17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И гнусен ПЛЪХ набутахме в президенството, което ще остане вонящо поне 100 години след него.

Армия НЯМА! Ама има генерали и полковници! Все едно в нашата история няма пример когато капитаните размазват сръбските генерали! ЗА КАКВО СА НИ ТЕЗИ ГЕНРАЛИ без армия? ЗАЩО ТОЛКОВА МНОГО ГЕНЕРАЛИ ИМАМЕ? Къде са войниците? Къде са сержаните и офицерските кандидати??? ЗАПАСЕН набор няма в България така че ГЕНЕРАЛИ НЕ СА НЕОБХОДИМИ!!! 10 генерала пряко сили! 30 полковници и това е! друго не трябва! ТРБВАТ лейтенанти, капитани, трябват войници!

Каква военна единица ръководи бригаден генерал? Бригада =5,6 батальона. Има ли толкова във ВВС?

Мунчо е наградил свои колеги от съветската пета колона, това е сигурно. По време на Царството, такива помияри са били бесени на откритата поляна при днешната Зона Б-18...

Румен Радев е ГЛУПАК, защо го показвате постоянно.

Щото е съветска курва, а медиите у нас са зависими от Москва най-много.

В статията не се говори за армия. За генерали става въпрос. Важното е да хвърчат едни пагони, ордени, софри и бонуси. Явно за армията и къде може да бъде открита тя, ще се пише през другите дни.

армията ни е идеалното място където едни занищо не ставащи хора спокойно дочакват ранна максимална пенсия! без да са внеслии леФ във фондовете пенсионни

Ясно е, че тези награди са по дефолт, просто в края на годината и т.н. Ако трябва да теглим чертата и да направим раносметка, абсолютно ненужно всичко това. Всички признават че нямаме това което имахме. Просто прах в очите.

по дефолт, муахаха - юначе голобрадо и с епилирани крака, пиши на български, никой не се интересува от Хамерикански.

Много вожд, малко индианец.

Пак на гол тумбак чифте пищови.То армия няма, те генерали произвеждат. И като ги гледам с тези ВВС униформи, са ми ясни колко разбират службата.

Колкото по-малобройни индианците, толкова по-обкичени вождовете.