Коментари - Румен Радев насрочи местните избори за 27 октомври | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А трябват ли ни избори. Необходима ни е революция. Социална, ако трябва въоръжена,кървава, с последващ Народен съд.

А какво чакаш? Грабвай в едната ръка бастуна, в другата чадъра... Целувай бабата за сбогом. Да не забравиш чейнето. То е много важно, ако се стигне до близък бой с фашистите! И накрая най-важното: Напиши си на една бележка, че си тръгнал да правиш рИволюция, а не си излязъл на разходка в парка или да правиш покупки в денонощния магазин. Последно: Непременно си носи личната карта. Ей така за всеки случай, че се загубиш по революционните улици.

Ех , друго щеше да бъде да беше на негово място Цецето - какъв капацитет само.

да бъде, да беше... пък то кво стана, голям льотчик-малък капацитет :)

Свети Решетников да поживи най-достойният генерал Румен Радев! Ако не беше той - нямаше да има избори!

Е да, то е ясно, че каквото и да става - избрани са другарите - гербари

Другари, не ги слушайте - моралната победа за пореден път ще е наша. Кърволака Борисов и тия изботи ще изгуби най-позорно, щото активността няма да е 100% .

пак,на екскурзия,че отново започна да досажда?!

Тоя що е сам... Екс Любовницата му дей

Кара в насрещното да си купи рокля за трета възраст че вече е на 50.

"Румен Радев насрочи със свой указ"..ха.ха и той като началника в Кремъл УКАЗ подписва..ха.ха

е планирана за Малдивите-щял да предлага кисело мляко...против изгаряне на кожата от слънчеви лъчи...

Той сега е в изолация, но през втория си мандат наистина трябва да направи посещение на всички континенти!

се виждат от далече. Само си мислят, че са такива.

трябва с указ да забранят публикуването на снимките му в едър план! все пак ни е президент, а тия снимки са такава гротеска, че уронват престижа на институцията

Какво да кажем, по-добре да не го казваме. Не всеки може да е красив като нас, но някой може да е по-способен от нас в друга област. Така че красотата е до време, а смелостта е за цял живот.

праз!

Ама тоя се върнал от Китай! Кога? Мислех че тая година ще изкара там.

трябва да намерим сили да преглътнем.

тудуф тудуф

Пак ще ни съсипят цял ловен уйкенд...

Тоя днеска се скапа от бачкане.

Пак бива де, това е първата работа която е свършил от както го гложиха президент.

изпотената от работа глава...

Аз разбира се ще се опитам да гласувам срещу комунистите от герб, втория ешелон на бкп, като подмина и останките от първия ешелон, обаче не вярвам България да успее да се отърси по нормален начин от тая воня. След последните избори за европарламент, на които народа показа страшна пасивност и безгрижност за съдбата си, едва ли ще намери сили да отхвърли шлаката. Нещо друго трябва да се случи, за да се събуди този народ, българите, народ държавотворен, имал мощни държави, имал културен Златен век и дал много на света - като почнем от сабята и стремето и стигнем до персоналният компютър. България и българите не заслужаваме тази съдба, най-многобройният народ на Балканите до съвсем скоро, народ показал на какво е способен преди някакви си 100 години по време на Войните за национално обединение. Народ преживял много несгоди, преживял чумни епидемии по време на турското нашествие, народ изградил чудеса на архитектурата като почнем от Плиск и минем през Арбанаси та до Облагородяването на калното село София след Освобождението, народ учил австрийците на градинарство, а само преди 25 години учил един германски футболен отбор на футбол. Където е текло - пак ще тече, също както офиса ми проектиран от куца фирма в момента. Но по принцип - наистина - каквото е било - ще бъде пак.

ти в офис ако си влизал, ще да е в офиса на хигиенистката!

Той, много си умен , ама не можеш да достигнеш висините на Бойко Борисов все пак - той е критерий за мъдрост :)

Да бъде!

