Коментари - Съпрузите канибали в Русия убивали бездомници | Днес.dir.bg

Съпрузите канибали в Русия убивали бездомници

Жертви на съпрузите канибали, които бяха задържани в руския град Кубан, са били предимно бездомници. Смята се, че те са убили, нарязали и изяли около 30 души.

Обратно в новината

Коментари - Съпрузите канибали в Русия убивали бездомници | Днес.dir.bg

Коментари

Кризата се отразява зле на руснаците , колко ли случай има още за който не знаем и ще се чуе след време. Изглежда при тях канибализмът е масово явление.

"... ему подавались разные обычные в трактирах блюда: ..." Гогол, "Мъртви души"

Нека погледнем на нещата от Вашия ъгъл. Значи, няма да защитаваме норките и уличните помияри, защото ядем прасета и пилета, трябва да сме чесни и да убиваме наред. А, по същата логика клошарите защо да не могат да последват съдбата на прасетата и норките, с какво са по-горе от животните, също са бездомни и също евентуално за кратко ще ги заболи. ЛОГИКА!

Толкова минуси. Тия не усетиха сарказма.

Тия рашки съвсем низко паднаха.

Няма благородно и красиво убийство! От коментарите излиза, че ако убиеш някой и не го изядеш, всичко е ОК, в стандарта е :)))

Я не се правете на ударени. В нашата малка България канибалите са повече на глава от населението. Спомнете си канибалът от Голямо Буково. Или оня мангал, който свари в тенджера главата на доведената си дъщеричка. Ще кажете да, ама тоя е мангал. Е, да де, Башкеев пък е с тюркски произход, но им разнася славата.

Ако има нещо по-извратено от това да убиеш човек, за да го изядеш - то е САМО да убиеш ей така без причина и дори да не го изядеш.

Мъдро. Ще си го запиша.

А американците що бият негрите ?

То вече май негрите почнаха да бият американците...

Не, руснаците няма да умрат от глад въпреки санкциите !

По време на обсадата на Ленинград си нямате идея какво е ставало с децата.

Ей, няма граници човешката простотия.

Хайде преди да кажеш думата гупости да вземеш и да почетеш малко руски източници по този въпрос. Аман от всезнайковци.

Ядяли са трупове. Лесно е било, няма друго за ядене, а пресни трупове ежедневно.

Каква ирония само, да изядеш децата и труповете, за да живееш много по-зле, отколкото ако са били завладяни от немците...

Ми култура... Хората са различни... Трябва да уважаваме различните и да ги приемаме. Това е тяхната култура, нали сме мултикулти... да добавим в ЛГБТто и ено К и аре... да ги водим на прайд...

Първо се самоизяжте , пък тогава прайд

А по коя традиционна рецепта са приготвяли месцето?

Импортозамещение, дет' викаше Путин.

Руски канибали призовават всички бежанци от Африка и Азия да дойдат в Русия...

Интересно как полицията/КГБ-то не са ги разкрили 20 години, а днес вкарват човек в затвора за един репост в нета, или че протестирал сам с плакат на улицата.

ТО украйнската нация е измислена, ама като се появи поредния руски урод и веднага го обявяват за украинец! И за Чекатило така пише между другото руската пропаганда! Не се шегувам! И той бил украинец! ХАХАХАХАХА

Аха, добре че каза, вече всички разбрахме, че Чикатило НЕ е руснак :))) Идиот си, сам се прецака. А, впрочем, и ти, нали си от Перник, но пропагандираш, че си от София :)

В големите държави с многомилионно население има по-богата представителна извадка от всички типове хора. Ако пък канибализмът беше нещо толкова разпространено където и да е нямаше да е шокираща новина на новините. Една на десетилетия. Смешно е това с обобщенията. Все едно някой да напише, че българите са трепачи на учители, при нас това се случва доста по-често отколкото канибализма там.

очаквай покана за посещение там,може и да те харесат:)))))))

Русия има нов Чикатило! Бившият милиционер от Ангара Михаил Попков е обвинен в убийството на 84 жени. -------- дрОгаре, а Попков руска фамилия ли е! м! Или и той е зъл украйнски фашис! КО вика савецката пропаганда по въпроса!

А, така. На всеки 100 години има по един. Измежду няколко поколения от 150 милиона.

