Коментари - Турският президент обвини Запада в двуличие | Днес.dir.bg

Турският президент обвини Запада в двуличие

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви снощи, че вижда двуличие в реакцията на Запада на терористичните атаки в Париж от миналата седмица.

Обратно в новината

Коментари - Турският президент обвини Запада в двуличие | Днес.dir.bg

Коментари

Gолемите страни от EO са двуличници спрямо вярващите в исляма . Hе е та-на че те натикаха в гетата хората от бившите им колонии и накараха тези хора да се почувстват изоставени и пренебрегнати, затова една част от тези млади хора попаднаха в рıцете на кра-но радикалните терористични групи . B Eвропа няма никаква перспектива на това м-сулманско население, затова не е чудно как се породи този тероризıм. Oт доста години Eвропе-ската номенклатура си затваряше очите спрямо назряващата се ислямофобия. EO трябва да спре да води етнополитика която е в основата на проблема .

Едните лица убиват, а другите са убивани! Ердоган е от първите, които убиват кюрди и свободолюбиви турски интелектуалци!

Е тя като е влязла и излязла от Турция,кой е имал данни че е замесена преди атентата!

Взел ми е думите от устата! Как баш евреинът се прегръща и се държи с другите големи като, че ли нищо не се е случило и всички са в пълна амнезия за случилото се преди няма и 6 месеца? Това наистина е върхът на двуличието!

точно така. но това е свободата. той да може да лицемерничи, а ти да можеш да му го кажеш в очите (ако ги има и има лице на главата, наместо друга част от тялото, която се намира по-надолу и от зад на лицето). но инак много лошо впечатление направи и деветоглу. едвам що му беше преминала "мъката", показна на шествието и започна да се пазари като на капалъ чарши за ислямизацията на европа... с меркел. а тя, нали винаги е с наколенки и заяви, че е канцлерка и на джихадистите. не знам някой събра ли смелост да напомни на ердоган за свободата на словото и интернет в турция, щото преди да обвиниш някого в лицемерие, трябва да се види в огледалото - дали самият той не е и подкрепя "бунтовниците" с оръжие, а те него с евтин петрол.

Стига си защитавал Турция все едно те е родина. Чел съм ти глупостите и вече ми писна как българските турци защитават и обичат Турция повече от България. Ти като си такъв фен на ДПС ти ли ще отговаряш за нови репресии в българия срешу българскоте турци. Сигурно няма да ме разбереш аз дълбоко ги уважава и имам много приятели и редовно ходя по турските села но този анфинитет към Турция спомагано от ДПС в момента и от теб рано или късно ще стигне своя връх.

Стига с тези вражди и омрази!Който сее бури жъни ветрове!За това сме "отличници" в Европа!

Не, че се заяждам, но има малка грешка в цитата:"Който сее ветрове жъне бури!"Иначе си абсолютно прав!

Турците са имали винаги мъдри управници . Ердоган е един от тях ,вероятно с ранга на Кемал Ататюрк. В сюблимни моменти България е издигала най-калпавите на власт. Такъв е случая с Мутрата която си избрахме.

Свери си часовника, човече. Не можеш да сравняваш човека, изградил съвременна светска Турция, с някой, който се опитва да я хвърли обратно в исляма, векове назад. Не можеш да сравняваш прогресивен и ретрограден политик. Турция постигна икономически напредък именно на светския си характер и присъединяването към западния свят, но с неоосманизма и ислямизацията това ще се промени. Просто нещата не стават толкова бързо. Няма просперираща ислямска страна, с изключение на тези, които имат нефт, така че Турция е обречена. Въпрос на време е да се озове на нивото на страните от Африка.

Ще падне голямо чакане!

Турците ще поддържат Ердоган, докато турската икономика работи. Ако дойде кризата и при тях, ще му обърнат гръб. В момента благодарение на очевидно адекватната политика на правителството Турция е икономически хегемон на Балканите, да не кажа и в Югоизточна Европа въобще, а ние сме на дъното на мизерията. Не знам защо все гледаме в чуждите копанки и като няма с какво да се похвалим го удряме на злорадство, обиди, ирония и избиване на стари комплекси.

Турция като член на НАТО с най-многочислена армия положи началото на разпада му.Обяви се против световния хегемон САЩ, който искаше Турция да воюва с мюсюлмани, да харчи пари и да убиват войниците и.А после САЩ да взима петрола от Киркут без пари. Последният много умен ход е посещението на папата.Това е изключително политическо маневриране спрямо християни и мюсюлмани в Сирия, Турция и Близкия изток.

Е ,да, те приемат бежанци,и това е голям проблем с издръжката,но не се намесват да защитят кюрдите,защото на Ердоган му е трън в очите Свободен Кюрдистан!В Ирак кюрдите получиха автономия и отделно правителство,но след като се изтеглиха американците,ИД ги нападна и избива!Та тази територия с древно население е обект на заграбване,уж заради религията,въпреки че кюрдите са мюсюлмани!

заден двор за отпадъци на ЕС, както в момента е България. Но това е въпрос на вкус. Честити Ви реформи Българи. С това само се започва. Идете пак гласувайте за тия българоубийци. Да ухажвaмe Ердоган, че от него ще купуваме руската газ.

Такъв театър ни разиграват задниците от САЩ,'Израел и Западна Европа,повръща ми се.копелета ниедни.

Перефразирайки Чърчил - няма двуличие, има само интереси ;-)

че Запада е двуличен, но двуличен е и Ердоган, и Натаняху, и Обама, въобще всички режими, управляващи тези държави. И не само са двулични, ТЕ СА ПРЕСТЪПНИ. Защото много добре знаем, че ислямистите са създадени от САЩ, обучават се от инструктори на Турция и САЩ на територията на Турция, финансират се от пуделите на САЩ - С.Арабия и Катар, лекуват се в израелски болници в окупираните от Израел Голански възвишения, въоръжават се от същите тези страни, от страни от ЕС, включително и България. И в крайна сметка изпълняват целите на престъпниците от САЩ, Турция, Израел и ЕС.

