Румен Радев: В България за корупция се говори много, но се прави малко

Държавният глава откри международна конференция за възможностите за противодействие на корупцията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

при ГЕРБ се разрастна НЕИМОВЕРНО корупцията....

Много ама много сте прав господин президент !

Корупцията бе посадена много преди герб...

е емиграцията. Примерът с живота на родителите им е мотивацията да изоставят борбата и да се спасяват по единично. Колко е активният живот на човека?

но сега е разцъфнала повсеместно.

Това е единствената ни политическа личност в България, която при речите си не чете постоянно забоден, като всички други, и рецитира стихотворения на Ботев по-добре от децата в училище....за разлика от Плювенлиев, които не знаеше коя година е създадена България!

Това същество е най-безочливото в българската политика.От първият си ден е затънал в корупция.Преди да стане президент назначава любовницата си на държавна длъжност без никакви компетенции на синекурна измислена за нея длъжност и и отпуска допълнително 400 лева върху заплатата.Ей този сега говори за нещо което е неговата същност.

Нямаш и една вярна дума , минусите на хората и неодобрението към теб , го доказва

Аз пък си мисля, че в България прекалено много се говори за корупция. Всъщност в България се говори само за корупция и чужденците като само това чуват и на свой ред тръбят, че в България има само корупция. При тях на запад също има корупция, но те не я извеждат на преден план както у нас. Така че това непрестанно говорене и само за корупция у нас, всъщност вреди на България, защото ние се самобичуваме за нещо, което го има навсякъде, но ние смятаме, че при нас е най-много. Трябва да спрем само да говорим за корупцията и да се започне да се прави нещо реално против нея. И ако може да не тръбим навсякъде за това. Повече да се работи и по-малко да се говори.

Надежда Христова не търпите истината? Що за свобода на словото говорим? Вие от дир. Бг сте позор за журналистиката.

Президентът е прав за корупцията, за това трябва да каже защо толкова натиска за изтребителите Грипен, които са оплескани с корупция.

общество от овце го упрвалява глутници вълци.....колкото по търпеливи са овцете толкова по свирепи са вълците

Само преди месец Нинова, в прав текст и по БНТ, упрекна Томислав Дончев, че управляващите в България крадат по 10 милиарда на година!!! Ти от 10 милиардна кражба всяка година какво повече искаш да направят ??!! Хайде не бъди такъв максималист .... П.П. Разбира се, Прокуратурата нито се задейства, нито разпита Нинова, нито Дончев, нито пък Бойко я обвини в Лъжа!!!

Каква корупция в Б-я г-н Радев. Това са вестникарски внушения. Колко човека има осъдени за корупция? Нито един. Значи корупция няма.

Какъв "морски вълк "си ти бе ?Ти си" амеба "най нисшето създание на земята.За пари и майка си ще продадеш и на бялото,черно казваш.Няма такава държава с такива алчни неграмотници наричани"управляващи" "371 села в България са обезлюдени или с един жител"

Тъпа фуражко, питал ли си началника ти каПутин преди да говориш за интеграция в Европа и добри европейски практики?

Защо обиждате амебите, сравнявайки ги с "морски вълк"?!

Няма надежда никаква за България.Няма и не ще се роди човек ,който да се пребори с тази ЧУМА.Тя е навсякъде,разраства се ,а България изчезва.

"На гладните трябва да дадем храна" "На бедните пари и работа" "Корупцията трябва да се бори" Сурва, сурва година, весела година! Живи здрави до амина!

усещане за корупция и спор за паркомясто

Поздравления за коментара! Дир-а ОЧЕИЗВАДНО умишлено подминава ОТКРИТИ ОБИДИ към президента. Срам и позор!!!

Дир-а, докога ще толерирате обиди срещу държавния глава?!

PEYTSCH

Ау, че умно изказване на бивш военен...А не беше ли корумпиран за да го направят ...президент ? Честен ? Невероятно нагло...

А ти си корумпиран от чужда страна.

В България се говори много ПРОТИВ корупцията и се прави изключително много ЗА нея - създава се, обгрижва се, расте с бързи темпове и край се не вижда.

PEYTSCH

Има, имаааа...Крумови закони, смъртно наказание и...готово.

