МВнР: Не пътувайте до Рио де Жанейро! Има гангстерска война

Българското външно министерство предупреждава за въздържане от пътуване до Рио де Жанейро заради гангстерски престрелки.

Обратно в новината

Коментари - МВнР: Не пътувайте до Рио де Жанейро! Има гангстерска война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

така ще е...??? като си ,,нямат,, държава,,...!!!

Добре, че писахте - таман щях да фащам самолета за там ... Кой пътува до РИО ве - трима келеши сигурно в цялата страна - ами да си ходят, кво ги предупрежадвате мангизлиите

държава с партизанка за президент, пълна леш

Какво е това "фавела"? Нещо като фалафел ли е? Що за селяндурщина и простотия! Не можете ли да напишете просто "район". Длъжен ли съм да знам какво е фавела. За чий му е на когото и да било да знае тази дума само защото някой тъп журналист не е могъл да я преведе!

Фавела не е район. Фавела е бразилско гето. В Рио и някои други бразилски градове има части, в които почти няма закони и престъпността е огромна. Най-близко до познатото тук е гето. Повечето фавели са обградени със стени.

Като видят още малко зор, да викат Вин Дизел и Скалата...

Един ден и за нас така ще пишат, натам сме се запътили и то с радост и фойерверки.

Аз вечер като шибна 2 ракии и 3 бири и главата ми върти и получавам световъртеж-така обикалям света безопасно

аз пък ще ходя там и в южна африка и в индия, щото са брикс и путин тъй каза. И в северна корея ще отида. И децата там ще изпрата, щото е хубаво там.

деца не се опитваите да анализирате...парво се едукираите. целият свят се промени след това cабитие: President Lyndon B. Johnson signs the 1964 Civil Rights Act.

Абе кво стана с онова нашето щангистче шампионче. Да не са му дали шмайзер наркобароните.

ми кво стана? те четеш.... ИЗПЯ БРЕНДО, ПО НЕГОВИ ПОКОЗАНИА МУ ФАНАХА ЯХТАТА С 3-ТЕ ТОНА КОКА. посуеден репортаж за него: тайно дори от външно министерство си кацна на летище софиа. зарад което уволниха посланика ни в бразил. оттогава - тишина. живурка си некъде, защитениа свидетел.

Дядото

Ще живурка, колко да живурка. Скоро ще прочетем че са му пръснали празната тиква някъде.

да ви ева в мангалите гладни, кой ганьовец ходи до там освен търговците на наркотици

..а защо не ни предупреждават да не пътуваме и до Северна Корея?!....

Бразилия винаги е била една много силно превъзнасяна клоака. Точно като Индия. Превъзнесени плажове, ром, развлечения и всичко останало. Ако искате по много от всички тези неща, идете в Куба.

Ти бил ли си в Бразилия, та даваш оценка или си специалист по всичко?

Аз не ама гледах олимийските игри и ми е достатъчно да си преценя!Извод:Пълни лайна е тая държава.

Ето, днес успяхте да ме изненадате приятно. Дали психопатите списващи обикновено са в отпуск или някой по разумен се е навик да пише... Но онова как Плевнелиев отишъл със скъсани дънки и след три години имал бизнес със стотици работници го хванахте веднага. И гледам, че тука някой е разбрал какво място е света и къде е България в него. Бразилия винаги е била опасно място, особено Рио. В момента Венецуела е Ад, Бразилия е Ад, Мексико от години, освен две три зони е Ад. Колумбия, Парагвай, Аржентина, Перу Еквадор... Ако ме знаете къде отивате, не ходете.... Остават май само Уругвай и Чили... И там с едно на ум.... А иначе България е сред Златният милиард... От онези над 7 милиарда по света ние сме след най добре живеещият милиард.... Колкото и да не ви се вярва като стандарт на живот, сигурност, здравеопазване, образование... От най добрите.... Само мрънкащите, вечните оплакващи, панелените бойци за права...само те не схващат как е света... Не е перфектна... Но с такова население с такова съзнание даже имате прекалено много... Другите си го воюват с пот, кръв и борба...не знаете колко сте късметлии

Колко е хубаво да видиш умен сънародник.

брикс става все по стабилен и проспериращ. блазе им!

Руснаците си намериха партньори , почти като техните граждани и техния манталитет . . . . БРИКС

Bricks on the Wall !

... от драскачите-разбирачи (както е и при всички останали теми), които се изхождат по въпроса да каже кога е ходил в Рио! Или си седим в панелките в Люлин и Надежда (или по-лошо, някъде в Ямбол или Видин или някое село без канализация), ама знаем какво е "фавела", какво е Леблон, какво е на живо да видиш банда в Лапа. Аман от голтаци-разбирачи в тази Бъгария.

