Баба взима шофьорска книжка след 960 опита

Южнокорейка взела изпита си за шофьорска книжка след 960-ия опит.

Обратно в новината

Коментари - Баба взима шофьорска книжка след 960 опита | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на бабата!Вие в това корумпирано общество не се хвалете,а се засрамете,че за всичко само с плащане става!Да не дава Господ беден човек да се разболее-умрял е като нищо!Лекари само корумпирани останаха!Нищо смешно няма,а е трагично!Господ да ни пази от алчните гадини!АМИН!

Това не е за "бабата". Това е ода на жената. Браво! Да е жива и здрава.

Като не си плаща как ще го вземе :)

Добре, че не е в нашият град, защото иначе щях да си стоя в къщи, когато тя излиза;)

Остави се, бабо Нетке, ами ако започне да излиза и с лаптоп "Хюндай" из нет-а? От пир до пир - може и до допир да се стигне!

Лелее, Бабо Чатке, ако наистина стане току виж сме катастрофирале нейде из кибер-пространството. Надявам се Дир да ни предупреди овреме ако бабата започне да се движи виртуално из нета;) Тогава ще минем пак на уайрлес връзка през балконите;)

Е, тук е мястото да си припомним поговорката:" Никога за нищо не е късно." Знае ли човек кога и с какво ще се прочуе?! Късметлийка е тази баба. Сега ще си живурка само от рекламните хонорарчета. Нека е жива и здрава!

Що не е прескочила до България -по -евтино и сигурно щеше да и е.Парите в кеш и най-много от 2 път ставаш шофьор.

ахаахаххахахаах да почерпиш бабооо :D:D

автомобилен конструктор???? те да не правят лего коли???хахахаххахахахахах

Упорита баба:) Браво!

А ние пък ги даваме пустите му книжки след месец-два....Да беше дошла тука женицата, да не си беше хабила толкова годинки.......Но забележете - все пак упорито и учила, пък и от Южна, не от Северна - там и каруци нямат /Бе то сигурно имат, ама отдавна са им изяли конската теглителна сила/.

Какво по- добро рекламно лице на най- скапаните автомобили в света от най- некадърния шофьор?

Колко такива автомобила си имал? Аз съм имал и съм карал почти всички марки, които виждаш на пътя и трябва да ти кажа, че Хюндай-Елантра не отстъпваше на нито една от тях в своя клас и беше много по-добър от разни измислени Ескорти, Рена и т.н.