Г-7 призова Русия да разкрие програмата си Новичок

Министрите на външните работи на Г-7 призоваха днес Русия да разпространи подробности за програмата си за химически оръжия Новичок.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руските химици органици са на светлинни години напред в сравнение със западните си колеги, защото преди 40 -50 год синтезират в-во/ новичок/, което западните им колеги не могат и днес да произведат. Смотаняци абсолютни.

Англия да отговори ,защо обгазява чужди поданици и ги отвлича ...защото е много вероятно тя да го придизвикала .

Тия от Г-7 какво се правят на ощипани. Формулата на "Новичок" бе публикувана от автора ѝ Мирзаянов още преди 7 години. Поне 20 държави са в състояние да го произвеждат, така че средната вероятност да е произведен от Русия е 5%. Аз съм по-склонен да вярвам, че агента е произведен в лабораторията в Портън Даун.

За вас "да" , за нас не. Ние сме врагове само на себе си.

Поредната серия от сериала без карай известна под много имена: От нищо нещо. От мухата слон. Крадеца вика дръжте крадеца. Аз никога не съм виновен(дори и когато това е очевадно). Как от 100 лъжи да направиш една истина(по мотиви на Гьобелс). ..... И най-популярното за последните малко повече то 10 години Путин ни е виновен за всичко(буквално). Пожелавам приятно гледане на всички които го следят и не забравяйте Путин ни е виновен за всичко.

Тези се стремят от две лъжи да направят една цяла истина. Не става - колкото и лъжи да се опитвате да слепите една с друга, никога няма да станат истина.

Скууука... Че те руснаците вече отговориха, това което британците наричат "Новичок" не е отделно взето бинарно БОВ а система за приложението им на бойното поле. А Лавров пък заяви че ще питат ОЗХО защо крият част от доклада на лабораторията която са наели за да изследва взетите от инспекторите и и дадените им от англичаните проби... Като заяви че в изследваните от швейцарците проби е открит BZ газ и продукти от разлагането му в човешко тяло и А-234, толокова чист че все едно едно току що е излязъл от лабораторията при това в смъртоносна концентрация, което пък обяснява защо англичаните крият семейство Скрипал защото ако ги докопат руснаците и им вземат кръвни проби които повтарят изводите на швейцарската лаборатория британците ще трябва да обясняват как са се справили с лечението на този отровен коктейл;)

Твърдението на руския външен министър, че е премълчана информация, че Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия може да са отровени с вещество, разработвано в страни от НАТО, бе опровергано от източника, който Сергей Лавров цитира в петък. Според него лабораторията в швейцарския град Шпиц, анализирала проби от инцидента в Солзбъри, посочила, че може да става дума за BZ - нервнопаралитично вещество, което никога не е разработвано в СССР или Русия, но това неизвестно защо не било включено в окончателния доклад на Организацията за забрана на химическите оръжия (ОЗХО). Когато говори пред журналисти в петък, Лавров каза, че Москва се е сдобила с информацията конфиденциално и не посочи подробности кога, как или от кого е била изпратена тя. Експертите от Шпиц обаче отвърнаха часове по-късно, че изводите на колегите им от британския център в Портън Даун за отравянето на Скрипал с химическо оръжие от типа "Новичок" не подлежат на съмнение.

Виж туитър - там са ги питали, че не отхвърлят твърдението че е имало БЗ и те се съгласяват и казват че ОЗХО не е разрешила да се побликуват докладите от лабораториите и да изчакат официалното изявление на ОЗХО което май ще е днес

*пУбликуват

Туитъра е Spiezlab

И те не казват, че те са намерили, а че Портър Даун са намерили. Доколкото разбирам тези лаборатории е трябвало да потвърдят методологият на Портър Даун или поне аз така го разбирам

Първата и най-голяма Лъжа е заиграването с името на отровното вещество.Това беше и основната грешка на англетата. Самото име "новичок" трябваше да убеди и най-големите песимисти , че Руснаците са намесени. Извинете ,но кой убиец ще си остави визитката на местопрестъплението. Отговора е ,само ЛАИК каквито за съжаление са повечето западни политици особено , тези от острова , ясно видимо след брекзита до който се докараха сами.

Паисий Х

"кой убиец ще си остави визитката на местопрестъплението?" КАК КОЙ?! ТЕРОРИСТИТЕ МАСОВО СИ ОСТАВЯТ ПАСПОРТИТЕ, не визитки.

и нормален ли си?!

Безсмислено е да се коментира, Запада ще лъже до загуба на съзнанието, защото направиха грешка като се полъгаха на провокациите на Мей и Тръмп. Сега не могат да си признаят, за това нямат нито сила, нито достоинство. Радвам се, че поне България не се хвана на въдицата!