Русский мир, Третий Рим, Народ- Богоносец. И сега- туй. Е ми, кльопайте, рашки, да ви е сладко...

Няма ли сега путин да се изтипоса по телевизията и да посочи сащ като виновник.

Семейство живее в Русия, но не е руско - съпруг е казах, а съпруга е украинка!

Нали украинците са руснаци? Нали украинците бяха измислена нация? Или както ти отърва ? Руснаи няма. Руската нация е измислена!!! Това да го знаеш от мен. Ти не си рускиня, за каквато са те нарочили. Открий си корените!

А защо все пак е Дмитрий? Обичайно ли е казахите да приемат християнски имена?

Заради евтина сензацийка сте готови да издадете и ръководство по разфасоване! Може ли с такива подробности вече да разправяте кой как и по колко човешко "си хапвал"! Това някаква нова мода ли ще дойде след време, какво ли! Просто с два реда казвате - имало престъпници, хванати са и край! Иди обяснявай на детето си , че в България няма такива !

Изолира случай ли е това в Рашата? Не, не е, нет! Задай в търсачката: "Людоедство в России - Традиции и нравы" Показателно- имат си те и специална думичка за ястие от човешко месо: "человечина" !

"Рашата" на какъв език е?

Явно следват заветите на Путлер да премахнат бездомниците от улицата, а снимката със Сърп и чук е показателна. Навремето нашите изроди хвърляха хора на прасетата, но може и те да са яли.

Хапва човешко и поведението и не прави никакво впечатление. Явно в Русия всички се натряскват до козирката с лусион за баня и изпадат в транс или канибалско състояние?!

с лосион за вана е просто превъзходно.

ВОЛЕН ПЕДЕРАСТ ТАКА ГИ ЯДЕШЕ ЗАЕДНО С ДАЛАВЕРИ СИМЕОНОВ СИГАНИТЕ , ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕ В ГЕРБ :)))

Искам шоколад! Искам шоколад! крещи малко канибалче. Бащата е нервен. Млъкни!! Откъде да ти намеря негър в три часа през нощта?!

Недейте се впряга на Русия с/у САЩ. Убийства и изроди има навсякъде. А новината се публикува щото е ужасна и съответно ще събере прочити и оттам приходи от импресии и реклама. Така или иначе за медиите такива изродщини са им любимите публикации ...

Вижте ги в тубата. Как няма да ядат хора. "Лучшая подборка,драки,пьяное быдло,алкаши,бомжи. Выпуск #10"

Просто не е истина! Как е възможно Курнелия и Ушатия да поддържат тези примати, ядящи човешко месо??????

всички тия ядат хора, викаш? тц специално от тия "хулигани" струи доброта :)

Прав си. Готини са.

Фамилията Бакшеев не е руска!

Дали? А иначе фамилията Путин не е руска ама на, управлява ви еврейчето.

СПОРЕД УКРОПО И МАКЕ ИСТОРИЦИТЕ ФАМИЛИИТЕ НА "ИН" - ЛЕНИН , МИНИН , ПУТИН , СТАЛИН , НАРИШКИН СА ОТ "ВОЛЖКИТЕ ТАТАРИ" :)))

А то има ли руска фамилия?

Не се прави на ударен. Да.

в Бг такива управляват от 72 години ,но по-добре е да се възмущаваме от другите .

Най-жалката и нелепа нация в света.

Не е много жалка при положение , че поданиците й обикновено имат имперско високомерно самочувствие. Не ги мисли много.

Прав си.Те ще се самоизядат.

Толкова много путинофили имаме в България, че ако е заразно спукана ни е работата. А и 500 хиляди жилища продадени на човекоядци....просто не ми се мисли.

върви сега в Поморие където там си накупиха най-много руснаци на времето жилища и да видиш как всичко се разпродава почти на безценица........по 12-13000 евро продават апартаменти в града

медицинска сестра човешко месо в буркани за зимата Жертвите са от 7 до 30 Ужас! И проблемът е, че това не е лъжлива новина, а наистина се е случило.

Ами глад, какво да правиш.

Изглежда санкциите работят. Меркел пообещала ожесточит.

ТИЯ 175 НАРКОМАНИ КОИТО ПУКАТ ВСЕКИ ДЕН ПРИ НАС ОТ СВРЪХДОЗА НАПРАВО СИ СТАВАТ ЗЯН :))))

Дори и да е вярно, в Русия сто процента умират повече алкаши и наркомани. Да не говорим за средна продължителност на живота и качеството на живота в двете държави.

