Разкриват рекордните 791 избирателни секции в чужбина

Има обаче списък с повече от 10 държави, в които изобщо няма да има такива

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аферим Трифонов ДБ и Мутривън ! Без вас,250 хиляди турци,повечето ме разбиращи и дума български, ще добавят 20-30 нови депутати, към турската партия ДПС. Ашколсун!

ГЕРБ няма как да купят циганите, в чужбина никой не гласува за тях и резултата им ще е смешен... ще са трети или четвърти с 12-13%. Само Калинките ще гласуват за пиявиците от ГЕРБ. Тиквата отива при бай Ставри. Няма съмнение.

Боли ни за ГЕРБ, но вие не може да спите толкова ви е страх от тях, кажи обаче за ДПС колко процента ше има сега?

До сега правителството не е направило нищо за изборите само си назначава свой хораа на важни длъжности-

А при нас кога ще има секция

честито първо място на ДПС

Когато премахнаха тавана за брой секции,ни убеждаваха,че в Турция броят ще скочи с 5-6.Сега се оказа,че са се увеличилш с 86. Не знам дали и нормално бъдещето ни да зависи от хора,които не живеят в страната и гоиляма част от тях не говорят и български език?

анти ДПС коалицията ще осигури повече гласове за ДПС

ИТН си мислят, че гастарбайтерите от Европа ще гласуват за тях, а всъщност отварят вратите за турците.

Решение - забрана на двойното гражданство, закриване на всички ЕТНИЧЕСКИ партии ( както е според конституцията).

Радев лапа на Доган.

А ти - на Радев.

Повече хора ще гласуват най вече в Турция.Та резултата на ДПС ще е прекрасен.

Повече от Прекрасен!!!! ЩЕ СЕ БИЯТ С БСП ЗА ТРЕТО МЯСТО! НА КОСЪМ!

Интересно, избирателите в Турция и “ромите”при машинно гласуване как ще се справят като повечето не могат да четат на български

Защо хора които са избягали от България ще определят политиката в страната, това е глупаво. Само хората които плащат данъци в страната трябва да имат право да гласуват.

Зада си в чужбина има много причини! И бягаха през соца. Сега или се ходи на екскурзия на почивка командировка емиграция Само шофиорите на камиони представи си колко са?!

Има една много важна причина:При положение че гласуват само живеещите в България ДПС ще бъде втора или първа политическа сила.В чужбина живеят около 2 милиона българи без Турция.Сега ясно ли ти е защо?Затова и раздават български паспорти на македонците.

?! и македонците с бг паспорти ли ще гласуват..... има ли секция в Скопие

Правилно. Даже на постоянно живеещите в ччужбина следва да се касира българското поданство.

Не искам дезертьори от родината ни , да ми определят бъдещето! Не искам хора без образование и неговорещи български да могат да гласуват по същата причина.... може да си искам....ама с това ще си остана! Благодаря ти Слави!!!!!

ТЮи за ЕС и свободно движение на хората чувал ли си?

Браво Слави, Браво Манолова, Браво адвокате, както ти беше там името. Нямам думи. С предтекста че разкриват секции в Англия и Щатите, направиха ДПС втора политическа сила, ако не и първа. Ердоган ще направи каквото трябва. Слави, и Мая, и адвокадчето - еничери мръсни.

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, негри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

Така е справедливо. Трябва да се даде шанс на тези хора, избягали от боковщината, да променят нещата така, че да могат да се завърнат в родината си. Браво.

Ще се върнат ,ама на путкин ден!!!

Да се връщат, и в България вече трябват домашни помощници, детегледачки, болногледачи, шофьори, земеделски работници....., има недостиг на "квалифицирани" кадри ! Да заповядат, ама да бачкат тук, както там по 15 часа!

Тези където ще променят изборите ще са от Турция не от запада

Толкова идиоти са се намножили в България че дано изберат Слави. Всичко ще си дойде на мястото.

На изборите датирани за 11.7.21 повече от 500,000 българи в чужбина ще бъдат лишени от правото си на вот. Това ще се случи заради машинната форма на гласуване, която бе въведена избирателно и противо конституционно. Тези българи настояват за дистанционно гласуване по интернет, тъй-като нямат достъп до секции, консулства или посолства, но всички те притежават компютърни устройства и желаят да дадат вота си “онлайн”. Не може едни българи да бъдат дискриминирани за сметка на други. Не е редно едни политически интерси, заради машинната форма на гласуване да надделяват и манупулират негативно равноправното даване на глас. БХК и респекивните НПО-та, защищаващи правата на гражданите да се намесят незабавно и да осигурят спаведлив вот за всички българи на тези избори чрез осигуряване на правото на дистанционно, електронно гласуване. Ако този апел не бъде коректно посрещнат, ще настояваме изборите да бъдат касирани и подновени тогава, когато има готовност за адекватното им провеждане. Ше се обърнем също така към всички европейски организации за защита правата на човека, респективно ще алармираме ЕС. Крайно време е политиците в България да излязат от състоянието си на пиянска наслада и да започнат реално да се грижат за работодателите си.

