Рейтингът на Владимир Путин в Русия спада

Броят на хората в Русия с благоприятно впечатление от Владимир Путин е намалял през последните 10 години с 20 на сто.

Обратно в новината

Коментари - Рейтингът на Владимир Путин в Русия спада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

я се хващаите за работа и стига сте правили разни проучвания. няма никои да доиде и да оправи даржавата. наи много да доиде някои да я окраде още повече. стига с тя богатства, стига с тия благоденствия. няма да има такива. бедняци сме си били и бедняци ще си останем.

Да се наслаждава на последния си мандат и след това да се оттегли на заслужена почивка. Ще е жалко такъв мачо да започне да се изпуска публично...

Всяко нещо си има край. Ерата на Путин също. Макар, че е още рано за това. Горбачов и Елцин успешно разпаднаха СССР и изкараха Русия от световната политическа и икономическа сцена. Започнаха войни между бившите съюзни републики. Заплашена бе териториалната цялост на РФ, а САЩ станаха едноличен световен лидер. Но ето - Елцин направи един правилен ход, назначи Путин за Президент и се оттегли. Русия започна да се възстановява и да участва при решаване на световните проблеми. САЩ разбраха, че вече не са сами на върха, а Фрау Меркел призна на Путин - ,,Вие можете без нас, но Г-8 не може без вас..." Всичко това стана по времето на Путин. И още много други неща ... Днес руснакът има самочувствие и може да си позволи да купува и да почива навсякъде по света. Това не се харесва на запад. За това е впрегната голямата западна медийна машина против ,,сатрапа" Вл. Путин.... Но Русия вече набра инерция и няма кой да я спре.

Само в България руснаци са купили 360 000 имота, за които плащат данъците си у нас. А хамериканците имат 3 военни бази, за които ние плащаме и носим рисковете от това.

Защо да не се харесва на Запад, че руснакът може да ходи навсякъде и че Русия се развива? Стига с това болно мислене от времето на колониализма. Светът днес е място, където всички се нуждаят едни от други. Едни са полезни с науката и технологията, други с работната ръка, трети с ресурсите, четвърти като пазар и т.н. Но за да може всеки да е такъв той има нужда да е на определено ниво, да има определено образование и стандарт. За какво са им компютри и коли на например, на някои хора, които са неграмотни и няма какво да ядат? Никой няма интерес от бедна и разорена Русия, нито някоя друга страна да е така. Виж глобализацията. Да, водещите фирми правят пари, но на колко хора осигуриха работа, хляб, просперитет. Сега е същото и в Русия, там бъка от западни фирми и всички са доволни - едните, че се движат напред, а другите, че правят пари.

Теоретично си прав. Но всички вътрешни атаки против Путин са испирирани от вън. И даже спонсорирани...Най - активна бе Килъри ... Това не е болно мислене и колониални политики. Просто когато някой просперира политически и икономически, става за сметка на друг. И на другия не му харесва... Даже в условия на глобализация .... По добре беше при Елцин и Горбачов.

В другите държави, който поеме власта, губи 20% от одобрението още първия месец.

В другите държави които имаш пред вид никога не е имало комунизъм за това!

Що бе, нали другаря Путькин е най-великия вожд на всички племена? Нали той ще възроди Руската Империя и ще царува от тук до края на света? На всеки километър ще се исписва неговото име и всички русофили ще бъдат силни и много?

За твое сведение русофобите сте твърде малко - само 9%.

От къде разбра? Във всеки случай след като Левски, Захари Стоянов, Вазов и т.н. велики българи не са долюбвали дядо ивана, кой си ти, че да им казваш, че грешат?

С българска помощ Русия ще успее да се избави от религиите (опиумът за народите), насаждащи вЕрвания, омраза, разделение и противопоставяне. След като фалираме САЩ и СЕЩ, ще изчезнат и силите на омразата, генерирани от ешкеназитата.

На Путин рейтинга му пада вече? Ами може, човекът е на години, що не вземе да пие Виагра?