На Русия все някои ѝ е длъжен.

омекнахте нещо друзя. Така-така, още ще поомекнете. Каква първа сила, какви пет лева. Беше тя. "Союз нерушим И ДР. ГЛУПОСТИ. аМА ВИЕ СИ го нарушихте. Както ЕС сега също сам се съсипва. сАМ КАКВОТО СИ НАПРАВИШ, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТИ НАПРАВИ.

Изобщо не са омекнали.Медведев да си говори каквото ще-той е от либералите-пета колона в Русия.Така че не трябва да се правятникакви отстъпки на запада.

Западът е ДЛЪЖЕН да направи първата крачка.

Има ново разпределение на силите в света - САЩ вече не е първа сила , ами сега кой ще командва и раздава справедливост. Кой ще ни казва какво да мислим - САЩ е държава създадена от криминални престъпници от Европа / Великобритания е изпращала там убийци и насилвачи и всякаква сган.

САЩ са и ще бъдат първата сила в света, за това са създадени от Стария свят. През годините, когато САЩ са заселвани най-често като "престъпници" са определяни бунтарите срещу властта, силните, смели и непримирими хора... те и създадоха САЩ... Бог да пази Америка!

Тук сте в голяма грешка! Слънцето все още изгрява от Изток и посоката няма да се промени.

нощес си спал на течение или бурния вятър ти е отвял на изток акъла,другарю.

Нима слънцето изгрява от запад?Явно сте направили световно откритие?!

като гледам как соросоидите реват с пълен глас за руски Крим, ми става едно гооооотино, кефско !!!! ревете соросоиди , ревете, батко ви се кефи !!

айде да се ф...те и се гледайте кенефа!

диалог като в КРИМ ли ?

огладняхте ли рашки ! Върнете Крим и ще се нахраните

рашките да са огладнели ??? те са световен износител на пшеница и други зърнени продукти !! гладен може да си само ти !!!!

момченце ,огладняхте ! доларчетата са на свършване ! народа е гладен ! започне ли руски майдан .......ще си в миша дупка

бе кой е умрял да чака визи за халифатите Фррнция или Германия.На руснаците за там визи не им трябват.Като искат отиват и си купуват направо това което искат или си го вземат по др.начин.Там на опашка за визи а даже сега и без визи чакат афроараби .

Popa

Дима, диалогът приключи, когато ти пригепса Крим! Не се прави ви на луд! Връщаш Крим, може да има диалог, а може и да няма! Европа вече с мошеници няма да разговаря! Дойде и до гуша! Моли се пак на колене!

Ма тогава що търчи оня при Медведев, а? Сигурно му е домъчняло за руска водка? "Има само един човек на планетата, който може да спре гражданската война в Сирия само с едно телефонно позвъняване и това е Путин", каза Хамънд.

путин трябва само да каже асад , идвай ! янукович те чака . носи си топли дрехи .

Момче 100 пъти да го върнат крим, с теа идиоти разговори вече са изключени.С тех белите хора ше разговарат само през решетка. Разбира се не става дума за милиционера.Става дума за тези които го поставиха на това място.И чиито заповиди,бедното милиционерче изпълнява.Какато казвам аз ,ПУТИН НЕ Е ПРЕЗИДЕНТ ЩОТО МНОГО Е ИСКАЛ ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ.тОЙ Е ПРЕЗИДЕНТ ПО ВОЛЯТА НА КОМУНИСАТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА В РУСИя.Същата върхушка която пробурта на западните слабоумници "умрелата лисица" горбачев,комуниста-"демократ"-горбачев.Хаха.

"Скъпи" руски "освободители", "братя", благодаря за високата оценка.Това че изтрихте написаното от мен е признание за неговата значимост. Много добре знаете че нито е спам нито е извън темата.Епитетите които ми се въртат в главата са доста "апетитни",но за да не изтриете веднага и този пост,няма да ги употреба.А че чумавите от кремъл рано или късно ше завършат "безценните" си животи в колима заедно с децата си и внуците си не се съмнявайте.

