Плевнелиев и Оланд: Да избегнем моралната криза

Трябва да избегнем най-лошата криза - моралната, заяви президентът Росен Плевнелиев след срещата си с френския президент Франсоа Оланд.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев и Оланд: Да избегнем моралната криза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доказано достоен българин е Плевнелиев. Ако България имаш 1000 такива, щеше вече да е на път да стига Швейцария. Но понеже България е пълна с измет комунистическа некадърна и уродлива, си стои на дереджето срамно. Ням един от тях, който да може да му се опре на кутрето дори. Как няма да злобеят, като НИКОГА няма да го достигнат, само ще се потят в невежеството и некадърността си, уродчета червенички, гнил човешки ген просташки.

Преднамерените хвалби са Винаги неслучайни. Пръсторазмахванията - ЙощПо.

Незабавно!

"Над 1 млрд. евро годишно е стокообменът между България и Франция през последните 10 " Тъй, тъй! И ние колко сме на червено в този стокообмен?

НАШИЯ ОТВОРИ ЛИ СИ УСТЕНЦАТА И Е ИЗСРАЛ ПОРЕДНОТО СМРЪДЛИВО ГОМНО

Хора БЕЗ морал седнали да говорят за морална 'криза'??????Няма как да бъдат отрезвени такива дебили дето много време са на масата на авантата ако не се престъпи към по радикални действия. Време е да и се покаже че вече манипулации не вървят, че вече на хората им писна от техния популизъм в който обвиняват всеки показал им наглостта и нахалството им

Съобразно Единомислието-Ни, както Тук така И по визитата на К.Нинова - ...докъм Един месец Максимум ?!

И този отдясно какво прави? Предава ли ни или ни продава?

pompai

Всеки казва печалби,но те са за тях и не за нас.

перестройка

Моралната криза не може да се избегне, тя е свършен факт, а едно от нейните следствия е че такова нищожество като Плевнелиев е президент!

Плевнелиев е най-добрият български президент, който сме имали! И защо е лош?! Защото назовава нещата с истинските им имена?! А това, че някои които са зомбирани до степен да не видят какво точно правят с нас от Кремъл, си е чиста проба самоубийство!

Той е дълбоко комплексиран човек, който не може да се нарадва, че е попаднал на това място. Той иска в момента общ дигитален съюз. А един народ ти казва открито "ЕС не става в този вид". Преди всичко трябва да се ревизира упрамрението на този съюз. Да се преосмислят принципите и се стигне до взаимно признаване на всеки един народ. Това трябва да говори този "човечец" който прилича повече на погребален агент.

Комунистите са еманация на лъжата. Да не искаш да харесват президентът да им казва истината?!! Не си прави илюзия, това са изпражненията на човешкия ген!

Ей, тоя не го вързахте някъде да спре да прави глупости и да говори нелепости?

Искрено се надявам някой да вразуми това недоразумение да седи скрито някъде и да мълчи че вече където и да пътувам ме е срам да кажа откъде идвам. Плевня, не предизвиквай съдбата ще ни вкараш в грях да те пребием с камъни ако не млъкнеш.

Тиква безплодна.......!

Мосю Плевнелиев, ефенди! моля да обясните на нас простите французи как да инвестираме във вашето блатце, при положение че ни крадат фирмите на поразия...?

+++...+++...+ !

симо

Аз твърдя , че плевнелиев НЕ е добро име.

Може да се спори кой от двамата лузери е по-по-най. Аз залагам на нашето смешниче. Каква интелектуална усмивчица, ум да ти зайде. Таквоз подмокрящо се подлиз.рче няма по света. Бил говорил за новия еврогейски морал. Леле, какъв мозък. По-добре си ходи на падерас.ките прайдове, вместо да ни излагаш. Достатъчно работи за ФАШ и Турция. Баста!

А утрините тук са тихи! Исландия с аматьорите жули Британската империя, а двама измекяри се ръкуват и се чудят кой е по-зян. Макс и Мориц, а къде е Гретхен?

Двама маргинали си ближат раните и пеят лебедовата песен. Никой вече не ги бръсне за слива, даже нямат кураж да си подадат оставките. Оланд опря до Плевнелиев да му плаче на рамото, е'гати Европата, е'гати мижитурките.