Абе, Румене, ти ли си? Много думи пък нищо не каза...

за днес другарю Радев-време е да хапнеш някое джоланче,на бос крак...

Каквото нареди картелът - това прави матрьошката. В България реална опозиция няма. На приказки всички са много големи и непримирими - на дела са кръгла нула.

с Деса,насрочена ли е?!

Насрочил изборите! И млякото,уредил млякото...

само ,не се знае още,за колко кофички става дума?!

Напълно сме съгласни с вас г-н Президент! Дано новият да притежава същите качества, като Вас!

Йеейй как го омаза с баданарката! Напълно сте съгласни, смех, че ако беше друга датата, нямаше ли да сте съгласни? Иначе за "новия", дано притежава същите качества, ама ако е новия на автомивката, ще бъде много сервилен...

Не му обръщай внимание, комунягите просто са свикнали да се подмазват, когато началника им се смее и те се смеят, даже и причина да няма.

Ама най лошото е, че тия хора продължават да гласуват. Намаляват (вижда се от резултатите на БСП със всеки следващи избори), ама още са много. Проблемът е, че това са хора, които винаги са били съгласни с всичко, щом иде от партията или говорит Москва... Още колко трябва да чакаме, че да изчезнат тези промити и изпразнени глави че най-после да имаме гражданско общество, българско (не не на някакви други държави), критично, непримиримо към глупости?

това не са президентски избори а местни, бе примат червен! за кметове! за президент ще са след три - четири години!

И дано новите избиратели притежават същите качества като старите, за да правят разлика между местни и президентски избори.

искам зелена софия и край на презастрояването. който строил- строил.

И София с по-малко селяни!

По-малко селяндури, че то граждани има ли?

а аз искам още по зелена! всички които се замъкнахте там след 1991г да ви върнат на село, щото без вас е скучно!

Е ти пък като си се замъкнал там (най-много баща ти) преди 91-ва, много си по-градски. Смех и комплекси...

Може ли някой червен чугун да ми обясни технологията, по която ГЕРБ „фалшифицират“ изборите? Ако това е така, значи представителите на БСП и ДПС във всяка секционна избирателна комисия също участват във фалшифицирането, и то в полза на опонента си? Вие идиоти ли сте, другари, или да?

Ти ако чакаш логика от хора които 30 години гласуват за единствената константа в разрухата на тая държава. Да гледаш 30 години че с тази партия не стават работите и пак да гласуваш за тях, къде ти мисъл... Не че трябва да гласуваш за ГЕРБ ако не си за БСП (щото това са коментарите винаги - БСП се насТрало, ама виж, то ГЕРБ...)

Ние в Пресцентъра на Партията за българия не можем да ви обясним и затова изпратихме при вас екип от ДАНС, който може. Останете на адреса.

ГЕРБери, комунисти готвите се за затворите!

борилчоа, дори в село клушовица, от където е лидерката ви, кмета не е от бсп, и няма да е!! щото те най добре си знаят стоката

Ушатото недоразумение с тъжен поглед насрочва поредните избори които ще покажат жалкото губещо лице на БСП.

Битката за София ще бъде като битката за Истанбул при последните избори. Очаквам кандидат софиянец, или поне дългогодишен жител на София. Технократ, с достатъчно добра правна и икономическа подготовка. Неподатлив на корупция.

Ще получиш червен манипулатор със скъсани джобове, готов да краде, лъже и разрушава. С афинитет към фалитите.

Е, дано да има по-добър и разнообразен избор на сергията с гнили ябълки.-:)

Дано, ама като гледам какви хора влизат във властта, най-вероятно ще е някой дългогодишен партиен кадър, нищо никога не правил друго през живота си и разбиращ само от партийни събрания. Ама пък какво, да се надяваме и да видим...