е те идвали ли са в МЕден Рудник, или Люлин нощем, да се срещнат с кварталните батки, с голи ръце да ги убият от бой ?!

... и това личи от написаното от тебе едно единствено изречение - я сега си избери: "фашистки" или "демократични" са проблемите на Рио?

Тюх, язък, таман се бях наканил...!

Венецуела или северна корея понеже са цъфнали и вързали. комунисти и демократи са все колективисти. Това е проблема. Уличните банди са по-скоро признак на ниско IQ типично за негроидната раса, която се въди там. И комунисти и демократи ги обичат защото са онеправданият клас.

Да се справи, ситуацията е трагична за бразилците. Тук се сещаме за ескадроните на смъртта от недалечното минало, които се опитваха да решат именно този проблем. Всъщност масмедиите (межд.) никога не са давали обективна информация за истинското състояние на Бразилия. А то съвсем не е розово. И се доказа по време на Олимпийските игри.

Гълъбинчо Боески.

Дестинацията е такава,че могат да предупреждават поименно с имейли,да беше Гърция-да, за там се пътува масово

Леблон не беше ли най-скъпия квартал в Рио? Не може да се гушиш с пари докато 90% от останалото население няма пари за ядене и живее в мизерия. После защо ги отвличали и стреляли по светофарите.

Ей, това бедняците са готови на всичко, за да оправдаят другите бедняци. Дори когато убиват деца....Отвратително!!!!!!!!!

90% от мизерниците са си мизерници по душа (като мен :)) и никой не може да им помогне.

друго! Не може да правиш деца, които не можеш да осигуряваш и предварително ги обричаш на мизерия, и след това да виниш другите за проиблема. Стига с това лицемерие.

... като не си ходил в Рио защо не спреш след задаването на въпроса си, а се изхождаш с тъпи умозаключения. Леблон е "баровски" квартал толкова ,колкото и няшия Лозенец - напълно нормално място, където НЯМА фавели. А това си е рядкост за Рио - и трите изброени квартала, за които се предупреждава да не се ходи са "най-баровските", т.е. нормални, без никакъв лукс. Така че - стига пролетарски комплекси. Чети, а ако имаш финансова възможност - пътувай, а после драскай по форумите.

у нас бият слепи туристи..тоя за бразилия ще говори

българите от България: знаем, четем новини! те бабите ни цял живот все до Бразилия са ходили, та сега се чудим как и ние да отидем. в интерес на истината лелята на моят дядо е заминала в Аржентина преди около 90 години.

Че ти трябва си неква рода с дилмата.

Хора, разберете - в Европа в момента е рай! Престъпността в България е на умерено до ниско равнище и е в пъти по-ниска от тази в Латинска Америка, Африка и големи части от Азия. Най-много 20% от хората по света живеят по-добре от българите. Знаете ли как е в Африка, Индия, Китай, огромната част от Латинска Америка?

20%? 1.6 милиарда живеят по добре? Оптимист :) , залагам чер са не повече от 10%, но за съжаление такъв е българина, винаги се сравнява с най добрите без въобще да погледжа останалите 90% на какво дередже са, както и без да полагам и 20% от нужните усилия да достигне най добрите

Ти сериозно ли го наговори тези глупости ?!?! Канада, Южна Корея, Нова Зеландия, Япония, Австралия за нищо ги нямаш. Само Канада по площ е почти колкото цяла европа...... Аман от тролове

и по тая площ - бели мечки. много си тъп.

Мен не ме интересува,че има и по-зле от нас ... някъде. Искам в България и ЕС да са сравними стандартите и ежедневието на хората.

Ти си някъФ изкуфял дъртак, който цял живот е викал УРА и ДА ЖИВЕЙ по партийните събрания срещу 180 лева ( стари ). А сега искаш да си сравним със западногерманците.

Мен не ме интересува,че има и по-зле от нас ... някъде. Искам в България и ЕС да са сравними стандартите и ежедневието на хората.

Не пътувайте в България! Там гангстерите са в правителството.

това са Бъ Бъ, Цвъ Цвъ и наша Цецка Цачева

няма да пътуваме,споко

Така ще е - като си нямат Боко и Цецо... ей у нас как всичко е спокойноооо... няма мутри, няма наркотрафик, няма цигани, няма корупция, няма престъпления... държава-мечта

гробището по принцип е спокойно место................

няма гангстерска война, а народа скочи срещу комунделите на дилма русев, що съсипаха икономиката!

пил ли си хапчета тая заран?

За последно си е пил хапчетата когато Дилма Русев е била още на власт, така че си прави сметката.

останете в мутриландия където всичко е спокойно...смешници

може да се ходи само за нови куфари