Коментари - Русия няма да допусне в Сирия терористи от Мосул | Днес.dir.bg

Русия няма да допусне в Сирия терористи от Мосул

Ако терористите от Мосул се прехвърлят в Сирия, Русия ще предприеме действия, заяви руският външен министър Сергей Лавров.

Обратно в новината

Коментари - Русия няма да допусне в Сирия терористи от Мосул | Днес.dir.bg

Коментари

фронтовете на трета световна вече са определени русия и сирия срещу всички останали учасници в кофликта след това изказване на руски преставител защтаващ сирия можхе да се смята за старт на воjната

Около 2,5 хиляди руснаци и 7 хиляди граждани на други страни от Общността на независимите държави участват във въоръжени сблъсъци в Сирия на страната на терористичната организация "Ислямска държава" (ИД). Отделно 333 цивилни са убити от руските бомби....Май терористите са само руснаци род ръководството на Путин и явно ще се вслушат в своя ръководител Лайнов

По този начин Лавров показва на терористите, че нямат път за отстъпление и ги кара да се бият още по- яростно. Много е интересно къде ще отидат след като бъдат разбити в Мосул?

Джихадистите от терористичната групировка Ислямска държава не позволяват на цивилното население да напусне Мосул, превръщайки го в жив щит срещу настъпващата иракска армия и нейните съюзници. Ние знаем, че те са използвани като човешки щит, заяви говорителят на Пентагона капитан Джеф Дейвис. И сега Щерев и Ко няма да имат никакви аргументи срещу написаното.Но.....имат спешна сбирка в центъра им,нещо нещата не са такива каквито им се иска,и Русия сега не е лошата.Трябва спешно да се измисли нещо ново,иначе само с копи-пейст не става.

Русия не почва войни, тя ги приключва с победа. А в момента Европа да й благодари, че ще спира пришълците от Мосул

Руснаците са хуманисти!!! Дават възможност на лудите крави, да изтеглят свойте инструктури от ЦРУ, от бункерите на ИДИЛ, намиращи се дълбоко под земята в Алепо....Защото който от тях остане, братушките ще му взривят говедарския задник! Дори краварски лайна няма да останат, от тия отрепки от ЦРУ които обучават Джихади Джотата и Ислями Мюслитата!!!!

ОФАБ-500 гарантирано прави всичко на мармалад в радиус от 100 м. Като се проточат колоните с джипове тойота от Мосул до Алепо през пустинята и Ютуб ще се напълни с кадри как ВКС правят мармалад от главорези...

Досега си живуркаха в Мосул, сега американците ще ги натирят в Алепо. Само че пътят е дълъг, а от въздуха работят ВКС... Малцина ще се изплъзнат, това го знаят и самите главорези. Ще бъде като в скотобойна.

Това широкорекламирано от един месец освобождаване на Мосул е пълна измишльотина. Там отдавна няма готови за бой до смърт джихадисти- американците чрез саудитите и турците са им осигурили коридор за прехвърляне в Сирия, за участие в битката за Алепо. Само че там няма да участват както досега в театър или да колят беззащитни, а ще бъдат в ролята на пушечно месо.

Коментарът на Лавров съвсем не е случаен. Ако някой си мисли, че руските хакери атакуват само пощата на Клинтън, жестоко се лъже.

Мога ли да обера Централната Банка,като отрежа главата на главният касиер,а после да ми се даде хуманитерен коридор,за да се изтегля?

симо

Може..Съгласуваш с Държавния Департамент,оставяш половината на тях и през цялото време твърдиш ,че комунистите са го направили.ТАКА може.

Бомбите ли им свършиха на руснаците или нямат резервни части за самолетите? Ако някой вярва, че са спрели, защото им пука за цивилните, да им погледне пак историята. На тях за руснаците не им пука за някакви рязани ще им пука... Добреее.

На руснаците не са им свършили бомбите. Просто чака американците да напреднат при Мосул, та да продължат от равни позиции.

Горките терористи! В Близкия изток ще ги избият я руснаци, я араби, я кюрди, я иранци. САЩ не им дават пък визи- традиционна тяхна политика по отношение на марионетките, слугите и машите си, хаха. Остава Европа! Тарамбуките ще се приютят на топло сред охранените бюргери. Последните ще ни върнат немалка част от тях, за да е пълна идилията в територията на някогашната държава България.

каквото казва този пияница, ще прави обратното.

Радан ли ?

РАШКИТЕ ИЗЧАКВАТ ДА ОСТАНЕ 1 СЕДМИЦА РЕДИ ИЗБОРИТЕ ПРИ НАС ЗА ДА УДАРЯТ ДЖИХАДИТЕ И УКРО НАЦИТАТА .... А ОТ ЩАБА НА КЛИНТЪНКАТА И БЕЛИЯ ДОМ ИМ СЕ МОЛЯТ ДА НЕ ГО ПРАВЯТ ...

Ха ха ха, много смешно. Русофашисто да ударели някого!! Те украинците се справят много добре с тях!!

ВЪВ ФОРУМА ЯВНО СПИСВАТ ДОСТА УКРАИНСКИ ЖЕНИ НА АРАБСКИ ТЕРОРИСТИ :))

Те не са укро-нацита, а укро-педита!

Русия до сега не е постигнала нищо в Сирия освен да избива мирни жители!! Само за това ги бива. САЩ почти освободи Ирак от руският ИДИЛ.

