Осъдиха България за непълно разследване на престъпление

Европейският съд по правата на човека в Страсбург издаде осъдителна присъда срещу България заради непълно разследване по престъпление, съобщено от жертва.

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха България за непълно разследване на престъпление | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля нека всеки да види от тези линкове тук по какъв престъпен и крайно несправедлив начин бях обвинен аз от второ РПУ на МВР-Варна от старши разследващ полицай М. К. по ДП 1991/2013 г. и 1852/2013 г. чрез склоняване на свидетели да лъжесвидетелстват срещу мен от страна на ст. разследващ полицай М. К. и чрез подправени и фалшиви показания аз бях несправедливо обвинен от полицията и изправен пред съд, където бях признат за виновен, но сега малко преди края на обжалванията ми истината се разбра по моя случай и свидетелите си признаха писмено по делото как от полицията са ги карали да лъжесвидетелстват! link link https://link

Амииии - точно в онзи период тиквата се занимаваше с търговия на плът...

струва ми се, че в бг нещата не могат да бъдат решени по съдебен ред, прекалено много мафиоти, които се правят на полицаи, съдии, адвокати, бизнесмени и т.н. надминахме талибаните, а италиянската мафия я сложихме в джоба си !

От горната информация става ясно, че ПОЛИЦАИТЕ - 2 броя, са част от организираната престъпна група за трафик на проститутки. Поради тази причина и ... следствието е забуксувало... Хора, това е страшно! Държава и мафия остават сраснали, независимо от това, че сме в ЕС!

Когато Държавата е осъдена е редно да изисква на свой ред парите от виновните лица. ДА се заведе ново дело за да се установи кой точно не си е свършил работата и защо. Така полицаи, следователи и съдии ще почнат да си вършат работата по-съвестно и стриктно.

в районните управления царе пълна мафия и шуробаджанащина -и аз съм потърпевш от всичко това -плаща им се от престъпниците за да не си вършат работата а отзелно получават заплата че ужким си я вършат-нямам думи каква мафия е в българия -ако не ми се беше случило никога нямаше да го повярвам

Някое Цацарче и Руми Ченаловка си "свършила" работата.

България не е длъжна да поема вината по осъдителните присъди от Страстбург,а да ги препраща към действителните виновниците,допуснали това да се случи.И най -важното същите да . си плащат наложените им парични обезщетения.Айде стига да плаща народа!

ЕСПЧ може да осъди страни като България и Румъния, но за същите неща няма да посмее да осъди германия и Австрия примерно.

Не можеш да сравниш немското законодателство с българското.Едно от най-добрите,с едно от най-корумпираните.Там е немислимо такова нещо,излези от село да видиш какво означава държава и съд.Не слушай какво ти разтегат политиците

И немското правосъдие е точно толкова корумпирано колкото и българското. Просто цените са различни. А за ЕСПЧ говоря от личен опит, дело срещу Австрия за нарушаване на определена директива.

И аз ще съда държавата в Страстбург,точно поради тая причина,Човекът на прокуратурата ме окраде,направи си само признания,а прокуратурата все още не може да открие престъпника.Всички го пазат понеже е роднина с тях.Живея вече в чужбина след тоя случай и след някоя година,погвам държавата в Страстбург.Направо се уплаших до живот като разбрах каква шуробадженащина и корупция е.Само обикновеният човек си мисли че има закон в БГ.

d4

не разбрах нещо да се е променило в съд.система през тези 15 години....

25,а не 15 години!

d4

имах предвид статията. иначе си прав. може да минат и още 250 години. колко му е....

Само народен съд за съдиите,съдийската система и незаконосъобразните съдебни решения влезли в сила... Това е единствения начин - народен съд в тези случаи.

Нали имаме правосъдие-пак ли глупавия народ ще плаща.

Като няма държава ще се върнат групировките мутри да ни пазят !

НЕ ДА СЪДЯТ БЪЛГАРИЯ,ТОЕСТ НАС БЪЛГАРИТЕ А ДА ОСЪДЯТ СЪДИЯТА НА ДЕЛОТО,НО ОТ СОБСТВЕНИЯТ МУ ДЖОБ.ТОГАВА ЩЕ ИМА НАИСТИНА ПРАВОРАЗДАВАНЕ В НАШАТА ДЪРЖАВА.АКО ТОВА НЕ Е ВЪЗМОЖНО ТРЯБВА БЪЛГАРИЯ ОТ НАШЕ ИМЕ ДА ОСЪДИ ТОЗИ СЪДЯ,КОЙТО Е ИЗДАЛ ТАКАВА ПРИСЪДА.