Значи руските свине у форума не намериха кво да ми отговорат и за това треваше да ми го изтриете а?От посолството ли наредиха или директно от москва...

преди да го изтрият, аз го прочетох. Доста беше тъпо. Браво на модератора!

Popa

Не обиждай свинете, все пак те са доста по-благородни животни!

Иййй,представяте ли си какво трагедия ше обФане земното кълбо ако изведнъж путин умре.При тази "всенародна подкрепа",над 105%, опашката пред георгиевската зала от "опечалени" руснаци ше обиколи 100 пъти не 1000 пъти земното кълбо.Щото такива "гледски" сме виждали вече и са незабравими в нашето съзнание. Такава "всенародна любов".Толкова "безгранична" всеотдайност. Интересно когато дойде времето на колима и путин ако е жив,колко ли руснаци ше застанат по жп линията по която ше мине влака за колима,за да му отдадат последна "любов"...

Мечтите навсякъде са безплатни. И трудно изпълними, също. Ама ти нали очакваш някой да ти ги сбъдне?

Най добре си помагаме, когато САМИ го правим. Или на "Вълкът му е дабра работата, защото сам си я прави" Това е логиката на Медведев и наистина те успяха в това. Не съдете за Русия само по опорните точки на медиите. Идете сами и вижте. Тогава говорете.

Ти кога беше там за последен път? И кога разговаря с руснаци?!?! Те не се жалват много, но успяват да си кажат кое-как.

Диалог с Рашан?! Де Рейгън де! Само той им беше майстора на матрошките!

за глупендъри, като Горби. Ама стават кът!

Popa

Ами кът! С лопата да ги ринеш! При Горби целият свят уважаваше Русия, при Путин даже КНДР не я уважава, Ким отказа да присъства на Империалистическия парад в Москва, макар, че беше само демонстрация на шпертплатови и дървени танкове и ракети! А КНДР прави паради само с истински!

Русия ги победи, но не ги ограби. Въпреки че, те грабеха и на отиване и на връщане.

купи си очила. Аз имам добро зрение. И мога да ти кажа, че в чиповете се съдържа доста повече информация, отколкото в дебелата книга в общината. Ще си подписал още преди да си се родил. Ама какво да ти обяснявам. Един, дето му викали Оруел, го е видял още през1948 г. Но други и през 21 -ви век не го виждат.

Бама Мама голям го вади на думи, ама дали да си го покаже, първо ходи да пита Путев, а? Не е ли така, а? Може пък да спра да мисля, ама мойто мислене нищо няма да промени. Да му мислят кравароидите!

Америка изгуби стратегическата инициатива и сега върви след събитията . Руснаците си защитават интереса във война която им бе натрапена . А България с умиление чака следващия транш от ЕК и примлясква шопска салата с домати и краставици от Турция и сирене с палмово масло . Къде сте Българи ?!?

Popa

Дали Америка изгуби стратегическата инициатива, след като Мендел квичи като яко изчукан!

Ти, още дълго ще седиш и ще гледаш вси по-зле и от тази снимка-тъпа, нагла руска мечко!! Щом си за диалог-на колене и говори!!! Никой няма нужда от тебе, Западът най-малко!!! тебе те опряха до стената, скоро ще те заврат в нея, така, че реви на воля!!

нали знаеш, че за олигофренията, лек няма... Жалко за теб!

Руската военна и политическа експанзия винаги се обяснява с борбата за мир.По примера на Северна Корея обаче шантажират Света с военната си мощ и дрънкането на оръжия.

Елементарна логика: На оръжие се отговаря с по мощно оръжие. Само в Бълхария имаме борба с въоръжени бандити, чрез "мероприятия за подкрепа". Затова и грижата на държавата ни за престъпниците е в пъти по мощна от тази, за лоялните граждани.