Какво стана с доказателствата за самолетоносача към Сирия,украинче некадърно ? Май истина се оказа,а ? А що простотия изписа,а ?

ТОЗИ ЯВНО Е ДОСТА ПИЯН, ЩОМ КАЗВА, ЧЕ НЯМА ДА ГИ ПУСНАТ !!!! ЩЕ СТАНЕ ТОЧНО ОБРАТНО !!! МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО ОБАЧЕ, ТЕЗИ КАТО КАКВИ СЕ ВЖИВЯВАТ ТАМ !!! ЯВНО СМЯТАТ СИРИЯ ВЕЧЕ ЗА ТЯХНА ГУБЕРНИЯ !!!

За набор 41 си доста глупав. Да не си разменил местата на цифрите 2

Бо Бо

Това е истината: 'страните, имащи влияние върху терористичната групировка, да ѝ повлияят да напусне града.'

Къде ще напуснат - повече от две трети от света ги преследва за да ги убие, а другата една трета да ги залови и съди.

Е, как къде? В Европа идат. В момента има масиран процес на изчистване на бунтовнически анклави около Дамаск. Всичките ги извозват в северозападна Сирия , близо до Турската граница. При нас идват.

Бо Бо

...защото иначе в мазетата, под мостовете, в окопите или тунелите няма спасение...

Възможно е ИД да готвят капан. Арабите могат да бъдат много коварни и от друга страна да крият истинската си численост.

Интересно как за 15 години войни в региона соросоидите чак сега се загрижиха за жертвите там?! Руснаците каквито и да са се включиха на доста по-късен етап от други държави.

И 15-те години ги считам от 11-ти септември насам с фалшивото нападение на Ал Кайда. Да не говорим за преди това.

Между другото основен съветник и стратег на Х.Клинтън е именно Сорос.

Ох милите пияни ушанки! Че в Афганистан кога се включиха? В началото ли или малко по-рано?

Всъщност Ал Кайда ЦРУ си я дондурка още преди това, но под други имена.

А ето как някои беседват по кризата с ИД. Президенът на САЩ Барак Обама дава днес последен официален прием в Белия дом в качеството се на президент. Обама и неговата съпруга М Обама приемат в Белия дом премиер-министъра на Италия - М Ренци с неговата жена А Ландини. Пищната вечеря под ръководството на известния шеф-готвач Марио Батали ще бъде организирана в шатра и ще завърши с изпълнения на певицата Г Стефани.

Дългогодишният опит показва, че държавниците в края на своя мандат започват да говорят истини.

Ето на това му се вика да включиш на задна предавка: "Ние смятаме, че Русия е голяма, важна страна с военни, с които може да се мерят само нашите и тя трябва да е на световната сцена като част от решението, не като част от проблема" -- Обама, на прескоференция днес с Матео Ренци в Белия Дом

Най-големия проблем на руската авиация в Сирия е да намери опозицията на места, където няма цивилни. Но набарат ли ги, спасение няма. Мазета, под мостове , окопи , тунели и други укрития- не помагат.

Който е наредил на Ибади и 70 000 Иракската Армия да предадат оръжията на1500 идиота ИД той стои зад театъра ,балон наречен ИД Точно тази 70 000 ИРАКСКА пидалска АРМИЯ без да отправи и един изстрел срещу от ИД си оставиха най-модерното оръжие и на ИД и се прибраха по домовете си ,и след това ИД почна да си развява байрака в Сирия и Ирак . Кой им нареди на Иракската Армия да подарят оръжията на ИД ? Ердоган трябва да влезе и да пръсне физиономията на този Ибади вместо да прибере още 1 000 000 бежанци и да ги насочва към Европа . Турската армия да влиза и да чисти наред и да връща бежанците по домовете им.

Пълна тъпня си написал!! 70000 ама друг път!! А срещу тях бяха чеченците идилци на путлер!!

Скривай се бе сапун

Как терористите (умерена опозиция) ще напусне града?!?! След това до един ще бъдат издирени от ЦРУ и ликвидирани.

Те са си от ЦРУ. Най-много да ги пратят в накой балмосанаториум в БГ.

В откритата пустинна зона между Ирак и САР главорезите ще са отлична мишена. ВКС ще потренират....

Повечето въоръжени групировки от Алепо, вече обявиха, че няма да напуснат града. Ако щат, да пуснат цивилните да се махнат , и като искат да се борят до смърт. Но е някак си недостойно да се крият зад цивилните.

Чакат подкрепления по коридора, който САЩ им пращат от Мосул !!!

От там няма как да получат подкрепления.Далеко са , пък са и от различни групи. По-вероятно е да очакват помощ от протурските бунтовници, които наскоро превзеха Дабик.

vasil

Колкото и тия в Газа и Донбас ще пуснат цивилните.Да се лишат от живия щит-да не им е чавка акъла изпила?

Косвените жертви спрямо населението на гр. Алепо е под 1%!

Базираната в Лондон Сирийска обсерватория за правата на човека съобщи, че 11 деца са били убити днес при нападение с барелна бомба от правителствените сили на Сирия в държан от опозицията квартал в град Алепо, предаде AFP, цитирана от "Фокус". "15 цивилни, сред които и 11 деца бяха убити от барелна бомба в квартал Баб ал Найраб в Алепо", съобщиха от обсерваторията. От там съобщиха, че осем цивилни, сред които две деца, са били убити днес от огъня на опозицията в държаната от правителството част на града.

