Ердоган поиска сухопътна операция срещу ”Ислямска държава”

Въздушните удари по позиции на "Ислямска държава" в Ирак и Сирия са недостатъчни за ликвидирането й. Необходима е сухопътна военна операция за ефективна борба.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган поиска сухопътна операция срещу ”Ислямска държава” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прозрачен си като байкалската вода,Ерди. Иска ти се Сирия,а,домуз скапан?

Турция трябва да се поощрява да се набърка.По две причини-една явна и една тайна.

Гадния фундаментален терорист Ердоган не може да преживее че Асад е по либерален от него към всички вяри. Мръсно животно и твоя ден ще дойде. Връща Турция в 13 век. Пълна изолация. Така и трябва.

Pesh0

Ще помага на Иран , но ще воюва със Сирия :) Хитър , като капанче за мишки.

"тероризма на "Ислямска държава" са мюсюлманите, живеещи в региона. "-Както винаги е прав г-н Ердоган. ИД повечето са европейци -християни "приели Исляма преди да заминат в ИД.На какво ви намирисва . Рушат само мюсюлмански храмове и паметници.

Доста тъпо твърдение, типично за форумния Исмаил. Паметниците доста отпреди появата на исляма в Ирак кой ги разруши? Защо все християни са демонстративно убивани? Що за криви очила имаш.

Исмаиле, не си прав. ИД рушат исторически паметници, които не са нито мюсюлмански, нито християнски и повечето са от периоди далече преди възникването на двете религии! Рушат паметници (това което направиха в Ирак си е чист вандализъм) които са културно наследство от цивилизации далече предшестващи ни.

Такааа, до миналата година сирийското ПВО сваляше ТУРСКИ военни самолети които подмомагаха с бомби сирийската опозиция, включая и ИДИЛ, след като повече от 60 години Турция така и не можа да окупира Сирия явно днес смятат да се намърдат като омиротворители в така желаната от тях територия.

Това е най-доброто решение за момента отправено от политически деец!! Там където войник войник премине -врага е унищожен!! Въздушните удари на САЩ само дават разрив на ракетите с изтекъл срок на годност!!

Въздушните удари целят по скоро да унищожат петролните терминали и инфраструктурата на Сирия отколкото да навредят на ИД!

Турция достатъчно подкрепя до сега ИД.Категорично трябва да стои на страна от чуждите територии.Русия ще компенсира доставките на оръжие,доставяно от САЩ на ИД уж по погрешка.Армиите на Сирия и Ирак сами магат да се справят с проблема.Но явно САЩ и Турция имат други планове за целия регион.Ще трябва да започне отново борба за освобождение на кюрдският народ.

Pesh0

Турция , иска да помогне на САЩ , да свалят Асад и да прилапа някое парче от сирия .

Времената са трудни и за това "комуноиди от вси страни , обединявайте се " ИД са наши братя , воюващи срещу хамериканците и трябва да ги подкрепим.

ПУТЛЕРИСТИ И ДЖИХАДИСТИ ЩЕ БЪДАТ РАЗМАЗАНИ.

Откачил, ама Турция просперира, а твоята Русия така и не може да изпълзи от тоновете Путлеровски екскременти изтропани върху нея!

ермискин съвсем откачи

Верно е , че Путлер , подкрепя катила Башар Асад , но това е в името на пролетарската революция!

КАТО УДАРЯТ АСАД ЩЕ СЕ СМАЧКА ФАСОНА НА ПУТЛЕР, ХАХАХА

Суперимпериалиста Путлер подкрепял пролетарската революция! Голям майтап!

Трудно е с необразовани и малограмотни комуноиди да се спори , но тези клишета и малоумни "факти" ти ли ги измисли?

Ти си точно такъв пример.

Ердогане няма какво да поискаш разрешение з сухопътна операция, организирай си армията и си направи операцията вземи териториите към Турция и тогава всички ще мирясат. Само ти можеш да ги вкараш във ред тези райони, за там трябва здрава ръка.Марш на вънка на западните сили и всичко юе си дойде на мястото.