Свършила е водката и са минали на човешко месо...

Вчера вече сте публикували тази новина! Защо е нужно да повтаряте тези ужаси, защото семейство е от Русия ли?

Нормално е великите държави да раждат велики изроди. И в САЩ е така. Не се засягайте.

Казваш, вчерашните са си за вчера, днес вече има нови ужаси в Расия?

10 убити при стрелба в американски колеж е публикувана около 5-6 пъти с подробности за случилото се, за стрелеца, за жертвите, за реакциите и т.н., като новината е стояла начело на новините в продължение на десетки часове, като отдолу путлерастията е изписала километри коментари.

Какви бездомници в Россия бе Дир.бг? Тука нарушихте партийната линия яко. В Россия бездомници НЯМА. Там е раят на Земята и хората живеят доволно и щастливо със 150 евро на месец средна заплата. И още какви канибали и масови убийци? Руският человек е най-духовно извисеният и православен человек, и следователно в Россия няма канибали и масови убийци. Срам за вас, сквернословци! Срам!

чакай малко да се освестят русолюбците , и ще видиш, че канибалите не са русские, а вероятно украинци, или беларуси!

точно точно пък при нас даже и пушки нямат сите са с прашки ..и това да пуцат по хората и дума да не става ...сиет живеят в мир и съгласие особено под конфедералния флаг...а и статуи там не обезглавявяват...хи хи

Кофти ли е новината за Родината мада Раша - лъжа е на соросоидите! Ако е нещо за недостижимите успехи на военно-космическите сили на червената армия, препечатано от руската преса - истина е! Ако нещо е добро за САЩ - Сорос го е платил да ни лъже, кофти ли е - истина е. :)

добре е,че не са яли и амер.шпиони .

Ами този УБАВЕЦ: "Русия има нов Чикатило! Бившият милиционер от Ангара Михаил Попков е обвинен в убийството на 84 жени." В евразийска раССия само мислят за подобряване на рекорда на Чекатило май! Болна държава пълна с болни хора!

Храната е кът, затова.

Коментари - Съпрузите канибали в Русия убивали бездомници | Днес.dir.bg

Съпрузите канибали в Русия убивали бездомници

Жертви на съпрузите канибали, които бяха задържани в руския град Кубан, са били предимно бездомници. Смята се, че те са убили, нарязали и изяли около 30 души.

Обратно в новината

Коментари - Съпрузите канибали в Русия убивали бездомници | Днес.dir.bg

Коментари

Кризата се отразява зле на руснаците , колко ли случай има още за който не знаем и ще се чуе след време. Изглежда при тях канибализмът е масово явление.

"... ему подавались разные обычные в трактирах блюда: ..." Гогол, "Мъртви души"

Нека погледнем на нещата от Вашия ъгъл. Значи, няма да защитаваме норките и уличните помияри, защото ядем прасета и пилета, трябва да сме чесни и да убиваме наред. А, по същата логика клошарите защо да не могат да последват съдбата на прасетата и норките, с какво са по-горе от животните, също са бездомни и също евентуално за кратко ще ги заболи. ЛОГИКА!

Толкова минуси. Тия не усетиха сарказма.

Тия рашки съвсем низко паднаха.

Няма благородно и красиво убийство! От коментарите излиза, че ако убиеш някой и не го изядеш, всичко е ОК, в стандарта е :)))

Я не се правете на ударени. В нашата малка България канибалите са повече на глава от населението. Спомнете си канибалът от Голямо Буково. Или оня мангал, който свари в тенджера главата на доведената си дъщеричка. Ще кажете да, ама тоя е мангал. Е, да де, Башкеев пък е с тюркски произход, но им разнася славата.

Ако има нещо по-извратено от това да убиеш човек, за да го изядеш - то е САМО да убиеш ей така без причина и дори да не го изядеш.

Мъдро. Ще си го запиша.

А американците що бият негрите ?

То вече май негрите почнаха да бият американците...

Не, руснаците няма да умрат от глад въпреки санкциите !

По време на обсадата на Ленинград си нямате идея какво е ставало с децата.

Ей, няма граници човешката простотия.

Хайде преди да кажеш думата гупости да вземеш и да почетеш малко руски източници по този въпрос. Аман от всезнайковци.

