Румен Радев: В България за корупция се говори много, но се прави малко

Държавният глава откри международна конференция за възможностите за противодействие на корупцията

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев: В България за корупция се говори много, но се прави малко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато заграбилите от труда на народа върнат всичко приватизирано, тогава ще се оправим

Давай Цецо! Кесията на герп е доста дълбока, хем субсидия, хем отчитане по иерархическата стълба! Не щади стотинките, не спестявай левчетата, че твоите тролчета ще умрат от глад скоро! Пък и как си ги научил, бре, да повтарят мъдрите ти слова! Ма нали си учител! Щото до тук нищо по-различно от това, дето ръсиш всяка сутрин по телевизора, не виждам и не чета. Та дай им още някой лев, че поне да проявят поне капка творчество, щото твоето каканижене вече омръзна на всички...

"В България за корупция се говори много, но се прави малко." Е, това е стратегията на управляващите и най-вече Б.Борисов де! Това е и единствената дългосрочна Стратегия на управляващите за каквото и да било! Насищане на пространството с лъжи до степен замъгляване на реалността!

Президентът е абсолютно прав! Кой от нас не се е изправял пред "мълчалив" отказ, когато му се наложи да се изправи срещу администрация в някое учреждение? Така най-лесно се достига до съответната развръзка - единият "нищо" не иска, но другият се досеща, ме няма как да му откажат, защото искането му не е противозаконно, затова пък могат да го мотаят, докато се досети за какво става дума. Даже нямам предвид случаите, когато законът наистина се заобикаля. Най-фрапантният случай е арестът на кметицата на "Младост", която се оказа най-корумпирана, защото сигурно е пречила за реализацията на нечии примамливи планове. И й взеха мярката - пример за онези, които биха опитали да са принципни. Може и да е нарушавала правилата, но само тя да беше...

"... тя / корупцията / се разраства като раково образувание." Отдавна трябваше да изрежем Големия тумор...Вече е късно - пуснал е разсейки в цялата кръвоносна система... ШОКОВО лечение е необходимо. "Многократно съм призовавал за всеобхватен подход за борба с корупцията - широко-мащабни законодателни инициативи, концентрирани върху разследване на корупционни схеми в НАСТОЯЩЕТО." Комунисти ГЕРБ са заети да се борят с призраците на комунизма...

И да не искате война "ще я получите"!

Смее ли Президента да каже: Господин Цацаров, Вие сте слаб Главен прокурор. За 6г. корупцията процъфтява. Подайте си оставката. Не си вършите работата.

абе мани корупцията ,ама шели да колят една крава щото била минала границата ама сърбите я върнали и сега и зимат кръв и у биат ижекции, и щели да гласуват в евр. парл. че я колят ли или нема, и кравата ревала нощеска.

Ти си си жив кравар !

В България се говори и рецитира много и то с патос. И всички говорят все едно те не са българи. И това май най-много го прави Президентът. Не сме си избрали старейшина, който да ни дава мъдри съвети. Така, че г-н Президент - изпълнявайте си конституционните задължения, а не бъдете на всяко гърне мерудия. Вашите функции 99% са представителни. Омръзна ни вие и вашата партия да ни давате акъл. Дръжте си го за вас и когато станете управляващ, го ползвайте.

Президентът прави точно това, за което му дава пълномощия Конституцията - да обединява, да "дава акъл" на онези, които имат нужда и да "бърка" в раните на обществото. Ако от този президент не сме доволни, то не знам кой друг би могъл да ни хареса. Подобни действия опитваше и П. Стоянов, затова неговите "другари" от СДС го отстраниха. Да се надяваме, че един истински генерал, какъвто е Радев, няма да се огъне пред никого. Това ще е в полза само на нас - гражданите.

в реални бойни действия не може да се каже, че е истински генерал.

В България за корупция се говори много, но се прави малко. В България също така президентът говори много, но за сметка на това не прави абсолютно нищо. Освен да говори.

Що не му кажеш какво има право да прави, а не го прави?! Но първо прочети Конституцията и тогава давай съвети.

а румбата президента летел със самолета на 50 метра ,ама с миговете. той може да кара и американски самольоти ,ама от по старите ф 15 и ф 16, на ф 35 не знам дали ша му дадат да го кара оти може да го строши.

