Плевнелиев: Съдебната реформа не търпи отлагане

На събора в Рожен президентът призова към национален консенсус и съгласие за бързо провеждане на съдебната реформа.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Съдебната реформа не търпи отлагане | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

президент, като президент, нито реформата реформа. С тая посткомсомолска герберо-деформаторска измет нищо не става.

От висотата на годините си ви казвам---- ЕДИНСТВЕНО ПРАВИЛНИЯ НАЧИН ЗА ПРОМЯНА НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА Е ПО НАЧИНА НА БКП--КОМУНИСТИТЕ НА 9 СЕПТЕМВРИ 1944Г.----всички,ама всички комунисти облагодетелствали се от социализЪма на Живков - ТЕ ВСИЧКИ КОМУНИСТИ да ибъдат изгонени ИЗВЪН ВЛАСТТА! ДА ИМ СЕ ОТНЕМАТ ЗАГРАБЕНИТЕ МИЛИОНИ---НАД ОНОВА КОЕТО СА ИМАЛИ НА 10 НОЕМВРИ 1989г. и ГАДНОТО ДПС ДА БЪДЕ ИЗТРИТО ОТ ХОРИЗОНТА----С ОБИКНОВЕНИТЕ РАБОТЛИВИ ТУРЦИ СМЕ ЖИВЯЛИ В РАЗБИРАТЕЛСТВО СЛЕД 1978г. ДО 1989 г,когато Луканов и Желев родиха незаконното етническо ДПС!!!??

Много добре се е изказал президента. Напук на червените мурзилки, дудука капут и Сидероглу. Браво.

Махнете го тоя идиот Плевнелиев, че само ви излага.

На тоя човечец да му изтече веднъж мандата та да се върне при жена си- тя ще го вразуми! Толкова жалък и робско послушен президент България не е имала!

гледах го тоя как му дадоха да бие чановете и го сравних с Манол от "Време разделно". ...... Не му давайте друг път!

ТОВА Е СОПОЛА НА БОКО ТЪПОТО

когато и да бъде направена съдебната реформа - все ще е късно. ако тея козметики могат да се нарекат реформа. по-скоро въпросът тук е кой се страхува повече от съдебните реформи? дс доносниците или дкмс секретарите?

"...президентът призова към национален консенсус и съгласие за бързо провеждане на съдебната реформа." Има една народна приказка "Каквото каже баба, все е хубаво". Перифразирам: Каквото каже президентчето, все е глупаво.

Живея и работя в Германия от 1991 г. Познавам този ашлак на снимката. През 1993 г. този Льольо работеше на автомивка. Много пъти ми е превил услуги - измиване на колата, пастиране..... Когато узнах, че Цветанов го е направил президент със 100 000 фалшиви бюлетини паднах, възнак. Изправих се когато гледах , как един друг простак го чукаше по главата в НДК след приключване на изборите за президент. Прави впечатление, че този Говньо се е взел наистина за президент. Махнете го догодина, изберете простака, който по ще ви прилича.

Ти звучиш като тъпак. А Плевнелиев на автомивка не е работил. Аз също го познавам от Германия.

СМЯТАЙТЕ, ЩОМ МОДЕРАТОРИТЕ - ПОВЕЧЕТО МЛАДИ ХОРА - СА В СЪСТОЯНИЕ ДА ЦЕНЗУРИРАТ В ПОЛЗА НА ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОСТИТУТКИ.

МОДЕРАТОРИТЕ, КОИТО СА ТОЛКОВА НЕГАРМОТНИ, КОЛКОТО И САМИЯТ ТОЯ ОТ СНИМКАТА, С НИЩО НЕ ПОКАЗВАТ ДАЖЕ И ЗАЧЕНКИ НА ИНТЕЛЕКТ. ЗАЩО НЕ ТРИЕТЕ ДОЛНИТЕ ПСУВНИ , АТОЧНО МОИТЕ???МАЙ МНОООГО ВИ БОЛИ???ХАХАХАХАХАХАХАХАХ

Колкото и да се напъвате да храчите по форумите, постКомунистическатаТурскоЦиганска коалиция НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА да си ИГРАЕ НА ПАРЛАМЕНТ!

Сигорно е получил РАЗРЕШЕНИЕ от сенаторите на САЩ и от посолтвото им , за да присъства на Роженския събор ,без тяхното разрешение са без компромистни към слугите си .