Тъй, тъй! "Неживеещите у нас". А защо напуснахме? Пет години след 1989, страната беше обрано лозе. Освен това - корупция, криминална престъпност и разрушаване на добри бизнеси. Като фирма Химко например. Кой реши да лиши от наследство българите, живеещи зад граница? Имам документи за наследство, които никой не пожела да уважи. А не мислетге, че сме напуснали България от добро.

Прави сте, никой не е заминал от хубаво. Хората заминаха оттук буквално за да оцелеят.

Ахмет дугана поздравява всички поданици със каба зурна.....Слави ефенди поздравява всички поданици със зурна кючек...честито на победителите...

Боковците май сте обречени, а?

Супер. 400 секции в Турция и страните с най-много турци /с наш паспорт/ в Европа - Гурмания и ЮК. Да благодарим дружно на маяма и славиту. Да ни е честито новото ДПС чиито заекващ председател ясно обясни какво мисли по въпроса за България.

Живеещите в ЕС гласуват за местни /кметски избори/ по местоживеене , а за парламент по националност. Данък доход се плаща в страната , където живеещ и работиш, а за имот където се намира той.Запознайте се със законите.

Комунистите ще докарат турците ! Комунистите са бивши хора !

И защо тези, които не си плащат санъците в България ще определят бъдещето на децата ми???

Няма да ти го определят успокой се на последните избори гласувалите зад граница бяха 150 000. Сега спокойно си изберете Слави или Манолова или Иванов до едни червени отвътре и се стягай те за НРБ.

така както сме тръгнали - юни некой гастербайтер премиер, наесен доган президент, честито

интересно как ще гласуват орките в Анадола ша гледат кутията кат маймуна телевизор

И 7000 секции да разкриете, ГЕРБ повече власт НЯМА да помиришат :–) И не само, ами всеки спомен за тяхното пагубно ''управление'' ще бъде ИЗЧЕГЪРКАН със или без Божията помощ!

Ти май се обърка, не ГЕРБ, а ИТН и БСП гласуваха това решение! На следващите избори ДПС ще са втора политическа сила! Ако можеш да мислиш, сам се сети кой предаде България!

Деса вече е готова с разултата. Муунчо да го одобри и да го даде на неговата ЦИК да го обявят. И да свърши тоя цирк със "свободни"избори. И Славчо да пуска чалгата, а народа да празнува

И кой с чии данъци ще плаща за това удоволствие на неживеещите у нас?

Германия саботира изборния процес, каква изненада. Авторите на проекта ГЕРБ (ГРОБ за България) не искат да допуснат гласове за други партии понеже хората в чужбина масово НЕ гласуват за ГЕРБ / ГРОБ

тъпако, тия в чужбина не плащат за избори и ваксини, а имат същите права като теб. Тия като теб плащат за всичко. Как се чувстваш...патриот или обладан.

Малоумник!

Сто и двайсет секции в Турция. Като знаете как умеят да гласуват там. Стегнато и под строй сложете средно по петстотин гласа за ДПС от секция. Това прави допълнителни петдесет, шейсет хиляди гласа. При десет, петнайсет хиляди гласа за едно депутатско место това прави минимум четирима депутати повече за ДПС в новия парламент. Партиите на протеста ще бъдат щастливи ако вкарат въобще по четири, пет депутата. Те сами си го направиха това променяйки ударно закона заради пет, шест хиляди гласа които се надяват да получат от Англия. Сега напълно е възможно ДПС да добута до трета парламентарна сила изпреварвайки БСП.

А колко в тази Турция имат все още български паспорти, щото без тях как ще гласуват.

Ако гласовете от Турция се усвоят а тези от Англия и САЩ намалеят кой ще носи отговорност ? Слави, ДБ или мая Манолова ??? Те промениха закона.

Много просто. За това им плащат мутрите и олигарсите. Искат да се приберат в БГ като бели хора. Гласувайте за Божков, Маджо, Василев, Прокопиев като пуснете глада си за Демократична българия, мутри вън , итн. дгд.

При откриване църквата Св Стефан в Истанбул,реставрирана с 4 млн.евро от Ердоган: Г-н Ердоган Вие нямате по верен приятел на Балканите от партия Герб

Машала Слави ефенди Аферим Христо лодкар паша.

