Рекс Тилърсън нарекъл президента Тръмп ”дебил”

Рекс Тилърсън нарекъл Тръмп "дебил" на среща в Пентагона и заплашил да подаде оставка заради разногласия с президента.

Обратно в новината

Коментари - Рекс Тилърсън нарекъл президента Тръмп ”дебил” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цяла вечер го питат Рексчо ,мошенника от Ексън Мобил по телевизиите тук и нито веднъж не каза; Не не съм го нарекъл Морон!Ами как да каже като поне 3 пъти му е викал така?Ама сигурно неговият приятел Путя ,друго ви е заповядал да квакате!

И твоята не е за завиждане! Миеш чинии и тоалетни, за да се спасиш от руснаци, те пък ти назначават президент... Гръмни се да се спасиш от мъките!

нищо повече :)

Не се говори така на президент, но в случай , когато напрежението за война е голямо и президентът не си затваря устата може да се мисли за по силни думи, но и това не трябва да стига до широката публика. Освен това в САЩ никой няма да осъди никого за такива думи, защото търсят резултата, а не гледат формата. По онова време северно корейския пъдпъдък не спираше да се кани на съседите и щатите.

Тръмп проправя път за щерка си и зетя ционист на следващите избори. Решено е, САЩ трябва да имат жена президент, дори тя да е ционистки пудел. Но е възможно и да нагласят директно зетя. САЩ имаха трима президенти които не бяха на каишка и умряха, а Кенеди си беше католик. Това е като да заковеш сребърен пирон в тялото на вампир. Гори го та пушек се вдига. И знаем как свърши тази история. Анализаторите са прави като сравняват американците с зомбита, индивиди НЕ притежаващи критичен ум!

100 ГУЩЕРА = 1 БЕНДЖАМИН ЧЕ БАЙ ТРЪМП НЕ МОЖЕ ДА ПОСОЧИ НА КАРТАТА ГДЕ Е БЪЛГАРИЯ :))) ...

КАК СА НЕГРАТА БРАТО ? ...ПОРЯТ ЛИ ПОРЯТ ЛИ ТЕ КАТО РИБА ....

много платени дебили на сорос бе ...а иначе Рекс Тилърсън директно каза че това е поредната измислена новина от фалшива медия и че в неговият екип никой не ползва такъв просташки език ....Рекс Тилърсън е супер възпитан и коректен мъж а този каруцарски език е присъщ само на левите комунисти и фашисти

Dа ама като говори за простаци говори като путиохващача....Donald..

ти селски педйо ги хващай за пакета а бай ти Тръмп си знае работата

богат не значи умен ,а душевно болен !

знам , ама ти си психично болен !

Не го е срам! Сега в знак на извинение, да го нарече Олигофрен !

Американосите имат съвсем друг начин на мислене. Особенно в политиката. Когато казват "да" значи е "не" и обратното. И най-много обичат да забиват нож в гърба. И са страхливи и лицемерни - особенно политиците. Никога да им нямаш вяра.

докато руските политици са прекрасни хора, прями и безстрашни!

Не зная. Но по начина по който репликираш означава, че признаваш за американосите, но и търсиш оправдание че виждаш ли и другите правели така.

тои правилно е казал дебил, като, обаче, е имал предвид путин.

Учи българска граматика, любителю на дебилите.

граматиката ми е перфектна.

поднесена ни от Моника и компания.

Този Тръмп е същия дебил като тъпия цар симеончо. Логично е, и двамата никога нищо не са учили и не са работили, и мозъкът им не се е развил.

негов съветник публично да го нарече дебил и го е оставил на поста му значи наистина е дебил.

как да го нарече - мекото пишльоче?

на дебил? Чак сега ли го е разбрал?

Погледнете им мутрите, те и двамата са дебили!

Е, не е ли верно?!

Кой - "Ен Би Си нюз" или държавният секретар на САЩ лъже? Всъщност, при това положение, доколко да вярваме на тия хибридните-медии, политици, партии. Това е една от съвсем немаловажните причини защо САЩ достигнаха до нивото на най-големия длъжник в историята на света. Когато лъжеш, лъжеш и опонента, но и себе си... ще им трябва поне още 1000 години държавност, за да осъзнаят някои истини, то нищо не идва даром. Като им се наложи да си плащат борчовете, всичко ще си дойде на мястото.

леко бе, пуяк, ще получиш инсулт, ако имаш мозък :)

Защо ли не вярвам на този цирк?

