17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не го ли откриваха миналата седмица? Тези трупани трябва да бъдат глобявани за ревящите им мотори.

Всичко ок ама Одете си некъде извън града да си давате начало на сезона , не съм длъжен да обикалям цяла София ,че вие сте си избрали Бояна .. Полицията е мега зле ...затваряне на улици и задръстване в Събота ?>? ОМГ мног сте зле ...не ми пука за сезона ви ... щото ми пречите на моя Кеф ...така че , ква новина е тва е друг въпрос

Първо рев на мотори, после рев и сополи!

Нощните вълци там ли са

Само изчадия на ада

"Рев на мотори огласи София......". Това е толерантността на мотористите, които искат всички останали да са толерантни към тях.

тъпите мотористи ревът,че не ги пазят а карат като надрусани не спазват правилата аутисти на колела

Инвалидите се юрнаха по улиците... Вчера видях 1(един), който да кара нормално. Останалите бяга като койота от анимационното филмче с Бъгз Бъни, яхнали по една ракета, носещи се по пътя с невъобразим шум...

пак ли тия пърдялници :-(

Малкопишковците с големите бръмчилници изпълзяха.

По-зле от гей парад... Комплексирани позьори!

Лично аз не уважавам мотористите в България защото 90% от тях не спазват правилника за движение,на запад е друго там много бързо им подрязват "крилцата"

Как ги изчисли тези 90%? Някакво проучване и преброяване ли си направил? Я кажи колко процента спазват правилника за движение от автомобилистите? А ти спазваш ли го? Сложи си ръката на сърцето, замисли се и си отговори сам на себе си! Тогава съди другите. Освен това, теб лично какво те засяга дали спазват правилника или не? Пречат ли ти или просто злобееш и завиждаш? С едно завъртане на масура и моториста изчезва в далечината без да ти пречи. Това ли те кара да си злобен, че ти не можеш!?

Като за начало си извадете регистрационните номера от за*ниците. На автомобилите се виждат, защо криете вашите, след като не нарушавате закона?

Ruff Ryders Rules

Реално и прагматично погледнато, моторите са идеалното превозно средство за град като София. По-малко задръствания, повече паркоместа и пр. Проблемът е в КАТ и контрола - срещу наднормения шум, превишената скорост, лошата техническа изправност на моторите и правоспособността на водачите. В по-топлите държави като Испания, Италия, Португалия, масово се карат мотори в градовете. Ако живея там, не бих слязъл от мотора. Иначе карам и кола, и колело. Не на всеки му стиска обаче да се научи да кара мотор, дори и да иска, не е за всеки.

Искаш да кажеш МОТОПЕДИ, както в някои големи европейски градове - средство за бързо, безвредно и безопасно придвижване, а не за избиване на комплекси и келешлък! Велосипедите също са добър вариант за големия град.

Защо пък реши мотопеди? В Италия например най-много се карат 125 куб.см моторетки. Там им дават категория А1 след 5 г. като си изкарал Б-категория и нямаш груби нарушения без да караш допълнителен курс за А1. По принцип най-икономичните и универсални моторетки са 125 куб.см. Стават не само за града, но и за извън града. Малко е тегаво, но вършат работа, докато мотопедите са за деца на 16 г докато изкарат книжка за нещо по-голямо и кола. Говоря от личен опит. Единият ми мотор е 125 куб.см. и го карам в града. Разхода му е под 2/100 (по книжка му дават 1,5/100, но аз повече го настъпвам и заради това е малко под 2) Хонда ЦБ125ф. Другата ми машина за извън града и дълги преходи е Ямаха МТ09 Трейсър. С Ямахата съм обиколил половин Европа. Няма по-яко нещо от това да се качиш на мотора и да отпрашиш където ти видят очите. С колеги мотористи примерно се хващаме и отиваме да си пием кафето с Белград, на Охридското езеро или някъде в Гърция. Палим сутринта и на обяд сме там където сме тръгнали.

На пътя няма място за всички. На пътя няма място за МПС с предимства пред другитр МПС. Има си закон за движението. Не може да се затваря София, заради малоумници по време на пандемия да си правят събирания на пътя. Да не говорим, че същите в голямата си част са най=големите нарушители на закона за движение по пътя, но най много реват че са онеправдани. Приликите с #Metoo и другите с 10 малки нег.....та е случайна.

Мама ви да е ба недоправена. Бой и разстерел за вас копеленца недоносени

Що не отиде да им го кажеш бе мишок? Зад клавиатурата такива мишки си избиват комплексите само и се правят на герои, а в живота са пълни нещастници.

Сезонът на донори - открит!

А на теб мозък кога ще ти присъдят, за да спреш да пишеш глупости?

