Румен Радев: Държавата на духа никога не е загивала в България

Президентът отдаде почит на всички творци, книжовници и хора на словото, които през вековете са създали българската държава на духа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Президент набутан от руските тайни служби И представен от кукуто Нинова, да му пляскаш и да му викаш браво, Означава, че българския избирател е малоумен

Минчо една ПМ празнична мисля че добре ще ти дойде

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

На Радев никой не пише речите,той говори без да чете,за разлика от гърбавите прости мутри чели една книга през живота си.Честит светъл празник скъпи истински българи!

А "Винету"?

Че като отидат Радев и Пендаровски до Рим хитрия македонец ще го излъже нещо и нашия няма да се усети.Сега са се активизирали от ЕС,Сърбия,Македония да ни натискат да отстъпим от позицията си.Чужденците виждат ,че Радев е прост, слаб и като го няма Бойко Борисов ще насътвори глупости.

А имаш ли лошо предчувствие какво ще се случи на изборите на тиквената партия?

Имаме нужда от независима фигура,а не от пионка на Русия и фигурант на Божков! Убеден съм,че ще има независима кандидатура на някой свестен,учил и с престижна професия.Някой със семейство и деца. А не тъп военен,разведен,женен и лизач на мангалки. Тия дето ще гласувате за това позорище го целувате в устата с която лижеше оная циганка на клипа. Гнусни подлоги!

И най-добре тази "независима фигура" да е Тиквоча, нали? Ама няма да стане, герберастчета! Вие загубихте, хи хи хи!

Вярно, не е загивала. Но по-страшното е, че некадърността, бездуховността, неграмотността, всякакви калинки с купени дипломи я превърнаха в слугиня на меркантилността, алчността, злобата и властолюбието.

Абе къде се покри Биби? Става скучно.

Време е да си изберем интелигентен и симпатичен президент, а не злобен зелен чорап.

Кой ще бъде герберасткият кандидат, герберастчета? След като на Тиквоча не му простиска да се изправи срещу Президента, що не пробвате Ръбъла? Или ПКП, хи хи хи?

Нали тоя щеше да бъде днес в Рим. Какво стана, че бичи тука и клепа глупости. Деба и тъпото хвърчило.

Т. Ъ. П. А. Н. А. Р.

Никога няма да простите на Президента как измете първо герберастката майка на нацията, а после и Тиквоча ви, хи хи хи!

КАКТО КАЗА ПУТИН, ДА СМЕ БЛАГОДАРНИ, ЧЕ МАКЕДОНЦИТЕ СА НИ ДАЛИ ПИСМЕНОСТ!

НЕ Е ЗАГИВАЛА НА 36-ТИ. НИЕ НЕ СМЕ ИМАЛИ НИТО СОБСТВАНА ПАТРИАРШИЯ- КАТО СЪРБИТЕ И ГЪРЦИТЕ, НИТО НЕЗАВИСИМО ДУХОВЕНСТВО. В БЪЛГАРИЯ БОГАТАШИТЕ СА СЕ ТРУЧЕЕЛИ И ГЪРЧЕЕЛИ, А ДУХОВЕНСТОВТОТ Е БИЛО ПОЧТИ 100% ГЪРЦИ. КОИТО СА СЕ ЗАНИМВАЛИ С ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ. НЕЩАТА СА БИЛИ ТОЛКОВА ЗЛЕ, ЧЕ ДОРИ БЪЛГАРИТЕ ПРЕДИ ПАИСИИ НЕ СА СЕ ОПРЕДЕЛЯЛИ, КАТО БЪЛГАРИ. БИЛИ СМЕ ГОТОВИ ЗА ПРЕТОПЯВАНЕ, АКО НЕ СА БИЛИ ОТЕЦ ПАИСИИ И ГЕРОИТЕ НА ВЪЗРАЖДАНЕТО!

И отново клишета. И това недоразумение е президент...

Ако слушахте за ебане с 200, тогава щеше да ви хареса, нали?

кой му пише тези кухи високопарни архаични речи?

Хубави думи са му написали, но някакси кухо звучат от устата на Радев. Много кухо.

Кухо и лицемерно звучат от неговите уста.

Ако говореше за ебане с 200 и за прости путки, щяха да ви звучат по-благородно, нали?

" тъмата на подмяната"

Щом Севдето не ги е писала, няма как другояче да ви звучат, нали?