Аз вярвам на базираната в Каспичан космическа агенция за защита еврогейските атланически измишльотини!

Ако си мислиш,че на някой от силите там им пука за цивилните жертви си в голяма грешка.

14 души от едно семейство бяха убити при въздушен удар в контролираната от бунтовници източна част на северния сирийски град Алепо днес. Списъкът на жертвите при бомбардировката в града включва две 6-седмични бебета и още 6 деца под 8-годишна възраст. Спасителните екипи обявиха, че атаката е била извършена от руски военни самолети, предаде Ройтерс, като се позова на Гражданска защита.

Тия войни там са планирани преди 15 години най-малко. Това го призна и генерал Уесли Кларк.

Кларк ли пуска руските бомби и дава заповед на руските убийци?

Тия деца са родени след избухването на войната, голяма вероятност е да са на терористи, така че по-полека с вълнението.

ли случайно информация колко цивилни са убити при "голямата" операция в Мосул или получаваш само за Алепо

Предлагам занапред ,когато видите "Щерев"да не пишете нито "+" нито"-".Просто го подминавайте.Все едно ,че сте видяли лайно.

И кво? Баш си е кеф. Следващата мишена дано да е Семейство от 45 гниди.

Ave idiot ti pak li preskochil ogradat?Barzo da se prebirasch che sanitarite te tarsqt che ne si si pil lekarstvata.Haide barzo idiot takav...adi na mama oligofrencheto...mama schte ti napravi zaharno Schterevche s kolche v gaza.......smotanqk

И сега цялата паплач от Мосул, натоварена на чисто нови тойоти, отива в Сирия. А холивудските герой ще се похвалят с превземането на града.

А каква ли щеше да е реакцията на Могерини, Оланд, Меркел и Обама, ако бяха натоварени на уазки???

Мосул въобще не е обкръжен. САЩските демократи си правят предизборна кампания на Клинтън с лъжи!

Абе направо да бомбят С. Арабия и Катар, какво си играят с Алепо.

те брадатите сигурно ще искат визи от Русия ? Лавров , по добре започвай да се учиш да свириш на виолончело .

Президентът на Световния терористичен интернационал е единствено и само Америка. Създаде бандеровци, джихадисти, талибани, сомалийски пирати и за каквито и други се сетите. Разрушава държави, имзбива населението ,краде и обира. Така направиха с индианците и експлоатациата на негрите.Имат богат опит тези хайдуци

Терористите са и Русия в Сирия!!!!

Сирия, Русия - Щерев това са доста сложни понятия за тебе.

Над 300 цивилни са убити при битките и бомбардировки опустошения сирийски град Алепо за три седмици. Това съобщава Агенция Франс прес, позовавайки се на група активисти. От 31 юли насам при боевете за втория по големина град в Сирия са убити 333 цивилни. Тогава бунтовниците започнаха силен тласък, за да разчупят правителствената обсада в райони под техен контрол. Броят на жертвите включва 165 цивилни, сред които 49 деца, убити при огън от опозицията в държаните от правителството западни райони. Други 168 цивилни са загинали при руски и правителствени въздушни удари и артилерийски обстрел по контролирани от бунтовниците източни квартали, съобщават наблюдателите.

Вече стана неизгодно по 2 бомби за 1 терорист ... друго си е като се прегрупират и отново 1 бомба да праща по 20 брадати при Алаха. Тези "хуманитарни" прекъсвания имат за цел точно да следят прегрупирането (от високо и на земята) и да се набелязват нови цели.

КАК МОЖЕ ДА СЕ ОЦЕНЯ РАБОТА НА ДИПЛАТИТЕ КАТО В ЕВРОПА И САЩ НЯМА СВОБОДА НА СМИ - ПРИМНРЪТ Е РАША ТУДЕЙ -ЗА ШИРОКАТА ПУБЛИКА - ТОВА НЕЩО КАТО РАДИО СВОДА ПРЕЗ 80те А ТЕЗИ КОИТО ДАВАТ ИНРЕРВЮ (КАТО ЛИПЕН САРКОЗИ И Т.Н. ИЛИ НАВРЕМИТО СЕ КАЗВАХА ДЕСИДЕНТИ !!! АНАДЪКМУ - защо това го пиша защото имам връски с почти всички страни в европа и сащ

vasil

-Наздоровье!Хлъц!

Лавров деликатно, но уверено дава заявка, че "тайният" план творящите-хаос-джагали да бъдат преместени от Мосул в Алепо не е толкова таен, нито пък незабелязан.

