Радев изясни позицията си по отношение на Украйна и нейното членство в НАТО

Двамата с Шарл Мишел обсъдиха минаването на азерски газ през България към Европа

Обратно в новината

Коментари - Радев изясни позицията си по отношение на Украйна и нейното членство в НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мунчо отново влачи талисмана, ремаркето мутреса деса със себе си, от страх да не му изневери с некой от баджанаците или охраната…

Клепоухата брадавица си е въобразила, че е българския путкин, с неограничена власт и безгранична глупост…

Поредното изсиране на руската подлога, путкин ще го награди и направи маршал на руските лакей зарубежом

Ако Украйна не стане член на НАТО, след като опраска Русия, ще нападне и НАТО.

Плевнелиев е представителна извадка на всичко най-пошло в един човек. По падение може да се мери само със "светилата" от ГЕРБ: Б. Борисов, Даниел Митов, Тома Биков и Деси- общата... за малко да забравя една друга важна фигура- ПКП мисля, че това е съкращение от трите и имена.

Изборите показаха каква е позицията на народа.Така че Президентът ни не може да изразява по-различна позиция. България е за ЕС< НАТО.Точка!

Срам ме е от двуличието на президента! Това не е моя президент!

дет са подписали, ястреби, чакат нещо да гепят от постс-севетско-руското пространство. Ноооо, от "великите" сили не мож се вредят. Най-много да дадат курбан стотина хиляди "натовци".

На червения генерал му лъсна червения задник. Когато Украйна победи, България отново ще стане смешката на Европа, държава без собствена идентичност, без собствена позиция и с пръст в устата. Цяла Европа се обедини срещу фашисткия режим в Кремъл. Само България е НЕУТРАЛНА?????? Което означава подлога на Русия. Смешка!!!! А след Украинската победа когато всичките и съюзници вземат договори за милиарди за реконструкция на страната, българи пак ще е с пръст в устата и незначителна. Пълна идийотщина!

Украйна е бита карта. Разбра го и Президента. Само до такива, като вас, все не може да стигне информацията.

Бита карта е путлер-ландия , която се опита да окупира уУкрайна с прийоми от 18 век и сега яде бой вече месец , колапс след колапс ...

Президентът е точен и ясен. Затова получава одобрението на голямото мнозинство българи. Само някои евроатлантически глупаци се паникьосват

Подкрепата за НАТО и за евроатлантическата ориентация на България са мнозинство, спрямо галфоните подкрепящи иZраждане …. Не разбирам употребата на "евроатлантически глупаци", след като това са мнозинството Българи

Явно сънуваш или си на някаква дрога. Про-Радевата партия на Стефан Янев получи 4%. За какво мнозинство говориш.

Много правилно е изписано заглавието. Изявлението за членството на Украйна в НАТО си е изцяло на президента и няма връзка с бъргарския народ.

Украйна не може да влезе в Нейто защото скоро ще спре да съществува. Изкуствена престъпна държава с нацистка идеология. Амин 404.

Истината боли, другарю. Украйна ще бъде възстановена и много с руски паспорти ще се молят да живеят там...

Дфр (нерегистриран) "И как стана войната на САЩ с Русия. По твоята логика виетнамската война е война на Русия със Виетнам. Руска подлога силно безмозъчна." Войната на сащ с Русия в Украйна, е дълго подготвяна веднага, след смъртта на Рузвелт, когато Труман заема поста. Когато сащ спретнаха преврата в Украйна и си сложиха марионетното правителство, унищожиха опозицията и въздигнаха фашизмът в култ, чашата преля!. Но тези работи са твърде сложни за един промит дрогиран мозък на американска подлога.

значи всеки, който не е съгласен с опорките от руското посолство е "американска подлога" ????? Ами че то тогава България е пълна с американци, трябва да всички да дадат зелени карти ....

Приемането на О'крайна в лай'НАТО означава световна война. Това всеки го разбира, не е нужно д си президент. От там започна всичко, да обградят Русия отвсякъде. Но тя е навсякъде ! Световните терористи САЩ от това само правят пари. Не ги интересува Европа, Германия нито джуджета като България. Важното е да се продава ОРЪЖИЕ, защото те друго нямат .

