Плевнелиев няма да наложи вето на решението за фондовете

Президентът Росен Плевнелиев обяви, че няма да наложи вето на приетите спорни пенсионни промени.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев няма да наложи вето на решението за фондовете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не е никакъв президент и никога няма да бъде.

"президент, "премиер", "председател на НС" - само като се замисли човек, че това са тези които в момента ни "управляват" НАС и "представляват" НАС пред света ... май е по добре да не се замисля човек ...

А,смее ли ?

този на малкия пръст на Първанов неможе да се сравни

На този ПЛУЖЕК да му се отнеме званието ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!!!

И ТОЯ СЕ ОМАЗА ПО СКОРО ДА ГО МАХАМЕ -КОМСОМОЛЕЦА ,ТОШКОВИЯ БОЙКО САМО СЕ ХВАЛИ И СЕ РАЗНАСЯ КАТО ГАНЬО ИЗ ЕВРОПА И СИ МИСЛЯТ ЧЕ ИМ ВЯРВАМЕ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ С ТЕХНИТЕ ПАРТИИ САМО СЕ НАДЛЪГВАТ

G-n Президент, ако не наложите вето върху този хайдушки закон за присвояване на втория стълб за пенсионно осигуряване, значи че не сте в защита на народа си а сте слуга на премиера. Няма от какво да се страхуватв, няма да станете министър председател след края на мандата си, нито Боко ще стане президент. Така че действайте по съвест.

Абе този президент няма ли кой да му каже да млъкне,че колкото приказва по смешен става.При предишния парламент налагаше вето защото са приели закон преди да са станали широки обсъждания,а сега не налага вето защото след нящолко месеца щели да се проведат широки обсъждания.Нормално ли е един президент на България да дава такива ненормални противоречиви твърдения.Според мен да ако е коромпиран мозък/определение по проф.Чомпски/и е зависим от друг.

Дир, имате правописна грешка: "На върпос дали одобрява четворната коалиция " А иначе по новината. В тази държава нищо не е със света. И пенсионирането на хората няма да направи изключение.

Магдалена Ташева-Президент.

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

турският и американският народ благодарят сърдечно на плевнелиев,за обявяването на русия като заплаха за българския народ.след приемането на исляма и турските национални ценности,българският народ може да разчита изцияло на турция за защита от руските нашественици....

европеииската банка благодари на плевналиев,че не наложи вето на пенсиионната реформа.така няма да се натоварва излишно европеииския бüджет,за изплащането на пенсии на българските пенсионери и така същите ще преминат на изхранване от биологичния процес-фотосинтеза....

българите не сме много щастливти,че "президента"не иска да наложи вето....

Аве кога са следващите избори за президент, че не издържам вече, То бива слуга ама чак толкова кат тоз, то не бяха ЕВН, германци , американци, австрийци, турци, герберасти.

Хубава работа,нали този път тиквата ще му скъса ухото.

срам за България.

АБЕ ТИ ЗАЩО СЕ ПЕРЧИШ!КАТО ТИ СЕ СКАРА БАТ БОЙКО СЕ ОТКАЗА ОТ ВЕТО.СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ЩЕ ПОСЛЕДВА ЧАСТ ОТ ИМЕТО НА БИВШИЯ ТИ ШЕВ БОЙ КО!ВНИМАВАЙ

честито на миньорите,металурзите,химиците с невнасяни вноски в Професионалните пенс.фондове,честито и на тютюнопроизводителите,осигурявани на 240 лв,честито и на силоваците с неясно кво и къде внесено - всички те ще имат дъълги и добри пенсии.Ние,дето съвестно пълнихме НОИ - не!Щото добрите сметки няма да напуснат ЧПФ,а всички неконтролирани в годините проблеми,най-предпразнично се стоварват върху нашите глави.Честита Коледа тикви и тиквички,дори и не разбрахте какво направихте.Но ще усетите,лошото е че ще усетим всички. Ковачки - барем отпуши едно буре редичко вино да почерпиш населението,КОЙ те спаси.За пореден път.

А бе тъпанар!!!Става въпрос УПФ,а не за ППФ!!!УПФ е за всички родени след 1959!!!Аман от такива псевдо разбирачи като теб!!!