Абсолютно е прав. Във всяко едно отношение.

също като дира.

дира щом ме триете и твърдите че накърнява доброто име.

А той не е двуличен? Помага на Американците срещу Сирия щото разбираш ли Сирия са му трън. Прегръща се с Путин и строй газови коридори..... Тва политиката си е двулична работа... дет се вика.

тоя защо не си гледа рязаните ами гледа в западната чиния.двулична маимуна.

Прав е за двуличието. Както някой друг би се възмутил от присъствието на Давитоглу, стратегът на неоосманизма. Двуличие е присъствието на Порошенко, явен геноцид към руското население. Да не забравяме, че при започване на гражданската война, нямаше коридор за бежанци към вътрешността на Украйна. Стената, която изграждат, ги пази от Русия ли? Нали никой не се заблуждава, че това ще ги опази, ако Русия е наистина агресор и им е мераклия. Колко убити цивилни и деца има в Украйна, в Нигерия, в Сирия? Кой финансира подготовката и въоръжаването на "свободна армия"? Наистина ли така "обединени" толкова години муждународната общност няма решение на "палестинския въпрос". Наистина ли тази "обединеност" потърси отговорност на САЩ- аджеба какво беше това химическо оръжие "в шишенце" и чертежи на химически лаборатории в Ирак. Та това беше изнесено в ООН. Когато там така се лъже, как светът да се чувства спокоен, че вие видите ли колко "обединено" цивилизовате и демократизирате света?

Оставам с впечатлението че оправдаваш Садам, полковника и Янукович. Нека ти припоня, че Садам изби цяло село кюрди с химичско оръжие, полковника се опита да обеси български мед. сестри, а Янукович си подмиваше задника в златни бидета докато народа му мизерстваше....

Говорим за двуличието. Питам Порошенко с какво биде е, само от шоколад, дамата с русия козунак е с нуждник на поляната, олигарх Игор Коломойски/който си има цял град/??? Защо американците в момента се бият с генерал на Саддам, с който някога даваха голяма сума за главата му? Та някакви шизофреници, които в някакви моменти са в една или друга комбинация, друсат света.

Бабе, Химическо оръжие иаше и то беше изнесено към Сирия, за което имаше доказателства още тогава. Както видяхме Асад не се поколеба да го използва, но от всички ли беше порицан за това? Май се заиграваш с палави дядовци и пропускаш съществени факти от всички истории, за които пишеш ;)

Човек избира кой да го манипулира!!! Малко, обаче си го признаваме. Може би съм прочела това, което не отърва на другиго? Прочетох комисията установила, че химическото оръжие, използвано в Сирия, е заготовка с материали от Турция. Прочетох, че лагерите за подготовка и въоръжаване са в Йордания и Турция с помощ от Саудитска Арабия, на които видиш ли няма санкции нито от САЩ, нито от ЕС. Никой не разбра Кадафи освободи българските сестри от любов към Саркози, що ли? Затова ще се дърляме по форумите. Всеки цитира това, което е приел за истина, а смята, че другият е заблуден.

Най-голямата смешка - турските политици и в частност Ердоган, говорят за двуличие.

По отношение на двойните стандарти Ердоган е като херувимче пред западните политици.

Major Payne

Да де, малко бременна, малко умрял, малко двуличен - все категории, които се степенуват...

Господин Ердоган, а вие защо карате мигранти на българската граница?

Ами защото знае, че България ги поема още от тяхна територия, израждаме ги, топлим ги и тръчкаме да докладваме. Ако минаваха само през КПП-тата ще има задръстване и на тяхна територия.

Прав е турчина-двоен аршин има Гейевропа!!!Позволи на евреите и американците да направят тази провокация във Франция и на извършителите да я направят, а за изгорените в Одеса и убитите в Донбас въобще ни вопъл ни стон!!!Такива са им ценностите-обратни на нормалните!!!

любене,изяж си 1/4 пица и пийни бозица и се успокой!юруш!!!!!!!!!!!!!

сега се вижда как тия селяндури от юруш защитават турския президент....а уж били с/у тях.....подли малки комуноидни изчадия са и скоро ще ги пратим където им е мястото

Съгласна съм с написаното от Т.S ДА ЩЕ НАСТАНЕ ТОВА "ДЪРВЕТАТА УМИРАТ САМИ" ,ЗАЩОТО ТУРЦИЯ СЛЕД КАТО НЕ ВЛЕЗЕ В Е.С. СЕ ОПИТА ДА СЕ НАМЪКНЕ В ЕВРОАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ,/разбира се пак да сде облагодетелствува/, НО ОТ ТАМ ПОЛУЧИ ОТКАЗ ЗАРАДИ АРМЕНСКИЯ ГЕНОЦИД.ТУРСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ОТНОВО ЗАЯВИ ПУБЛИЧНО ,ЧЕ НЯМА ДА СЕ ИЗВИНИ НА АРМЕНСКИЯ НАРОД. КОЙ ЛИ ДА ИСКА ЕДНА ВСЕ ПО- ИСЛЯМИЗИРАЩА СЕ КРАЙНА ДЪРЖАВА С ИМПЕРСКИ АМБИЦИИ?НИКОЙ.