Президентът има правомощия единствено да посочва проблемите , но той препоръчва на законодателите (които непрекъснато му отхвърлят наложеното вето) да прочетат хубаво закона и извършат нужните поправки, защото "законът е врата в полето ", всички хитреци намират начини да го заобиколят.

правят най много...

Ами нали ако започне да се прави нещо по корупцията, сите че изгорите?! Айде, ти не...поне още не! Не си бил достатъчно дълго в политиката за да си корумпиран...но мисля че е само въпрос на време.

Ти, какво направи Г-н Радев по този въпрос ? Да си поставял въпроса пред Цацаров и съдебната система. В България е така. Затова и народа се изнася.

с хелий ли,става дума?

декламира...

На такова достойно и съдържателно изказване трудно се прави нормален противоречащ му коментар, видно от просташките обидни клишета на мутромилиционерогерберастките тролове поствани по-долу...!!! А Президент Радев трябва да знае, че подкрепящите го, и надяващите се на неговите бъдещи държавнически действия стават все повече...!!! Дааа...!!! ГРОБ за ОПГ"шайка"...!!! Затвор за мутромилиционерогерберастите...!!! КАЗАХ...!!!

Учи наизуст това, което му поднася придворния писач!

не прави нищо/освен екскурзийки и шопинг/...

това,прави...

Прост, червен, назначен от Русия. Идеален за президент на България! Раята квичи от радост!

В България има корупция от 681г. Как мислите сме били 150г под византийско и още 500г под турско, ако лидерите и водачите на народа не са облажвали от положението някак си? Помня като четох за битката при Дойран.....колко корупция е имало по снабдяването на Българската Армия...крали са шинели и и храна предназначена конкретно за тази армия и на никой не му е пукало че се решава съдбата на България. Българина си е такъв от как го има. Нема комунизъм ,нема демокрация, нема феодализъм....само корупция братко дето си мени цвета на кожата според политическите идеали на деня.

Говориш за Плевнелиев. Точно това прави 5 години.

Кой?... БОКо-КРАТУНьо ли?... :::))) Съгласен съм с Вас...!!! Дааа...!!!

Празнодумец, нищо не зависи от него, но казва това което искат да чуят. За личния му пример да не говорим.

По - добре с чехълче (чухльо).

имам спомен, че едно от предизборните обещания на Радев беше реформа в съдебната система и борба с корупцията? Той би ли бил така добър да информира обществото какво КОНКРЕТНО е направил за спазване на това си обещание? А после ще го питаме за другите му обещания - решаване на демографската криза, доходите, пенсиите, образованието, здравеопазването, изтребителите за ВВС...

При 28 год. крадлив модел - преход - рИформа не може без корупция. Тя е хранителната среда на новата капиталистическа и политическа класа у нас. Не пипайте.

КАКВО ЗНАЕШ ТИ ЗА ЛИЧНИЯ ПРИМЕР НА ПРЕЗИДЕНТА, ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАМ, ГНИДО? ПРЕЗИДЕНТА КАЗВА ИСТИНАТА И ПРИКАНВА ОБЩЕСТВОТО ДА Е БУДНО, ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯ НА КОРУПЦИЯТА-КОРУМПИРАНИТЕ. ДА, ОТ НЕГО НИЩО НЕ ЗАВИСИ, ЗАЩОТО СА МУ ОТНЕТИ СЪС ЗАКОН ВСЯКАКВИ ПРАВА, НО ИСКА ЧОВЕКА ДА НИ СЪБУДИ ОТ ЛЕТАРГИЧНИЯ СЪН, ЗАЩОТО ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗАТЪВАМЕ ЗАТЪВАМЕ.

в света, където няма корупция. Въпросът е в размерите ѝ.

Корумпиран говори за борба с корупцията.Назначи любовницата си на две заплати та назначи и тъща си в президентството.

А любовен триъгълник няма ли, любов към чуждите пари ?

корупцията имаше други форми - връзки. Връзки да си купиш телевизор или хладилник, връзки да си купиш под тезгяха луканка и така нататък. Срещу услуга правиш друга услуга в рамките на твоите възможности и познанства.

Ами, тавариш Радев, виж там, разпореди на службите да разгледат сделката за ''Техноимпекс''. Стига си говорил, свърши нещо