Русия няма да допусне американските терористи да влязат в Сирия.Това е заглавието

Точно тези иракски войски преди 2 години със 70 000 иракска армия си оставиха най модерното оръжие барабар със танковете на 1500 идиота от ИД без да отправят и един изстрел срещу ИД и след това се прибраха по домовете си ни лук яли , ни лук мирисали .. След този сценарии на Иракските войски със предаването на оръжието на ИД се създаде условие на същите тези ИД да завземат територии в Сирия и Ирак . Интересното ,че след 2 години същата тази иракска армия се е сетила,че си дали оръжията на заем на ИД и сега уж правили операция срещу ИД . Пита се кой им даде заповед на тези Иракски ТИКВЕНИЦИ да си предадат оръжията на ИД без да отправят един изстрел и да се оттеглят ??? Този боклук Иракски Президент Ибади сега се репчи на Ердоган да си изтеглял войските от Ирак за да може да праща над 1 000 000 бежанци към Турция и после ние вместо на такива като Президента на Ирак ПЕДАЛА Ибади да дърпаме майната пак ще дърпаме майната на Ердоган че е прибрал 3 000 000 бежанци и сега от Ирак 1 000 000 , е в този случай и аз бих ги насочил към Европа. Еми най добре е турската армия да влизат да чисти наред в Ирак и Сирия и да си връща бежанците обратно по домовете им

РАБОТА НА ВСЕКИЕДИН ПРЕЗИДЕНТ ИЛИ ПРЕМИЕР МИНИСТЪР Е ПОВЕЧЕ РАБОТНИ МЕСТА И ВЗИМАНЕ НА ДАНАЦИТЕ!!! А НА ДИПЛАТИТЕ ДА РАБОТЪТ БЕЗ ДВОНИ СТАНДАРТИ И ИМЕННО ПРОБЛЕМИТЕ ДА РЕШАВАТ НА ОСНОВА ПО МЕЖДУНАРОДНИТЕ ЗАКОНИ -ПРИМЕР КОСОВО - ПЪЛНА ЦИГАНИЯ И СЕ ДЕИСТВА ПО СХЕМАТА КОЙ КАКТО МОЖЕ В ЗАВИСИМОСТИ ОТ СИЛАТА И КРИМ - ПЪЛЕН ЮРЕДИЧЕСКИ ПРИНЦИП ИЛИ ПО МЕЖДУНАРОДНИТЕ НОРМИ И ПРИНЦИПИ

Ердоган спомена Крим - в смисъл, че там работата е незаконна и не се спазват правата на местното коренно население - татари и турци.

Това измислиха натовските умници, да подгонят терористите от Мосул към Сирия.

Това е само желание - но едно е да искаш, друго - да си играеш с убийци, трето - те да не убият и ограбят американските съветници!

Има ли по големи терористи от кликата на Путин? Крадеца вика дръжте крадеца. Истинския, обикновен руснак е толерантен, честен, човечен и миролюбив.

..си "биотерорист" тука!

НЯКОЙ МОЖЕЛИ ДА ДОКАЖЕ ДА ИМА ПО ГОЛЯМ ДИПЛОМАТ ОТ ЛАВРОВ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 50 ГОДИНИ- КОГАТО СЕ ОЦЕНЯ РАБОТАМУ Е НАЙ СИЛНАТА СЛЕД ВРЕМЕТО НА ДРУГ ОЩЕ ПО-СИЛЕН ИНТЕЛЕКТ В ДИПЛОМАТИЯТА А.А. ГРОМИКО

СЪЩОТО ГОВОРЕШЕ И ЗА АНДРЕЙ ГРОМИКО ПО НЕГОВОТО ВРЕМЕ ВАНИЧКА!

питаш Тези които като чуят Русия и се хващат за пищова ли Те нямат грам акъл а за Громико ме са о чували ламо ли да прочетат

компир. Ти май не си чувал за бай Тошо ? Това е най-големия дипломат на миналия век. Работеше руснаците на 120% в продължение на 30 години.

Т ЖИВКОВ не е дипломат а беше дипломат Петър Младенов

Не е необходимо да е най-.... в сравнение с миналото, важно е да е най-..... сега и в близкото бъдеще.

сега братята руснаци ще го начъкат на краварите до сливиците и ще пратят на ИД безплатни чаршафи за джихадистите

Тука, насреща имаме човек от обоза!

Мда вече има новини че краварите ще осигурят коридори по които главорезите от Мосул да го напуснат безпрепятственно и да се отправят към Сирия.А иначе ще чувате новини как са превзели Мосул с голям "бой" и как са се били храбро с "лошите" та те така !

Абе какво спорите, Русия е в процес на фалит и до края на 2017 бандитите от Кремъл ще са ликвидирани от свестни руснаци !!! Какво се дърляте за една държава -кочина , загнила отвсякъде !!!!

Гледам една статия и се чудя, дали си лъжец - професионалист или просто любител: МВФ: Руската икономика е стабилна и върви сигурно нагоре Публикувано на 30.06.2016

Русия няма как да фалира - има всичко в натура, но САЩ в края на годината ще фалират и ще се разпаднат.

Това го слушаме вече двее години ама нещо прогнозите ти не са верни

vasil

Аз го слушам от петдесетина години...

Руснаците пуснаха осем часово примирие в Алепо да могат евроатлантиците да си приберат инструкторите и командосите стига са ревали и искали "хуманитарни" коридори.Ето сега е времето да си ги вадят, останат ли пак там дупе да им е яко барабар с главорезите това е.

Похвално, но неизпълнимо. Като как ще ги спре ? Ми не може да се справи с тия дето са в Сирия, в кварталите на Дамаск, какво да говорим за границата Сирия Ирак. Баба ми казваше да внимавам с думите посмали Манго, живей с реалностите.

Онова, което не може да се спре с друго се спира с ракети!

Ракети ? Много добре, но защо не се справят с тия под носа им ? Няма ли да е по евтино и ефикасно ?