АЗ ПЪК ПИТАМ :КАК МИНИСТЪР- ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ТУРЦИЯ БЕШЕ НА ТОВА СКАПАНО ШЕСТВИЕ, СЛЕД КАТО ТОЙ ПРОКЛАМИРАШЕ "НОВАТА ТУРСКА ИМПЕРИЯ ,КОЯТО ЩЕ ОБХВАЩА КОСОВО, БЪЛГАРИЯ И ДР." СЪГЛАСНА СЪМ, ЧЕ СА ДВУЛИЧНИ ОТ "ВИСОКО РАЗВИТИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ" ,КОИТО ТОГАВА НЕ ЗАЩИТИХА БЪЛГАРИЯ, КОСОВО И НЕ СЕ ОБЯВИХА СРЕЩУ ОКУПАТОРСКАТА ПОЛИТИКА НА ТУРЦИЯ. ТУРЦИЯ ДА ПРЕСТАНЕ ДА СЕ ПРЕСТРУВА КАТО "ГАРАНТ" НА ЗАЩИТА НА ГРАНИЦАТА С БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ТОЧНО ПРЕДИ ДА ГИ ЗАКАРА НА ГРАНИЦАТА ТЕЗИ 120 ИРАКЧАНИ ,ВЕЧЕ СЕ БЕШЕ СПОРАЗУМЯЛА С ИРАКСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ДА ГИ ОБУЧАВА И ВЪОРЪЖАВА И ИЗПРАЩА В ИРАК? ИЛИ ислямска ДЪРЖАВА? НО ЗАБЕЛЕЖЕТЕ СРЕЩУ НЕФТ. ДА ВЯРНО Е,ЧЕ НЯМАТ РАЗУЗНАВАНЕ ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ.ЗАЩО ТЕ НЕ ОБЯВИХА ,ЧЕ ТУРЦИЯ КАТО ЧЛЕН НА НАТО НЯМА ПРАВО ДА ВЪОРЪЖАВА БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА ПАРТНЬОРИТЕ ОТ НАТО?

Тоя почна много да си вярва. Май ще дойде скоро "края на песента" или по- скоро "дърветата умират сами"

Мда какво му е интересното, Обама и помощниците му ОАЕ и Турция създадоха, управляват и финансират ИД. Просто нещата стават видими вече кой срещу кого е и как действа и това потвърждава само някои предсказания, които вече се сбъдват.

ИД е Сирийско - руски продукт. Вземи се информирай малко. ИД полозва администрация, електроенергия, мобилни оператори, търговска мрежа и още там каквото се сетиш от Сирия. Явно Путин е решил да се самоубива и върши простотия след простотия срешу Запада . Ердоган му е съюзник.

Като е руско - защо американците искаха да пращат военна помощ на радикалните ислямисти в Сирия, а Путин заплаши, че ако го направят, той ще защити Асад? И за всичките тези години кога точно ислямските клики са имали вземане-даване с Русия? При положение, че "тежките" групировки единствено по времето на СССР са били максимално спирани в действията си?

Дали има по глупав иDиот от теб обаче?

Аз пък виждам как Кемал Ататюрк се обръща в гроба.

Двуличието,граничещо с цинизъм, е от страна на ислямските държави-подкрепят тайно Шерията, крайния ислямизъм,а терористичните действията техните организации и призивите за унищожение на християните омаловажават и приспиват с позоваване на Корана І част. Ала всички те разпространяват, вкл. и у нас-ІІ. част-Шерията!

Не знам колко тайно го подкрепят, но САЩ винаги са подкрепяли всяка една радикално-ислямистка групировка за "революционните" й действия, сътрудничи със Саудитска Арабия, но въпреки това уж е враг номер 1 на тероризма и се бори за демократичните ценности.

И в тероризъм и в расизъм и в геноцид сте участвали, ваща кожа!

Опаа, Ердуган купува петрол от ИД, не предоставя базите си за отпор на ИД, подпомата тарафика на емигранти към БГ, обаче обвинява в двуличие. Уж е член на НАТО, но възпира кюрдите от Турция да помагат срещу ИД. Това е чист гьонсуратлък.

Плюс още и че според изявления на джихадисти от ИД и от официалното крило на Ал Кайда в Сирия - Фронт Ал Нусра, те никога не са имали никакви проблеми с турските власти...

Много ясно. Ти защо мислиш, че има толкова много турци в Германия? А в същото време в Германия се подготвиха терористите атакували кулите близнаци в САЩ. Тези сега от Франция също са подготвяни в Германия. Защо ли? Да виждате някой да взима мерки?

Дали можеш да си представиш как се изнася петрол - не е като да 10 стотинки, които да сложиш в джоба и да ги пренесеш. Трябват кораби, претролопровод или най-малко мнооого камиони (признавам, последния вариант и аз не съм го чувал, измислих си го). Като се говори/повтаря нещо е хубаво, преди това да се помисли дали е възможно.

Абе аркадаш, за да няма фобия, всички ислямисти вън от Европата. Или да приемат християнството. Тоя конфликт е хилядолетен. Утопия е че може да се реши. Пренаселването на Европа с мюсюлмани само нагнетява напрежението и някой ден може да се стигне до нова Вартоломеева нощ. За да не стане подобна свинщине, още днес трябва да се направи това.

Възможно ли е, в Париж, "професионалните терористи" : - да стрелят с калашници, а в Пазарджик с пистолет със заглушител? - да си носят маски, но да забравят личните си документи в колата? - да закъсат за 20 евра, да спрат на бензиностанция на магистрала и да откраднат храна и гориво? - никой от тях да не остане жив?

В демократичните държави всичко е възможно. Как да тръгнат терористите за местоназначението без лична карта. Даже надлежно са си ги приготвили, в случай че ги спре полиция за проверка. Нали трябва да се легитимират. За зла беда в демократичните държави често се случва терористите да си ги забравят в колата. Сигурно това е причината и да почнат да гърмят в бензиностанцията. Отказали са им покупката без лична карта. Ти да не си помисли, че са започнали да стрелят, за да привлекат вниманието.

Да, то така беше и при атентатите срещу кулите - намериха документите на терористи от самолета, останали след сблъсъка с кулите и въпреки пожара. Намериха документи на терористи и от Сарафово..... абе нормално е, щом казваш.... в демократичните държава трябва да си носят документите. Абе, чудя се, нямат ли въображение кукловодите....