ей найсе Сега е момента от БСП да издигнат официално кандидатурата на Иванчева за кмет на София Корнелия ако ме послуша ще спечели тия избори.

Сметките ти са без кръчмар. Би могло да се случи едно време, когато нямаше как да кажеш "не". А сега Иванчева едва ли ще се занимава с червени крадци и по-скоро ще я издигне Слави Трифонов. Пък и надали Нинова ще зареже облагите от такъв апетитен залък като кметския пост в София.

грипенчо, кога отлиташ за СССР

Щом ГЕЕБ са толкова всесилни и с лекота подменят вота на народа, защо загибиха президентските избори?

Защото бяха фалшифицирани

Защото разликата между двамата кандидати беше много голяма и нямаше как да фалшифицират резултата.

Щото ако искаха да ги спечелят, нямаше да сложат Цецка. Срещу Цецка и Румбата всеки можеше да спечели, ама направиха сделка.

... е само на КОЙ, и на никой друг! За 30% активност, ще ви стигне кеша, не повече!

На кого...

Няма голямо значение кога точно ще са изборите. Това, което има значение е, че премахнаха машинното гласуване и пак ще има недействителни бюлетини, "броене" и прочие.

Президента па ши рита в отбора на БСП и за пореден път ши докаже, че България няма Държавен глава . има екскурзиант!

Поредната загуба за БСП. Закривайте другари.

"Неблагонадежден" е не машинния вот (защото при него грешка няма), а НЕБЛАГОНАДЕЖДНИ СА КОМИСИИТЕ ПОПЪЛВАЩИ ЧИСЛАТА ОТ "БРОЕНЕТО" НА ХАРТИЕНИТЕ БЮЛЕТИНИ...!!! Дааа...!!!

А ти знаеш ли какво е машинен вот ?

След изборите Нинова па си даде оставката и на конгреса са откаже...комунистически филм

Българският народ не иска тези американски пре скъпи остарели кошници които ще паднат при първият полет F16 Blog 70,Българският народ иска Руските СУ-та или Грипените,които са много по добри и по евтини от Американските кошници,за това нека има Референдум на местните избори за какви самолети иска Българският народ да се закупят,все пак народна пара ще се харчи а не на Каракачанов и на Борисов,нали така?Вие какво мислите по въпроса а?

Ердоган с два комплекса с400 сваля 8те ни нови златни кошници...

Само че България и Турция са в НАТО и това няма как да стане...

От кога разбираш от самолети? И как ще се избере самолет с всенародно гласуване - на база на емоции? Защо реши че са остарели? Или си мислиш, че при самолетите трябва да се смени името за да е нов модела, като голф 3,4,5? Знаеш ли от колко години се произвежда 737 - да е остарял? Пак се казва 737, но е напълно обновен модел. Същото е при Ф16. И каква връзка има тая глупост дето само я повтаряте с местните избори?

А защо управляващите не искат на местните избори да има машини за гласуване,а???Или защото те не искат по 50лв и кебабчета а???Тези избори ще бъдат отново манипулирани ,както е било винаги досега,нищо ново под слънцето,явно сме под една диктатура на Премиера,и няма никаква демокрация за избор на нова партия която да управлява народа във правилната посока,ако Президента направи партия,със сигурност ще спечели изборите и ще работи за интересите на народа,както вече се е доказал не малко пъти,но управляващите му слагат забрани за всичко което е предложил.Е няма такава държава.

100 пъти обясниха, ама си чугунена глава и трябва чук да заапиш

чугунената тролска глава си ти.

ГЕРБ ке падне!

надай се червеното тролче на пиян гербаджия

Гроб ще има време да печати и подменя бюлетини и протоколи !

от костонброд не разпознават майчето вече

..с каква тежест в сърцето го е направил... досега БСП имат 3 кмета на малки селца, сега имат шанса и това да изгубят

сборовете на селата заради приумицата на летеца,няма бсп да спечели бе ей десковия