- Какво направил Радев? - Говорил. - Нещо друго? - Открил! - Какво открил? - Конфернеция - С каква цел? - Преборване на корупцията - Чрез какъв метод? - Чрез очертаване на основните предизвикателства - Ще има ли резултат от тези действия? - Да. - Какви? - Отчитане на дейност. - Каква по-точно? - Още една президенска реч - Какво разбираме от нея? - Че Радев призовава, отбелязва и настоява. - Друго? - Няма. - Тогава каква е ползата? - Никой не знае, но Радев призовава, отбелязва и настоява всяка седмица. - А някакви дела? - Единствено в бъдеще време, под формата на обещания и най-вече около избори. - С какво пдообни действия са допринесли за страната? - Такава реч Радев още не е дръжал.

Не си оригинален изобщо !!!

е съвсем прав.

Няма как да е по-оригинален. Такава опорна точка са му дали. Вече са отегчителни с опитите да очернят един достоен човек, който навлиза в политиката много по-бързо и ефективно от някои обществени "любимци", на които им трябват десет години, за да разберат за какво са заели даден висок пост. И пак не правят каквото трябва! Дано не чакаме още десет, за да се научат да работят в полза не на чуждите, а на своите.

а баце каза че 7 пъте е настъпвал пирон и му били инжекции против тетанус.

и града падала връз главата

цецо е даскал по физическо и е бегал 800 м за 1.51 мин. когато учил у виф.

Когато г-н Президент иззехте документацията на оградата по границата, какво констатира Вашия екип?? Като строителен инженер само от няколко снимки, които са показвали по медиите ще ви кажа: Няма основа на такова съоръжение, на което тя да е с височина 20-30см /видно от снимките/.По нормативи е необходимо тя да бъде минимум 80 см./ поради замръзване/. Направете сметка 200км.Х 0.60м.липсваща височина Х ширина 40.см колко бетон прави и липса на такъв изкоп плюс труд. Това е 1/3 от стойноста на обекта. Къде са парите?

Кога и по силата на кои правомощия президентът е иззел документацията за оградата? Посочете конкретен закон или член на конституцията, които му дават това право, а не общи приказки с преобладаващо лъжлива насоченост.

Още един всезнайко.

Днес Цецо физкултурников май е развързал кесията! Такова плюене по Президента скоро не е имало! Хей, герберастчета, прочетете поне Конституцията, а не само "Винету", та белким ви светне пред очите кой кой е в тая държава и какви правомощия има...

Бъркаш, от доста време насам новините с Радев изчезват бързо от първите страници, защото май доста хора се усетиха какво са си избрали и това личи по коментарите. А и вие руските тролове останахте малко с потресаващо ниско ниво и не насмогвате на заслужено негативните коментари по адрес на Радев.

Умните хора не спорят с лайнометки ! Не се спори с клишета, обиди и цинизми. Вижда се колко е интелектът на спорящите.

Новините за президента изчезват от първите страници само на някои медии - отлично знаем кои са те и защо се държат така. Истината е, че генерал Радев е на път да стане много силен политик и същите си умират от страх да не помогнат за увеличаване на неговата популярност, която и без това е доста широка сред огромната част от обществото.

В тази страна все още има достойни хора -професионалисти във всички области. Президентът да се поинтересува и проучи къде са тези хора, да ги вземе в екипа си и се освободи от тези в момента съветници, които не си вършат работата. Да се създаде един силен екип от смели и достойни хора, необвързани с никого. да тропне юмрук по масата и каже до тук беше. Почваме ви. Така ще остане в историята, инак ще си остане поредния говорител и нищо друго. Действия. Намерете точните хора.Това никак не е трудно при това развитие на информацията.

ще се държи и ще говори така, все едно съвместява в едно президент, премиер, Народно събрание, главен прокурор и върховен съдия по всички въпроси? Защо не вземе да прочете в конституцията какви са правомощията му?

Правилно! Той е всичко това, което се съдържа в понятието "обединител на нацията"! Ако не говори нищо, защо мълчи - ако се намесва и посочва грешки, това не му е в пълномощията. Решете кои са ви опорните точки за очерняне на президента и карайте по тях, че така се обърквате и резултатът ви е обратен на очаквания.