По-горе имах предвид, че според медиите, в Пазарджик, от неизвестен извършител, с пистолет със заглушител, е убита служителка в общинската администрация - т.е. крими-контингента от БГ е с пистолети със заглушител, а терористите от Париж отишли да убиват журналисти, криейки се с.... калашници и грантомет?!?

Че Нетаняху не е бил поканен от френското правителство на този символичен поход,а се е самопоканил,което е вбесило външното министерство на Франция? В отговор са поканили палестинския президент Махмуд Абас....

Биби Нетаняху е герой, Ердоган е опасност - внимавайте с него български мекерета. Ердоган не е, и НИКОГА няма да е великият АТАТЮРК. Пъне се, и се пени, обаче и той е расист - защо бие кюрдите, а?

Преди да питаш Ердоган, защо бие кюрдите питай чичо Сам , защо убива негрите ?

Много си прав, че трябва да се внимава с него, но за това ни трябват политици, а не мекерета както се изрази.

Двуличието е характерно, колкото и за запада, толкова и за ердоган. Да вземат взаимно да се ликвидират.

,,двете ,,лица,, на една ,,монета,,!!!

Моля, моля, Ердоган е пръв приятел на Путин, така че си мерете приказките за него. Той е един голям лидер. Доста от атакистите биха искали и ние да си имаме такъв, а защо не, направо той да е? Все пак, такива са новите реалности, да?

Всички политически лидери и кинозвезди по света искат да са приятели с Путин.

Ердоган е фактор, за разлика от безличните ни политици и прави доста за Турция. Явно си има и доста трески за дялане, съдейки по избухналите корупционни скандали. Но е прав за двойния стандарт. За съжаление силните диктуват двойнствения стандар и няма такова животна като демокрация и свобода на словото.

родените и израстнали в робския комуноиден строй не могат и не вярват,че може да има истинска свобода на мислене и изразяване.....цял живот са тъпкани и са се страхували за всяка своя дума и действие и са придобили и "стокхолмския синдром"...за това винаги съм казвал,че тези хора не могат да мислят демократично и е време да си ходят.....бавно и с наведена глава

Ердоган е имамът на Турция и унищожител на държавата на Ататюрк.

Абсолютно си прав. В момента Ататюрк плаче с горчиви сълзи. И докато "простите" се размножават със стряскащи темпове, а "умните" правят по едно дете, нещата ще стават все по-лоши.

Евела на комшуто. Това, което ние се страхуваме да им го кажем на господа европейците, понеже е известно какви сме си, Ердоган може да си позволи.

Тази жена на снимката е мит Ако са я засекли да са я арестували !!! Къде можеш да се скриеш когато навсякъде има камери

дир.бг цензурира всеки коментар защитаващ България дир.бг дава глас на про-турски мекерета които плюят по родината ни

Ако говорим за двиличие - то е в Турция! Турция изкупува петрол от ИДИЛ на дъмпингови цени. Турция осигурява места за лагери за лечение и възстановяване на участвалите в боеве джихадисти. Ердоган хич да не ми вика "Ох, майко, честна съм!" !!!

Да, ама Ердоган сега ще има газопровод, а ние ще си имаме цял Бойко обещания...

Най големият блъф досега беше 11 09 ! Изледваните от американци небостъргачи са доказали за 11 секунди което е малко по бавно от свободно хвърлния камък не възможно !!! Иначе тези небостъргачи да се ги събори ли по рано като представляващи опастност наоколо ! Това е меко казано ТУК е същото ! Има много наивни грешки !!! За тълпата нюансите не са интересни а главното е тълпата да се уплаши

памперс,върви малко на ограмотителни курсове,че си личи началното ти образование и тогава храчи...излагаш партията:)))

Добре де може да ме триете, ама аз пак ще го напиша: турция си е доминион на жидовете от създаването си. Сега кучето хапе ръката която го храни или само се прави?!

Аз ли бъркам нещо, защото според снимката тази е висока над 190 сантиметра !?! Такава жена трудно може да се скрие.

Да питам ердоганя след като са били империя на три континента, владеели са от виена до йемен и индия десетки народи и държави, къде са им немските гастербайтери или френски или австрийските черноработници? Щото би обвинил запада в колониализъм и т.н., пък те не са били в по-неблагоприятно положение, напротив, 5 века са окупирали всички важни пътища на коприни и тн, протоци, и кво ли не. Даже америка е открита заради тях.

Бенямин Нетаняху според израелските ТВ и вестници не беше поканен от френския президент. Той се наложи.

Беше помолен да не присъства на марша, според френските вестници и телевизии, тъпво той се е съгласил, но впоследствие е пристигнал във Франция и агитира френските евреи да се върнат в Израел

Да се върнат ли !? Искаш да кажеш да емигрират.

деер

Ердоган е прав , че има двоен стандарт на запад. Не е прав, че има ислямофобия в думите на западните лидери-те говорят празни приказки като всеки некадърен чиновник и думите им могат да се тълкуват и трияко с малко повече въображение. Не е прав , че Турция не е участвала в терористични, етнически и ли верски актове официално и неофициално,т.е. лъжи !....Но всичко е малко цирк, за пред баламите консуматори на човещинки!

Двоен стандарт има навсякъде.

Путин и ердоган май от един учебник учат.

Не е нужно да си учил от учебник, за да познаеш двойният стандарт, необходимо е само да можеш да мислиш.

Прав е г-н Ердоган.Защо Бай Ганьо убива своя "баща"?Защо Чарли Чаплин е прогонен от Запада и умира 1977г(мисля) в Швейцария?

Защо в90% от терористите са мюсюлмани???

Защото когато го правят други или е държавна политика не се брои - то е само статистика.

