Румен Петков и Лиляна Павлова в спор за саботаж на референдума

Нито един почистващ автомобил няма по пътищата от София до Белене. Това коментира депутатът от левицата Румен Петков, който днес е в региона на Централна Северна България. Изказването му министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова обясни с „халюцинации".

Обратно в новината

Коментари - Румен Петков и Лиляна Павлова в спор за саботаж на референдума | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В цяла северна България няма магистрала, няма снегорини, няма пътища и нали не мислите, че за реферндума и с вълшебна пръчица всичко ще се появи изведнъж?

ГОСПОДИН ПЕТКОВ, ДОРИ ПРИРОДАТА НЕ ВИ ИСКА ЗА СДЕЛКА, ТА ИСКАТЕ ЛЪГАНИЯ С ГОДИНИ БЪЛГАРСКИ НАРОД ДА ГО НАПРАВИ 20% СА ОСТАНАЛИТЕ ЖИВИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ - СЛОЖЕТЕ РЪКА НА СЪРЦЕТО И ПРИЗНАЙТЕ АГОНИЯТА В КОЯТО СЕ НАМИРАТЕ ... БЪДЕТЕ ЧЕСТНИ С ВСИЧКИ

Не зная дали не е стигнала каймата, но този път циганите не гласуваха, броя на избирателите беше умишлено завишен, агитации да не се гласува, или да се гласува бол от кого ли не, но народа им показа среден пръст. Всички признават, че този път не е имало купуване на гласове, което се вижда от вота на ромите и българските турци.

Каймата за кебапчета за други окръзи не е достигнала, защото Р.Пет и Р.Овч. са замъкнали десет Тира-а с кайма в Плевенско.