Г-н Радев! Има нещо вярно в написаните по- долу коментари. Стига думи! Дела трябват. би трябвало Вие да сте смел мъж. Летец сте. Започнете проверка веднага за срещата ЦУМ гей, Проверка на " Ало, Ваньо, есемесите от ВСС до Борисов, КТБ- къде отидоха парите, Пеевски-жълтата преса, шефовете на върховните съдилища-кои са и как станаха такива, явните огромни кражби по магистрали, ремонти , обществени поръчки и т.н. т.н. Но не от други назначени органи, а от Вашата институция. подчинените Ви сили за национална сигурност.Нещата веднага ще изплуват на повърхността. Смеете ли, или не! Ако не смеете, подавайте си оставката. На този народ му трябва смел мъж. Ножът е в кокала.

Корнелия Нинова спускала опорни точки на ген.Радев! Никога не съм бил член нито на БКП преди ,89г.,което вече отчитам,като грешка,нито на БСП,което с много уговорки и съмнения бих опитал,ако не бях вече на възраст,че да се захващам тепърва с българска политика мерси-не е здравословно,но аз не мога да си представя,как Нинова си дава най-рейтинговите идеи на ген.Радев,а не ги използува да си вдига нейния рейтинг и рейтинга на Партията си,като го учела какво да говори,че той да не е второкласник с този най-висок рейтинг или това дразни най-много политическите еднодневки и тяхните трупори.К.Нинова язди кон,а ген.Радев пилотира самолет,а сега и държавата,а неграмотници искат от него и да върши работата на командира и всичката работа на останалия управленски екипаж барабар с механиците на земята и едновременно да шофира пожарната,когато самолета от 30г.пада на политическата и икономическа полоса поради откраднато гориво.Конституцията му дава право да говори за проблемите и той го прави,затова му е висок рейтинга!Конституцията дава право на изпълнителната власт освен да говори и да работи за благото на държавата,но и я задължава да върши това,като постига съществени резултати за икономиката ни,а не само да "печели" изборите и това е за всички червени,сини,зелени,пембени яйца от политическата кошница.За сега ние българите само слагаме яйцето в кошницата и после чакаме да се излюпи"златната кокошка",а то се излюпва някой гларус или кукувичка и надува свирката на БДЖ,за да стане БЧЖ-темата беше за корупционните практики,нали?Който трябва да говори-да говори!,който трябва да действува-да действува!,защото Бог вижда всичко и който е праведен ще бъде възнаграден!Йес!Даа...Да!

Прав сте Г-н Президент Много, ама много говорите а пък абсолютно нищо не правите. Поне аз не съм почувсвал с нещо да сте ми полезен . Нямате нито политически опит,екипът Ви от съветници е слаб, а да не забравите и свещ да запалите в черква ,че ако Грипенската сделка беше станала там такъв скандал щеше да стане, че до импичмънт щеше да се стигне. Отговорете ми, там имаше ли корупционни намерения или само така ми се струва .Моля не съсипвайте направеното до момента, от дова и Вие няма да спечелите .Опитайте се да надграждате и да бъдете полезен на народа а не само на една провалена партия. ,

Г-н Малев, запознайте се с правомощията на Президента, прочитайки Конституцията в оня раздел, където се говори за тях и не пишете глупости! Г-н Радев може да е новак в политиката, но се справя далеч по-добре от предшествениците си, особено от последния, който на тази тема дори и дума не обелваше. Борбата с корупцията не се води от президентството, а от изпълнителната, съдебната и законодателната власт, които не са ресор на Президента, а на г-н Министър-предсетателя и Народното събрание...Така че помислете преди да пишете по темата. А колкото до "грипенската сделка", смело мога да ви кажа, че корупцията можете да я потърсите в други среди, широко известни с подобни дейности, но не и при Президента, който дори няма достъп до бюджета и финансите на държавата. Пък и в положението, в което го поставиха Боко и тайфата Му, най-малко можеше да повлияе на решение за закупуване на тези самолети...

..."Моля не съсипвайте направеното до момента...." Кое е направено бе малев - съсипахте държавата за 10 г. Да не ви вади кирливите ви КОРУПЦИОННИ схеми, ли?! Брей, че си нагъл, бре....

Радев като Първанов- много думи, и едно голямо нищо......

нищо не се прави и крадат комунисти като теб, обвързани и гадни от ДС

"Малко се прави срещу корупцията" ...затова ще ударя едно вето на проектозакона против корупцията.

Едно е да забелязваш корупцията и да предприемеш война срещу нея, друго е да я гледаш и плачеш, че нищо не се прави. Това е разликата между президент и политическа к......!