А бе докога ще пишете глупости всички за съдиите! За всички интелегентни хора е ясно, че проблема в съдебната система е ПРОКУРАТУРАТА! Пише го и в статията! Прокурорът е господар на разследването на в сяко престъпление. Ако е водено некадърно, и след това се напише един некадърен обвинителен акт, съдията не може да осъди подсъдимия, само като каже някой "ТОЙ Е". Съдията съди само по закон и факти. Един прокурор, като му плати който трябва, пише един некадърен обвинителен акт и той пада в съда, ако не на първа инстанция, то на следващите. Истинските престъпници нямат проблем да ги разнасят по медиите. Важно е накрая да ги оправдаят, поради нарочно написани некадърни обвинителни актове! Не съм юрист, но мисля и чета!

Ами тогава защо да хрантутиме 2500 съдии?? След като от тях не зависи нищо???

След като държавата не може да се справи, следва саморазправа!

Съгласен съм на 100%! Нали знаете приказката за неволята? Така че, ако сами не си помогнем и Господ няма да ни помогне!

Е нема такава държава. Навсякъде е пропито от корупция...корумпирани чиновници,полицаи,магистрати,политици...И така вече 26 годинки,Живота ни мина, а ние си трайкаме,хортува ме си, и те си.....яко,постъпателно и редовно... Много тъпо племе сме! Бог да пази България!!!

1.имената на разследващите,прокурорите и съдиите трябва да бъдат обявявани публично в такива случаи!!! 2.ако както в този случай,съдът(в този случай Cтразбург) присъжда в полза на тъжителя,то трябва да се въведе закон за облекчаване вината на обстоятелствата,ако евентуално роднините на тъжителя поемат нещата в свои ръце!!! 3.референдум за смъртната присъда!!!

Тая кифла дето си е правила кефа пък сега иска и пари да и дадът да вземе да се засрами!! България не й е касичка! А ЕС да не ни се бърка!! Нали ужким бяхме независими???!!??

на маика ти да се случи дано, ако вече не и се е случило и ти си плод на това!

ти си за психиатър

Ей, Козунак! А ако бяха теб изнасилили, друга песен щеше да пееш.

Не се знае-може и да се зарадва.

Какьв бесен бе? Ти си Идиот!

В България е трудно да бъдеш почтен и честен?! Тежко е да бъдеш талантлив и възвишен?! Опасно е да бъдеш искрен, последователен и полезен за обществото?! Ако добрите хора не се отърват от страха, не се организират и не се противопоставят на егоизма , мързела, лакомията, цинизма, лъжата и наглостта - лошото ще се засилва и животът ще става още по-невъзможен!!! Всичко си зависи от нас!

За къде повече господин съдия ! Нали си давате сметка ,че 5000 и повече лева за стандарта в България е огромна заплата ! Аз съм лекар и не смея да сънувам вашето възнаграждение,но не си убивам пациентите заради това. Не им взимам и допълнителни пари ,за да го лекувам. И ако вие си признавате открито,че сте подкупни, то тогава защо аз трябва да плащам с моите данъци вашата подкупност ? И още нещо - ако наистина искахте нещо да се промени в системата ,борете се за промени на несъвършените закони,срещу корупцията в съсловието си ,срещу неспособността на съдебната система да довуюърши делата си докрай и явни престъпници да отмъкват заграбеното от нас и нашите родители ,напускайки пределите на България заради вашето съсловие ,господин съдия ! И не ми казвайте,че е заради заплатите ! Въпрос на морал е господин съдия ,каквото за съжаление липсва в съдебната система от години !

Европеиския съд да не се меси в делата на суверена българя. защо не си гледат разпадаштата система ами тръгнали да се бъркат на другите. българите сме сто път по красиви по умни и морални. Единствено путин ше ни управи

Абе чакай ти путин да те оправи, излез по-добре на магистралата.