"Споделяме извода на Великобритания, според който, от една страна е много вероятно Руската федерация да е отговорна за атаката, а от друга страна няма никакво друго възможно обяснение"-логика за дебили :-)))

Ето,че един се е регистрирал :-)

сега сега, нека ОЗХО да потвърдят за БЗ и ще разкриваме да видим

Все си мислех, че тези държави се управляват от сериозни хора, а не клоуни. Май най-мъжкар ще излезе джендър премиера на Австрия. До момента поведението му е похвално. А тези марионетки!! убеждават себе си или оправдават убийствата които иавършват по този начин.

Ало! Г-7 тази плоча свърши, сложете нова иначи сте тотално смешни.

Добре де нали тоя двоен агент и дъщеря му оживяха? Да ги скрият някъде, да им дадат нова самоличност и стига манипулации и "Новичок" та "Новичок"! Все едно Г-7 всичко дето го правят или смятат да го правят го съобщават нали? Хайде малко по-сериозно, че почна да става досадно.

Нагли, нагли, нагли ....

Според швейцарска лаборатория в пробите при случая Скрипал са намерили веществото BZ- което е на въоръжение в страните от НАТО. Напишете ХИНУКЛИДИЛ-3- бензилат и четете за начина на въздействие в/у чов. организъм. Описаните симптоми удивително съвпадат с тези на Скрипалови.

Само , че анализите на тази лаборатория няма да бъдат взети под внимание ,защото е независима и най вече разваля хубавата приказка за лошите хора.Това ,че обяснява защо Скрипал са оцелели а не мъртви и къде е"отровения" полицай , който няма смисъл да го крият от Руснаците са второстепенни въпроси. По "важно" е пак да обясним, колко "лоша" е Русия и евентоално да въведем още някакви санкции за успокоение на съвестта.

а от швейцарската лаборатория само след няколко часа го опровергаха. Тоест заковаха го, че лъже. И вие пак лъжете.

Това го пиша аз. Защо да вярвам на Мей, повече от Лавров?? Да не би да е джентълмен, или сините и очи са някакъв фактор. След хиляди обвинения нито едно читаво доказателство. Със всичко е "строго секретно" ни баламосваха в миналото и точно за това ние искаме отговори, а не " бабини дивитинини"

Здравей !!!!!, просто си измисляш ,симптоматиката на отравяне с BZ е съмсем различна от тази със Новичок. Заблуждението ти идва от микроскопичното количество Новичок което е проникнало през кожата на Скрипал и дъщеря му.

Аз пък призовавам страните от Г-7 (САЩ, Канада, Франция, Германия, Италия, Великобритания и Япония) да разкрият програмата си за канибализъм... Щото те "хайли лайкли" го практикуват. Нямам доказателства, но ....

Завалиите видяха че техния от мъгла се лекува и сега искат някой да им ракрива това дето оня в сащ отдавна е разкрил..Ами нека тия от г7 вземат та изкарат на масата всичко що произвеждат и използват и тогава да видим кои са истинските манипулатори и престъпници..

Г-7 -това е остатък от един клуб на куците фалирали пилета с който никой отдавна не се съобразява.Потънаха в лъжи и измами и няма излизане от това.

Лъжци и лицемери

швейцарците дето не са в Г7 друго хортуват ама нейсе...

Когато човек прочете всички тези около случая "Скрипал ", повечето от които взаимно се изключват, започва да се пита : а, съществуват ли изобщо Скрипал , след като до сега никой не ги е вижда легнали или прави, отровени или оздравели ?

Вие питате: Как така Сергей и Юлия Скрипал не умряха? Ние отговаряме: Защото не е имало никаква отрова. Шибнали са им някакъв силен наркотик да ги зашемети и да не си спомнят какво е станало. След това са им казали, че са отровени.

И отговора е: как бихте желали да ви пратим мострите-с ракети или с бомби?Ако искате ноу-хау извадете няколко трилиона и си го купете.

Англия първо да представи доказателства че изобщо е имало някакво отравяне.

Русия да доказва, че не е имало! Скрипал и руски гражданин!

ама отровени в англия, значи англетата са го направили.

