Прекратиха разследването за смъртта на Чакъра

Софийската военно-окръжна прокуратура е прекратила разследването за смъртта на Тодор Димов-Чакъра.

Обратно в новината

Коментари - Прекратиха разследването за смъртта на Чакъра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а Борисиов и сие вече са като властелини и си правят каквото искат - ту замминистри , областни и Митници подменят, ту доказани престъпления замитат и се правят на демократи тия тарикати но забравят сал едно че на всяка сметка има и кръчмар и не се знае какво той мъдрува докат дреме зад тезгяха. А, дали не е мъдрува кой тарикат на края ще яде пердаха, че нещо много пияните от и за власт станаха?!

Та в Страсбург да не би да си имат ЦАЦАРАТУРА та да ни казват че ментора му е виновен и той да го потвърди, Този е най големия изрод-подлога на този пост, Поръчки герберски изпълнява всякакви ама говори за законност която дори не знае какво представлява,,

Нали взеха 50 000 евро компенсация

За мен, това прекратяване на разследването за сетен показва, че някой подмолно и упорито подготвя терена за дон Будата, като следващия баш-бакан!?

Всичко, където-както-и когато се случва, е СРЕЩУ "МЪЛЧАЛИВОТО МНОЗИНСТВО". И така ще е ХАВАТА, докато това мнозинство, не стане малцинство. За да се осъществи така трансмутация, от 1 октомври 2013 година Небето започна изпълнението на "специален" 5 годишен план, с който да се неутрализира пиратската "Програма на Ричард Ран и Роналд Ът". А през периодът 2018 - 2030 години, да започне динамично устойчиво материално и духовно развитие. Каква сега е ролята, на "Кресливото малцинство"? Аз (ние) самосиндикално "крякаме", за да не може да ни унищожава МИЛИЦИОНЕРСКАТА МАШИНА. Ха нещо са сторвали на някого от нас, като Кольо Босия примерно, ответната реакция е ужасяваща за УПРАВЛЯВАЩИТЕ БАНДИТИ. Някой вече да си спомня за "разклатените"-хвърлените червени домати. Както и за Пацо от Дупница, а за оградата на Парламента и "Белият автобус"? Така и за "кресльовците" няма да има кой да си спомня, ЗАЩОТО ЩЕ СА МНОЗИНСТВО. А "БО'СТАН", ще си мечтае за тарашене на "обраният бостан".

ей голям зор за тоя престъпник,хорта в района бяха пропищяли от него...

След като има виновни лица и глоба, то моля виновните да платат глобата, а не бюджета!

Сега остава да чакаме кога тиквата ще се "самовзриви".

Ще бъде празник за България и българите.

Значи европейския съд ни осъжда, а тук прокуратурата дори не повдига обвинение!? Браво!

Браво партай геносен Цацаров! Великият вожд ще те запомни с добро и ще те награди. Оттегли обвиненията срещу камарад Цвъки и ще те оставят да безобразничиш на гърба на унижения народ, както ти е кеф. Хайл Цаца, Хайл ТЪПАНАРИ.

разследване за убииците на невинни граждани не се прави а само за бандити стрелял по полицията ... комунистите ограбиха държавата и извършват геноцит над децата и възрастните , тия продажни уруди от прокуратурата се загрижили за убииството някакъв бандит от полицiята

Аз, като почитател на българската съдебна система мога да заявя, че от 70 години насам ТОВА Е НАЙ-СТАБИЛНАТА БЪЛГАРСКА ВЛАСТОВА СИСТЕМА. Който се Й противопостави, бива "отритнат" /изритан от работа, "съветван"-бит ... и най-накрая убит/, като Георги Стоев.

Няма престъпление от длъжностни лица, а ни осъждат да плащаме обезщетение. Докога ЕС ще ни третира втора ръка хора и ще толерира престъпници.............

Сега разбирате ли защо и казват - прокурКЛатура?

"Заради некачественото разследване Европейският съд за правата на човека в Страсбург осъди България и постанови да бъдат платени 50 000 евро компенсация на близките на Димов. " От една страна България е осъдена, от друга няма виновни. Плащай българино. Като брашнян чувал, все пуска

И прокуратурата ни е като ветропоказател. Ориентира се на където духа вятъра. Сега ще са като служители на Бойко. Не че точно за това го обвинявам. Онзи е стрелял по полицаи и са го гръмнали. Съвсем в реда на нещата. По скоро трябваще да оспорим решението на ЕК и да обвиним за смърта на Чакъра родителите му, че са го отгледали такъв. Както и че не може да се дават обещетения за пропуснати ползи, защото при престъпници, са пропуснати престъпления, което не трябва да се обезщетява. Но е факт, че прокуратурата за няколко дни оневини Бойко за две деяния. И това с Мишо Бирата и Ало Ваньо, си е престъпление от всякъде. То има и други на Бойко. Дори само обидата на Чобанов, че е недоразумение, е престъпление, но прокуратурата не се зае със случая.

Разбира се, заведоха се едни разследвания само, за да бъдат приключени БЕЗ ВИНА за Б.Б. сега мутрагена е по-чист от детска сълза. Как иначе, нали той "си го избра" този прокурор. Отчайващо...