Много сте прав, българите са с дълбоки корени, устойчиви на политически бури, но Радев френетично изричаните лъжи, никога няма да са по- силни от истината /поне не пред съвременниците/! Жалко, че толкова хора ти дадоха вот на доверие!

Както обикновено - герберастки клевети без никакви факти, хи хи хи! Има си хас да не ви е "жалко", след като изритаха Тиквоча ви от властта като парцал, хи хи хи!

"По думите му безспорна е и ролята на писмеността и словото за запазването на българската държавност, за нейното отстояване в преломни исторически моменти и за утвърждаването й през вековете." Мда без словото щеше да е трудно ... за пръв път съм съгласен с тоя.

му свърши смяната, май

Много е надъхан

Герберастите доста добре разбирате смени по форумите, а?

Кой колко книги е прочел, важно е какво биха нсписали за теб! Бойко Борисов е написал 12-15 години история, които комунистите ще успеят да изтрият за 2 месеца. 12 години, благодарение на коитоповечето от лекетата на “протеста” успяха да отидат да учат по чужбината, даже и в Харвард - нещо, което на нас ни беше ЗАБРАНЕНО! 12 и повече години, в които родителите ви са имали възможност да плащат за пътувания, квартири и тн - понеже са живяли много зле - нещо което на нас ни беше ОТНЕТО. Така, че ние НЯМА да гладуваме за комунистите. Явно ББ им е голям трън в очите - вече 2 години машината по подмяната работи нон стоп за да се отърве от него - странно защо?

Ние ще гласуваме за социалистите, а не за мутрите като Борисов. Герб е вече в забравата, но щом те кефи напъвай се тука да пишеш врели-некипели. Да живее кирилицата!

Комунистите и ченгетата

Боко е точно това, герберасти. Пак разбирате последни, хи хи хи!

всеки нормален го духа.

Аз па друго се чудя - нали таварищ Путин преди време благодари на братята македонци за азбуката, която са им дали. къде беше тогава радетеля за българското, патриота, човеколюбеца, съединителя (който не знае какво е това съединител, за справка - това е долен ляв педал и се намира в купето на по-старите автомобили с ръчни скорости). Та въпроса ми беше, нама ли кой да му каже на тоя, че началникът му е припознал азбуката ни като македонско изобретение. Или иска пак да му дърпат ушите. Така съвсем ще заприлича на клепар

Това е въпрос от компетенциите на външното министерство, герберастчета. Питайте си боковата министърка къде е била, хи хи хи!

Не е лошо Радев да даде малко повече информация за духа, който назначи Румен Спецов за шеф на НАП. И защо не е в оповестения списък на длъжниците бившата му задлъжняла вече фирма. Колкото до неувяхващия дух на българина е факт и така ще бъде докато политиците ни ползват принципа "да го духа".

Като не е лошо, защо се обръщаш към Президента в анонимните форуми?

Моля хихикащия трол да се яви немедленно на, барикадата и да започне да заеква

Мина ви времето да се разпореждате еднолично, герберастчета.

Държавата на духа не знам, дано не се загуби. Но държавата на райдеф, тоя разединител, този откровено проруски агент е на път да се разпадне от противоречията между разделените с огромна вече пропаст мужду тях хора. Няма нужда да посочвам кой направи това. Всеки здравомислещ човек го вижда, а останалите са бизнадежден случай и само времето ще им покаже колко им е акълът. Не че ще го разберат де, но едно нещо в този живот съм научил - всичко се плаща, рано или късно. Както казва Румпелщилцхен - Alles hat seinen Preis (всичко има своята цена )