Коментари - Русия няма да допусне в Сирия терористи от Мосул | Днес.dir.bg

Русия няма да допусне в Сирия терористи от Мосул

Ако терористите от Мосул се прехвърлят в Сирия, Русия ще предприеме действия, заяви руският външен министър Сергей Лавров.

Обратно в новината

Коментари - Русия няма да допусне в Сирия терористи от Мосул | Днес.dir.bg

Коментари

фронтовете на трета световна вече са определени русия и сирия срещу всички останали учасници в кофликта след това изказване на руски преставител защтаващ сирия можхе да се смята за старт на воjната

Около 2,5 хиляди руснаци и 7 хиляди граждани на други страни от Общността на независимите държави участват във въоръжени сблъсъци в Сирия на страната на терористичната организация "Ислямска държава" (ИД). Отделно 333 цивилни са убити от руските бомби....Май терористите са само руснаци род ръководството на Путин и явно ще се вслушат в своя ръководител Лайнов

По този начин Лавров показва на терористите, че нямат път за отстъпление и ги кара да се бият още по- яростно. Много е интересно къде ще отидат след като бъдат разбити в Мосул?

Джихадистите от терористичната групировка Ислямска държава не позволяват на цивилното население да напусне Мосул, превръщайки го в жив щит срещу настъпващата иракска армия и нейните съюзници. Ние знаем, че те са използвани като човешки щит, заяви говорителят на Пентагона капитан Джеф Дейвис. И сега Щерев и Ко няма да имат никакви аргументи срещу написаното.Но.....имат спешна сбирка в центъра им,нещо нещата не са такива каквито им се иска,и Русия сега не е лошата.Трябва спешно да се измисли нещо ново,иначе само с копи-пейст не става.

Русия не почва войни, тя ги приключва с победа. А в момента Европа да й благодари, че ще спира пришълците от Мосул

Руснаците са хуманисти!!! Дават възможност на лудите крави, да изтеглят свойте инструктури от ЦРУ, от бункерите на ИДИЛ, намиращи се дълбоко под земята в Алепо....Защото който от тях остане, братушките ще му взривят говедарския задник! Дори краварски лайна няма да останат, от тия отрепки от ЦРУ които обучават Джихади Джотата и Ислями Мюслитата!!!!

ОФАБ-500 гарантирано прави всичко на мармалад в радиус от 100 м. Като се проточат колоните с джипове тойота от Мосул до Алепо през пустинята и Ютуб ще се напълни с кадри как ВКС правят мармалад от главорези...

Досега си живуркаха в Мосул, сега американците ще ги натирят в Алепо. Само че пътят е дълъг, а от въздуха работят ВКС... Малцина ще се изплъзнат, това го знаят и самите главорези. Ще бъде като в скотобойна.

Това широкорекламирано от един месец освобождаване на Мосул е пълна измишльотина. Там отдавна няма готови за бой до смърт джихадисти- американците чрез саудитите и турците са им осигурили коридор за прехвърляне в Сирия, за участие в битката за Алепо. Само че там няма да участват както досега в театър или да колят беззащитни, а ще бъдат в ролята на пушечно месо.

Коментарът на Лавров съвсем не е случаен. Ако някой си мисли, че руските хакери атакуват само пощата на Клинтън, жестоко се лъже.

Мога ли да обера Централната Банка,като отрежа главата на главният касиер,а после да ми се даде хуманитерен коридор,за да се изтегля?

симо

Може..Съгласуваш с Държавния Департамент,оставяш половината на тях и през цялото време твърдиш ,че комунистите са го направили.ТАКА може.

Бомбите ли им свършиха на руснаците или нямат резервни части за самолетите? Ако някой вярва, че са спрели, защото им пука за цивилните, да им погледне пак историята. На тях за руснаците не им пука за някакви рязани ще им пука... Добреее.

На руснаците не са им свършили бомбите. Просто чака американците да напреднат при Мосул, та да продължат от равни позиции.

Горките терористи! В Близкия изток ще ги избият я руснаци, я араби, я кюрди, я иранци. САЩ не им дават пък визи- традиционна тяхна политика по отношение на марионетките, слугите и машите си, хаха. Остава Европа! Тарамбуките ще се приютят на топло сред охранените бюргери. Последните ще ни върнат немалка част от тях, за да е пълна идилията в територията на някогашната държава България.

каквото казва този пияница, ще прави обратното.

Радан ли ?

РАШКИТЕ ИЗЧАКВАТ ДА ОСТАНЕ 1 СЕДМИЦА РЕДИ ИЗБОРИТЕ ПРИ НАС ЗА ДА УДАРЯТ ДЖИХАДИТЕ И УКРО НАЦИТАТА .... А ОТ ЩАБА НА КЛИНТЪНКАТА И БЕЛИЯ ДОМ ИМ СЕ МОЛЯТ ДА НЕ ГО ПРАВЯТ ...

Ха ха ха, много смешно. Русофашисто да ударели някого!! Те украинците се справят много добре с тях!!

ВЪВ ФОРУМА ЯВНО СПИСВАТ ДОСТА УКРАИНСКИ ЖЕНИ НА АРАБСКИ ТЕРОРИСТИ :))

Те не са укро-нацита, а укро-педита!

Русия до сега не е постигнала нищо в Сирия освен да избива мирни жители!! Само за това ги бива. САЩ почти освободи Ирак от руският ИДИЛ.