Трябва да могат да гласуват само хора плащащи данъци в България през последната година. Ако живееш навън нямаш право на глас. Така трябва да се промени закона

Какви данъци по-точно: имот, ДДС, ДОД? Ако имам фирма в България и там работят хора и изкарват пари...аз данъци не плащам, само фирмата плаща ама викаш нямам право да гласувам

Нямаш, щото ти не си тука и не можеш да прецениш кое е добре за Бългаия. Нямаш представа, подобрява ли се или се влошава. Това, че гледаш телевизия някъде си не ти дава представа за живота тук. По разкази и преразкази как разбираш и изграждаш обективна преценка?

Болен български мозък ...

Как ще се контролират тези секции? Къде е гаранцията, че комисиите в Турция ще бъдат безпристрастни и честни?

Те винаги са честни. Гласуват си за ДПС. Мечтаят са си присъединят Булгаристан и да изгонят гяурите.

Пак има няколко тролчета, дето сте след всеки коментар - многознаещи... Щом има български граждани - важно е да могат да гласуват, където и да са. Ако искат. За секциите в Турция пишете, ама за тези в САЩ и ЮК - нищо не обелвате. Кои са повече ??? Или сега това е повелята на еднокнижния ??? Само че за него вече ще гласуват само заведените за носа... Свиквате лиии, свърши вече с пастмината около бездарния пожарникар...

ГЕРБ ще спечели отново изборите.

Ха-ха-ха... Дали ще са в тройката..?

Браво на ДПС подлогата Станислав Трифонов. Сега турците благодарение на него ще станат 3-та политическа сила. И честито на малоумната сган гласувала за ИТН.

И до свиждане!!!

НАЙ-МНОГО секции във Великобритания. Уау, ШПИГЕЛ-а меко казано е НЕДОЛЮБВАН на Острова. :) ПП. СЕВДА ТВ ПРЕКЪСНА пресконференция на Тулупа на английска земя след въпрос за ШПИГЕЛ-а / дали Барба Ганьос вижда Пеевски, когато Се погледне в огледалото /.

Супер, От ДПС ще са най щастливи да го чуят. Всички там ще успеят да гласуват

А националният интерес?

Ебем ти и интереса.

Друго е мозъците да гласуват. Тук само купен, корпоративен и малоумен вот. Вносният вот ще ни спаси

Те така са озлобени на държавата ,че напук на нас ще гласуват да ни накажат.А РЕДНО ЛИ Е НИЕ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ ,А ТЕ ДА НИ ОПРЕДЕЛЯТ СЪДБАТА.ЗАРАДИ ВЪЗРОЖДЕНСКИТЕ МУ ПЕСНИ СА ВДЪХНОВЕНИ И ЩЕ НИ ПОДЛОЖАТ НА НОВО ИЗПИТАНИЕ,,БЕДНОТИЯ И МИЗЕРИЯ,,А ТЯХ НОСТАЛГИЯТА ИМ Е НАКАЗАНИЕТО

Много е важно възрожденските песни да са с ориенталски ритъм, защото иначе мозъците не възприемат правилно посланието.

По мои груби сметки съм изпратил в България до сега около 120хиляди паунда.Ти за цял живот няма да платиш толкова данъци осигурявайки се на минимална заплата. За емигрантите от Англия мога само да кажа,че около 80% са утайка.Завлекли банки,мобилни оператори,някоя селска мутра с пари,чакат да дойде петък да седнат да пият до неделя,наркомани,нямат стаж в България.Тези ще ни решават съдбата.

Ако някой ми беше казал преди 20 години,че баш Славчо Чалгаря ще стане проводник на неокомунизъм,щях много да се смея.Сега хич не е смешно,трагично е.

Аха, а факта, че досега "проводникът" беше един слабообразован мафиот, и то бивш комунист /какъвто Трифонов не е бил/, е о'кей?!

Баш тоя не ми го хвали. Още бие чикии на мафиоти.

Значи да очакваме рекордно висока избиратвлна активност в чужбина! И всички там ще фласуват за Радев нищо че го няма в списъка

Пишете ги тия статии на турски де...тренирайте майчиния език.

Лозенград и Люлебургас, после ги карат с автобус да гладуват и в Кърджали, Ардино и Хасково.

Още малко и секциите в чужбина ще станат повече от тези в България. Ех тез три морета ееееех.

да ни решават съдбините!

А кога ще направите така,че мутри като черепа и курви като Банева да не могат да се кандидатират?

Браво, Славун, браво Трифонов! От 35 секции в Турция - 121! Браво!

За да лапнат няколко места ДееБъ и НТН... ДПС ще е 2ра сила в парламента. Нищо, БСП са лошите по подразбиране