Е, гати жалкия цирк и гротеска пародия! Толкова демагогия, цинизъм и безочие нямаше и по време на Студената война, която всъщност никога не е приключвала. Тъпото в цялата история са два основни фактора - първо, че Западът така и не разбра, че с това си поведение прави само реклама и услуга на Путин, затвърждавайки позицията му и второ, че хората в 21-ви век не са толкова дезинформирани и лесно манипулируеми, като преди 30 години, просто защото сега имат достъп до много повече информация и алтернативни гледни точки. Старомодните похвати на политическа пропаганда, дезинформация и промиване на мозъци вече не са така ефикасни, както когато медиите се контролираха на 100% от тези, които са на власт, независимо за коя държава става въпрос и когато интернет пространството и новите комуникационни технологии, изобщо не съществуваха.

По случая Скрипал чухме толкова много тези, някои даже взаимно изключващи се, та някой с таланта на А.К.Дойл или А.Кристи би написал цяла поредица от разкази. От смехориите за морските свинчета и котки на семейството пък може да се направи отделен зоо-роман.На мен лично ми е много интересно поведението на обявеният за разработчик на "Новичок" химик Вил Марзиянов. Преди няколко дни той обяви, че причината Скрипал да са живи е английската мъгла. Точният израз който използва е : " Да използва това вещество в типично английско време, мъгливо и влажно, може само идиот" . Паметливите помнят, че в началото на скандала същият Марзиянов обяви че "Новичок"е изключително смъртоносен и отровеният почива до няколко часа , ако в първите минути не получи антидот. Излиза, че тогава той не е знаел, че в Англия има мъгла ? Любопитене и един друг момент : между двете изказвания на Марзиянов , представители на Скотланд Яр и на болницата в която са лекувани Скрипал обявиха, че пострадалите са живи, само защото по щастливо стечение на обстоятелствата са откарани в болница, където са знаели какъв антидот да им дадат. На практика това са две взаимно изключващи се тези. Ами , ако въпреки взаимното си изключване и двете тези са верни ? Ако всяка от страните говори за възможностите на своя "Новичок" ?

Не се коркай, всички лъжат брато! Съревновават се кой ще измисли най-дългата и тлъста лъжа! На първото място излизат ту едните, ту другите! Никой не мисли за истината, а и кому е нужна тя!

По-добре Русия да разсекрети бавнодействащото БОВ "Дурачок," с който са обработили индивидите в Г-7.

:-))))))))))))))))

Г-7 призова ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО да разкрие ДОКАЗАТЕЛСТВА за ТВЪРДЕНИЯТА си, ДА ПОКАЖЕ двамата "отровени" СКРИПАЛ, да ... ;-) Смехотворно поведение имат и ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО, и Г-7.

много по-възможно обяснение. Скрипал е отровен от МИ-6 или МИ-5 по поръчка на ЦРУ фарисеи. Не си мислете, че хората са като щрауси и си заравят главите в пясъка щото вие така искате, никой не ви вярва.

Кой им обръща внимание на Г- 7 с мижавия им икономически растеж? Добре, че са гастарбайтерите от бившия соц. блок насочени към западните плантации и мръсни сектори!!! Но и това ще свърши! Турция, Иран, Индия, Китай, Русия, Алжир, Мароко имат по висок растеж!

Почвам да си мисля, че Г-7 е съкращение на "7 Гъза".

Разбира се, че с това IQ=63 мисленето трудно ти се отдава. Едва ли си имал възможност да "почнеш" да мислиш.

"...от една страна е много вероятно Руската федерация да е отговорна за атаката, а от друга страна няма никакво друго възможно обяснение" Разбира се, горното представлява безспорно доказателство за вина, според високоинтелигентните с IQ > 63. При положение, че създателят на Новичок живее в САЩ. Но да - няма никакво друго възможно обяснение.

И аз така мисля, преди бяха даже 8, ама руския го отсвириха! Тия са наивници, кой щъ съ занимава в Русия с "новичок", след като се произвежда най-масово перфектното средство "Боярышник", което миналата година опука наведнаж 92 души в Иркутск! А тука ни занимават с някакъв предател, който даже не е умрял!

Нима има още глупаци, които да вярват на английската партенка с Новичока ?

Треторазрядните чиновници от Г- 7 да разкрият каква е дейността на Мирзянов- изобретателя на " Новичок" от 20 години в САЩ и програмата за производство на хим. отровни вещества на Англия и САЩ! Защо Русия си унищожи хим. оръжия, а Англия и САЩ подържат лаборатории за производството им и големи запаси от тях?!

Тия да спрат да питат, че руснаците ще вземат да им отговорят и после всички ще съжаляваме.

Абе нали създателя на Новичок е живеет в САЩ. Да питат САЩ за Новичок :)

А Г-7 да разкрият защо нагло простеят.