На стената на Радев всеки несъгласен и всеки,който не го харесва е блокиран.Страшна свобода и демокрация,бе лизачо! Така създаваш фалш,че едва ли не има само хора,които те харесват.Е,съвсем скоро лизачо-шпионин ще си получиш заслуженото.Съвсем скоро! РУМЕН РАДЕВ МАЯ МАНОЛОВА и мъжките и крви Настапир и Славуба Трайкова НИНОВА ДА БЪЛГАРИЯ БЛОКИРАТ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО,ТЪПЧАТ ДЕМОКЛАЦИЯТА. НА ТЕХНИТЕ СТРАНИЦИ ВЪВ ФЕЙСБУК СЕ ОСТАВЯТ САМО ПОДЛОГИТЕ ИМ ДА ГИ ВЪЗХВАЛЯВАТ,А ОСТАНАЛИТЕ СА БЛОКИРАНИ.ТОВА НЕ Е ,ЧЕ ТЕ СА ПРАВИ,ЧИСТИ,УМНИ ИЛИ ДОСТОЙНИ.ТОВА Е ТАКА ЗА ДА НЕ СЕ СЛАГАТ РАЗОБЛИЧАВАЩИ ГИ КОМЕНТАРИ. СЪВСЕМ СКОРО ТОВА ЩЕ ХРИКЛЮЧИ И НА БЪЛГАРСКАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ ЩЕ БЪДЕ ПРЕДСТАВЕНА ПЛАТФОРМА С ВСИЧКИ ГАДОСТИ И ФАЛШИВИ НОВИНИ СЪТВОРЕНИ ОТ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ ПОД ЮМРУКА НА ШПИОНИНА*

Боли ли, герберастчета? Да пишете простотии и обиди с пяна на уста като бесни псета във Фейсбук ли ви е мярката за демокрация, хи хи хи?

И прюй на радефф и рашкофф спермата, че не ти се разбира.Или.си Манолова с логереята?

Ето затова ви изхвърлиха от властта като парцали, герберастчета.

И тоя вече започна много да се натрапва.Невятен госи .

Какво си написал, само ти си знаеш. И то точно на 24-ти, хи хи хи!

отвори си форума на тъпия Пик (не че някой вече го чете, тоя кафяв сайт) и си прибери няколкото трола дето ще откажат всеки нормален да влиза и в дира.

Мислиш ли?Или са блокирани троловете на лизача-шпионин и ДС кликата му...айде духай и изплюй на радеффф спермата.

Или лъжеш като осъждания ти за същото вожд, а?

Въпрос на време е да загине,президенте. Дори и думата президент е чужда. Откак чужди организации се разпореждат в българското образование, българското слой по слой се изчегъртва. Никой да не се надява на друго - тука скоро ще се говори на някаква стана смес от 80% развален английски с примес български. Нещо като циганите. Ще се пише с латински букви. Всичко това ще се поднесе бавно като приобщаване към европейската цивилизация. Скоро младото поколение съвсем няма да може да седне да се съсредоточи и да прочете нещо. Само ще му се показват картинки в социалните мрежи. Бъдещето е цифрово подивяване.

Ти ли планираш да ликвиридаш Президента, че го заплашваш със загиване?

къде изчезна Хи хи шушумигата няколко дена , а той е тренирал да прави свирки за 24 май на Мунчо ... ха ха ха

Герберасти, вие загубихте, хи хи хи!

Лукашенко и Путин в едно - честито!

Вярвайте си, ако това ви утешава, герберастчета. Само това ви остана, хи хи хи!

Човека не каза нито дума против някого, останалите политици също, дори и Боко. ПИКливите тролове толкова ли са малоумни или обеднели, че трябва да опорочават и празника с малоумни издрайфани коментари

Пита ли руския Патриарх преди да говори подобни недомислици? Да не му дърпа пак ушите.

За герберастите поздравления към българите по случай 24-ти май са недомислици, за които трябва да се пита руския партиарх, хи хи хи!

Нещо е нервен твоя смях.

Раду Тъпото са го офъкали за да прилича на Мутра, хи хи, пародия на прецидент хи хи хи :)

Герберастите се напъват, напъват и накрая тиквите им това успяха да родят, хи хи хи! Точно както когато плюете по комунистите, пък не съобразявате, че и Тиквоча е комунист, хи хи хи!

Нашия пРезидент за коя държава говори!!?Досега все България плюеше и Русия защитаваше!!!

А Боко май забрави какъв ден е днес, а?

Прецедента-каун опорочи поредният хубав празник, много е прост, хи хи хи :)

Само като се види какви простотии бълвате, веднага става ясно кой е опорочил празника, хи хи хи!