Къде отиват оръжията на САЩ - прозрачността пада В продължение на около 60 години САЩ публикуваха годишното проучване, наречено Доклад за световните военни разходи и оръжейни трансфери (World Military Expenditures and Arms Transfers - WMEAT). Документът предоставя подробна информация за глобалните трансфери на оръжията, разходите за отбрана и редица други теми, свързани с военните. По причини, които остават неясни, миналогодишният законопроект за разходите за отбрана сложи края на тези доклади. Държавният департамент публикува окончателното си издание през август и така тихо отбеляза края на една ера във военните разкрития. Най-резкият спад в прозрачността дойде в областта на малките оръжия, което е тревожно развитие, като се има предвид, че оръжията са склонни да удължават конфликтите и да позволяват нарушенията на човешките права, както отбелязват Червеният кръст и ООН. Между 1981 г. и 2010 г. САЩ изпратиха такива оръжия на около 60% от страните, които участваха в жесток конфликт, като понякога ги предоставяха на повече от една страна в една война. За щастие това може скоро да се промени. Версията на Камарата на представителите на законопроекта за разходите за отбрана съдържа разпоредба, която ще разшири EUM, за да включи докладването за това дали американските оръжия се използват неправомерно. Ако Сенатът се съгласи да пусне това предложение, тогава американците ще получат достъп до много по-ясна картина за това как оръжията на САЩ се използват в чужбина. С американските оръжия на стойност милиарди долари, които се изливат в Украйна всеки месец, това едва ли може да дойде в един по-подходящ момент.

ПРЕКРАСНО, НЕКА ВИДИМ КОЙ КОЙ Е, А ВИЕ РУСКИТЕ ИЗРОДИ СИ КУПЕТЕ ПРОТИВОЯДРЕНИ ЧАДЪРЧЕТА, МАМИЧКАТА ВИ ШИБАНА КОМУНИСТИЧЕСКА МРЪСНА!

Сашко Вучич си призна че е “черната овца” сред НАТОвците в София, а мунчо го беше страх да не се издаде като руски агент

На мунчо трябва да му се обясни, че е декоративно дръвче и няма право да говори какво мисли и какво не мисли. Това право има Парламента и изпълнителната власт, избрани от народа, а не от ГРУ на русия чрез генерал решетников като него. Може да си прави лицеви опори, коремни превъртания, да лиже, ближе и шпаклова колкото си иска

Този селяндур от политика, чест, морал, достойнство. Оня ден сръбския главанак си призна, че е “черната овца” сред НАТОвците в НДК, а нашия главанак се изпъчи като НАТОвец, днес той отново е руски лакей

Мунчо се е клел във вечната дружба със СеСеРе и не може да предаде господаря си путкин

Ние не сме нито Латвия нито Литва ! Нормално румънците и другите да подпишат Шото мислят че са следващите! Ние обаче ще се самовзривяваме както става ясно от ЦРУ експерта, затова нашия не хоче!

Разбира се, че е прав. Не може страна, която е във война да влезе в НАТО. Прочетете устава на НАТО!!!! Мислите ли какво ще стане ако я приемат...

Членството на Украйна не е на Радев работа. По този въпрос могат да се произнесат Парламента и новото правителство. Мунчо да се стяга да си ходи на село и да пасе патки там. Може и прасИта да гледа.

оф

Боклук!

Може да се е объркал човека Ко му са карати

С Росен няма да има прошка за русняците гарантираноjavascript:void(0);

Радев вече и Радев не го слуша.Чифут Живков и Сакскобурготски ! Свиня руско-турска с гръцки вампиристичен профил! Пръдльо на квадрат! Повърня фашистка еврейска ! Турски имоотент! Говно! Сопол зелен цигански! И така нататък.

Радев вече и Радев не го слуша.Чифут Живков и Сакскобурготски ! Свиня руско-турска с гръцки вамоиристипесн профил! Пръдльо ба квадрат! Повърня фашистка еврейска ! Турски имоотент! Говно! Сопол зелен цигански! И така нататък.

Генерал Решетников не разрешава!

Намери си верен другар

Вместо да викне Митрофанова да и връчи нота, че не признаваме тия референдуми? Един ден на нас ще ни отцепят Кърджали и тоя ще чака да са изясняло положението?

Не виждам каква драма може да има. Правилата на НАТО не позволяват, страна въвлечена във военен конфликт или под заплаха от такъв, да бъде приета като член.