Не разбирам искането на Г-7? Защо са им е необходими подробности за програмата за новичок, след като той се оказа толкова безвредно химическо вещество. Ако се съди от здравословното състояние на семейство Скрипал, то това вещество трябва да се използва за бързо възстановяване на болни пациенти.

Русия трябва да разкрие програмата си ДУРАЧОК и КОМПЛЕСАРИЧОК! Запада направо е изтрещял,КОЕТО СИГУРНО СЕ ДЪЛЖИ НА НОВОРАЗРАБОТЕНИТЕ ХИМ.ВЕЩЕСТВА ЛИЧНО ОТ ПУТИН??? НАГЛОСТА и ПРОСТОТИЯТА НА АНЛОСАКСИТЕ НЯМА КРАЙ!!!

Много добре казано!

Г- 7 са натрупали толкова вътрешни и външни задължения към финансови спекуланти и спекулативни финансови клубове, че са станали зависими от тях! " Белите каски на спекуланта шорош дето пръскат с маркучи" се оказа, че контролират Обама, Тръмп, Макарон, Тереза Мау, Меркел, треторазрядните чиновници в ЕС- външни министри, Япония и Канада!

Руснаците да признаят че сестра им е курва. Нищо че нямат сестра.

Г- 7 да разкрият програмата си за отровния газ BZ! Защо пробите са били замърсени с BZ! Англия да покаже Скрипалови! Г- 7 да обясни защо Китай ги бие като маче у дерек по икономически растеж! Защо Русия под санкции ще имарастеж над 2 %, а на 6 от Г- 7 растежа им ще е около 1.1- 1.3% ? Защо Г- 7 се занимава с глупости, а не разрешава драстичната икономическа дискриминация в доходите в ЕС!

"а от друга страна няма никакво друго възможно обяснение.." е какво да преговаряш с такива малоумници???

"демократичните" световни жендъри съвсем изпушиха...

Г-7 отдавна трябваше да се прекръсти на Ф-7, защото фалират.

Тия що не се гръмнат! Писна ми от техните глупости! Арогантни, искат да наложат себе си и своя модел на всички! Ама аз например не искам те да ми определят живота! И тук като почнат техните смотани подръжници: ама всеки искал да изкара долари, а не рубли. Само долари са ви в главата! Най-посредствените и немислещи хора, ако ще да са академици, щото и сред академиците има посредствени до мозъка на костите, та само най-посредствените и немислещи хора, натъпкани с пропаганда до мозъка на костите си, за които единствените ценности са да пътуват свободно (понеже те са свободни, хахахахахахах!) и пътищата им да са незнам си кви, и колите им да са незнам си кви, и е такива глупости, та само те са слепи за агресивната, арогантна, безпардонна и цинична война на Америка и Западна Европа. Русия много търпи, но когато се премине една линия, вече ще играят на руска рулетка и ще се изпокрием всички в миша дупка. Спрете да подкрепяте агресивния маниер на самомнителната и егоцентрична евроатлантическа цивилизация! 21-ви век така или иначе не й принадлежи и само вие не го виждате.

мръсотиите само в държавата,а не да върши такива из всички съседни държави,европейски и по целия свят.Има ли скандал в света,все по няакакъв начин рашите намесени.То толкова много съвпадения станаха,че вече и децата се ослушват да разберат в какво Русия е намесена.Ами то вече няма брой скандалите и случайте с руска намеса.По времето на Горбачов и Елцин ,за каквито и да ги смятат рашите,в международен мащаб нямаше такова игнориране на Русия от целия свят.Идването на власт на КГБ-президента Путин превърна Русия в имперско-олигархична милитаристична държава със руския манталитет за болно величие и огромно комплексарство което всичко това искат да наложат на демократичния свят.Въздържането на Русия трябва да е постоянна грижа на толемите сили и цивилизования свят.

Интересно как всички го идентифицират това вещество пък не знаят нищо за него и искат Русия да им го разкрие?!

Я погледнете днешния рапорт за китайската икономика-оказва се че ръста е по- голям от очакваното. И на всичкото отгоре Китай подкрепя Русия- икономически и военно при нужда. Та още дълго ще има запада да вие като пребито куче че не им излиза сметката.Още вчера вечерта пишеше по западен сайт, че руски подпомагани хакери били извършвали нова глобална кибератака. Значи- работата с новичока нещо не излиза, със Сирия запада се проваля, сега е ред на кибератака обвинение. И арсенала от неща за обвинения започва да се изчерпва. Ако Тереза не престане с този новичок май колкото и да не и харесва ще я изритат от този пост- едва ли на британците ще им трябва втори Блеар.

Сега в Русия ще си го местят от единия крачол в другия... Кой ще обръща внимание на държави от мелези...