Българите трябва да се научат да се отървават от недоразумения като това, ако искат да ги уважава света, а не да им се подиграва.

Тъкмо си помислих че този човек взе да влиза в час и той побърза да ме опровергае.

аз пък се изненадах....

Някой да е очаквал нещо по-различно от това недоразумение наричано президент?

Идват светли празници. Идва коледно настроение. Дир,уважаеми,скъпи мои,що не вземете,да я махнете тази "водеща,световна"новина,от първата страница!?Предполагам,че ПР-те президентски,вече са се начели доволно на народната любов към този от снимката.......А самият фотос,сигурен съм,вгорчава съботното настроение на 99%от съфорумниците.

Този естествен идиот роската с какви очи ще се изправи в 24 часа на 31.12.да честити на българите новата 2015 година след като двамата с тиквата направиха живота на българите черен

Не е естествен-природата не може чак толкова да сбърка. Посещава интензивни,специализирани курсове.

Загладнелите котки го подминават, С, ОТВРАТЩЕНИЕ ? Длъжна бЕх да го спомЕна ! баба Тодорка

Ще го върне щото...

аз не разбрах защо го мразиш - щото кара ски или защото има охрана - та тя е същата като при оня крадец - на пари и електорат - тои досъсипа бсп-то, ама за него като за мъртвец - или хубаво или нищо - тъпанари.

Роска, не исках да го кажа, защото те знам от младо комсомолче, но ти си срам не само за Благоевград, но и за цялата ни България. И ти казвам като съселянин, подай си оставката и се махни веднъж за винаги.

ние твоята работа я знем, обслужваш интересите на тия, дето те турнаха там за президент, стига се обяснява вече, смешен си

го мрази тоя от сърце.

Роско и с какви очи ще ми додеш сега на Банско да ми караш ски и да ми се праиш на "народен" човек с 300 души охрана. Мръсник оставка!

Какво да очакваме от В.Горанов! възпитаник на катедра "Финанси и Кредит" при Величко Адамов.

племенник на Белчо Белчев нали?)))))

Нещастник...

Сега очаквам и двамцата с Боко да се появят на фона на скалистите планини и да ни "зарадват", че светлото демократично бъдеще е много близо! И как цял свят ни се радва, че сме "стабилни"!

Е как куклата на конци ще върне закон на татко Бойко?? А миналата година вече беше върнал поне 2-3 закона на Орешарски! Пълен палячо!

Момченцето дето го пращаха да си тури костюмчето,кво да очакваш от него?!

Убийците на българите Боко и Плевноко. Оставка.

Каква държава само-тиквата /по случайност министър председател за кратко/ се обажда на пастирката /по случайност президент за малко/ и му нарежда -офшорко само да си посмял да наложиш вето на закона ще те върна в Гоце Делчев да си ръководиш тамошната комсомолска организация

Дали останаха хора, които да му слушат простотиите на това недоразумение?

ТОЯ Е ВИНАГИ В КОАЛИЦИЯ С ВСИЧКИ КРАДЦИ-НАЛИ МУ КАПЕ СУХО!!! НАЛИ ИЗМИКЯРА БУДА ГО НАПРАВИ ПРЕЗИДЕНТ-ДА МУ КОЗИРУВА И ДА ГО СЛУШКА!!! СТИСКА ЛИ МУ ДА НАЛОЖИ ВЕТО!?! ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СМЕ НА УЛИЦИТЕ-ДОЛУ КРАДЦИТЕ И ПАЛАЧИТЕ НА НАРОДА!!! НЯМАЛО ДА ХАРЧАТ ПАРИТЕ ОТ ЧАСТНИТЕ ОСИГУРИТЕЛНИ ФОНДОВЕ-ЗАЩО ТОГАВА ИСКАТ ДА ГИ ОКРАДЪТ, А???!!! Е, ТИЯ ДЕТО ОТ ГЛУПОСТ И МАЛОУМИЕ, ТИЯ , ДЕТО ПАК ТУРИХТЕ НА ВЛАСТ ДОКАЗАНИТЕ КРАДЦИ-ГЛУПАЦИТЕ ГЛАСУВАЛБИ ЗА ГЕРБ-ВИЖДАТЕЛИ КАК БЪЗАТ ОТНОВО ДА НАПЪЛНЯТ ГУШИ СЪС 8 МИЛИАРДА ОТ ДЖОБОВЕТА НА ХОРАТА, А ТАМ СА И ВАШИТЕ ПАРИ!!!!! И ВА ВАШИТЕ РОДИТЕЛИ, ПРИЯТЕЛИ, БЪДЕЩИ И НАСТОЯЩИ ДЕЦА-ОТВОРЕТИ СИ ОЧИТЕ ,ГЛУПЦИ И НАИВНИЦИ-ДА ГИ МАХАМЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ!!!!!!!!!няма да има никакъв смисъл идните поколения да врещят пред парламента след години-парите ще са издухани!! ще стана както в поговорката:бИТИЯТ-БИТ, ЕБАНИЯ-ЕБАН!!!