защото не си славянин

резняк,за теб явно Швейцария е изтока......то от всяко дърво свирка не става ама пищялка като теб......айде върни се в 3-ти клас и прочети географията

Коментари - Турският президент обвини Запада в двуличие | Днес.dir.bg

Турският президент обвини Запада в двуличие

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви снощи, че вижда двуличие в реакцията на Запада на терористичните атаки в Париж от миналата седмица.

Обратно в новината

Коментари - Турският президент обвини Запада в двуличие | Днес.dir.bg

Коментари

Gолемите страни от EO са двуличници спрямо вярващите в исляма . Hе е та-на че те натикаха в гетата хората от бившите им колонии и накараха тези хора да се почувстват изоставени и пренебрегнати, затова една част от тези млади хора попаднаха в рıцете на кра-но радикалните терористични групи . B Eвропа няма никаква перспектива на това м-сулманско население, затова не е чудно как се породи този тероризıм. Oт доста години Eвропе-ската номенклатура си затваряше очите спрямо назряващата се ислямофобия. EO трябва да спре да води етнополитика която е в основата на проблема .

Едните лица убиват, а другите са убивани! Ердоган е от първите, които убиват кюрди и свободолюбиви турски интелектуалци!

Е тя като е влязла и излязла от Турция,кой е имал данни че е замесена преди атентата!

Взел ми е думите от устата! Как баш евреинът се прегръща и се държи с другите големи като, че ли нищо не се е случило и всички са в пълна амнезия за случилото се преди няма и 6 месеца? Това наистина е върхът на двуличието!

точно така. но това е свободата. той да може да лицемерничи, а ти да можеш да му го кажеш в очите (ако ги има и има лице на главата, наместо друга част от тялото, която се намира по-надолу и от зад на лицето). но инак много лошо впечатление направи и деветоглу. едвам що му беше преминала "мъката", показна на шествието и започна да се пазари като на капалъ чарши за ислямизацията на европа... с меркел. а тя, нали винаги е с наколенки и заяви, че е канцлерка и на джихадистите. не знам някой събра ли смелост да напомни на ердоган за свободата на словото и интернет в турция, щото преди да обвиниш някого в лицемерие, трябва да се види в огледалото - дали самият той не е и подкрепя "бунтовниците" с оръжие, а те него с евтин петрол.

Стига си защитавал Турция все едно те е родина. Чел съм ти глупостите и вече ми писна как българските турци защитават и обичат Турция повече от България. Ти като си такъв фен на ДПС ти ли ще отговаряш за нови репресии в българия срешу българскоте турци. Сигурно няма да ме разбереш аз дълбоко ги уважава и имам много приятели и редовно ходя по турските села но този анфинитет към Турция спомагано от ДПС в момента и от теб рано или късно ще стигне своя връх.

Стига с тези вражди и омрази!Който сее бури жъни ветрове!За това сме "отличници" в Европа!

Не, че се заяждам, но има малка грешка в цитата:"Който сее ветрове жъне бури!"Иначе си абсолютно прав!

Турците са имали винаги мъдри управници . Ердоган е един от тях ,вероятно с ранга на Кемал Ататюрк. В сюблимни моменти България е издигала най-калпавите на власт. Такъв е случая с Мутрата която си избрахме.

Свери си часовника, човече. Не можеш да сравняваш човека, изградил съвременна светска Турция, с някой, който се опитва да я хвърли обратно в исляма, векове назад. Не можеш да сравняваш прогресивен и ретрограден политик. Турция постигна икономически напредък именно на светския си характер и присъединяването към западния свят, но с неоосманизма и ислямизацията това ще се промени. Просто нещата не стават толкова бързо. Няма просперираща ислямска страна, с изключение на тези, които имат нефт, така че Турция е обречена. Въпрос на време е да се озове на нивото на страните от Африка.

Ще падне голямо чакане!

Турците ще поддържат Ердоган, докато турската икономика работи. Ако дойде кризата и при тях, ще му обърнат гръб. В момента благодарение на очевидно адекватната политика на правителството Турция е икономически хегемон на Балканите, да не кажа и в Югоизточна Европа въобще, а ние сме на дъното на мизерията. Не знам защо все гледаме в чуждите копанки и като няма с какво да се похвалим го удряме на злорадство, обиди, ирония и избиване на стари комплекси.

Турция като член на НАТО с най-многочислена армия положи началото на разпада му.Обяви се против световния хегемон САЩ, който искаше Турция да воюва с мюсюлмани, да харчи пари и да убиват войниците и.А после САЩ да взима петрола от Киркут без пари. Последният много умен ход е посещението на папата.Това е изключително политическо маневриране спрямо християни и мюсюлмани в Сирия, Турция и Близкия изток.

Е ,да, те приемат бежанци,и това е голям проблем с издръжката,но не се намесват да защитят кюрдите,защото на Ердоган му е трън в очите Свободен Кюрдистан!В Ирак кюрдите получиха автономия и отделно правителство,но след като се изтеглиха американците,ИД ги нападна и избива!Та тази територия с древно население е обект на заграбване,уж заради религията,въпреки че кюрдите са мюсюлмани!

заден двор за отпадъци на ЕС, както в момента е България. Но това е въпрос на вкус. Честити Ви реформи Българи. С това само се започва. Идете пак гласувайте за тия българоубийци. Да ухажвaмe Ердоган, че от него ще купуваме руската газ.

Такъв театър ни разиграват задниците от САЩ,'Израел и Западна Европа,повръща ми се.копелета ниедни.

Перефразирайки Чърчил - няма двуличие, има само интереси ;-)

че Запада е двуличен, но двуличен е и Ердоган, и Натаняху, и Обама, въобще всички режими, управляващи тези държави. И не само са двулични, ТЕ СА ПРЕСТЪПНИ. Защото много добре знаем, че ислямистите са създадени от САЩ, обучават се от инструктори на Турция и САЩ на територията на Турция, финансират се от пуделите на САЩ - С.Арабия и Катар, лекуват се в израелски болници в окупираните от Израел Голански възвишения, въоръжават се от същите тези страни, от страни от ЕС, включително и България. И в крайна сметка изпълняват целите на престъпниците от САЩ, Турция, Израел и ЕС.