Отново ми блокираха богинското IP... непослушковците решетни... Сега какво... да си доказваме кой човек, кой богиня ли 2018-06-05 12:28:07 богиня Рея (нерегистриран) Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=Os7F9qel9bs ←←←←☼→→→→ И да ми изтривате коментара и да не го триете, моята богинска преценка е тази : Г-н Плевнелиев, е най-успешният и последователен Президент, на който Българският Народ е гласувал доверие ! Той беше Президент в изключително тежко вътрешно политическо и международно положение. Неговият мандат премина през две служебни правителства! През диверсионната акция на енергийната мафия. През ПУЧ-а на Седенката. През две годишният Протест на Достойните Граждани и Доблестните Студенти. . През окупацията на Крим от азиатската изолация . От първия до последния ден той беше подлаган на отвратителна вражеска, диверсионна Хибридна война от страна на агентурния апарат и петата колона ! Но въпреки това г-н Плевнелиев се държа ДОСТОЙНО и ПОЧТЕНО и навсякъде представяше страната ни БЛЕСТЯЩО ! .......... ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ и Неговите Институции ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубав ден, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=BxRGYATFD-Y Весели, Щастливи и Усмихнати ! аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα Блонди

Думите без дела са като вятър - минаве и заминава през скъсаните ни гащи. Радев се очертава като поредният празнодумец.

Цензори драги ... АЗ НЕ СЪМ ТРОЛ... аз съм богиннята на Свободата

господин президент трябва да се почне от иван костовото управление другарката нинова и всички останали бъркали в общите пари в панделата ке тогава ке се управим както казуваше баба вангая

щом Радев иска да следваме Европеиските практики за да борим корупцията, ми е ясен ....така говорят полтиците в Банановите републики , явно Радев е бял но по манатлитет е африканец от третия свят

за ГЕРБ, но се оказаха селски тарикати!Ще гласувам за Радан Кънев!

Приемаме те за Член, но първо трябва да ни изпратиш съответното селфи.

Румба,стига с този назидателен тон, заучени фрази и многозначителни намеци,а вземи,че направи нещо!

Той е независим, тоест нищо не зависи от него. Остава му да приказва и да влиза в тона на Нинова, което никак не кореспондира с вмененото му от конституцията задължение да е президент на всички българи и обединител на нацията.

точно му влиза в задълженията да говори за най важните въпроси и проблеми на нашето общество! С една дума ти си на принципа едните да крадат, а ограбените даси мълчат че видиш ли нацията щесе скара! Хехехехе драги клишетата са ти много в главата!

да излезе на протест и да поведе матряла

Аз гласувах за БСП , но вече съм на 10000% убеден че те трябва да бъдат сринати, за да изплуват истински хора. Радев колкото пъти си отвори устата лъха на първенюшка елементарщина. Около него не може да има електорат , различен от дегенерати .... следващите избори ще трябва да съборим статуктвото .... следващите избори ще са голяма криза .... ако не се случи тотална промяна

Ура-Ура-Ура за Цеци!

Този ми е толкова противен!Съжалявам,че гласувах за него!Освен да плюе,май друго не може?Да си гледа Деса-кравата и да не дава мнение!

Ако не сте забелязали, Деса е модна икона. През ден, през два ни занимават с възхитителните ѝ тоалети.

И ти много работи изприказва преди да те изберат, но до тук на нито едно казано нямаш отметка. А времето тече. Помниш ли?.. " Внушителна промяна в България, модерна и боеспособна армия, щеше да спираш упадъкът на нацията, щеше да елиминираш авторитарното сливане между управляваща партия и държава, щяхме да имаме супер отбрана, която да ни съхрани като нация; щеше да има съдебна реформа, която да осигури "бързо, справедливо и независимо правосъдие", нямаше да разделяш партиите и обществото, а щеше да ги обеднияваш" и блаблаблаблабла. Как го каза в Парламента след като се закле: "Малко думи, но резултатни действия." А какво имаме от теб до тук? Думи, думи, думи и нищо не е мръднало и милиметър.

На г-н Радев, искам да припомня, че ни обеща предизборно във Варна ДА ОТМЕНИ ЗАКОНА ЗА КОНДЕНЗА НА ИЗГОРЕЛИТЕ ГАЗОВЕ ОТ САМОЛЕТИТЕ още Закона за Конденза не е внесен за първо четене Вместо това г-н Радев върна договора СЕТА с Канада, и българите са единствените с визи за там. Аз разбирам, че това не касае сина на Корнелия, който си е натурализиран американец, но все пак Опсчето (богиня Бендида-Артемида) са я сложили за закрилница на Калгари Флеймс... И не може вечно да си крие вайлекса по деретата на Рокитата...