Абе ББ може да е всякакъв, ама за Чакъра ако решат, че имало прекалена полицейска сила - верно ще си стегна куфарите от тази мутренска държава! И другите мутряци с РПГ-та да застрелят, че да има малко живот и за обикновените хорица!

Това с прекалената полицейска сила, не идва от българското законодателство, а от такова на ЕС и Конвенцията за защита на човека. Така че това важи и в ЕС и няма какво да бягаш там. В Германия осъдиха полицай, кото със сила измъкнал, къде един държал дете, за да го спаси. Открили го там мъртво. Но полицаят го осъдиха, като бе даден на съд от убиеца в затвора.

сте ми трошили парите в безсмислени е безрезултатни действия!

Мафия, Мафия, Мафия!

Главен секретар на полицията няма никаква работа да присъства на бойното поле при случая с Чак. Появяването му тан преди Чак да се е самовзривил поражда ред въпроси.//Тоз Ад "Ма-МА" дали може да хапне 99 + 1 кебапчета наведнъж? И дали ще може да стане след това от стола?

Друго си е секретарчето Лазаров да се крие като мишка докато убиват баретите.....

Викаш, да участва при всички операции на баретите...

Правилно! По-добре бандита, отколкото баретите!Ако Лазаров беше там, щяха да опушкат оня с пушката! Ето, САЩ дават пример! Запердашиха по черните, та се не види краят!

Пламба, не се отчайвай, не си единствен! Ние , политиците от Р.България, на вас разчитаме!

По принцип съм си оптимист. Но нещо куража ми взе да се изпарява че нещо ще се промени в тази държава. то едно и също вече 25 години. Едни управляващи тъпанари се сменят с други такива. Едни протестиращи стават управляващи , за да могат довчерашните управляващи да са протестиращи. А народа да ходи да се...............

Сега цацата , сарафа и Марковски остана да ни обясняват, че Боко не е бягал от училище, за да рита топка и яде филии с мас, а е решавал усилено задачи по математика и е ходил на Международна олимпиада по математика, като е получил златен медал ... А, бе , ха наздраве ! Защо Боко не застане пред детектора на лъжата, за да видим дали 'тъмното минало' е 'жълта' преса или е факт , който е част от РанЪт ? Когато Боко започне да разбира повече от финанси и математика от мен, тогава и ще гласувам за него - сиреч никога ! Или той си мисли, че коефициентът му на интелигентност е по - висок от моя ? Ха - ха ! Вместо да използва думичката 'пИдал' в речника си, да беше порешавал малко задачи по математика , за да развие гънките на мозъка си !? Не е редно човек с ниско IQ да ръководи една държава ! Така е и в дивата природа - стадата и ятата НЕ се водят от слаби животни и птици . П. П. Не знам как е при шараните ! Пожелавам му на Боко да отиде на Международна олимпиада по математика и да спечели златен медал, за да докаже, че е човек с висок интелект ! Видяхме го вече, че нищо не разбира от футбол ... През 2009 - 2012 г. беше назначил престъпника Миро наденицата за министър, над когото по - късно чрез Кокинов разтваряше чадър . Същият този Миро наденицата беше кадър на дпс през 2005 - 2009 г., когато изтрови държавата с разваленото си месо. Така че, дружбата между Боко и Доган си е отдавна, а бившият телохранител на правешкия сатрап да си назначава който си иска за зам. - министър ! П. П. Нищо лично. Въпросът е принципен !

Не , че защитавам Бойко, нито пък му симпатизирам, ама доста глупости си изписал, като за човек с високо IQ. Какви олимпиади и медали са ти в главата, къде ги пренасяш върху Бойко ? То задачи, то футбол, то филии с мас... вземи си подреди мислите малко, а ?

Има един анекдот за това как френската преса отразявала настъпването на Наполеон от остров Елба, където първоначално е бил заточен, към Париж: В началото: "Корсиканското чудовище отплава от острова!" Ден по-късно: "Узурпаторът от Елба акостира на френския бряг!" Два дни по-късно: "Бонапарт се придвижва с войските си към Париж!" Три дни по-късно: "Императорът е пред вратите на столицата!" Ден по-късно: "Негово величество Императорът е възторжено посрещнат от гражданите нпо Шанз Елизе!" Аналоги, аналогии...

Какво ле щеше да бъде тогава , ако имаше IQ ?.........

Със всичко съм съгласен, щом е констатирано от институциите. Но да бъдат така добри да излязат и да кажат какво и от къде се разминава с решението на съда в Страсбург и решението на нашите институции. Единствено това е начина хората да бъдат убедени защо всички ние /тъпите данъкопладци - избиратели/ ще плащаме 50000 евро, пък виновни няма.

Доколкото ми е известно глобата е проблеми с документацията и процедурата. Не е по същество. Никъде в Европа не се толерира стрелбата по полицията,

Да де ама и никъде по Европата полицайте не бутат къщи с гранатомети когато трябва да хванат някой. Въпросът е от къде извадиха гранатометите и защо го гръмнаха така спешно, като можеха да го извадят за ушите както обикновенно ги вадят такива.