Ядяли са трупове. Лесно е било, няма друго за ядене, а пресни трупове ежедневно.

Каква ирония само, да изядеш децата и труповете, за да живееш много по-зле, отколкото ако са били завладяни от немците...

Ми култура... Хората са различни... Трябва да уважаваме различните и да ги приемаме. Това е тяхната култура, нали сме мултикулти... да добавим в ЛГБТто и ено К и аре... да ги водим на прайд...

Първо се самоизяжте , пък тогава прайд

А по коя традиционна рецепта са приготвяли месцето?

Импортозамещение, дет' викаше Путин.

Руски канибали призовават всички бежанци от Африка и Азия да дойдат в Русия...

Интересно как полицията/КГБ-то не са ги разкрили 20 години, а днес вкарват човек в затвора за един репост в нета, или че протестирал сам с плакат на улицата.

ТО украйнската нация е измислена, ама като се появи поредния руски урод и веднага го обявяват за украинец! И за Чекатило така пише между другото руската пропаганда! Не се шегувам! И той бил украинец! ХАХАХАХАХА

Аха, добре че каза, вече всички разбрахме, че Чикатило НЕ е руснак :))) Идиот си, сам се прецака. А, впрочем, и ти, нали си от Перник, но пропагандираш, че си от София :)

В големите държави с многомилионно население има по-богата представителна извадка от всички типове хора. Ако пък канибализмът беше нещо толкова разпространено където и да е нямаше да е шокираща новина на новините. Една на десетилетия. Смешно е това с обобщенията. Все едно някой да напише, че българите са трепачи на учители, при нас това се случва доста по-често отколкото канибализма там.

очаквай покана за посещение там,може и да те харесат:)))))))

Русия има нов Чикатило! Бившият милиционер от Ангара Михаил Попков е обвинен в убийството на 84 жени. -------- дрОгаре, а Попков руска фамилия ли е! м! Или и той е зъл украйнски фашис! КО вика савецката пропаганда по въпроса!

А, така. На всеки 100 години има по един. Измежду няколко поколения от 150 милиона.

Русский мир, Третий Рим, Народ- Богоносец. И сега- туй. Е ми, кльопайте, рашки, да ви е сладко...

Няма ли сега путин да се изтипоса по телевизията и да посочи сащ като виновник.

Семейство живее в Русия, но не е руско - съпруг е казах, а съпруга е украинка!

Нали украинците са руснаци? Нали украинците бяха измислена нация? Или както ти отърва ? Руснаи няма. Руската нация е измислена!!! Това да го знаеш от мен. Ти не си рускиня, за каквато са те нарочили. Открий си корените!

А защо все пак е Дмитрий? Обичайно ли е казахите да приемат християнски имена?

Заради евтина сензацийка сте готови да издадете и ръководство по разфасоване! Може ли с такива подробности вече да разправяте кой как и по колко човешко "си хапвал"! Това някаква нова мода ли ще дойде след време, какво ли! Просто с два реда казвате - имало престъпници, хванати са и край! Иди обяснявай на детето си , че в България няма такива !

Изолира случай ли е това в Рашата? Не, не е, нет! Задай в търсачката: "Людоедство в России - Традиции и нравы" Показателно- имат си те и специална думичка за ястие от човешко месо: "человечина" !

"Рашата" на какъв език е?

Явно следват заветите на Путлер да премахнат бездомниците от улицата, а снимката със Сърп и чук е показателна. Навремето нашите изроди хвърляха хора на прасетата, но може и те да са яли.

Хапва човешко и поведението и не прави никакво впечатление. Явно в Русия всички се натряскват до козирката с лусион за баня и изпадат в транс или канибалско състояние?!

с лосион за вана е просто превъзходно.

ВОЛЕН ПЕДЕРАСТ ТАКА ГИ ЯДЕШЕ ЗАЕДНО С ДАЛАВЕРИ СИМЕОНОВ СИГАНИТЕ , ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕ В ГЕРБ :)))

Искам шоколад! Искам шоколад! крещи малко канибалче. Бащата е нервен. Млъкни!! Откъде да ти намеря негър в три часа през нощта?!

Недейте се впряга на Русия с/у САЩ. Убийства и изроди има навсякъде. А новината се публикува щото е ужасна и съответно ще събере прочити и оттам приходи от импресии и реклама. Така или иначе за медиите такива изродщини са им любимите публикации ...