Абсолютно е прав. Във всяко едно отношение.

също като дира.

дира щом ме триете и твърдите че накърнява доброто име.

А той не е двуличен? Помага на Американците срещу Сирия щото разбираш ли Сирия са му трън. Прегръща се с Путин и строй газови коридори..... Тва политиката си е двулична работа... дет се вика.

тоя защо не си гледа рязаните ами гледа в западната чиния.двулична маимуна.

Прав е за двуличието. Както някой друг би се възмутил от присъствието на Давитоглу, стратегът на неоосманизма. Двуличие е присъствието на Порошенко, явен геноцид към руското население. Да не забравяме, че при започване на гражданската война, нямаше коридор за бежанци към вътрешността на Украйна. Стената, която изграждат, ги пази от Русия ли? Нали никой не се заблуждава, че това ще ги опази, ако Русия е наистина агресор и им е мераклия. Колко убити цивилни и деца има в Украйна, в Нигерия, в Сирия? Кой финансира подготовката и въоръжаването на "свободна армия"? Наистина ли така "обединени" толкова години муждународната общност няма решение на "палестинския въпрос". Наистина ли тази "обединеност" потърси отговорност на САЩ- аджеба какво беше това химическо оръжие "в шишенце" и чертежи на химически лаборатории в Ирак. Та това беше изнесено в ООН. Когато там така се лъже, как светът да се чувства спокоен, че вие видите ли колко "обединено" цивилизовате и демократизирате света?

Оставам с впечатлението че оправдаваш Садам, полковника и Янукович. Нека ти припоня, че Садам изби цяло село кюрди с химичско оръжие, полковника се опита да обеси български мед. сестри, а Янукович си подмиваше задника в златни бидета докато народа му мизерстваше....

Говорим за двуличието. Питам Порошенко с какво биде е, само от шоколад, дамата с русия козунак е с нуждник на поляната, олигарх Игор Коломойски/който си има цял град/??? Защо американците в момента се бият с генерал на Саддам, с който някога даваха голяма сума за главата му? Та някакви шизофреници, които в някакви моменти са в една или друга комбинация, друсат света.

Бабе, Химическо оръжие иаше и то беше изнесено към Сирия, за което имаше доказателства още тогава. Както видяхме Асад не се поколеба да го използва, но от всички ли беше порицан за това? Май се заиграваш с палави дядовци и пропускаш съществени факти от всички истории, за които пишеш ;)

Човек избира кой да го манипулира!!! Малко, обаче си го признаваме. Може би съм прочела това, което не отърва на другиго? Прочетох комисията установила, че химическото оръжие, използвано в Сирия, е заготовка с материали от Турция. Прочетох, че лагерите за подготовка и въоръжаване са в Йордания и Турция с помощ от Саудитска Арабия, на които видиш ли няма санкции нито от САЩ, нито от ЕС. Никой не разбра Кадафи освободи българските сестри от любов към Саркози, що ли? Затова ще се дърляме по форумите. Всеки цитира това, което е приел за истина, а смята, че другият е заблуден.

Най-голямата смешка - турските политици и в частност Ердоган, говорят за двуличие.

По отношение на двойните стандарти Ердоган е като херувимче пред западните политици.

Major Payne

Да де, малко бременна, малко умрял, малко двуличен - все категории, които се степенуват...

Господин Ердоган, а вие защо карате мигранти на българската граница?

Ами защото знае, че България ги поема още от тяхна територия, израждаме ги, топлим ги и тръчкаме да докладваме. Ако минаваха само през КПП-тата ще има задръстване и на тяхна територия.

Прав е турчина-двоен аршин има Гейевропа!!!Позволи на евреите и американците да направят тази провокация във Франция и на извършителите да я направят, а за изгорените в Одеса и убитите в Донбас въобще ни вопъл ни стон!!!Такива са им ценностите-обратни на нормалните!!!

любене,изяж си 1/4 пица и пийни бозица и се успокой!юруш!!!!!!!!!!!!!

сега се вижда как тия селяндури от юруш защитават турския президент....а уж били с/у тях.....подли малки комуноидни изчадия са и скоро ще ги пратим където им е мястото

Съгласна съм с написаното от Т.S ДА ЩЕ НАСТАНЕ ТОВА "ДЪРВЕТАТА УМИРАТ САМИ" ,ЗАЩОТО ТУРЦИЯ СЛЕД КАТО НЕ ВЛЕЗЕ В Е.С. СЕ ОПИТА ДА СЕ НАМЪКНЕ В ЕВРОАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ,/разбира се пак да сде облагодетелствува/, НО ОТ ТАМ ПОЛУЧИ ОТКАЗ ЗАРАДИ АРМЕНСКИЯ ГЕНОЦИД.ТУРСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ОТНОВО ЗАЯВИ ПУБЛИЧНО ,ЧЕ НЯМА ДА СЕ ИЗВИНИ НА АРМЕНСКИЯ НАРОД. КОЙ ЛИ ДА ИСКА ЕДНА ВСЕ ПО- ИСЛЯМИЗИРАЩА СЕ КРАЙНА ДЪРЖАВА С ИМПЕРСКИ АМБИЦИИ?НИКОЙ.