Какво стана с доказателствата за самолетоносача към Сирия,украинче некадърно ? Май истина се оказа,а ? А що простотия изписа,а ?

ТОЗИ ЯВНО Е ДОСТА ПИЯН, ЩОМ КАЗВА, ЧЕ НЯМА ДА ГИ ПУСНАТ !!!! ЩЕ СТАНЕ ТОЧНО ОБРАТНО !!! МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО ОБАЧЕ, ТЕЗИ КАТО КАКВИ СЕ ВЖИВЯВАТ ТАМ !!! ЯВНО СМЯТАТ СИРИЯ ВЕЧЕ ЗА ТЯХНА ГУБЕРНИЯ !!!

За набор 41 си доста глупав. Да не си разменил местата на цифрите 2

Бо Бо

Това е истината: 'страните, имащи влияние върху терористичната групировка, да ѝ повлияят да напусне града.'

Къде ще напуснат - повече от две трети от света ги преследва за да ги убие, а другата една трета да ги залови и съди.

Е, как къде? В Европа идат. В момента има масиран процес на изчистване на бунтовнически анклави около Дамаск. Всичките ги извозват в северозападна Сирия , близо до Турската граница. При нас идват.

Бо Бо

...защото иначе в мазетата, под мостовете, в окопите или тунелите няма спасение...

Възможно е ИД да готвят капан. Арабите могат да бъдат много коварни и от друга страна да крият истинската си численост.

Интересно как за 15 години войни в региона соросоидите чак сега се загрижиха за жертвите там?! Руснаците каквито и да са се включиха на доста по-късен етап от други държави.

И 15-те години ги считам от 11-ти септември насам с фалшивото нападение на Ал Кайда. Да не говорим за преди това.

Между другото основен съветник и стратег на Х.Клинтън е именно Сорос.

Ох милите пияни ушанки! Че в Афганистан кога се включиха? В началото ли или малко по-рано?

Всъщност Ал Кайда ЦРУ си я дондурка още преди това, но под други имена.

А ето как някои беседват по кризата с ИД. Президенът на САЩ Барак Обама дава днес последен официален прием в Белия дом в качеството се на президент. Обама и неговата съпруга М Обама приемат в Белия дом премиер-министъра на Италия - М Ренци с неговата жена А Ландини. Пищната вечеря под ръководството на известния шеф-готвач Марио Батали ще бъде организирана в шатра и ще завърши с изпълнения на певицата Г Стефани.

Дългогодишният опит показва, че държавниците в края на своя мандат започват да говорят истини.

Ето на това му се вика да включиш на задна предавка: "Ние смятаме, че Русия е голяма, важна страна с военни, с които може да се мерят само нашите и тя трябва да е на световната сцена като част от решението, не като част от проблема" -- Обама, на прескоференция днес с Матео Ренци в Белия Дом

Най-големия проблем на руската авиация в Сирия е да намери опозицията на места, където няма цивилни. Но набарат ли ги, спасение няма. Мазета, под мостове , окопи , тунели и други укрития- не помагат.

Който е наредил на Ибади и 70 000 Иракската Армия да предадат оръжията на1500 идиота ИД той стои зад театъра ,балон наречен ИД Точно тази 70 000 ИРАКСКА пидалска АРМИЯ без да отправи и един изстрел срещу от ИД си оставиха най-модерното оръжие и на ИД и се прибраха по домовете си ,и след това ИД почна да си развява байрака в Сирия и Ирак . Кой им нареди на Иракската Армия да подарят оръжията на ИД ? Ердоган трябва да влезе и да пръсне физиономията на този Ибади вместо да прибере още 1 000 000 бежанци и да ги насочва към Европа . Турската армия да влиза и да чисти наред и да връща бежанците по домовете им.

Пълна тъпня си написал!! 70000 ама друг път!! А срещу тях бяха чеченците идилци на путлер!!

Скривай се бе сапун

Как терористите (умерена опозиция) ще напусне града?!?! След това до един ще бъдат издирени от ЦРУ и ликвидирани.

Те са си от ЦРУ. Най-много да ги пратят в накой балмосанаториум в БГ.

В откритата пустинна зона между Ирак и САР главорезите ще са отлична мишена. ВКС ще потренират....

Повечето въоръжени групировки от Алепо, вече обявиха, че няма да напуснат града. Ако щат, да пуснат цивилните да се махнат , и като искат да се борят до смърт. Но е някак си недостойно да се крият зад цивилните.

Чакат подкрепления по коридора, който САЩ им пращат от Мосул !!!

От там няма как да получат подкрепления.Далеко са , пък са и от различни групи. По-вероятно е да очакват помощ от протурските бунтовници, които наскоро превзеха Дабик.

vasil

Колкото и тия в Газа и Донбас ще пуснат цивилните.Да се лишат от живия щит-да не им е чавка акъла изпила?

Косвените жертви спрямо населението на гр. Алепо е под 1%!

Базираната в Лондон Сирийска обсерватория за правата на човека съобщи, че 11 деца са били убити днес при нападение с барелна бомба от правителствените сили на Сирия в държан от опозицията квартал в град Алепо, предаде AFP, цитирана от "Фокус". "15 цивилни, сред които и 11 деца бяха убити от барелна бомба в квартал Баб ал Найраб в Алепо", съобщиха от обсерваторията. От там съобщиха, че осем цивилни, сред които две деца, са били убити днес от огъня на опозицията в държаната от правителството част на града.