има 6/шест/ апартамента? Чия любовница си купува банки, пристанища и що и хрумне? Кой съсиова БДЖ? Кой окраде 2/два/милиарда лева от здравната каса? Кой замита следите от държавният фалит на КТБ? Кой е собственика на Нациналната лотария? Кой е собственика на Булгартабак? Кой не си гледа къщата, а търчи да помирява, побратимява съседите? Кой пре-ба Ювен пток? Кой пре-ба АЕЦ Белене и търча в Иран с разни забрадени госпойци да продава атомни реактори? Кой твърдеше, че България ще стане най-големият износител на природен газ в ЕС? Кой навлече онуй - плевненлийчето в Президеството? РАДЕВ ЛИ?

Не , Радев си назначава любовниците за подчинени на държавна заплатка . Прави любов а не война ( в работно време )

.... има за ринене,като се почне от Радев и ..... ринене, на ляво на , дясно , на виските тези тарикат политици ... Радев е от същите властоман .... трябват ни честни хора от народа ... минали по труднияпът не по генералския.... не по професорския .... човек от народа за народа

Сега Пасков и Костадин Костадинов се готвят за власта :)) а те са комбина с БСП ...... Костадин остадинов го тикат яко напред разни властови кръгове ....

Нама да цапаш името на Костадин Костадинов с мръсната си уста!Единствения политик на когото може да се има доверие!

Костадин Костадинов е търкал много партииини подове , сега им е удобен на куклуводите, защото е достатъчно тъп, за да им върши работа

Това онова момченце с учебничето с нови исторически фалшификати ли беше? Ахаааа, сетих се...

Баба Сиика, която с 3 трето отедление , каза същото , като Радев, аз викам да е издигнем за президент . кофтито е че баба Сийка не прави коремни ... а къде сме с президент който не може да направи коремно....

Абе стига с това БСП. Други , съвсем нови хора ще вземат следващата власт. Хората се събудиха и ще изритат крадците. Нови млади хора, образовани, достойни, професионалисти и не участвали до този момент в крадливата мафия.

Изброй ми трима от тия нови хора?:))))

Костадин Костадинов и Пасков, нищо че не еса нови хора, просто са били в трета глуха ... но за народа ще са нови ....

Радев, иначе си ми симпатичен. Обаче... Събрал съм всичките ти изказвания и тържестени речи. Като ги сложиш на масата и погледнеш отстрани, знаеш ли какво се получава, Радев? Толкова думи изприказва, Радев, а действията ти до тук са една голя, кръгла нула. Чудя се, идвало ли ти е само за миг наум, че докато ги хвърляш тези фишеци в медиите, самият ти нищо не си свършил за България откакто си президент. И тук, Радев, не слагаме поръчковите изказвания, които Корнелия ти списва зад гърба. То това не е работа, а нещо съвесем друго и недостойно за един президент. Вземи за следващия път, като сочиш така с пръст, ти създаде ли нещо? Нещо пребори ли? Сътвори ли нещо, което тези осем милиона под теб да усетят и да отбележат ползата от него? Какво се промени откакто ти си президент? С какво се отличаваш от всички останали президенти? Как да те запомним? С кое?! Ако България беше президенстка република, как щеше да се чувстваш, ако ежеседмично ти пълнеха главата с такива заяждания на такова ниско ниво? Длъжен си да помислиш и предсатвиш, нали си умен, нали си президент. Не мислят какво говорят едни други хора. Постави се в обратната позиция. Ти с нещо щеше да се справиш ли? Така ли мислиш? Не си ли и ти същия, като всички останали? Да нямаш някакви свъхспособности, България под твое ръководство щеше да цъфне, върже и просперира, така ли Радев? Дръж се като президент! Бъди респектиращ, тежък и сериозен - там където стъпваш трябва да остава следа!!!Това, което вършиш в момента и от което само олекваш го дай на някой друг. Корнелия има сериозна армия от такива плюещи по всичко, ти си президентът на България за бога!... Е, виж, Елена Йончева от известно време се чуди какво да прави. На нея по й пасват такива дъвканици и алабаланици, ти вземи свърши нещо смислено и полезно. Поне едно! Ще си първият! Ще се отбележи в дебелите книги и след 20 години никой няма да се пита, кой ще да е този "някойси" Радев.