Г-Радев е мъдрец всред стадото евроатлантически глупаци

Синът на Бай Тошо,е същият прост каун!!!!

Браво на Радев,достоен и смел президент защитаващ националния интерес на Република България!

Тавариши, току що гледах едно клипче в тубата как ес правят руските безпилотни самолети - двама-трима човека мажат едни платове с епоксиддна смола и така оформят фюзелажа, камерата за наблюдение я лепят с тиксо, а за горивен резервоар ползват бутилка от минерална вода. Кацането на самолета се извършва с парашут(разработен по указания в специална литература). Не ме учудва че в крайна сметка купуват дронове от иранците, които са под снакции от време оно и се оказа че правят по добрии дронове( не че бъркат много работата на ВСУ де). Абе смях в залата е руската техника, едно време съветската авиация поне горе долу се конкурираше с американската, а сега е пълна скръб.

Абе и на мен една баба в рейса ми го разказа това.... Щом вече вярваме на клипчета в ютуб и тикток, и военни сводки в туитър....нещата са не зле, а много зле....

Ами виж им другата техника. Крадоха, крадоха ... технологии от запада и един автомобил, една пералня, една печка не можаха да сглобят...

Те и на миговете едни лелки рускини така правят обтекателите от кроейкиб плат и лепейки с епоксидна смола на ръка. Гледах го по РТ преди година

Да, действително Президент Радев се оказа НАЙ-ДОСТОЙНИЯТ Държавен Глава, какъвто едва ли някога сме имали! Може би, само Стефан Стамболов! За Стамболов, който великолепно говори турски, е показателен случаят, когато той е на посещение при турския султан, който в изблик на добри чувства към своя български гост, възкликва: СТАМБОЛОВ ЕФЕНДИ, АКО ТИ МИ БЕШЕ ВЕЛИК ВЕЗИРИН СВЕТА ПРЕОБРАЩАХ! Великият Везир, които присъствал, от яд и завист, започнал да си скубе мустаците! Достоен Българин се оказа и Президент Желю Желев, Лека Му Пръст!

Кога зеления чорап ще ни каже мнението си за заверата на мултисарайната банда ,бандата на гърбавите чакали и бившето му протеже др зелен продажен чорап възхода Янчев всичките ибрикчиии на съветско-турската губерния в която ни превърнаха.

Дано самите руснаци го ликвидират, заедно с Копейката. Продажник. Пак питам, защо детето на втората му жена, която е като "борец" до него, учи в Америка? Защо не го изпратят в Москва, там е "прекрасно"

Всички милеят за СССР, за Москва, но децата им учат на запад, ходят на почивка пак на запад, или на юг и север, а не на изток. Карат западни коли, а не Москвич, нали? Защо?

Драги ми тьпанар, всеки иска да ползва най-доброто и не е нужно да го произвежда! Като става въпрос за университет пращат децата си на запад, като искат добра кола, купуват немска, като искат спортна- италианска. Ако искам шам фъстък ям афганистански, а не швейцарски, просто защото расте в Афганистан, а не в демократична Европа. Сега разбра ли, или трябва още да ти се обяснява?

Скоро ще тръгнем масово да имигрираме в Русия, не бой се и ти ще си от първите, след като останеш без ток и топло. Ако не, ще живеем като в средните векове и скоро Русия и Китай ще са мечтата на всеки европеец.

Военен Съд за най-позорния президент, който е имала България! Първа точка от дневния ред на новото Народно събрание трябва да бъде започване на процедура по отстраняване на Радев от президентския пост - за нарушаване на Конституцията, за измяна на България , за конфронтиране на българското общество и действия срещу единството на Европейския съюз и солидарността с нападнатата Украйна, в полза на вражеска путлеристка Русия! Съд за предателя!

Я стига се пеняви тук! Като си толкова ербаб, утре се записвай доброволец и заминавай за фронта! Само да питам НВО учил ли си и разглабял ли си автомат за 10 сек.?

Е,ти щом разглобявал,тебе ще изпратим,Рамбо.

Има си възрастова граница драги. Радвам, че днешните юноши бледни ще усетят мириса на барут. И свистенето на куршумите покрай ушите им. Но да не забравят, че не са пред екрана на компа, играейки Call of Duty.