Вижте ги в тубата. Как няма да ядат хора. "Лучшая подборка,драки,пьяное быдло,алкаши,бомжи. Выпуск #10"

Просто не е истина! Как е възможно Курнелия и Ушатия да поддържат тези примати, ядящи човешко месо??????

всички тия ядат хора, викаш? тц специално от тия "хулигани" струи доброта :)

Прав си. Готини са.

Фамилията Бакшеев не е руска!

Дали? А иначе фамилията Путин не е руска ама на, управлява ви еврейчето.

СПОРЕД УКРОПО И МАКЕ ИСТОРИЦИТЕ ФАМИЛИИТЕ НА "ИН" - ЛЕНИН , МИНИН , ПУТИН , СТАЛИН , НАРИШКИН СА ОТ "ВОЛЖКИТЕ ТАТАРИ" :)))

А то има ли руска фамилия?

Не се прави на ударен. Да.

в Бг такива управляват от 72 години ,но по-добре е да се възмущаваме от другите .

Най-жалката и нелепа нация в света.

Не е много жалка при положение , че поданиците й обикновено имат имперско високомерно самочувствие. Не ги мисли много.

Прав си.Те ще се самоизядат.

Толкова много путинофили имаме в България, че ако е заразно спукана ни е работата. А и 500 хиляди жилища продадени на човекоядци....просто не ми се мисли.

върви сега в Поморие където там си накупиха най-много руснаци на времето жилища и да видиш как всичко се разпродава почти на безценица........по 12-13000 евро продават апартаменти в града

медицинска сестра човешко месо в буркани за зимата Жертвите са от 7 до 30 Ужас! И проблемът е, че това не е лъжлива новина, а наистина се е случило.

Ами глад, какво да правиш.

Изглежда санкциите работят. Меркел пообещала ожесточит.

ТИЯ 175 НАРКОМАНИ КОИТО ПУКАТ ВСЕКИ ДЕН ПРИ НАС ОТ СВРЪХДОЗА НАПРАВО СИ СТАВАТ ЗЯН :))))

Дори и да е вярно, в Русия сто процента умират повече алкаши и наркомани. Да не говорим за средна продължителност на живота и качеството на живота в двете държави.

Свършила е водката и са минали на човешко месо...

Вчера вече сте публикували тази новина! Защо е нужно да повтаряте тези ужаси, защото семейство е от Русия ли?

Нормално е великите държави да раждат велики изроди. И в САЩ е така. Не се засягайте.

Казваш, вчерашните са си за вчера, днес вече има нови ужаси в Расия?

10 убити при стрелба в американски колеж е публикувана около 5-6 пъти с подробности за случилото се, за стрелеца, за жертвите, за реакциите и т.н., като новината е стояла начело на новините в продължение на десетки часове, като отдолу путлерастията е изписала километри коментари.

Какви бездомници в Россия бе Дир.бг? Тука нарушихте партийната линия яко. В Россия бездомници НЯМА. Там е раят на Земята и хората живеят доволно и щастливо със 150 евро на месец средна заплата. И още какви канибали и масови убийци? Руският человек е най-духовно извисеният и православен человек, и следователно в Россия няма канибали и масови убийци. Срам за вас, сквернословци! Срам!

чакай малко да се освестят русолюбците , и ще видиш, че канибалите не са русские, а вероятно украинци, или беларуси!

точно точно пък при нас даже и пушки нямат сите са с прашки ..и това да пуцат по хората и дума да не става ...сиет живеят в мир и съгласие особено под конфедералния флаг...а и статуи там не обезглавявяват...хи хи

Кофти ли е новината за Родината мада Раша - лъжа е на соросоидите! Ако е нещо за недостижимите успехи на военно-космическите сили на червената армия, препечатано от руската преса - истина е! Ако нещо е добро за САЩ - Сорос го е платил да ни лъже, кофти ли е - истина е. :)

добре е,че не са яли и амер.шпиони .

Ами този УБАВЕЦ: "Русия има нов Чикатило! Бившият милиционер от Ангара Михаил Попков е обвинен в убийството на 84 жени." В евразийска раССия само мислят за подобряване на рекорда на Чекатило май! Болна държава пълна с болни хора!

Храната е кът, затова.