Загинали и ранени при размирици във Венецуела

Най-малко 7 души загинаха, а 61 пострадаха тежко, след като недоволни граждани излязоха на протест заради спорните резултати от президентските избори във Венецуела, съобщи главният прокурор на страната Луиса Ортега.

Обратно в новината

Коментари - Загинали и ранени при размирици във Венецуела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американците първо разболяха (умориха)Чавес, второ ще сложат своя човек и трето майка им жална на венецуелците, тъкмо малко живнаха."Бай Вълчан" не прощава, вижте как ни опоскаха за 23 години. Тия тарикати винаги намират съмишленици в набелязаните за бастисване страни, като например у нас: Луканов, Младенов, Костов, Станишев, (М)ърсев, Куневи Сталинки и върхът на сладоледа Борисов. ЖМЖ беше само стръв на въдицата и сега се кефи привелигрованта си тлъста пенсия, горна граница, за която няма.

Абе, аланкоолу, ще изкараш американците виновни и затова, че си толкоз прост! Комунистическият номер винаги е един същ - някой друг отвън ми е виновен, че не мога да се справя с проблемите си... А пък в същото време много ми се иска да съм на власт. Язък за хубавата Венецуела, ще я превърнат в комунистически изолатор подобно на Куба. От червени леваци какво друго да очакваш...

Венецуела явно навлиза в следващата фаза на "Боливаристката революция" - фазата е "Не ме бутай, сам ще си падна!". Иначе е забавно - при разлика от 260 000 гласа (под 1% от подадените гласове), те проверили 54% и са сигурни в крайния резултат! Това е точно като у нас и като в САЩ.

При нас със толкова протестиращи правителството сдаде власта а във Венецуела назначиха на власт. Все пак това е Венецуела!

...едно и също. Нищо чудно, това е заложено гинетично. Преди хиляди години на две различни места на земята е открит алкохола и производството на хляб. А чупенето на глави е къде по-лесно.

НЕЗАБАВНО създаване партийни структури на Политическата Партия ГЕРБ във ВЕНЕЦУЕЛА! ГЕРБ днес е Левски: Нас ни освободи от тиранията, да освободи сега и други поробени народи! Борисов, Цветанов и Дянков - във ВЕНЕЦУЕЛА!

Незабавно ПЪЛНА ЗАБРАНА за продажба на оръжие и ПЪЛНА ПРОДАЖБА на оръжие!

НЕЗАБАВНО хуманитарни демократични пазарни БОМБАРДИРОВКИ ОТ ВЪЗДУХА на Венецуела! БЛОКИРАНЕ на всички банкови средства за стимулиране на демократичните промени!

НЕЗАБАВНО зона ЗАБРАНЕНА ЗА ПОЛЕТИ над Венецуела!

само кадето внедрат евреи-ж виж китаи драги *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А Будистан нормална държава ли е, гробарче?

Мдааа щатите се намесиха много здраво. Що си мисля, че ще им се върне рано или късно??

Където има комунизъм има фалшификация на избори, терор, режим на ел. енергия и мизерия. Тая популистка система е в състояние да разбие и най-богатата на ресурси държава. Има разбира се и друг начин на използване на ресурсите вижте напр. ОАЕ, Саудитска арабия и др.

Така е, пример са "демократичната" държава САЩ и избирането на Буш младши. Тогава беше най-очевидно и грубо, а в другите случаи не сте го разбрали. В УСА УМАШЕ ЛИ КОИМУНИЗЪМ?

Да видим дали пак ще имаме "цветна" революция внесенаот бреговете на Потомак, или ще си караме по старите методи на банановите такива.

готви се поредното евреиско разграбване на дарява-те не са цигани да крадат на дребно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Старите методи на ЦРУ в действие. Сега очаквам да се появи и опозиционна армия от демократи. Лошото е само че съседите недолюбват Щатите и няма как да стане варианта Сирия

При комунизъм как може да е нормална държава.

ЗАСРАМЕТЕ СЕ ! ВЕНЕЦУЕЛА ИМА БЕЗПЛАТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ , ОБРАЗОВАНИЕ , ОТЛИЧНА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА . И ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО ? ЗАЩОТО ТЕ СИ ВЪРНАХА ПЕТРОЛНИТЕ КОМПАНИИ И ДЪРЖАВАТА ПЕЧЕЛИ . ЗАГУБИХА АМЕРИКАНЦИТЕ...

НА ТОЗИ СВЯТ НЯМА НИЩО БЕЗПЛАТНО, ВСЕ НЯКОЙ ПЛАЩА, ЗАВИСИ КОЙ И ПОД КАКВА ФОРМА!

Иначе казано няма да си мърдаш пръстчето и всичко ти е уредено? Май не ти се работи много а?

Какъв е проблемът да работиш и да живееш като бял човек? Или вие предпочитате да хората да работят като скотове за мизерни пари и да не получават адекватно образование и здравеопазване спещу данъците, които внасят? Така ви изнася, нали? По-добре да си ни държите в третия свят, а ако може и в четвъртия.