Разбира се, че може да ги изтреби, както са изтребили арменците на времето, ама явно нямат интерес, а на всичко отгоре тия са и малко въоръжени, а не с голи ръце като арменците. Турците могат да бият само голата рая като у нас на времето, но срещу армия са гола вода.

А припомни си Първата Световна какво става с 40000 англичани при Галиполи и тогава поствай!

Близо 2,5 милиона бежанци има във Турция. Мисля ,че Турция трябва да ги телепортира във САЩ защото те забъркаха тази каша заедно със всички участници във воийата във Ирак включително и България и сега ревете ,че имало много бежанци във БГ. Защо не ревахте когато изпращахте БГ войници във тези територии уж мирни.

Може би не си реалист, а путлерист?

да путлерист съм ,дане би да те е засърбяло,че да те почеша

Аман от реални антибългаристи.

Целта е да се дестабилизира района и да се насочат бежански потоци към ЕС, както и става! Кой има полза от всчко това е повече от ясно, но европейските лидери или са слепи или са много вътре в играта, която в крайна сметка ще ги разпадне!

Може би съм пристрастен, но в 21-век да разрушиш това, което е останало от Вавилон е достатъчна причина да бъдат изтребени фанатиците.

разрушиха за пред камерите две павета, всичко друго се продава на черно, бетер с петрола и тая работа няма как да стане без международно съдействие.

И на мен много ми се иска..малко хората да се замислят, как постъпват и какво правят.

От няколко месеца 104-та бригада на сирийската армия унищожава стотици кърлежи от ИДИЛ, ежедневно, и то всичките пристигащи през турски КПП-та от Европа. Сухопътната операция трябва да е срещу Турция и да завърши по същия начин както в Либия - Ердоган издърпан от канавката, разстрелян и содомизиран с пръчка в задника. Всичко друго са празни приказки.

подкрепям.

Както винаги за всичко са виновни комуноидите. Т е подкрепяха катила Башар Асад.

Както винаги за всички злини са виновни САЩ...след тях цари разруха и хаос .Много е интересно ,кого обучават и кого бонбандират ?!!?

Знам , че за комуноидите правописа е проблем , но ако не възразявате бомбардират идва от бомби.

Не мога да разбера, какво искаш да кажеш ...

Абе те май бяха против него. А? Нещо обърка опората.

Ти си сериозно болен, бе момче. Отделно дето си прост, та дрънкаж. Ти тия глупости, дето си ги писал, за политичски коментар ли ги водиш? И кой ли глупак ти дава за това пари? Как успя да откриеш, че зад тая война стои точно СИДЕРОВ. До сега само за глобалното затоплане не е изкарван виновен. И Путин бил виновет. От къде някакъв смвешен и жалък трол ще има наглоста да прави преценка на най-голямият политик на нашето време. Ега си наглит копелета. Правите много лоша успуга на шефовете си с пдобни примитивни писаници. Разкрайте се от това место, нещастници.

Сидеров е най-продажния циркаджия.

ердоган взе да зацепва антитерорестическа операция в истанбул сухопътна операция срещу ид да опасността децата да хапнат родителите си май се засилва

Сащ когато го помолиха не искаше, сега видя дебелия край.

Да не стане така, че турските "миротворци" да забравят да се върнат докъдето стигнат гонейки ИД. Все едно гледате по карта къде най-далече от Турция има ИД - и дотам да се разтегне бъдеща Турция. Току виж и в Косово се появи анклав на ИД.

Нас какво ни бърка , ако Турция се разширява на изток, а не на запад?

Какво ли - ами апетита идва с яденето. Преди падането под турско също така са разсъждавали нашите и другите от региона. Има някакви турци дето натискат Византия, ама "нас какво ни бърка". Е, после ни е забъркало ама късно.