Триточков, и ти си ми симпатичен, обаче бая логорея бе, брат! И ментално куцаш, от конституцията хабер нямаш, мелиш бодро, ама само мелиш. Опитай да помълчиш и да помислиш, дано ти помогне.

Грипенов, ще те видим и тебе след края на манадата колко хотелчета ще спретнеш, като колегата ти Параванов!!!??? Всички сте от Росскотилото за президенти!!!

Всеки военен, би трябвало да знае, че полетът на Грипен е ограничен и Грипените не могат до достигнат Крим. А всеки третостепенен летец знае, че Грипените не могат да се зареждат във въздуха от цистерни на НАТО, поради несъвместимост на сондите за зареждане. Всеки военен прокурор трябва да се сеща каква е била участта на принц Кирил, за далеч по-малка "корупция".

Постоянно обикалям страната. Омерзението от ГЕРБ е поразяващо. Само тези от администрацията са с тях, пазейки топлите си места в администрациите, където се краде безусловно. При нормални и справедливи избори всеки друг ще вземе властта, но не и ГЕРБ. По- слабо и крадливо управление не е имало никога в тази държава. Народен съд за съсипване на държавата за тези години за всички, които ограбиха и съсипаха тази прекрасна страна и подложиха хората на геноцид.

Прав си другарю. Но за сега не им напомняй за "народния съд". Изчакай няколко поколения.

Колко има за ринене,като сепочне от Радев и ..... ринене, на ляво на , дясно , на виските тези тарикат политици ... Радев е от същите властоман .... трябват ни честни хора от народа ... минали по труднияпът не по генералския.... не по професорския .... човек от народа за народа

Трите стълба на ГЕРБ: - държавна администрация + семействата им. Топлите местенца наистина не са за изпускане - бонуси, комисионни, подкупи. Повечето не стават за нищо и ако не е ГЕРБ ще трябва да си ходят на село. - ромлянските гета - справка последните избори - ГЕРБ са далеч пред ДПС в ромските сърца. Кеш му е майката. Краден кеш и суджуци. - работещите в обръчите от фирми на ГЕРБ и семействата им. Който не гласува "правилно" му се случва случка.

Вие кой сте - Кънчо, Андрей или червен Кольо?

Ааа, има има! Дано .не Ви е хванала дименцията. Щото аз помня и Виденовата управия и голямата съсипия що ни направи Луканов. По негово време народа беше най нагло окраден чрез банките . Да Ви припомня ли какви ги вършеше сегашния лидер на ПЕС-там май една журналистка-танцьдрка, нешо беше лансирана-да не сте я забравили-ако да, и Ви е домъчняло можете да видите доста злобното и личице зад другарката Корнелия по пленуми и брифинги .И тя едвам свързва двата края ,горката! Дано редовно попълвате командировъчните си и предавате рапортите си навреме на Позитано. Дано и навреме Ви плащат , то за такива внушения трябва направо в рубли да Ви плащат.Нещастник!

Радев ще изкорени корупцията! Както върна внучетата и оправи икономиката! Аз, Айше, Хасан и бай Панталей от пенсионерския клуб му вярваме безпрекословно!

Кой беше назначил любовницата си (преди да му стане съпруга) в Генералния щаб на ВВС на две длъжности - ПР и счетоводител? Що нямам спомен Борисов да е назначавал бившата си съпруга, сестра си или дъщеря си на държавна длъжност?

На Боко любовницата (цвети) изпра милиарди, ти си се хванал с някаква заплатка във военно поделение. Много некадърни тролове е почнал да назаначава Цуци. Срамно е, Цуци! Обади се, ако не можеш да се справиш!

Боцето може и да не е назначавал, ама Цецо, Михайлова и останалите от ГЕРБ не си поплюват....Боце ,той с други работи се занимава -разпъва чадъри, включително и за криминални дейности.А как се краде -не е истина!

Прави се как да не се прави? Спец. съдът е отнел имущество от началото на годината за 12 милиона. Очаква се да реши за още 3 милиарда.

Всички тук, които са против Радев са се окапали на топли административни местенца и гепват проценти от поръчки и други услуги. Те са част от корупционната схема. Инак няма никаква логика да защитават управляващите. Но хората виждат, не са слепци. Идва краят на такива като тях. Есента!!

"Аз съм ебати пича, а България не ме обича"...

Борбата с корупцията е оглавена от БСП и при евентуални проблеми ще се включи и тежката артилерия ДПС. Няма как да не бъде победена при такива оръжия!