Риши Сунак иска по-малко чуждестранни студенти на Острова и по-труден прием в университетите

"Обмисляме всички възможни варианти имигрантската система да сработи", заяви говорителят на британския премиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, браво , бе Руши. Подкрепям ти първоначланите идеи.

и никакви индийци повече - нито да учат нито да работят

АЙй хафте

И премиера и кмета имигранти.Единия пакистанец другия индиец по рождение.И те ще намаляват имиграцията.Само че преди бяха източноевропейци които мълчат и работят.А сега са африкански чернилки.които само пищят за расизъм ,болшинството са тъпи като гъз и да искат не могат да работят.Имах един-с образование,техник и от.Викам му иди изхвърли боклука от прахосмукачката.Отива ,връща се,пускам я да проверя:прах ужас!Отварям и торбичката за многократна употреба я няма.Къде е бе?!?!Ами изхвърлих я?А тя от плат,с цип,купувана от Амазон.Не можахме да я намерим.изгоних го.

Народна поговорка -Га стана калайджия ,га ти почерня г....за.

Брекзита им не спря имигрантите да пристигат в ОК, само че сега масовката са африканци, и южно азиатци. Преди бяха предимно хора от Източна Европа.

Риши Сунак не е ли чужденец на Острова?!!! Па,и Боже сляпо да прегледа!!!

ако си оттдат всички чужденци острова зе умре от глад.... няма кой да работи!

Индо-"европейци" само може, колкото по църни, толкова по-готови за академична интеграция!

"специфични фактори, сред които схемите за издаване на визи на граждани на Украйна..." Още акъл ще им идва какъв таралеж си набутаха с укрите.

Странно звучи подобна теза от устата точно на този, който няма нищо общо с англичаните. Ако беше казал това за Индия, върви. Но в Англия? Изобщо - станаха за смях. Кмет на Лондон - пакистанец сунит, премиер - хиндуист. И отгоре на това - говорят за имигранти.

Еничарски манталитет, сър…

Ултранационалистът Герт Вилдерс от Нидерландия е с корени от бившата колония Индонезия.

От емигрантите няма по големи расисти. Живея в чужбина и всички емигранти които познавам на последните избори вШвеция гласуваха за националистите. А те имат доста рестриктивна политика към мигрантите. Така че не е очудваща реакцията на тия кюмбета.

Тук на този форум удряте дъното с расизма си.

Нормално. Защото новите вече им пречат. Африканците идват нонстоп. Трябват помощи, жилища, училища и други удобства. Това значи пари, много пари. Сега 40% от живущите в Лондон не са.родени в Англия, нали? . Нищо странно.

ей така се бори конкуренцията

Тоя цървул понеже е чист англичанин,и затова не иска чужденци

Попитали едно мургаво дете: -Ти циганче ли си? -Неее! -Е как не? Вашите не са ли цигани? -Еее, да. Те мама и тате са Сигани, 'ма аз не съм! Та интози така! Аналогията с циганите не е умишлена, но е показателна за мисленето и действията на този конкретен човек!

Той си следва линията на партията, нищо лично

И този и вътрешната му "министърка"... Пази боже сляпо да прогледа!

Изгониха водопроводчиците и ВИК от Полша, като мислеха че англичани ще хукнат да стават водопроводчиците. А те англичаните си мързелуват. Даже изгониха хората, които им прибираха реколтата по полето. Които им гледаха добитъка. И сега нямат и какво да ядат, защото всички цени скочиха до небето., то останаха само спекулантите на борсата. А виж, такива като жената на Руши, свръх богати, които не плащат данъци в Британия с лопата да ги ринеш. И естествено за глупостта си обвиняват другите, па даже и войната там някъде, то иначе няма да са англичани.

Индиецът иска да ограничи индийските студенти.

То това убава работа, мъ нещо бая циганска ми изглежда...

Премиер-мигрант иска да резни себе подобни от ОК ! Нищо ново под слънцето ! Няма нищо по-лошо от бивш пушач !

Еничарите винги са били изключително злобни към племето от което са произлезли.

Много точно.

В съвременния прочит на вица за казана с българи в ада, при който нямало дявол да ги пази, явно българите са заменени от "велико"британци.