"добър ден" на всички постКомунистическиТурскоЦигански ЛИЗАЧИ

ТИ НЕ СИ ПРЕЗИДЕНТ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕШ ТИ СИ ТЪП ИМПОТЕНТ ИЗЧЕЗВАЙ ЗАВИНАГИ ПЪПЕШ ТИ СИ ПРОСТО ГЛУПАК КОМСМОЛСКА ПОДЛОГА СЛУЧАЙНО ИЗДИГНАТ ТЪПАК И БЕЗ ТЕБЕ АЗ МОГА

Здрасти Барни....ужас..

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НАА ДЯКОН ЛЕВСКИ БЪЛГАРИ !

Е ИСКАЛ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ОСВОБОДИ САМА, ЗА ДА НЕ БЪДЕ ПОРОБЕНА ОТНОВО!

Е ако търпеше Съдебната Система Реформа,то досега ти ЦВ ЦВ И Батмана да сте във затвора.и др Гробаджии

Плевнелиев: Съдебната реформа не търпи отлагане Народът на Република България - изчезването ти, от позицията която заемаш Роско, също не търпи НИКАКВО отлагане

Хей-Прецеденте,скрий се в Американското посолство под полата на Марси Райс,че ще те замерват с домати и развалени яйца,нещастнико Комсомолецо....

Ако не е корупцията отдавна да сме напуснали.

Кога му изтича мандата на тоя козяк ?

Меки домати, спаружана краставица, мек стар ху,.. Лук де, меко сирене, от Три лева килото, некои му добавиха, И,едно развалено яйце отгоре, за да станела салатата "Офчарска" значи? Спас Литров

pod riforma разбират изхарчването на няколко стотин милиона живи лева ограбени нагло от народа..Ще внедрят някаква негодна лесна за манипулиране програмка ..Която ще обезпечи на наглеци ограбващи милиарди от БЪлгарския народ пълна безнаказаност..

Да отидеш на събор, където хората ядат, пият и танцуват и да ги занимаваш с неща, от които искат да избягат. Те това е българския политик много говори, нищо не казва, и никога където трябва. Г-н президент отидете във ВСС , парламента, и МП там говорете за съдебна реформа. На баба Гина и стринка Генка им е все тая за съдебната реформа точно на Роженския събор. Говорете за армията вие г-н президент сте главнокомандващ армията на България нищо не можете да направите за съдебната реформа, по-скоро се радвайте да не стане, че ако недай си боже стане най-вероятно няма да ходите по събори, а ще се молите за килия с южно изложение , за да е по-топло през студените зинмни нощи. П.С. по-добре не ходете по такива събития за да разваляте малкия кеф на оскотелия българин.

Първо условие да има в България добре работеща правосъдна система е, да се изметат досегашните корумпирани служители, който успяха да унищожат вярата в справедливоста на българският народ. Няколкото процента на удобряващите досегашната правосъдна систева, това са семействата, които си изкарват хляба от там. Народа не и вярва. Аз също.

нямаме метла , иначе отдавна щяхме да сме ги измели !не става ли с прахосмукачката?

Един въпрос: може ли успоредно със съдебната реформа да закрием и Светия Синод на БПЦ-то? Некак си пречи с лъскавите си Ролекси и Линкълни...

За да има съдебна реформа трябва да Има и Съд, който да се реформира! А у нас няма съд! Има говорилня, която произнася платени решения! И това не може да се реформира!

На всички скрити коментари слагам +.

Вчера ми затриха десетина с по 7- 8 +? Щото един Ааа- льо*, час- по-час, на , Админа звъня, да майбаня? Лавим те! Тодорка

И като стане съдебната реформа, какво?!Престъпниците за 25 години преход ще влязат ли в затвора, Костов,Орешарски,Борисов, Кунева-Пръмова,Цветанов, Цацаров и ти, ще влезете ли в затвора, или тези бля-бля се отнасят сама за нас, простосмъртните, а не за вас?!Нищожество, млъкни и не се излагай повече.....

За тези ПРЕДАТЕЛИ,затвора е 5*хотел...

Много избирателно подбираш политиците...

Роскоооо.Съдебната реформа включва ли санирането на Бобов Долския затвор???Понеже Винету ви води към него....За измама,и измяна към РОДИНАТА БЪЛГАРИЯ,ако я смятате за ваша...все още!!!