Аз вярвам на базираната в Каспичан космическа агенция за защита еврогейските атланически измишльотини!

Ако си мислиш,че на някой от силите там им пука за цивилните жертви си в голяма грешка.

14 души от едно семейство бяха убити при въздушен удар в контролираната от бунтовници източна част на северния сирийски град Алепо днес. Списъкът на жертвите при бомбардировката в града включва две 6-седмични бебета и още 6 деца под 8-годишна възраст. Спасителните екипи обявиха, че атаката е била извършена от руски военни самолети, предаде Ройтерс, като се позова на Гражданска защита.

Тия войни там са планирани преди 15 години най-малко. Това го призна и генерал Уесли Кларк.

Кларк ли пуска руските бомби и дава заповед на руските убийци?

Тия деца са родени след избухването на войната, голяма вероятност е да са на терористи, така че по-полека с вълнението.

ли случайно информация колко цивилни са убити при "голямата" операция в Мосул или получаваш само за Алепо

Предлагам занапред ,когато видите "Щерев"да не пишете нито "+" нито"-".Просто го подминавайте.Все едно ,че сте видяли лайно.

И кво? Баш си е кеф. Следващата мишена дано да е Семейство от 45 гниди.

Ave idiot ti pak li preskochil ogradat?Barzo da se prebirasch che sanitarite te tarsqt che ne si si pil lekarstvata.Haide barzo idiot takav...adi na mama oligofrencheto...mama schte ti napravi zaharno Schterevche s kolche v gaza.......smotanqk

И сега цялата паплач от Мосул, натоварена на чисто нови тойоти, отива в Сирия. А холивудските герой ще се похвалят с превземането на града.

А каква ли щеше да е реакцията на Могерини, Оланд, Меркел и Обама, ако бяха натоварени на уазки???

Мосул въобще не е обкръжен. САЩските демократи си правят предизборна кампания на Клинтън с лъжи!

Абе направо да бомбят С. Арабия и Катар, какво си играят с Алепо.

те брадатите сигурно ще искат визи от Русия ? Лавров , по добре започвай да се учиш да свириш на виолончело .

Президентът на Световния терористичен интернационал е единствено и само Америка. Създаде бандеровци, джихадисти, талибани, сомалийски пирати и за каквито и други се сетите. Разрушава държави, имзбива населението ,краде и обира. Така направиха с индианците и експлоатациата на негрите.Имат богат опит тези хайдуци

Терористите са и Русия в Сирия!!!!

Сирия, Русия - Щерев това са доста сложни понятия за тебе.

Над 300 цивилни са убити при битките и бомбардировки опустошения сирийски град Алепо за три седмици. Това съобщава Агенция Франс прес, позовавайки се на група активисти. От 31 юли насам при боевете за втория по големина град в Сирия са убити 333 цивилни. Тогава бунтовниците започнаха силен тласък, за да разчупят правителствената обсада в райони под техен контрол. Броят на жертвите включва 165 цивилни, сред които 49 деца, убити при огън от опозицията в държаните от правителството западни райони. Други 168 цивилни са загинали при руски и правителствени въздушни удари и артилерийски обстрел по контролирани от бунтовниците източни квартали, съобщават наблюдателите.

Вече стана неизгодно по 2 бомби за 1 терорист ... друго си е като се прегрупират и отново 1 бомба да праща по 20 брадати при Алаха. Тези "хуманитарни" прекъсвания имат за цел точно да следят прегрупирането (от високо и на земята) и да се набелязват нови цели.

КАК МОЖЕ ДА СЕ ОЦЕНЯ РАБОТА НА ДИПЛАТИТЕ КАТО В ЕВРОПА И САЩ НЯМА СВОБОДА НА СМИ - ПРИМНРЪТ Е РАША ТУДЕЙ -ЗА ШИРОКАТА ПУБЛИКА - ТОВА НЕЩО КАТО РАДИО СВОДА ПРЕЗ 80те А ТЕЗИ КОИТО ДАВАТ ИНРЕРВЮ (КАТО ЛИПЕН САРКОЗИ И Т.Н. ИЛИ НАВРЕМИТО СЕ КАЗВАХА ДЕСИДЕНТИ !!! АНАДЪКМУ - защо това го пиша защото имам връски с почти всички страни в европа и сащ

vasil

-Наздоровье!Хлъц!

Лавров деликатно, но уверено дава заявка, че "тайният" план творящите-хаос-джагали да бъдат преместени от Мосул в Алепо не е толкова таен, нито пък незабелязан.