Това жалко подобие на мъж и президент за пореден път ни убеди,че не става за нищо,освен да стои пред нармага в Бл-град и да си пише хороскопите,както и да спинка по "паркинзите" в Германия

Забравяш тапетите ;)

Хич няма да е зле, държавните мъже да се поразровят и да видят, дали КТБ има и Пенсионен фонд!? Чак тогава я втасваме съвсем! Отиват още милиард- два зян!!

Откъде такава смелост от мъж,който е оставил всички решения в семейството на жена си ? Бойко гледай следващия да е още по голям дун.ю. Нищо дрего не чухме освин тъп популизъм в препоръки за национално отговорни действия и допитвания. Не, г-н Борисов,предложи го за втори мандат!Като се замисля няма по голям...

Ирландската пастирка вчера пееше друга песен,но явно днес са му набили канчето и обърна палачинката.Този смешник отдавна не е фактор за нищо в държавата и няма право да се нарича държавен глава,защото нито е държавен нито е глава.

Този мишок наричащ себе си президинт за пореден път доказа,че България няма нужда от институция наречена "президентство",защото това недоносче всеки изминал ден ни показва,че няма собствено мнение а е изцяло зависим от тиквата.Този отявлен идиот срина изцяло доверието в тази институция .

Когато стопанин насъска кучето си да лае, то лае. Дали има повод или не, от него нищо не зависи. Стопанинът е заповядал. Та когато Плевньо стана президент, тогава ББ каза - и куче да бяхме издигнали и него щяха да изберат. Така, че драги, да се наслушаме на лая !!!

humfry

Спомням си преди години, когато въведоха допълнителното пенсионно осигуряване. Тогава, а и до ден днешен, повечето хора въобще не знаят, че такова осигуряване съществува, нито знаят къде се осигуряват, нито са избирали къде са се осигуряват. Спомням си и едни времена, когато едни хора от въпросните частни фондове обикаляха по разни организации с достъп до голям брой лични данни, за да ги купуват, а с тях да сключват договори от името на неподозиращи хора. Възможно е и в момента голяма част от парите да бъдат прехвърлени по подобна схема. Разчита се основно на това, че повечето хора са невежи в тази област или са крайно незаинтересовани. Категорично хубавото нещо от тези промени е криминализирането на укриването на осигуровки! Подобно на забраната на пушенето, която промени коренно живота в заведенията /към значително по-добър и здравословен/, работната среда и други обществени места, надявам се такова да е и влиянието на тези промени.

че не се интерисуваш в кой фонд си бил служебно разпределен, след като не си заявил участие и да се прехвърлиш в друг? Да направиш информиран избор от Комисията за финансов надзор за доходността на фондовете?! И още нещо - Прехвърлянето от един в друг пенсионен фонд става чрез заверка на подписа ти при нотариус ЛИЧНО, така че не дрънкай врели-некипели как някой друг е взел решение вместо теб след като си имал достатъчно време на разположение да се осведомиш и да предприемеш необходимите действия!

Това нищожество смее ли да наложи вето .Нали тиквата ще влезе в президентството и ще го направи на мати-маскара