АЗ ПЪК ПИТАМ :КАК МИНИСТЪР- ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ТУРЦИЯ БЕШЕ НА ТОВА СКАПАНО ШЕСТВИЕ, СЛЕД КАТО ТОЙ ПРОКЛАМИРАШЕ "НОВАТА ТУРСКА ИМПЕРИЯ ,КОЯТО ЩЕ ОБХВАЩА КОСОВО, БЪЛГАРИЯ И ДР." СЪГЛАСНА СЪМ, ЧЕ СА ДВУЛИЧНИ ОТ "ВИСОКО РАЗВИТИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ" ,КОИТО ТОГАВА НЕ ЗАЩИТИХА БЪЛГАРИЯ, КОСОВО И НЕ СЕ ОБЯВИХА СРЕЩУ ОКУПАТОРСКАТА ПОЛИТИКА НА ТУРЦИЯ. ТУРЦИЯ ДА ПРЕСТАНЕ ДА СЕ ПРЕСТРУВА КАТО "ГАРАНТ" НА ЗАЩИТА НА ГРАНИЦАТА С БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ТОЧНО ПРЕДИ ДА ГИ ЗАКАРА НА ГРАНИЦАТА ТЕЗИ 120 ИРАКЧАНИ ,ВЕЧЕ СЕ БЕШЕ СПОРАЗУМЯЛА С ИРАКСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ДА ГИ ОБУЧАВА И ВЪОРЪЖАВА И ИЗПРАЩА В ИРАК? ИЛИ ислямска ДЪРЖАВА? НО ЗАБЕЛЕЖЕТЕ СРЕЩУ НЕФТ. ДА ВЯРНО Е,ЧЕ НЯМАТ РАЗУЗНАВАНЕ ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ.ЗАЩО ТЕ НЕ ОБЯВИХА ,ЧЕ ТУРЦИЯ КАТО ЧЛЕН НА НАТО НЯМА ПРАВО ДА ВЪОРЪЖАВА БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА ПАРТНЬОРИТЕ ОТ НАТО?

Тоя почна много да си вярва. Май ще дойде скоро "края на песента" или по- скоро "дърветата умират сами"

Мда какво му е интересното, Обама и помощниците му ОАЕ и Турция създадоха, управляват и финансират ИД. Просто нещата стават видими вече кой срещу кого е и как действа и това потвърждава само някои предсказания, които вече се сбъдват.

ИД е Сирийско - руски продукт. Вземи се информирай малко. ИД полозва администрация, електроенергия, мобилни оператори, търговска мрежа и още там каквото се сетиш от Сирия. Явно Путин е решил да се самоубива и върши простотия след простотия срешу Запада . Ердоган му е съюзник.

Като е руско - защо американците искаха да пращат военна помощ на радикалните ислямисти в Сирия, а Путин заплаши, че ако го направят, той ще защити Асад? И за всичките тези години кога точно ислямските клики са имали вземане-даване с Русия? При положение, че "тежките" групировки единствено по времето на СССР са били максимално спирани в действията си?

Дали има по глупав иDиот от теб обаче?

Аз пък виждам как Кемал Ататюрк се обръща в гроба.

Двуличието,граничещо с цинизъм, е от страна на ислямските държави-подкрепят тайно Шерията, крайния ислямизъм,а терористичните действията техните организации и призивите за унищожение на християните омаловажават и приспиват с позоваване на Корана І част. Ала всички те разпространяват, вкл. и у нас-ІІ. част-Шерията!

Не знам колко тайно го подкрепят, но САЩ винаги са подкрепяли всяка една радикално-ислямистка групировка за "революционните" й действия, сътрудничи със Саудитска Арабия, но въпреки това уж е враг номер 1 на тероризма и се бори за демократичните ценности.

И в тероризъм и в расизъм и в геноцид сте участвали, ваща кожа!

Опаа, Ердуган купува петрол от ИД, не предоставя базите си за отпор на ИД, подпомата тарафика на емигранти към БГ, обаче обвинява в двуличие. Уж е член на НАТО, но възпира кюрдите от Турция да помагат срещу ИД. Това е чист гьонсуратлък.

Плюс още и че според изявления на джихадисти от ИД и от официалното крило на Ал Кайда в Сирия - Фронт Ал Нусра, те никога не са имали никакви проблеми с турските власти...

Много ясно. Ти защо мислиш, че има толкова много турци в Германия? А в същото време в Германия се подготвиха терористите атакували кулите близнаци в САЩ. Тези сега от Франция също са подготвяни в Германия. Защо ли? Да виждате някой да взима мерки?

Дали можеш да си представиш как се изнася петрол - не е като да 10 стотинки, които да сложиш в джоба и да ги пренесеш. Трябват кораби, претролопровод или най-малко мнооого камиони (признавам, последния вариант и аз не съм го чувал, измислих си го). Като се говори/повтаря нещо е хубаво, преди това да се помисли дали е възможно.

Абе аркадаш, за да няма фобия, всички ислямисти вън от Европата. Или да приемат християнството. Тоя конфликт е хилядолетен. Утопия е че може да се реши. Пренаселването на Европа с мюсюлмани само нагнетява напрежението и някой ден може да се стигне до нова Вартоломеева нощ. За да не стане подобна свинщине, още днес трябва да се направи това.

Възможно ли е, в Париж, "професионалните терористи" : - да стрелят с калашници, а в Пазарджик с пистолет със заглушител? - да си носят маски, но да забравят личните си документи в колата? - да закъсат за 20 евра, да спрат на бензиностанция на магистрала и да откраднат храна и гориво? - никой от тях да не остане жив?

В демократичните държави всичко е възможно. Как да тръгнат терористите за местоназначението без лична карта. Даже надлежно са си ги приготвили, в случай че ги спре полиция за проверка. Нали трябва да се легитимират. За зла беда в демократичните държави често се случва терористите да си ги забравят в колата. Сигурно това е причината и да почнат да гърмят в бензиностанцията. Отказали са им покупката без лична карта. Ти да не си помисли, че са започнали да стрелят, за да привлекат вниманието.

Да, то така беше и при атентатите срещу кулите - намериха документите на терористи от самолета, останали след сблъсъка с кулите и въпреки пожара. Намериха документи на терористи и от Сарафово..... абе нормално е, щом казваш.... в демократичните държава трябва да си носят документите. Абе, чудя се, нямат ли въображение кукловодите....