Русия няма да допусне американските терористи да влязат в Сирия.Това е заглавието

Точно тези иракски войски преди 2 години със 70 000 иракска армия си оставиха най модерното оръжие барабар със танковете на 1500 идиота от ИД без да отправят и един изстрел срещу ИД и след това се прибраха по домовете си ни лук яли , ни лук мирисали .. След този сценарии на Иракските войски със предаването на оръжието на ИД се създаде условие на същите тези ИД да завземат територии в Сирия и Ирак . Интересното ,че след 2 години същата тази иракска армия се е сетила,че си дали оръжията на заем на ИД и сега уж правили операция срещу ИД . Пита се кой им даде заповед на тези Иракски ТИКВЕНИЦИ да си предадат оръжията на ИД без да отправят един изстрел и да се оттеглят ??? Този боклук Иракски Президент Ибади сега се репчи на Ердоган да си изтеглял войските от Ирак за да може да праща над 1 000 000 бежанци към Турция и после ние вместо на такива като Президента на Ирак ПЕДАЛА Ибади да дърпаме майната пак ще дърпаме майната на Ердоган че е прибрал 3 000 000 бежанци и сега от Ирак 1 000 000 , е в този случай и аз бих ги насочил към Европа. Еми най добре е турската армия да влизат да чисти наред в Ирак и Сирия и да си връща бежанците обратно по домовете им

РАБОТА НА ВСЕКИЕДИН ПРЕЗИДЕНТ ИЛИ ПРЕМИЕР МИНИСТЪР Е ПОВЕЧЕ РАБОТНИ МЕСТА И ВЗИМАНЕ НА ДАНАЦИТЕ!!! А НА ДИПЛАТИТЕ ДА РАБОТЪТ БЕЗ ДВОНИ СТАНДАРТИ И ИМЕННО ПРОБЛЕМИТЕ ДА РЕШАВАТ НА ОСНОВА ПО МЕЖДУНАРОДНИТЕ ЗАКОНИ -ПРИМЕР КОСОВО - ПЪЛНА ЦИГАНИЯ И СЕ ДЕИСТВА ПО СХЕМАТА КОЙ КАКТО МОЖЕ В ЗАВИСИМОСТИ ОТ СИЛАТА И КРИМ - ПЪЛЕН ЮРЕДИЧЕСКИ ПРИНЦИП ИЛИ ПО МЕЖДУНАРОДНИТЕ НОРМИ И ПРИНЦИПИ

Ердоган спомена Крим - в смисъл, че там работата е незаконна и не се спазват правата на местното коренно население - татари и турци.

Това измислиха натовските умници, да подгонят терористите от Мосул към Сирия.

Това е само желание - но едно е да искаш, друго - да си играеш с убийци, трето - те да не убият и ограбят американските съветници!

Има ли по големи терористи от кликата на Путин? Крадеца вика дръжте крадеца. Истинския, обикновен руснак е толерантен, честен, човечен и миролюбив.

..си "биотерорист" тука!

НЯКОЙ МОЖЕЛИ ДА ДОКАЖЕ ДА ИМА ПО ГОЛЯМ ДИПЛОМАТ ОТ ЛАВРОВ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 50 ГОДИНИ- КОГАТО СЕ ОЦЕНЯ РАБОТАМУ Е НАЙ СИЛНАТА СЛЕД ВРЕМЕТО НА ДРУГ ОЩЕ ПО-СИЛЕН ИНТЕЛЕКТ В ДИПЛОМАТИЯТА А.А. ГРОМИКО

СЪЩОТО ГОВОРЕШЕ И ЗА АНДРЕЙ ГРОМИКО ПО НЕГОВОТО ВРЕМЕ ВАНИЧКА!

питаш Тези които като чуят Русия и се хващат за пищова ли Те нямат грам акъл а за Громико ме са о чували ламо ли да прочетат

компир. Ти май не си чувал за бай Тошо ? Това е най-големия дипломат на миналия век. Работеше руснаците на 120% в продължение на 30 години.

Т ЖИВКОВ не е дипломат а беше дипломат Петър Младенов

Не е необходимо да е най-.... в сравнение с миналото, важно е да е най-..... сега и в близкото бъдеще.

сега братята руснаци ще го начъкат на краварите до сливиците и ще пратят на ИД безплатни чаршафи за джихадистите

Тука, насреща имаме човек от обоза!

Мда вече има новини че краварите ще осигурят коридори по които главорезите от Мосул да го напуснат безпрепятственно и да се отправят към Сирия.А иначе ще чувате новини как са превзели Мосул с голям "бой" и как са се били храбро с "лошите" та те така !

Абе какво спорите, Русия е в процес на фалит и до края на 2017 бандитите от Кремъл ще са ликвидирани от свестни руснаци !!! Какво се дърляте за една държава -кочина , загнила отвсякъде !!!!

Гледам една статия и се чудя, дали си лъжец - професионалист или просто любител: МВФ: Руската икономика е стабилна и върви сигурно нагоре Публикувано на 30.06.2016

Русия няма как да фалира - има всичко в натура, но САЩ в края на годината ще фалират и ще се разпаднат.

Това го слушаме вече двее години ама нещо прогнозите ти не са верни

vasil

Аз го слушам от петдесетина години...

Руснаците пуснаха осем часово примирие в Алепо да могат евроатлантиците да си приберат инструкторите и командосите стига са ревали и искали "хуманитарни" коридори.Ето сега е времето да си ги вадят, останат ли пак там дупе да им е яко барабар с главорезите това е.

Похвално, но неизпълнимо. Като как ще ги спре ? Ми не може да се справи с тия дето са в Сирия, в кварталите на Дамаск, какво да говорим за границата Сирия Ирак. Баба ми казваше да внимавам с думите посмали Манго, живей с реалностите.

Онова, което не може да се спре с друго се спира с ракети!

Ракети ? Много добре, но защо не се справят с тия под носа им ? Няма ли да е по евтино и ефикасно ?