В бързината натиснах хъседния на "г" бутон -на фонетична съм! Пак се извинявам!

Не е ясно дали Западът ще направи първата крачка,но папата в съвместната декларация с руския патриарх направи нещо като троен скок -осъжда европейските ръководители за отказа им от християнските добродетели,за разрушаването на християнското семейство и опорочаването на християнската култура.Сега някой може да кажат,че папата вече няма никакво влияние,Сталин също е считал така,заради това ,че папата не разполага с никакви танкови дивизии,но това се оказа погрешно.Любопитно е какво ще предприемат европейските ръководители като излезат от шока!

Русия ..... девети месец, осми аборт....

направи ми впечатление че журналиската задава въпрос за право на ПРЕСАТА - при това тя самата и дума не споменала за ОДЕСА КЪДЕТО ИЗГОРИХА 150 ЖИВИ ХОРА А ТОВА ЧЕ РЯЗАХА КРАКА И РЪЦЕ С МАЧЕТЕ СЪЩО НИТО ДУМА ! И ТЯ МИ БИЛА ЖУРНАЛИСТКА ! И КАКВО ПРАВО ИМАШ ДА ПИТАШ КОГАТО САМАТА НЯМАШ ПРАВО НА ТОВА ПОРОДИ ТОВА ЧЕ ВСИЧКИ МЕДИИВ ЕС И САЩ СА ПОД КОНТРОЛА НА ДЪРЖАВАТА

Иванушка,стой си в маскве и не драскай по българските сайтове...нали си имате свои свободни...там се изявявай,че и граматиката ти силно куца

Ако твои пари се равняват на твоя глупас - ти ще си милионер. Това че пиша в този сайт означава ли ,че седим в една махленска кръчма? Сайта е в клауда, не до твоя дувар.

Рускиня ? Веднага +18 !

Всяко рускинче мечтае за гнилия запад,дори и от тук не искат да се връщат и аз ги разбирам но имперското им мислене винаги ще им пречи където и да отидат

С всеки изминал ден затворените врати между Русия и Запада започват да буренясват и обрастват с плевели и дори дървета! Това за политиката е лошо, но за икономиката и бизнеса на Русия е вече фатално! Без западни инвестиции и западно кредитиране, както беше до сега - Русия умира.

...много ти се иска да е така, но не е! Просто така си мислиш от страх, нали?! И други преди теб са "погребвали" Русия преждевременно, но в крайна сметка те са били погребвани... Но нищо, ти продължавай да си драскаш, ако това те успокоява...

Запада няма повече да издържа гладните руснаци, само защото тези си мислят ,че с танков и ракети ще уплашат и изнудват света! Никакви преговори с Русия. Санкции до дупка!

Я , виж го ти, какъв войнствен. Ама чакаш с протегната ръка за европомощи. Ама вече пред тебе на опашка сирийци, алжирци и ти някъде отзад. А руснаци не ги мисли

Като член на ЕС България ежегодно си внася влог и има право на евро фондове. Такива са правилата в ЕС. Трудно ти е да го разбереш, но живота е пред теб. И недей да ползваш български паспорт за да не се срамуваш !

"А руснаци не ги мисли " А не може така! Знаеш ли колко ще ми липсва професията рускиня! Как няма да ги мисля!

Който не се прекланя пред Историята, не си и вади изводи от нея. А който не се учи от историята, няма бъдеще. Пряк пример - България. След като отхвърляме историята си, вече ясно вървим към повторението й.

интересно... не съм забелязал Западът да страда безутешно заради наложените му от Русия санкции... :))))

Не страда, само някои малки човечета, дето се напъват да направят нещо, да приозведат нещо. Ма пък кога едрия капитал се е интересувал от проблемите на обикновения човек?