По-горе имах предвид, че според медиите, в Пазарджик, от неизвестен извършител, с пистолет със заглушител, е убита служителка в общинската администрация - т.е. крими-контингента от БГ е с пистолети със заглушител, а терористите от Париж отишли да убиват журналисти, криейки се с.... калашници и грантомет?!?

Че Нетаняху не е бил поканен от френското правителство на този символичен поход,а се е самопоканил,което е вбесило външното министерство на Франция? В отговор са поканили палестинския президент Махмуд Абас....

Биби Нетаняху е герой, Ердоган е опасност - внимавайте с него български мекерета. Ердоган не е, и НИКОГА няма да е великият АТАТЮРК. Пъне се, и се пени, обаче и той е расист - защо бие кюрдите, а?

Преди да питаш Ердоган, защо бие кюрдите питай чичо Сам , защо убива негрите ?

Много си прав, че трябва да се внимава с него, но за това ни трябват политици, а не мекерета както се изрази.

Двуличието е характерно, колкото и за запада, толкова и за ердоган. Да вземат взаимно да се ликвидират.

,,двете ,,лица,, на една ,,монета,,!!!

Моля, моля, Ердоган е пръв приятел на Путин, така че си мерете приказките за него. Той е един голям лидер. Доста от атакистите биха искали и ние да си имаме такъв, а защо не, направо той да е? Все пак, такива са новите реалности, да?

Всички политически лидери и кинозвезди по света искат да са приятели с Путин.

Ердоган е фактор, за разлика от безличните ни политици и прави доста за Турция. Явно си има и доста трески за дялане, съдейки по избухналите корупционни скандали. Но е прав за двойния стандарт. За съжаление силните диктуват двойнствения стандар и няма такова животна като демокрация и свобода на словото.

родените и израстнали в робския комуноиден строй не могат и не вярват,че може да има истинска свобода на мислене и изразяване.....цял живот са тъпкани и са се страхували за всяка своя дума и действие и са придобили и "стокхолмския синдром"...за това винаги съм казвал,че тези хора не могат да мислят демократично и е време да си ходят.....бавно и с наведена глава

Ердоган е имамът на Турция и унищожител на държавата на Ататюрк.

Абсолютно си прав. В момента Ататюрк плаче с горчиви сълзи. И докато "простите" се размножават със стряскащи темпове, а "умните" правят по едно дете, нещата ще стават все по-лоши.

Евела на комшуто. Това, което ние се страхуваме да им го кажем на господа европейците, понеже е известно какви сме си, Ердоган може да си позволи.

Тази жена на снимката е мит Ако са я засекли да са я арестували !!! Къде можеш да се скриеш когато навсякъде има камери

дир.бг цензурира всеки коментар защитаващ България дир.бг дава глас на про-турски мекерета които плюят по родината ни

Ако говорим за двиличие - то е в Турция! Турция изкупува петрол от ИДИЛ на дъмпингови цени. Турция осигурява места за лагери за лечение и възстановяване на участвалите в боеве джихадисти. Ердоган хич да не ми вика "Ох, майко, честна съм!" !!!

Да, ама Ердоган сега ще има газопровод, а ние ще си имаме цял Бойко обещания...

Най големият блъф досега беше 11 09 ! Изледваните от американци небостъргачи са доказали за 11 секунди което е малко по бавно от свободно хвърлния камък не възможно !!! Иначе тези небостъргачи да се ги събори ли по рано като представляващи опастност наоколо ! Това е меко казано ТУК е същото ! Има много наивни грешки !!! За тълпата нюансите не са интересни а главното е тълпата да се уплаши

памперс,върви малко на ограмотителни курсове,че си личи началното ти образование и тогава храчи...излагаш партията:)))

Добре де може да ме триете, ама аз пак ще го напиша: турция си е доминион на жидовете от създаването си. Сега кучето хапе ръката която го храни или само се прави?!

Аз ли бъркам нещо, защото според снимката тази е висока над 190 сантиметра !?! Такава жена трудно може да се скрие.

Да питам ердоганя след като са били империя на три континента, владеели са от виена до йемен и индия десетки народи и държави, къде са им немските гастербайтери или френски или австрийските черноработници? Щото би обвинил запада в колониализъм и т.н., пък те не са били в по-неблагоприятно положение, напротив, 5 века са окупирали всички важни пътища на коприни и тн, протоци, и кво ли не. Даже америка е открита заради тях.

Бенямин Нетаняху според израелските ТВ и вестници не беше поканен от френския президент. Той се наложи.

Беше помолен да не присъства на марша, според френските вестници и телевизии, тъпво той се е съгласил, но впоследствие е пристигнал във Франция и агитира френските евреи да се върнат в Израел

Да се върнат ли !? Искаш да кажеш да емигрират.

деер

Ердоган е прав , че има двоен стандарт на запад. Не е прав, че има ислямофобия в думите на западните лидери-те говорят празни приказки като всеки некадърен чиновник и думите им могат да се тълкуват и трияко с малко повече въображение. Не е прав , че Турция не е участвала в терористични, етнически и ли верски актове официално и неофициално,т.е. лъжи !....Но всичко е малко цирк, за пред баламите консуматори на човещинки!

Двоен стандарт има навсякъде.

Путин и ердоган май от един учебник учат.

Не е нужно да си учил от учебник, за да познаеш двойният стандарт, необходимо е само да можеш да мислиш.

Прав е г-н Ердоган.Защо Бай Ганьо убива своя "баща"?Защо Чарли Чаплин е прогонен от Запада и умира 1977г(мисля) в Швейцария?

Защо в90% от терористите са мюсюлмани???

Защото когато го правят други или е държавна политика не се брои - то е само статистика.

защото не си славянин

резняк,за теб явно Швейцария е изтока......то от всяко дърво свирка не става ама пищялка като теб......айде върни се в 3-ти клас и прочети географията