АМЕРИКАНСКИ ДЕБИЛ , АМЕРИКАНСКИ:)) ... ЩОМ ИМА "АМЕРИКАНСКАТА РАБОТ", "АМЕРИКАНСКИ ОБИР", "АМЕРИКАНСКИ СНАЙПЕР" И Т.Н "АМЕРИКАНСКИ РАБОТИ" ЩО ДА НЯМА И ДЕБИЛИ ... ТАКА ДЕ АКО ПИТАШ ТРЪМП КОИ СА КИРИЛ И МЕТОДИЙ НЕ ЗНАЕ :))) И ШЕФА НА ПЕНТАГОНА НЕ ЗНАЕ :)) :)))

между другото рекс изглежда като човек който може да каже и на чингис хан - морон ама преди малко го е отрекъл за тръмп

Даа, за истаблишмънта Тръмп е дебил, защото разкри най-неудобни истини: "По време на дебат, Тръмп излага лъжата за войната в Сирия: Няма такова нещо като умерени бунтовници. Русия, Иран и Асад убиват ИДИЛ", ("Trump exposes Syrian war lie during debate: 'No such thing as moderate rebels, Russia, Iran, Assad are killing ISIS'", 10 Oct 2016, Signs of the Times). "Тръмп казва Путин не влиза в Украйна" ("Trump Says Putins Not Going Into Ukraine", July 31, 2016, New York Magazine). "Доналд Тръмп : В Крим предпочитат да са с Русия" ("DONALD TRUMP : EN CRIMÉE ON PRÉFÈRE ÊTRE AVEC LA RUSSIE ", le samedi 13 août 2016, PanDoktor - Scythica). "Тръмп предупреждава, че грипните ваксини са най-голямата измама в историята на медицината" ("Trump Warns Flu Shots Are The Greatest Scam In Medical History", Posted on January 27, 2017, Your News Wire). И още защото: "...за първи път след Франклин Рузвелт, срещу интересите на Уол Стрийт и Сити-то се изправя един президент, когото те не контролират и който не произхожда от тяхната имперска идеологическа структура. Същите кръгове, които провокираха асиметричните войни в Ирак, Либия, Сирия, Украйна, днес са се хвърлили в широкомащабен антируски лов на вещици чрез медиите, Конгреса и неговите разследващи комисии, тайните служби. А целта е да се отстрани Тръмп от властта ... според някои дори и чрез убийство...", писа на 24 август на сайта си френската политическа партия "Солидарност и прогрес" под заглавието "Рашагейт: детайли от разследването на една измама" ("Russiagate : éléments d'enquête sur une imposture", La rédaction, jeudi 24 août 2017, Solidarité et progrès). Ама може пък и да оцелее, бай Дончо. Нали писаха, че бил нашенец от Трън!

абсолютно тръмп е единственият партизанин в сащ криеше се в една мандра последните 20 години

Скоро ИДИЛ ще поеме отговорност.

Божа работа!

Ето кой разпространява фалшиви новини на принципа една жена ми каза. Големите известни медии.

Това е хибридна война. Тилърсън не е казвал и не знае дори за това,но се тиражира за тъпите читатели. Да но беднотията в Русия си е факт и се увеличава,това е важно. С плямпане няма да се нахранят мужиците и севернокорейците. Иначе правене на оръжия си продължава до следващото топене след скапването на РФ както стана след "ВЕЛИКИЯ" СССР и Соца. Безумия,Безумия пак на гърба на простите.............

Правилно другарю да громим мурзилките!! Най-накрая си дойдохме на думата - рашките, водката, пияната мецана и балалайката! Нищо, че темата е за това, че Тръмпчо - мекото пишльоче, е наречен от държ. секретар на ФАШ - дебил!

Вервам им на тия, също толкова, колкото и на Блиц, примерно.

Можете ли да посочите поне един служител на Путин, който да е дебил? Не нали? Няма как Тръмп, който е назначен от Путин да е кадрова грешка. Това не са ви суджуците на баце, боршошите на кака или делянчовските простотии по Хасково. Щом го е поставил на този пост, значи че е железен. Дори Рекс да си е изпуснал нервите, това няма значение. Важното е работа да се върши. Нека не се бъркаме в работите на Руската Федерация, защото сме малки, като порастнем, тогава ще говорим.

Не. Рекс е пич. Тръмпи също. Соросоидите се опитват да ги разединят, както напрвавиха с доста хора от екипа на Тръмп. Тръмп не трябва да отстъпва повече.

В Белия дом започнаха да си говорят истини

няма логика ,защото дебилите не знаят какво значи истина .

Напълно очаквано от глобалист, като Рекс Тилърсън. Глобалистите са пълни боклуци и нямат срама. В скоро време Тръмп ще му бие шута на тоя идиот!

А Тръмпи не е ли глобалист? Иска да срине КимЧенУн,а той е бая далече глобално погледнато?

е и аз наричам русофилите - дебили ама ква е ползата?? а не съм и рекс

По-големия процент са дебили но има и малко платени и те кандърдисват дебелоглавите когато решат да се позамислят с малкото си собствен мозък:)

Вие двата пеуала що не вземете да се вземете? Хем за вас добре хем ще се успокоите взаимно и няма да досаждата с тъпотиите си.