КЕФА СИ ЖИВЕЕ ВИСОКОПЛАНИНСКИЯ ДЖЕНТЪЛМЕН ОТ НЕВРОКОП - НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ НЕГО - НИ ИКОНОМИЧЕСКА НИ ПОЛИТИЧЕСКА ОТГОВОРНОСТ - ПЛАЩАТ МУ КВАРТИРА , ХРАНА , ТОПЛА ВОДА И ТОК - ВОЗЯТ ГО ПО РАЗНИ КУПОНИ В БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНА И ГО ПОКАЗВАТ КАТО ПАНАИРДЖИЙСКА МЕЧКА :)))

точно в десятката.

И всичко това за сметка на животновъдите от Хасковско, които произвеждат пържоли за София! А братчетата на Гаврош гледат ли гледат пастите зад витрината...

Истината не се определя с консенсус. ПРдполагам, че правнат ареформа ще влючва повече права за еднополовите договори и ще птвори широко врати за евратлантическото анти търговско анти споразумение. Защото какво споразумения може да има между мутра реклетьор и обикновен гражданин.

Той се хили така, защото си ходи с постоянно включен вибратор..

ВЕЧНАТА УГОДНИЧЕСКА УСМИВКА НА ТОЗИ ПОДЛИЗУРКО МЕ ДРАЗНИ.

...мене, ама, кой ли ни пита.

Твоя комсомолки натегач е време да си ходи. Заедно с оня комунист Боко Тиквата. Изиграха си ролята и господарите им скоро ще ги духнат където им е мястото.

А Плевнелиев на 10 Ноември 1989 е участвал в "митинга", според неговите думи. Били са двама на този митинг - той и негов състудент. В резултат на митинга на тия двамата, в същия ден пада от власт Тодор Живков и тоталитарната държава се запътва към своя край. За този епохален митинг на 10 Ноември историята мълчи. Не го е отразила. Това е исторически митинг, с участието само на двама души, единият от които е Плевнелиев. Нали така госин Прецедент? С ушите си съм го чул как описва, този господинчо пред телевизионната камера, участието си в митинг на 10 НОЕМВРИ 1989. Голем лъжец е тоз Плевнелиев! Ашколсун! Кой ли ни го избра този, а?

БОЙКУ МУТРАТА НЯМА ДА ХОДИ НА РОЖЕН ЗАЩОТО МОЖЕ ДА ГО ГРЪМНАТ В КАЛАБЪЛКА :))))

голямо сдушаване стана в България Всичко задружно като в тоталитарно време

е добра. Друг е въпроса какво търсят политици там.

ДОЛУ плEVNелиев!!! КОЙ от комсомолец стана капиталист? Роско. КОЙ има офшорни фирми, които внасят данъци в чужбина, а не в България? Роско. КОЙ има вила до Черно море в забранената зона? Роско. КОЙ се среща в потайни места по тъмни доби с шефовете на ЕРП-тата? Роско. КОЙ чете от листче, дадено му от американското посолство? Роско. КОЙ се опълчи първи срещу възвръщането на Крим в Русия? Роско. КОЙ подстрекава за война с Русия? Роско. КОЙ към четирите американските бази у нас: Ново село, Безмер, Граф Игнатиево и Айтос предостави на НАТО и базите Корен и Шабла? Роско. КОЙ превърна България в окупирана територия на янките? Роско. КОЙ единствен от Европа отиде на коронясването на турския фанатик Ердоган, който претендира за български земи? Роско. КОЙ не смее да каже, че сме се освободили от турско робство? Роско. КОЙ дарява народни пари за киевските престъпници, а не дава пари за българските деца? Роско. КОЙ работи срещу интересите на България? Роско. РЕФЕРЕНДУМ ЗА СВАЛЯНЕТО НА плEVNелиев!!!

Стига чадо стига излиза и се позори малко по-мъжката. Прилича ми на игра всички го знаят ,че е полуидиот но никой не му го казва ;)

Роско още като младо комсомолче, рзбираше от всичко, а най-вече от съдебни реформи.

Като искаш съдебна реформа, защо вътрешно министерство отсвири Наказателният кодекс член 279 който гласи: Чл. 279. (1) Който влезе или излезе през границата на страната без разрешение на надлежните органи на властта или макар с разрешение, но не през определените за това места, се наказва с лишаване от свобода до пет години и с глоба от сто до триста лева. Та не разбрах колко дела по този член са образувани от МВР и колко са стигнали до съд?

цяла булгаря му се подиграва в очите, но това недоразумение се прави на луд. вузможно ли е муж да буде такава медуза. тоя може да се наведе по-ниско от земята и дуржи за палчите колкото му наредят.