Плевнелиев ще е президент още 6 месеца а дотогава мурзилките на Сидер ще вият на умряло.

Да бе, сещаш се за Сидеров, забравяш Боко СИКаджията. Давай брато, още малко ти остава!

Плевнелиев и Оланд: Да избегнем моралната криза............ --- да избегнем моралното разложение на изтока като издигнем стени изкопаем ровове спрем Интернет забраним на западняците на припарват отсам германия, австрия и италия!

няколко франсета отказаха да стиснат ръката на оланд , два пъти му се изплюха в лицето , а нашата е хитра като лисица -ходи само из облаците и си говори сама .

Тия двамцата а и още няколко десетки хрантутници са убили един в празни приказки.

Президента като предложи тези нови,неговите стари проекти,за енергийната ефектиност и дигиталното развитие на Европа,съгласува ли го със съпругата си,или пак го е отървала.И на кои хора приказката за морала им е на ставане и лягане-аз все си мисля,че читавите хора не парадират с това ,че са морални ине държат и от другите да го декларират непрекъснато

ТАСС

Онождащите един друг се снимали заедно -"смелчаци".

на Плевнелиев няма да му се размини. Другите може да копан уран в трудовия лагер на руснаците, някои и до живот но този мухъл Плювналиев непременно ще го обесят

Безобиден глупак е. Не е достойно да му се навреди. Трябва да се остави да си говори, за да разведрява публиката.

Верно е че и тиквуня носи вида, но този глупак колкото и да изглежда невинен набърка такива мръсотии за България

морал :) тия що са правят на луди

От тази президент нищо хубаво не ни очаква.Ще напакости възможно най-много до юридическия си край.

дет ша пламне - след Брекзита, Чехльо Прецедентин що нищичко не кажува?? Каска на Оландчо що не подари?? А и за Русията - ни дума.. Как хортуваше през ден, че цепила, цепила ЕС-а.. А в Париж - нищо.. Щото френскио сенат нещо за санкциите прие. Пък днес и в ИТАЛИАНСКИО за туй са гласували. Да няма автоматично продължаване.. То кат погледнеш реално и ЕРДОГАН - след Брекзита, веч на ЕС нещо не фаща вяра, та за самолето бърже, бърже се извини..

Шило

Роско, а не говори за морал, а? Че не ти подхожда.

Не го знам Оланд, но за Плевнелиев съм спокоен. Морална криза при него няма да има. Това е гарантирано! Човек без морал, не мове да изпадне в моралнна криза.

Споделям всичките ви определения за това недоразумение НО ЗАЩО мълчите като мушнати гайди за ТОЗИ който ни го НАТРЕСЕ?????

Шило

Кой ти каза, че се мълчи? Винаги съм твърдял, че ако не за друго, Боко трябва да бъде съден за престъпление срещу Републиката, за това, че назначи Плевнелиев за Президент

За какъв морал говори Офшорко, като е избран с измама? А ако във Франция направят референдум, ще има и Фекзит, защото там 60% от хората са за излизане от ЕС.

ми нали трябва да си уреди посланическо място розовата катерица, затова ще ръси тъпотии по цял свят до края на мандата.

хахах Тия прегърнатите да вземат да си основат клуб " Ненавиждани от народа". Нашият пак се е ухилил, като пача.

За чий х.й този Помияр броди из Европа?

ТАСС

По правилата на т.н."ЕС".Game of democracy:....изберете кой от двамата индивиди да си ходи по-напред.

Абе Пурко, ти кажи кога започваме войната...за правите краставици и щастието на кокошките..

Морална криза не се избягва, а не се допуска. Но това в не в родопския комсомол не са го учили.

Този измекяр - нестинарката, защо не вземат и да го пенсионират предсрочно!

Събрали се двама едномандатни буклука които са на път да бъдат изхвърлени в кошчето на историята!

"Въпрос към радио Ереван: - Кои са трите най-известни цитата на Паулу Коелю? - За лятото - "баси жегата", за зимата - "баси студа" и за Плевнелиев - "баси срама".

симо

Може ли мъже БЕЗ топки да говорят за МОРАЛ.....А КАКВО Е МОРАЛ?????