рев на бракми от автомотоморгите на западна европа огласи България- дупе да ви е яко

Дукатитата са царе на скъпите ремонти. Мястото им е в бокса само. Преди 20-30 г. правеха добри мотори, но това отдавна свърши. Същата история е и с БеЕмВе-тата. Скъпи и трошливи със скъпи ремонти. Който разбира, само на японско се спира! ;)

няма лошо ама защо бяха парализирали околовръстното заради тях такова звеско задръстване имаше по обяд

Защото ни управляват идиоти, които не се съобразяват ни със законите, ни с избирателите си!

И тия като педерастите. Шествие да има, че иначе не ги забелязваме. Ами как да го видиш? Ляво, дясно, в насрещното, върти задница. Карайте си, ама защо толкова шум?

за да ги чуваш...

Така е в страната на безграничната простащина. Пфу!!!

Бензин в кръвта и пълна декомпресия в каската. Руската рулетка се завърта отново, всички участваме.

А за полу идиототе които са на четири гуми какво да кажем половината си чоплят носа масово се говори по телефона не спазване на пътните знаци и многооого други неща не ми се изброява

Да,ама не са завършени идиоти,като ония самоубийци.

Съществената рзлика е, че имат регистрационни номера и застраховки, което не е валидно за поне 50% от пърдялниците...

Виждам никой не ме уважава. Добреее...ще си говорим след месец пак.

Глобата за неправилно поставен номер е до 300 лева, водач може да остане без книжка за половина година. Акцията започва от утре и е обвързана със старта на мотосезона. И тук ВНИМАНИЕ!!! НАЙ-ВАЖНОТО: Ще продължи до другата сряда!!!!!!!

Пази моториста - каската му притиска мозъка!

Няма ли да дойде свестен кмет да отърве хората от тоя шумов терор? Как така ще има официално откриване на сезона на павианите, качили се на мотори? И докога журналисти, които също са потърпевши ще пишат за това неутрално!

Забрана за мотори от 2200 до 0600 часа.

Хайде пак се започва с тези - изпреварвания отляво и отдясно, влизат в насрещното, врат се между коли..аман.

Айде, успех по разбитите ни пътища и с даряването на органи.

Смотаняци. Да си карат колкото искат и бръмчат извън градовете. Какво ми бръмчат като идиоти в гъсто населени места. Не се съобразяват нито от час нито от деца. Извинявам се, че някои екземпляри създават такъв имидж на всички, но е така.

Много са малко индивидите, които осъзнато купуват мотоциклет с цел да пътуват сами и да се наслаждават на процеса. 90 процента от мотористите търсят социална валидация, клубове - да не са самички, да се чувстват група силни "мъже", да впечатляват прости патки, които обичат да курвеят с някой "брадясал мачо". Един поглед над снимката е достатъчен да се види колко непораснали мъже с комплекси има по пътищата на мотоциклет. Олигофренията не е забранена със закон. Докато това не се случи промяна няма да има никаква и за нищо. За това и рядко ги виждам по планински пътища. За какво си купил мотор, като няма кой да те види?

На пътя има място за всички,но не за идиотите,заради които загинаха много невинни.Когато ги попитат защо,те гледат,като безмозъчни животни ....

живи и здрави всички - и по малко донорски ситуации

Сигурно в памет на покойния Принц Филип, на кой друг иначе?! Селянията нищо не я трогва, дай й само да лапа, за да има какво да с..е, да троши, да фучи, да се репчи и да се тепа! Оставете ги тия лумпени, ами я кажете, КАТ колко акта състави и колко фиша раздаде? А колко пъти ги снима или сутринта само се хвалеха, че имали камери и щели да ги снимат поне в гръб??? Чакай ти от умрел писмо! Пак ние с гайдите ще си го отнесем както винаги. Ако още некой от тия се запровира между двете ленти, колата ми и тази на колегата в дясно - направо му отварям рязко вратата, брой го за малък пътен инцидент!!! После да си събира там чарковете тъпакът.

Преди две седмици, мисля, в Пловдив на подобно събитие КАТ-Пловдив е съставило 92 / Деведесет и два / акта от 90 проверени мотоциклета за неправилно поставени рег.табели и липса на правоспособност. Когато искат - могат!

42 / Четирсет и два/ акта

Кофти,че трябва да си правиш вратата после.

Не е луд който яде зелника, а... Що за тъпаци ни управляват и позволяват тия свръхидиотски, комплексарски шествия в разрез със Закона и Правилника и без да са се допитали до хората, които ги избират?! Девизът на тия комплексирани малоумници на моторетки би трябвало да е "Донори на органи са нужни винаги!"

Да се пазят и да не превишават скоростта много.

Донорите пак изпълзяха...

Може да ти се наложи някой път да ти дарява моторист органи и тогава ще се замислиш малмо може би за твойте простотий..

Той и сега има нужда за донорство, но все още не са започнали да присаждат мозък на подобни индивиди, които карат само с гръбначен мозък, въпреки, че са безгръбначни.

@123 и да може да се присажда мозък, от моторист няма какво да вземеш по темата, отдавна е излетял от кухите им глави...