Путин обвини Украйна в изнудване

Ден след изявлението на Киев, че желае да преразгледа споразумението си с Москва по транзита на руски петрол към ЕС, руският премиер Владимир Путин обвини Украйна в "злоупотреба", предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Путин обвини Украйна в изнудване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До: Хан Кардан (29.12.2009 г. 12:37ч.) Струва ми се, че тъпият сипаничав идиот Юшченко е непосредствено пред положението, да му набият здраво тиквата.

Всичко им пречи на рашките. Що не си направят танкери и по море да транспортират петрола си. Ама тогава ще реват, че трябва да плащат такси на портовете..........

Другарю Марко - това е капитализъм а не стоков обмен - като при неандерталците. Украина получава петрола по пазарни цени , а Русия за транзит плаща транзитни такси. При условие че Русия плаща като поп такси - защо трябва бесплатно да дава петрол. :)

Путин иска да си транспортира петрола/газта през чужди държави без да прави отстъпки от цената. Как да стане това, другарю капиталист :))

Това е като безкраен сериал... Изключително занимателно и поучително.

Сега Ого и Соци ще се кефят, че може да им стане студено на червените задници.

Путин какво пак се прави на ощипан, украинците да му транспортират нефта безплатно, но да си плащат доставките по пазарни цени, нали?

Володя, едни злоупотребяват с монополното си положение, други - с географското. Всеки си има номер в живата. Така, че ти не си единствения хитър.

TOVA NE E NOVINA I NE MOGA DA IA KOMENTIRAM OSVEN KATO NOVO NASIRANE.