амии душко , ако проблема е с разледването или документацията - да кажат кой не си е свръшил работата - нали така. всичко което съм написал няма общо с това кой какъв е и какво е командвал и колко му е акъла. В България всеки трябва да носи отговорност за това което прави.

Задава се отново мутренски терор. Страната е парализирана от страх пред един видимо болен човек с психични отклонения по посока на лидерство. Простотията на този човек ще се плаща от нацията. Самата нация е като стадо, което обяснява със задна дата защо сме били общо 700 години под чуждо робство от общо 1300 години българска държава. Училището ни трябва да коригира програмата си, като включи раздел "Мутрите и мястото им в обществото ни", за да предпазим децата ни от тази чума.

Което показва, че всички тези гадости и помия върху Бойко идват от страх!!! Чакъра, Мишо Бирата, флашки, доноси, ДАНС, МАНС и тн

Стразбург, Мразбург :D Да живее Мутрата!!!!

Ма, разбира се, молим ви са! Как така някой ще има вина за нещо в този случай?! Още повече пък Бокобатенце. На кой свят живеем всички? Такъв принципен, добър човек-въплъщение на морално-етичната чистота да е извършил нещо лошо?!

"Затова главният прокурор Сотир Цацаров поиска делото да бъде възобновено и го възложи на военните обвинители в София. Те разпоредиха ексхумация на тялото и според първоначалните заключения на експертизата няма данни мъжът да се е самовзривил. Вещите лица твърдяха, че Димов е бил взривен, след което и запален, за да бъдат заличени следите. Вчера обаче зам.-главният прокурор Борислав Сарафов обаче заяви: "Окончателното заключение на експертизата е, че няма извършени престъпления от длъжностни лица." Той обясни в края на миналата година, че междинните резултати от ексхумацията на трупа на Чакъра показват, че осколките са проникнали в тялото отзад." НЯКОЙ Е МАЛОУМЕН И ВЕРОЯТНО СМЕ НИЕ, ЧЕ НЕ МОЖЕМ ДА РАЗБЕРЕМ ЗАЩО ВЕЩИТЕ ЛИЦА КАЗВАТ ЕДНО, А ЗАКЛЮЧЕНИЕТО НА ЕКСПЕРТИЗАТА КАЗВА ДРУГО. МАЙ НИЕ СМЕ МАЛОУМНИТЕ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ СЪГЛАСЯТ, ЧЕ НЯМА УБИЙСТВО ВЪПРЕКИ, ЧЕ ПРИ ЕКСХУМАЦИЯТА Е УСТАНОВЕНО, ЧЕ ОСКОЛКОТЕ НА ГРАНАТАТА СА ВЛЕЗЛИ ОТКЪМ ГЪРБА НА УБИТИЯ. И ДРУГО НЕ МОЖЕМ ДА РАЗБЕРЕМ НИЕ ПРОСТОСМЪРТНИТЕ- ЗАЩО ТОЛКОВА НАБЪРЗО ЕДНИ ДЕЛА ЗА МИШО БИРАТА И ЧАКЪРА ИЗЛИЗАТ С ОПРАВДАНИЕ КЪМ ОБВИНЯЕМИТЕ. ЩО ЛИ МИ ПРИЛИЧА ТОВА НА ПРАНЕ НА БИОГРАФИИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ? И ЩОМ ЧАКЪРА СЕ Е САМОУБИЛ, ЗАЩО ТОГАВА СЪДА ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА ОСЪДИ БГ ДЪРЖАВА ДА ПЛАТИ ЕДНИ 50000 ЛВ. НА БЛИЗКИТЕ МУ СЛЕД КАТО РЪКОВОДИТЕЛЯ НА АКЦИЯТА (КОЙТО ТОГАВА С ГОРДОСТ ЗАЯВЯВАШЕ ПО МЕДИИТЕ, ЧЕ Е ЗАПОВЯДАЛ УБИЙСТВОТО???) Е ЧИСТ КАТО МОМИНА СЪЛЗА?

Институциите започват постилането на червеното килимче за Мутрата!

Естествено, че няма престъпление! Как ще има, след като главния извършител /ББ/ отново се кандидатира за шеф на държавата???

Един престъпник по малко! Навсякъде такива ги убиват без предупреждение! Този също е можело да убие доста полицай,нормално е да го взривят и убият! За такива не ми е жал,колкото по малко престъпници на този свят,толкова по добре!!!

дкми

Едва ли е можел да убие доста полицаЙ, виж... полицаИ - може, да.

" Прости им Господи ! Те не знаят какво говорят........"

по твоята логика, нашите политици системно затриват населението с политиката която водят. доста доста хора се самозапалиха. Предполагам че това ни дава право да ги избием ?

Баце Бойко, ти ли си бре ?

дкми

Според нашите съдии престъпление няма, според Страсбург обаче - има. Защо ли вярвам на вторите?

от простотията българска буда отново е безсмъртен и излиза че пак ще бъде божество без грехове- аз казах -а доколкото за правосъдие просто институцйите трябва да се закрият разбирай прокуратура съд

"Институцийте" не може, но виж институциите - да !.....