Вие за буква "щ" в българската азбука имате ли спомен от 1-ви клас? Да сте чува ли, че всяко изречение започва с ГЛАВНА буква? А да сте чували, че имената на държавите и собствените имена се пишат с ГЛАВНА буква? Очевидно на много от часовете по български език не сте присъствали. Това съвсем не Ви притеснява да раздавате съвети и квалификации по форумите. Завиждам Ви на самочувствието и си обяснявам защо държавата ни е на този хал. Боже пази БЪЛГАРИЯ от неграмотници с дипломи за 2-3 висши образования!

трябва действие, а не бръщолевене по форумите! ако не действаме- то си е за наша сметка! НИКОЙ НЯМА да дойде и да ни оправи! всички идват да се накрадат и няма как да си подпишат сами присъдите, като направят съдебната система да работи като хората! НЯМА КАК ДА СИ ГЛАСУВАШ САМ ПРИСЪДАТА, КАТО ОПРАВИШ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Поздравителна картичка от Европейския съд е това за празнуваща България! Полицията е крайно време да почва да се чисти от цялата пасмина използваща униформата за вършене на престъпления - нещата са трагични. И стигат до най-високи нива. Редовите полицаи са масово с паралелен частен бизнес на имена на роднини, масово комисионерстват от джебчии, измамници и сводници, което е отвратително и безумно за страна искаща да е в Шенген

Браво на жената за упорството и смелостта много силна трябва да е като се има в предвид кои са и били противниците. Трябва да я направят премиер или президент -веднага ще гласувам за нея .

В България няма правосъдие. Честит празник.

"радвам" се, че съм българин. Кавичките не са случайни!!!

Ако всеки от нас се позамисли, с удивление ще открие, че все за нещо би могъл да осъди тая невзрачна, мракобесна държавица. И когато това стане ежедневие и паричките за обезщетения просто няма да ги има, предполагам, че на никого няма да му се става политик.

да обясни на съдийската гилдия, че парите за исканите от тях увеличения на заплати са отишли за обезщетения и разноски по делата в Страсбург. Мизерни и нагли лентяи.

е редно съдии адвокати и прокурори които са влачили делото да платят сметката . Веднъж като се опарят - няма да посягат . Защо народът да плаща за нещо че някой не си е свършил работата.

Ами и да се разследват защо се се стигнало до тук И дисциплинарни уволнения за уронване "престижа" на съдебната институция в България.

Ще платят, колкото ще плати Борисов за убийството на Чакъра.

Ха, ха, ама той, Чакъра де, си беше за трепане! Дай боже повече такива убити като Чакъра!Всички като тоя Чакър - под ножа! И такива като ТЕБЕ - СЪЩО!!!

Причините трябва да се търсят в ниското заплащане на нашият труд. Това е причината за ниското му качество.

Имам две свободни мотики и кирка. Заповядайте в северозападнала България.

Какво толкова искате от родната милиция? Те са само едни регистратори на престъпленията, за да не остане някое престъпление незаписано за историята на рухналата държава.

Най-добре е да се въведе закон глобите на такива тъжители които наистина на са получили възмездителни присъди на явни престъпления ,да бъдат плащани от съдиите и прокурорите бавили делата нарочно,за да изтече давността им и ,да скрият престъпните полицаи от закона . Тогава ,когато плащат от собствения си джоб за заобикалянето на закона ,може и да се промени нещо .Против съм да им се дават допълнителни възнаграждения ,при положение,че лекарите са в такова мизерно положение ,също и учителите ,и които в голямата си част работят за мизерни заплати .

ЗА НЕПЪЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ???? ХА, ХА, ХА, , ТА ТОВА СИ Е ЕЖЕДНЕВИЕ, ИМА "ДОБРИ, ЛОШИ" ЗАКОНИ, НО ИМА ЛИ НЯКОЙ ДА ГИ СПАЗВА ИЛИ ПРИЛАГА?????? ХА, ХА, ХА

къде са тези полицаи, кои са, кой е този прокурор сега, кои са съдиите, сега КОЙ освобождават.. !??

За Мишо Бирата или Чакъра пишете?

Не, пишем за бетоновите червенотиквеничковчета и малоумниците от юруш.

Защо ги криете, изродите?

И тия искат още пари...та те нищо не правят...

Мафия

я да видим дали сега ще осъдят и германия за непълно разследване по случая Eдати??? които не знае, да прочете в нета

Правосъдие хахахахаа

да им вдигнем заплатите а..?