Захарина! Твойта нежна снАга ще укротя с моята тояга!

- По информация на медията, която цитира 12 настоящи и бивши американски високопоставени длъжностни лица - И какво цитира, като не виждаме нито цитата, нито автора му ?! Новина тип ЕЖК - една жена казала ..

"Американският държавен секретар обаче опроверга тази информация." Дали не се касае за инсценировка на CNN? Или поредната "разработка" на щаба на Килъри?

Може да е провокация на ИДИЛ!

Фейк нюз?

...само дебил???То това е нещо като добър/4/ по скалата на атлантическите ценности.Я прескочете до нас да видите какво става .Нали сме добри ученици и отлично сме усвоили атлантическите ценности има да се чудите на ГЕРБпохвата и вокала...

амче то си е истина, ама килърито беше сто пъти по-отвратна

Килърито ви е неудобно на русофилите,затова

Гледайте майтап, ако Тръмп не изкара мандата, как някой в България ще си изяде шапката (може и връзката).

Ние като колониална държава въобще не ни пука кой от там ни подава суджука! (не за ядене,а за милувки и после си и плащао като купуваш стари ф-16) :)

Шефката на Нашето "Външно", Захарина, винаги се бута като Тесна коза, в краката на Президента, за да му обира, Парлета и франсета* пили вино в самолета

Море Захарина квато е мома батко ти ш'я качи на Олимп и тя ще хвърли свойте очила!

Абе, защо се карате. И двамата сте дебили!

Изобщо не е дебил . Вижте му усмивката, най обикновен идиот е.

Га ти напрайш неколко милиарда и то не от прости к.рви дрога или рекет с брадва то тогава, в този час може и да ти повярвам аз!:)

И СЪМ РАЗОЧАРОВАН ,ТОЙ ПРАВИ ВСИЧКО ОБРАТНО НА ТОВА КОЕТО ОБЕЩАВАШЕ,ЯВНО КУКЛОВОДИТЕ ЗАД ПАРАВАНА СА ГО ХВАНАЛИ ЗА ТОПКИТЕ И ГИ СТИСКАТ ПРИ НЕЖЕЛАНО НЕГОВО ДЕЙСТВИЕ

Аре,арене лъжи. в Масква няма как за тръмп да гласуваш ти:) Надухте си едни пропагандни балони и после ви криво, че Тръмп не скочи в тия червени панталони:)

Едва ли кукловодите. Дъщеря му и зет му, са го хванали яко за топките ...

Може ли да предложа на "програмистите" от "велиокия" екип на дир.бг да добавят командата рефреш на ферейма с коментарите след като човек пусне нов? това ако може да го направят в почивките между "Извинете за неудобството поради голямата натовареност сайта не бачка"

Браточка, това са софтуерни подобрения за което трябва да се инвестират пари. Новите собственици са си платили и очакват всичко да им работи на шест, но няма такъв филм и още не са узряли за идеята, че трябва тотално да си сменят фейса и програмата стояща зад това. А това са доста кинти, ако искат да поддържат все по-спадащото ниво на този сайт.

Crazy Space

Кви пари бе, един ред код е даже прост html да изпише php пи то:) Всъщност съм готов на дъмпинг срещу общата заплата на всички некадърници от "екипа" да издигна този сайт на съвременно ниво:)Като бонус и задължително условие ще искам смяна на администратора на клубовете.:)

То там хвани единия, удари другия. Всичките са един дол дренки ...

Друго си е Путин, бетон;)

Путин сам нищо не струва. Но за разлика от краварите, Путин има ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН екип ...

То там в голямата ферма ако не си дебил не можеш да заемаш висока държавна длъжност

А тука в малката е съвсем различно,а? :)

Това отново е руска намеса. ФСБ и Путин са подскокоросали Тилърсън да каже на Тръмп, че е дебил

ако Шойгу беше казал това за Путин сега министър на отбраната щеше да е мойгу:)

Какъвто народът, такъв и пЛезидентът им. И то не защото народът е изначално дебилски, а защото бе дебилизиран от параноичната "американска мечта" и най-вече от еврейската масовокултурна империя Холивуд.

Да го съдят за издаване на държавна тайна.

да попитам?? в BG-то,... дали има дебили??;))

Риторичен въпрос след като сме колония н дебилскката ос!

те така си говорят гальовно

Fake News!

you elected a clown, you get a circus

Поредната говежда пръдня, този път от Е-БИ-СИ.

Бре бре ..явно си ял говеждо снощи, щом пръднята ти мирише на говеждо, смърдел такъв.

Е то голяма истина открил Тили че се е сдружил с дебили:)