Големия капитал работи само с големи хора....промития комуноиден мозък просто не може да смели елементарни неща....и вярно хората които дават работните места не вземат разни мицитурки,доносници и партийни търтеи на работа и за това са толкова напред а вие.....парцуцата и храчките,това можете

Ами, те ви дадоха знак.Рубль пашьол на ....член, както казват самите руснаци..Сега, че кадрите на КГБ са тъпи, като нашенците от ДС и не разбират от знаци, това е друг въпрос

Да не мислиш, че ако Путин почне да печата долари, последните ще са с по малко покритие от щатската зелена тоалетна хартия?

нали си печата рубли, сега и долари ли да почва ?

Какво ще стане според теб, евентуално ако глобални компании сложат ръка на петрола в русия и природните богатства? Та кой мислиш прави всичко това в напъни да получи реални суровини срещи зелени хартийки?

"Какво ще стане според теб, евентуално ако глобални компании сложат ръка на петрола в русия и природните богатства?" Какво ще стане ли?! Сегашните олигарси ще бъдат заменени с едни други олигарси! За обикновенния мужик нищо няма да се промени! То и сега го крадът и после пак ще го крадът! Каква е разликата!А да сега пропагандата се мъчи да го убеди, че природните богатсва остават в ръцете на народа! А колко са наивницита да вярват на това!?

Не разбрах защо български министри мечтаят за 30% увеличение на руски туристи? Затворите граници за руснаци, изкупите от тях всички имоти и ги изгонете. Ама ти с прокъсани цървули ще готов за това?

Защото курортите са ни скапани и освен руски пияндета други не идват.

пука им на руснаците за санкциите.Късно е -Русия никога няма да приеме отмяна на взаимни санкции щото да получиш такъв подарък в една свързана като свински черва глобалната икономика се случва веднъж на 50 -100 години.

Смешнико, свали шапка и поклони се до земи! Респект, пред Великия руски политик!

-Кой е великият руски политик? Телефона е ти отвърне: -Ти тиии!

Ще се гърчат докато не върнат Крим и Донбас.

И Донбас ли ще си върнат?

Чалгата е закономерно явление, символ на простотията, ограничеността, безумното късогледие и култовото позьорство на една западаща нация.

Хайде, Европке, прекланяй се пред силата, която пише историята ти, докато същевременно трупа славни мигове в историческите мемоари на една съвременна империя.

"Империя" на командно дишане с икономика по-слаба от италианската.

Докторе, оня на командното дишане се размърда. И рече, че ти си на командно дишане. Да му дръпна ли маркуча или да му сложа успокоително в системата?

Е малко се изхвърли с изказването. Русия не търси империя, тя търси разбиране и сътрудничество. Сигурно много коства на Путин да не му паднат задръжките и прегази тъпаците.

... съвсем правилно, Рассия търси "разбиране и сътрудничество" с наличното конвенциално въоръжение, ако не го постигне с бомби и танкове, вероятно ще пробва и с ядрено оръжие...

кой нещастник български те домъкна тук от коми , повлекано руска ?

Много добре знае какво е довел сред нас. Еех! Повече такива да имаше! А то -Меркел. И тя ни води едни, ама аедни...!

Иска ли ти се? Късно е чадо, мандалото лопна! Като свършат паричките, всички ти стават приятели. Типично по болшевишки... Бензиностанция!

Пък си сложил и плюсче на неразбираемите си драсканици кенефът му с кенеф.

Западът трябва да "мисли широко" и да сътрудничи с Русия Мъдри думи на мъдър и всеспособен политик, каквито днес са останали само в Русия

Аксана, алпиниска мая, пабеда наша!

Този човек звучи: "Ние няма да ви говорим, ама вие кажете нещо, че се чувстваме изолирани!"

В нокдаун са, и сега хитруват как да излезнат от ситуацията - хем са на*рани, хем пък и с гордо вдигната глава :)

За пазлика от западните "политици", руснаците разбраха че е нужно да се говори истината. Да трудно им е и губят от ограниченията, но възстановяват икономиката, да трудно им е с цената на претрола, но се справят. Срещу тях полу истини и двойни стандарти. Ти на кой вярваш?