Нищо положително няма във Венецуела. Засега се отличава с най-висока инфлация и тай-голяма престъпност в цяла Америка. По ниво на корупцията е в "челната" петица на света. Огромните нефтени запаси се пилеят и крадат - преди Чавес печалбите се прибираха от чужди фирми, след това - от него и приближените му "другари". Една малка част се подхвърля на мързеливите бедняци, за да кротуват в блажено неведение като прасета в кочина. В близко време тая сталинистка система ще рухне с гръм и трясък!

Най-голямата престъпност е в Ходнурас. Дано и останалата ти информация не е от въздуха.

Има режим на тока, скрита безработица, диктатура - с една дума комунизъм от всякъде!

А Будистан комунистическа държава ли е, гробарче?

ако знаеш венецуелците как емигрират от "социaлната" си държава, лошо ще ти стане.

Спечели...родата и най-близките гъзолизци на маймуната Чавес!

За проповядване на расизъм се полага затвор, момченце! Затова внимавай със расистките си изцепки!

Чавес и сегашния мунаследник са явно клонинги или деривати на източноевропейски сталинисти от 50-те години!

Да се забрани лихвата под каквато и да е форма и нещата ще си дойдат на мястото.

Аз викам и парите да премахнем! Особено за комунистите -нали не харесват тази система...

Това още преди осемдесет и повече години го е казал Хитлер.Капиталът трябва да е в производството и в полза на държавата,а не за лихварство и банкерство.

Протестират, за да си подарят отново нефта на чуждите компании.

Венецуела въпреки че е 3-тия в света износител на петрол е станата с най-бързо разрушаващата се икономика. Никой не иска да работи и чака да му плащат. Това да ви е познато?

Малоумник, нефта не Венецуела се краде под една или друга форма от чужди компании от началото на века бе, кретен. Ако не беше Чавес да пооправи малко нещата, мизерията щеше да е още по-голяма.

капитализма,кредита,е алфата и омегата.кредита е миналото,настоящето и бадещето.кредита е надездата,вярата и лубовта кредита е свободата.без кредит капитализма не мозе да саществува нито на теоря нито на практика.зивота на кредит е капитализам.вапроса е-докога? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не взимай кредит никой не те задължава

да не взема кредит.за да сум свободен трябва да взема кредит.иначе трябва да зивея с мечките и валците. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

изключително погрешно е да се смята че капитализма и фашизма (нацизма) са близки всъщност близките доктрини са комунизма, социализма и фашизма (национал-социализма): силна държава и липса на свобода капитализма или свободната пазарна икономика са на другия полюс - свобода на хората и предприемачеството

и ти вярваш в последното?? блажени са вярващите

Ти в какво вярваш в Ленин, Сталин Хитлер, Мао, Червените Кхмери, Башар Асад, Ким чен ир. Ами щом ти харесва отивай в Северна Корея. Там е поголовно благоденствие, всички отиват едновременно в кенефа и серат само по команда, за храна не става въпрос - ако успеееш да опасеш някоя ливада без да те гръмнат си щастлив. Това е комунизма!

Ти пък, къде задълба! В случая става въпрос, дали печалбите от нефта да се изнасят от държавата или тя да ги ползва в социалната сфера (здравеопазване, образование).

Фашизмът е най-реакционната диктатура най-реакционните, най-шовинистичните, най-мракобеснтите слоеве на финансовия КАПИТАЛ... А сега позинслете, има ли нещо това определение с диктатурата на Буда и Цвинокио.

е много либерална и крехка система.ако няматварда рака,тез лудетини наричащи себес демократи,сеизсират на метеното.вива лукашенко!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мръсните капиталисти трябва да се бият дори и на снимка.

Американските империалисти много се надяваха, че смъртта на Чавес (дали и в този случай ЦРУ не е помогнало) ще им възстанови статуквото на колонизатор или поне на експлоататор на ресурсите на Венецуела. Уви, Латинска Америка все повече се осъзнава. Също и Азия, в известна степен. Само Европа лиже подметките на янките, без да осъзнава, че САЩ всячески действат срещу интересите на Европейския съюз.

В момента Чили е една от проспериращите и спокойни държави в света. Оставям на вас да анализирате коя е причината .......

Така комунягите провеждат избори!!!

Същото ни чака и нас на 13 Май. Дано да е без жертви.

Фашистите и капиталистите разбират само от едно: здрав бой и после ликвидация до девето коляно! Не както тук, всички фашисти и капиталисти оставиха по няколко деца и те си отмъстиха на народа и държавата след 1989г.!

Споделям напълно твоето виждане като главен лекуващ лекар-психиатър.

Точно така...аз съм за тоталитаризъм от сталински тип.

Това важи с пълна сила за комунистите. До десето коляно.

Ако някой види комунист само да ми го покаже!