Ха-ха-ха-ха Знаете ли как се наричат войниците от въоръжените космически сили на Путин? Солтанавти. Сещате ли се? От солдати и космонавти ха-ха-ха-ха

Ташаксолджъри не беше ли.

А Хиподил пееха за косми и нафта! Смятай какъв ъпгрейд е да пееш за солта и нафта!

Чекнали са се всичките с широко разтворени ануси

Ам лижи бе!Ко чакаш?

Време всички любители на руския мир да върнат жеста на освобождение от турско и да отидат да се бият на фронта срещу укро-фашитстите. Не мислите ли че така е редно друзя, или вие искате да помагате само с покупката на евтин газ в рубли?

Ама аз съм в САЩ бе (нерегистриран) "На Нинова Истината със синът и сме в един хаус раиш ли?И на президеншата синът и и той тук. Много е гот тук като има кой да ти праща кинти от България" Като си в сащ, стой си там. В България боклуци не ни трябват! И на синът на Нинова и на другите им кажи каквото съм казал. СТОЙТЕ СИ В сащ БОКЛУЦИ ДОЛНИ. Оставете България на Българите.

ти пък какъв българин си?Трол на Путин

Хайде всички, които искат Покрайнината да "влезе" в нато, от утре да почнат да се стягат за мобилизация! Украйна влиза в Нато, задейства се член 5-ти и почва войната. България, като член на нато мобилизира "армията си" - основно от запасняци. Искам тогава да видя кои ще хукнат към фронта и кои ще да емигрират! Тези, дето, много искат Радев да подпише, готови ли сте утре в 4 часа сутринта да ви вземе една Газ-ка от вас, да ви метнат един АК в ръцете и да заминете на фронта? Или ще се скриете под кревата, че на другия ден имате важна среща в офиса, за преброяването на краката на хлебарките, и ще трябва да сте онлайн в тикток и инстаграм, че иначе ако не сте, ще пропадне света? И няма да можете да си пиете безглутеновото латенце и да си карате ел. тротинетката...

Да бе ,,запос” ,,газка” то това да не е ,,частичното мобилизация” на Путин за ,,специалната военна осирация” в Украина.Има са специални ковтивгинти в НАТО които ще подпукат в най скоро време ,,могучая”. Главно от въздуха

То че има, има. Само че ако гагаузите влязат в Нато (което няма да стане-защото самите нато не искат), ви е явна предпоставка за WWIII, след която разбира се, ще останат живи само най-богатите, предварително скрити в бункери, дълбоко под земята. Аз, ти и останалите овце ще сме на пепел.

Ма радвам се, че вдяваш. колкото овца от физика. Добре бе, няма да е Газ-ка, ще е натовски камион.

Позицията на зеления чорап е ясна, лошото е че се очертава правителство от плужеци от герп и други копейковци които ще хленачат за неутралитет. Разбира се не става въпрос за пряко участие на България във конфликта. Трябва само да дадем някой снаряд и някой РПГ в знак на солидарност със страната на правдата- така ще получим уважение не само от запада , но и от самите рушняци - принципа бий за да те уважават. Като опукат някоклко руски танка с РПГ маде ин БГ другарката мутрафонова ще си наляга парцалите и няма да ни дава акъл. През ПСВ вече веднъж ги опаткахме в Добруджа и драпаха като зайци.

Радев има Фейсбук като президент на страната, кажете му там какво мислите за него.

Че е руско мекере? Той си знае

Няма как да е руско мекере, като е американско чучело

Президентът ни е кремълска подлога

Ти си галош клошар мърльо. Яж курове негърски.

той не ги яде. Само ги ближе!

Де да беше ама като не е !Той си е най обикновен краварски капут съдран!

Парламента ще решава дали България ще подкрепи Украйна за НАТО, тоя лайнар няма думата.

Чорапа е подла руска невестулка, каза че осъжда нападението над Украйна, но нито веднъж не каза че Русия трябва незабавно да изтегли восйките си от там.

Радев е руско лайно. Как може такъв боклук предател да е бил генерал от НАТО??

Абе тея ВСУ, ще отворят работа на Путин - да хаби мастило да отписва разни градове и села от РФ. Аз ако съм на него ще изчакам да поосвободят повече места, та всичко да мине с един подпис, а не пред 2-3 дни да се занимава с бумащина.