Долу пак някъл литератор главанак се изказал умно, че не сме заслужавали 24-ти май, защото не сме знаели пълен член. Я четете в оригинал - Историѧ славѣноболгарскаѧ ѡ народе и ѿ цареи и ѡ стыхъ болгарскихъ и ѡ въсехъ деѧнїа ї битиа болгарскаѧ) https://en.wikipedia.org/wiki/Istoriya_Slavyanobolgarskaya#/media/File:Istoriya-slavyanobulgarska.jpg Кой не пише по тоя начин е неграмотник! :))))) Или с други думи иронизирам главанаците, които не могат да схванат, че езикът се развива! Като искате да сте традиционалисти пишете като Паисий, а не с болшевишкия неграмото-новопис без носовки!

Голям срам е на 24 май да плюеш по руския резидент Мунчо ушати, наречен ФИГУРАНТ от мутрата в Дубай!

Герберастчетата окончателно изтрещяхте.

Както и духа за комунизма и социализма за някои не е загивал и няма да загине

Така става, когато 12 години властва вожд-комунист от 18 годишен.

Но не е бил най-младия делегат на 14 Конгрес на БКП като Мунчо

Червените тролове са активирани празнично. Особено този "хихи" е изключително прост и прави услуга на ГЕРБ.

А боковите герберасти защо ги пропускаш с празничната активност?

Къде ги видя? Виждам само тролове като теб, които защитават Мунчо и плюят по ГЕРБ. Има и нормални коментатори, които се възмущават от подлогата Мунчо и мутрите, които той обслужва - Черепът и Мустакът.

Румене, ти си кажи защо превърна откриването на "Софийски музкални седмици" в личен PR?

Защо задаваш въпроси към Президента в анонимния форум, вместо лично в приемното му време?

Радню и приемно време?!

Герберастчетата пак научават последни, хи хи хи!

Се размърда откакто се оправи времето

А Боко къде е? Буди недоумение крещящото мълчания на Боко по повод празника на българската писменост и култура, хи хи хи!

Троловете на герП са нахъдани, явно са им хвърлили нещо, както се хвърля на куче. Днес с видях президент нта да се разхожда по улиците, никога не съм виждал там е мутрата бойко. Къде се скри този еднокнижник? При шефовете на служби в някоя хралупа.

Герберастчетата не се посвениха да използват 24-ти май да плюят Президента, който поздравява българите с празника ни. Герберастчетата явно си мислят, че като опорочат с простотиите си националния ни празник, за да плюят по неудобния политически опонент, ще спечелят някой и друг глас на предстоящото окончателно изчегъртване на ГРОБ, хи хи хи!

Този празник не е национален, а официален. Сбъркали са ви опорните точки сутринта на инструктажа

Значи 24-ти май не е празник на българската нация и това е "опорка"?

Боко днес май не го пуснаха да тиквее с ръцете в джобовете по телевизията, а?

А тоя като го пуснаха и си отвори устата се разнесе смрад на вкиснала катерица!

Герберастки интелектуален потенциал в действие, хи хи хи!

говоренето и четенето не са му силната страна.явно му се налага обаче.

по цяла нощ репетира пред огледалото

За разлика от видни светила на ерудицията като Боко, ПКП, Манев, и... щях да кажа Фандъкова, ама тя е учителка по руски език, та вероятно чете добре, вероятно не само по руски, хи хи хи!

Продължавай да хихикаш, докато не си почнал да заекваш...

Няма такива изгледи, герберастчета.

Не ме е страх от министъра на културата, а от културата на министъра Радой Ралин

РЕЗИДЕНТ !

Стягайте се за РР2, герберастчета!

Славянски свят няма! Измислен е от немкинята Екатерина Велика с нейните имперски амбиции. Доказва го и истинското заглавие на труда на Паисий Хилендарски - "История СЛАВНОбългарская" !!! А не това което ни пробутват с години безродници, пров одници на чужди интереси!!! Както и , че траките били "безписменици" , т.е. тези от които генетично произхождаме!!!

Трезвеничката и Разпопения бяха ли на тържествата под егидата на Радню?!

този пак опорочи празника с неговите тъпи речи....

Свиквай Деси Танева. Гледай си Коста Каранашев и близнаците. Властта вече е блян за вас. Идва ред на затвора и бай Ставри.

Севда, спри се вече. Надника го заработи преди пет поста.

ковчези, и бесилки ли честитиш продажни,близачо?!

Най- забележителното нещо, което прави нашия президент цял мандат, е да поднася цветя пред паметници и да укрепва вярата ни в светлото бъдеще на комунизма. Да живее БСП и ДС.