Ердоган Анадолски,Путя Москалски и Сидераста Атакаджийски пърдят в едно гърне,целта им е да поробят европейска България! Пак гласувайте за златния сфинктер,белата сарайска златка!

Така е. Я виж колко си наясно с нещата. Това била голямата картина. Почнаха война в Сирия та да се появи ИД. После и помогнаха с кинти и оръжие. Пуснаха я да прави поразии. Междувременно почна и войната в Украйна за отвличане на вниманието. Сега вече иде ред на основната цел - завладяване на България. Тази богата държава. Е сега не се изясни.

НЕ ГИ ЗАКАЧАЙТЕ... ТИЯ ЩЕ НАПАДНАТ КАЗАЦИТЕ... НЕКА СЕ ИЗТРЕПЯТ ВЗАИМНО

ШИ ИМА РУСНАЦИ НА ЧЕВЕРМЕ...

Що ми се чини, че тая сухопътна операция Ердоган ще я провежда в Румелията? То тука тия идилци станаха повече от колкото у тех си! Я се разходете от Министърски съвет надолу по центъра към Лъвов мост - това вече не е малък Багдад, а голем Дамаск!

В Б-я пак са малко, глад. В Европата е по зле.

Сега е момента да ги притиснем и да стигнеме до Константинопол.

Кафири и мунафици в единен фронт против Правата Вяра! Никой не се е съмнявал, елате има място за всички в пустинята! Иллаху Акбар!

Абе, ердоганчо, що не си кажеш колко бази на Ислямска държава имаш на твоя територия, колко ислямисти обучихте заедно с ФАЩ, Катър и Дий арабия? Колко оръжие и разузнавателна информация им дадохте, за да подсигурите победата "демократичната" опозиция с кабинет в "сянка" в Истамбул и Лондон?

Според Иран САЩ пращат храна и оръжие редовно на ИД. какво сухопътна операция бълнува Ердоган?!

Онези от ИД са много изтрещели изостанали диваци и само изтреблението им върши работа, а след век, два ще вият, че е имало геноцид спрямо тях. Изглежда, че развитието на цивилизацията минава през геноцида, а това хич не е цивилизовано, което от друга страна си е чиста диалектика. Не е цивилизовано, но е полезно за цялото общество, което иска да живее в мир и без притеснения от престъпници.

Гумена главо, за какъв геноцид бръщолевиш?! ИД не са народ, нация, а сбирщина от каква ли не измет.

Турина си иска обратно да бъде както във времената на османското нашествие над арабите - нека се колят щом товаги влече.

Султан Ердоган кирти мифки, че и даже тоалетни чинии, с изявлението че Асад е виновен за ИДИЛ! Не се е предал веднага, да? САЩ с подкрепата на своите васали като Турция, Британия, Франция, че и лакея-БГ създаде ИДИЛ. Сега с него се борят Сирия, Ирак и Иран. Ердоган ла-ла-ла ... май се страхува, че ИДИЛ-ците ядават бой на границата му ще се появи съюз от Сирия-Ирак-Иран?

Ердоган и Путя са дупе и гащи ,целта им е да поробят евронатовска, цивилизована България и да я направят комунярска джамахирия начело с техния ибрик- продажника халиф абу долен ебн рубладжи,! Пак гласувайте за златния сфинктер сидераст перхидрол паша!

А стига бе. Пак Путин е виновен и пак целта е да вземе нашата богата, развита и цветуща държава.

Който го е закъсал с бежанците дава зор. Там има сигурно 1 милион вече

Може да са станали и два, над милион бяха преди година... Плъзнали са из цялата страна и създават големи проблеми, независимо от еднаквата вяра и многото културни прилики...

Близо 2,5 милиона бежанци има във Турция. Мисля ,че Турция трябва да ги телепортира във САЩ защото те забъркаха тази каша заедно със всички участници във воийата във Ирак включително и България и сега ревете ,че имало много бежанци във БГ. Защо не ревахте когато изпращахте БГ войници във тези територии уж мирни.