А неговите собствени родители, баби, дядовци (или и той самият, ако не е роден във Великобритания) при какъв режим са емигрирали там? Сега той щял да затяга режима. На принципа "ние нали се уредихме в бяла, просперираща държава, дай сега да спрем останалите, че да не ни бъркат в паничката". Кога стана коминочистач, кога му почерняха гащите....

Да се погледне в огледалото първо.

половин Хонг Конг се домъкна за 1година те тръгнаха ПР да правят. Ще намалявали имигрантите? Хах ...

Навремето гат татя ти се е довлякъл от Индия, таквизи мерки не са били актуални. Инак нямаше да ти гледаме грозната мутра да върши неща дето е трябвало и срещу баща ти да бъдат приложени.

Хе...Точно...

Риши, ами братчедите к'во ше ги пра'иш? Или викаш, за тях може, но за източноевропейци - нанайси.

И това го казва “чистокръвен” англичанин. Смях в залата

Ми тя и жена му е имигрантка, благодарение на студент като него. Ех ришляооо да беше останал в Уса. Добре че той чирус те хареса ако че си смотан, иначе щеще да бачкаш най-много мениджър в къриса.

Човек от мигрантски произход не иска други мигранти...

бори се с конкуренцията

Нали искахте да сте извън ЕС.. е кеф да ви е.. изгонихте образованите ЕС граждани и се напълнихте се с индийци, пакистанци, китайци... всичките с европейски цености и образование. Няма по-тъпа нация от англичаните. Съжалявам ги Шотландците и Уелсците, дано да се отделят скоро от тая кочина великобритания.

Кореняка англичанин пъди мигрантите. Мангалите превзеха света...

Как да вземаме парите на студентите, без да идват в Англия?! Как да не идват мигранти, като има много нископлатена работа?

Имаше преди няколко месеца двама наглеца от България, които бяха проиети да учат в Оксфорд, за които събурахме пари... Приели ги да учат физика, ама искали пари да ходят там. Все едно тука в СУ няма как да се учи физика, видиш ли... Еми, сега Сунак като вдигне изискванията, няма как да има такива мамини синчета, които да изнудват бедния български народ да им плаща и последните си пари, за да ходят там и да не се върнат... Много подло от тяхна страна, ама какво да се направи, че така са се научили - някой им плаща, те само трябва да си научат урочетата по физика, от които и без това никаква полза няма...

По-тъп хейт не мога да си представя.

Няма къде човек свободно да коментира, или го блокират, или го трият, или докладват. Та използвам тази незначителна новина за целокупния народ, за да кажа, че Гергана Гунчева ми дава формулата за успешна кариера. Благодаря й от сърце. На нея й е лесно, била е мис, била е семейна, развела се е, сега се ...развява свободно където и с когото си иска пред и зад екрана. А ние с гайдите каво да правим, ето, и в Британия дори не ни искат въпреки способностите, желанието, и успехите ни. Лоша работа. Зарязваме книгите и започваме като Гери. Да е жива и здрава и друг път да ни дава още формули......Ще отвърна с готварските рецепти на баба ми.

Нее ако четеш внимателно ще видиш че формулата й била ШИРОКО РАЗТВОРЕНИ очи и уши... само от куртоазия не е обяснила, че формулата й е широко разтворени крака и уста... Такива циркулират в телевизийките и там има шефове и там ебат...кво да правиш , просто е по-видимо

Първо тоя нещастен индиец трябва да се махне. Позор за Англия колоните да е управляват.

Лесно му е на него, нали се домъкна от Индустан и взе тапията, хайде сега да се правим на благородници и да мачкаме чуждите студенти! Браво бе, е това им е демокрацията и толерантността, дори и чернилките им вече имат някакво самочувствие за превъзходство /???/. Все едно наша Софка да определя кой става и кой не в Консерваторията.......

Индиец иска да въвежда имиграционна система в Англия????? Няма такъв смях.

Манго се притеснил, че идат още манговци. Не така! Сред тях са бъдещите ви политици.

Доде време Индия да командва Англия.

На тоз ли тътста му беше имал навремето някакво имане даване с нашата милиция и после от социалист станал капиталист

Шило

Изключения се правят само за тези от Индия и Пакистан! Хахахахахах