Твойте тъпи, и скъдни умозаключения можеш да си ги оставиш з теб.!. Дай опеделение , че именно така.!. мбуухахаха Етимологическото значение на думата чалга отправя към популярната развлекателна музика от времето на Османската империя и Българското Възраждане, изпълнявана от етнически или смесени инструментални състави, наричани чалгии.

хахахах мацква столица на света! ТРЕТИЯ РИМ! хахахахаха

Колко "глупашко" е поведението на Медведев. Като цялата им...

Пак се извърташ.!. Чалга , чалгар и чалгаджия са само у българско!. Чети бре кючекли чалгаджи.!.мбуухахаха Етимологическото значение на думата чалга отправя към популярната развлекателна музика от времето на Османската империя и Българското Възраждане, изпълнявана от етнически или смесени инструментални състави, наричани чалгии".

Медведев защо скимти,като санкциите са вредни за ЕС и САЩ!Само за година руската икономика и финанси се сринаха и ще продължават да се сриват от още по-твърдите санкции,докато не се изтеглят от окупираните украински територии!А намесата им в Сирия съвсем ще ги скапе!

АКО СТАВА ДУМА САМО ЗА САНКЦИИТЕ - ПИТАМ ЕВРОПЕИЦИТЕ ДА НЕ БИ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РУСИЯ ДА СТРАДА ОТ ТЕЗИ САНКЦИИ ! ЖУР ТА КОЯТО ИНТЕРВЮРВА МЕДВЕДЕВ ГО ПИТА ЗАЩО ЗАПЛАТИТЕ СА МАЛКИ И ХОРАТА (ОБИКНОВЕННИТЕ СТРАДЪТ )СА СТАНАЛИ ПО БЕДНИ! МИ ИМЕННО И ЗА ВАС МА ПРОСТИ УТКОКОЙ СТРАДА ОТ ТОВА И ЕВ-ТЕ И РУСКИТЕ ГРАЖДАНИ !!! КОЛКО СА ТЪПИ А СЕ ПРАВЯТ И НА УМНИ ! КОЙ СЪЗДАБЕ ИГ ??? ПУТИН !!! КОЙ УБИ 1,5 МИЛИОНА В ИРАК !КРИМ ПО ВСИЧКИ КОНСТИТУЦИИ СИ СТАНА РУСКИ И ЗАБРАВИХ И ПО УСТАВЫА НА ООН - ПЪРВА ТОЧКА ГЛАСИ ВСЕКИ НАРОД ИМА ПРАВО НА САМООПРЕДЕЛЕНИЕ !!- БАСТА ИНЕЩО НОВО ОТ ХАМЕРИТЕ НАКАРАХА ПРАВИЯ СЕКТОР ДА СПИРА ТИРОВЕТЕ НА РУСИЯ МПНАВАЩИ ПРЕЗ УКРАИНА !!!

Така де. Ама Путин държи бнарода си в това положение.

"Всеки народ право на самоопределение" но руснаците за полследните 70г изгониха и изселиха народа на Крим . С последните събития и последните татари ги изхвърлиха в Украйна . Така Крим го окупираха мурзилки те и това няма нищо общо с волята на кримския народ

Моо си тъпа чалга.!. И определение ти дадх(не съм го измислил) кво е чалга, па ти пак руски чалги.!. Е нем руски чалги, има само българсуки възрожденски и ткаива съвремени тъпи и упорити чалги като тбе.!. Пскам ти го още веднъж ,и прочети вниматлно, де е нпсано за Русия.!.?мбуухахаха Етимологическото значение на думата чалга отправя към популярната развлекателна музика от времето на Османската империя и Българското Възраждане, изпълнявана от етнически или смесени инструментални състави, наричани чалгии};-))))