Ректорът на Русенския университет вече е академик

Христо Белоев е водещ български учен в изследването, разработката и внедряването на съвременна земеделска техника и нови противоерозийни, енергоспестяващи и екологично чисти технологии за равнинни и наклонени терени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха ха ха

Студентите всяка година намаляват с по 700, като за да закърпят положениението си простряха пипалата чак до Видин и Тараклия.

Този е в инициативния на Радев.но е пратил заместничката си ,с която се въртяха за ректор ,в инициативния на Гербаджията....т.е.голям страх от Гешев май..

Докара Русенския университет до просешка тоята и по-малко студенти спрямо 1985 г., когато още си беше само Селстопански институт с наполовината специалности спрямо сега.

Защо ми е блокиран адреса?

Не мога да се начудя...! Как може човек с H-индекс 4,число, по-прилягащо за един докторант да бъде провъзгласен за академик на БАН?! Публикациите му в scopus са 59 (част от тях от някакви измислени конференции), те и за професор са малко, какво да говорим за академик. Явно в България всико е МОЖЕ, стига да имаш политически гръб. И без това Русенския му е като губерния и бащиния. Жалко...вече и с науката се гавярт.

Колкото и да се пъне,няма да стигне като интелект нито един от неговите преподаватели.

Всеки ден е по кръчмите.

Ми той е за "нобел" абаси! На "инженерните науки"!

Браво Христо, заслужаваш го.

"...равнинни и наклонени терени..." Този е направо за НАСА, бре?

Накъде са наклонени - терените де

в мътна вода.Само това му липсваше!!

За този не съм чувал хубави неща.

Не ми се вижда като академик, а като асистент

Стар комсомолски и комунистически кадър.

Право в десятката!!! Как ще се оправим като дават титли на такива като него --- некадърен бивш комсомолец че чак то академик. Ега ти тъпата и пропаднала държава добре се имъкнах отдавна.....

Те и наукометричните му данни натам клонят. Като за гл.ас. са.